-
8,69 τα 5 ανταλλακτικά Mach3(τα απλά)
σπάστε το μονοπώλιο και τις αυξήσεις, αφήστε μούσιπήρα μάρκας Carrefour με 3,80 απο 7,80 που είχε το σετ Mach3 για να δοκιμάσω
4,κάτι είχαν τα 6 ανταλλακτικά carrefour -
Ακόμε στο απλό είσαι ρε wannabe? Εγώ το δικό μου το έχω τουρπμίσει Γύρω στο 10άρι αν δεν κάνω λάθος. Βγάζουν όμως αρκετό καιρό νομίζω
-
και εγώ θέλω να το τουρμπίσω αλλά δεν βγαίνω. εμένα μετά απο τρια ξυρίσματα μου κάνει ερεθισμούς. ευτυχώς που είμαι στ@ρχιδιστής και κυκλοφορώ και αξύριστος 2-3 ημερών άμα λάχει να'ουμ
-
Κοίτα να δεις που επειδή είμαι τσίπης θα σου πω ένα tip που μάλλον το ξέρεις και συ. Θα ξυρίζεσαι μετά το μπάνιο πάντα, η τρίχα είναι πολύ πιο μαλακή και η λεπίδα ζορίζεται λιγότερο οπότε βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, μόλις δε του πετάξεις και τούρμπο θα δεις και καλλίτερες ρεπρίζ
-
άσε τα έχω δοκιμάσει όλα, ναι ναι και με ultrex
άμα δεν δουλέψει και του Carrefour θα το γυρίσω σε ηλ ξυριστική μηχανή. ήδη 1-2 ξεκουράζονται στο συρτάρι. με αυτές τις τιμές σε ένα τρίμηνο θα έχω αποσβέσει καινούρια απο τις καλές -
Υπάρχει κι η άλλη λύση: με μια 5άδα τη βγάζεις για 4-5 μήνες. Αχαχούχα!!!!
-
τι 5άδα, μάγουλα;
-
Το κάθε ανταλλακτικό εγώ το κρατάω μέχρι και μήνα πάντως. Και κάθε μέρα ξυρισματάκι κόντρα.
-
ου ρε απεργοσπάστες! εγκάθετοι!
http://www.scribd.com/doc/2242950/- read and learn
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
8,69 τα 5 ανταλλακτικά Mach3(τα απλά)
σπάστε το μονοπώλιο και τις αυξήσεις, αφήστε μούσιπήρα μάρκας Carrefour με 3,80 απο 7,80 που είχε το σετ Mach3 για να δοκιμάσω
4,κάτι είχαν τα 6 ανταλλακτικά carrefourTα ίδια κοστίζουν 8,28€ η 8άδα στη Γερμανία
Α ρε αθάνατη Τρ-Ελλάς!!
ΥΓ: Εγώ τα προμηθεύομαι 8$ την 8 αδα πάντως
-
Τα τσιρωτα τα ξεχασατε ?????,,,,,,ποσο εχει το κουτι??
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το κάθε ανταλλακτικό εγώ το κρατάω μέχρι και μήνα πάντως. Και κάθε μέρα ξυρισματάκι κόντρα.Μήνα δεν ξέρω, αλλά λυπάμαι να τα πετάξω πριν περάσουν 4 βδομάδες. :cheapis:
-
Εγω τα αλλαζω οταν φυγει η μπλε λωριδα.
-
μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι να εμφανιστεί μια διακοσμητική λωριδίτσα σκουριάς
-
...εγώ πάλι περιμένω να φύγει και η λευκή λωρίδα
Το αλλάζω μόνο όταν τρώω πολύ ξύλο κατά το ξύρισμα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι να εμφανιστεί μια διακοσμητική λωριδίτσα σκουριάςWD40 και ειναι σαν καινουργια!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι να εμφανιστεί μια διακοσμητική λωριδίτσα σκουριάς
WD40 και ειναι σαν καινουργια!
α να γειά σου φίλε ΒΙΛΛΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ!
να ένας πραγματικός νοικοκυραίος
+ταπεράκι για να μαζεύουμε τον αφρό ξυρίσματος που περισεύει απ τα μάγουλα κάθε φορά -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
WD40 και ειναι σαν καινουργια!
α να γειά σου φίλε ΒΙΛΛΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ!
να ένας πραγματικός νοικοκυραίος
+ταπεράκι για να μαζεύουμε τον αφρό ξυρίσματος που περισεύει απ τα μάγουλα κάθε φοράΑφρος;Οχι πια!Τα σαπουνονερα απο το πλυσιμο των πιατων ειναι εξαιρετικα σε ολες τις περιπτωσεις!!!
-
Έλεος ρε σεις...
Ακονισμένη πέτρα και στεγνό ξύρισμα.
-
Εμεις δεν καναμε στους μαυροσκουφηδες κυριε μοντερέιτορ.
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;