-
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα από το 3ημερο μας στα βουνά.
Μπράβο, εξαιρετικά πλάνα.
Μαζί με τα, επίσης θαυμάσια, προηγούμενα βίντεο σε αυτό το τόπικ, είναι πολύ καλύτερη διαφήμιση του αγώνα από τα παλιότερα βίντεο των επαγγελματιών και η πλέον αποστομωτική απάντηση σε όσους υποβιβάζουν το θέαμα που προσφέρει ο αγώνας. -
@Spinos7
πολυ ωραια επιλογη κομματιων. -
@Spinos 7: flat out!!!
-
Χαίρομαι που σας αρέσει. Καλά να είμαστε να πάμε και του χρόνου.
-
Χαίρομαι που σας αρέσει. Καλά να είμαστε να πάμε και του χρόνου.Του χρόνου με το καλό θα μεγαλώσει η παρέα με μια go pro
-
@spinos7
Στη ζήρεια πρέπει να καθόμασταν δίπλα.Εγώ ήμουν που σας ρώτησα αν ο δρόμος που είχατε αράξει τα αυτοκίνητα βγάζει κάπου.
edit
σίγουρα καθόμασταν δίπλα αφού είμαι στο πλάνο.Thanks για τα λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@spinos7
Στη ζήρεια πρέπει να καθόμασταν δίπλα.Εγώ ήμουν που σας ρώτησα αν ο δρόμος που είχατε αράξει τα αυτοκίνητα βγάζει κάπου.
edit
σίγουρα καθόμασταν δίπλα αφού είμαι στο πλάνο.Thanks για τα λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότηταςΣε ποια ζηρια ήσουν φίλε μου? Εκεί με τις ταμπέλες του wrc ή στο άλλο?
-
Στο 1,25 του βίντεο!!!
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Ένα ακόμα και από εμένα:Σε ποια Ε.Δ είναι το πλάνο από το 0,49' του βίντεο;
Επίσης σε ποια Ε.Δ είναι το πλάνο στο 2,01'; -
Το 0,49'' είναι στη Ζήρεια 19o χλμ.
Το 2,01'' είναι από την ειδική Λουτράκι 18o χλμ. -
Το 0,49'' είναι στη Ζήρεια 19o χλμ.
Το 2,01'' είναι από την ειδική Λουτράκι 18o χλμ.Ευχαριστώ,αλλά αναφερόμουν στο βίντεο του Rallyman11
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ένα ακόμα και από εμένα:
Σε ποια Ε.Δ είναι το πλάνο από το 0,49' του βίντεο;
Επίσης σε ποια Ε.Δ είναι το πλάνο στο 2,01';Και τα 2 σημεία είναι στην ειδική Λουτράκι. To πρώτο είναι περίπου 1 χλμ από τον τερματισμό και το δεύτερο περίπου 300 μέτρα από το πρώτο (ίσως και λιγότερο) με την φορά της ειδικής.
-
ΨΑΧΝΩ.......
Για μια καθαρη φωτογραφια του ουρανου οποιου αγωνιστικου απο το φετεινο Ακροπολις.
Σε οσες εχω δει μεχρι στιγμης δεν ξεχωριζουν οι λεπτομερειες απο τον αυτοκολλητο αριθμο συμμετοχης,πραγμα που μας ειναι απαραιτητο για την κατασκευη μοντελου 1/43.....
Σας ευχαριστω πολυ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΨΑΧΝΩ.......Για μια καθαρη φωτογραφια του ουρανου οποιου αγωνιστικου απο το φετεινο Ακροπολις.
Σε οσες εχω δει μεχρι στιγμης δεν ξεχωριζουν οι λεπτομερειες απο τον αυτοκολλητο αριθμο συμμετοχης,πραγμα που μας ειναι απαραιτητο για την κατασκευη μοντελου 1/43.....
Σας ευχαριστω πολυ.Ότι καλύτερο μπόρεσα να βρω, από βίντεο-κάμερα ελικοπτέρου
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΨΑΧΝΩ.......Για μια καθαρη φωτογραφια του ουρανου οποιου αγωνιστικου απο το φετεινο Ακροπολις.
Σας ευχαριστω πολυ.Δεν ξέρω αν σε βοηθήσουν αυτές:
http://www.imaginas.gr/gallery/image2041-1.html
http://www.imaginas.gr/gallery/image2046.html -
Μιλ μερσι μποις που λεμε και μεις οι Ευρυτανες.....
Θα δουμε τι θα κανουμε.....Σκεφτηκα και μια επισκεψη στον Χαλκια...Μπορει να εχει θετικο αποτελεσμα .....
Υ.Γ. Εν τελει γιατρε για να προλαβεις πηρες ελικοπτερο;;;;;
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Ένα ακόμα και από εμένα:πολυ καλη δουλεια φιλε μου 1000 μπραβο!!
-
-
Ράλλυ Ακρόπολις - Fotos/Videos