-
Στα πρότυπα της περσινής -απόλυτα επιτυχημένης- διοργάνωσης θα διεξαχθεί για τρίτη φορά απο την ΕΛ.ΕΤ.Α., την Κυριακή, 20 Ιουλίου 2008 το Ράλλυ-Σπρίντ στην διαδρομή της Δωδώνης, η οποία φέτος θα είναι περίπου 19 χιλιόμετρα (έως την έξοδο «Τζαμαλή Αγά» για Ελευθεροχώρι της Εγνατίας οδού, δηλαδή την αμέσως επόμενη απο Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα απο αυτήν που επέστρεφε ο περσυνός αγώνας, για ποιό εύκολο loop της ειδικής) με γνώμονα την κατα το δυνατόν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση των συμμετεχόντων.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια και συμβατότητα με τα περισσότερα αυτοκίνητα, θα δημιουργηθούν 3 τεχνητά S εποβραδύνσεως στα γρήγορα κομμάτια. Απο πλευράς παροχών η λέσχη θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετ’επιστροφής για τα αγωνιστικά, ανα 8 αυτοκίνητα για λόγους πρακτικότητας φόρτωσης (ανεξαρτήτως αριθμού φορτίων) και μια διανυκτέρευση για το πλήρωμα. Για τα τοπικά πληρώματα, η λέσχη θα προσφέρει 30 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης για κάθε συμμετοχή.Πληροφορίες στα 6979 622 123(κ.Παπαζήσης) κ’ 6944 660 091(κ.Μπουμπογιάννης)
Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας και να περάσετε ένα ωραίο weekend στα μαγευτικά Γιάννενα
-
Στα πρότυπα της περσινής -απόλυτα επιτυχημένης- διοργάνωσης θα διεξαχθεί για τρίτη φορά απο την ΕΛ.ΕΤ.Α., την Κυριακή, 20 Ιουλίου 2008 το Ράλλυ-Σπρίντ στην διαδρομή της Δωδώνης, η οποία φέτος θα είναι περίπου 19 χιλιόμετρα (έως την έξοδο «Τζαμαλή Αγά» για Ελευθεροχώρι της Εγνατίας οδού, δηλαδή την αμέσως επόμενη απο Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα απο αυτήν που επέστρεφε ο περσυνός αγώνας, για ποιό εύκολο loop της ειδικής) με γνώμονα την κατα το δυνατόν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση των συμμετεχόντων.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια και συμβατότητα με τα περισσότερα αυτοκίνητα, θα δημιουργηθούν 3 τεχνητά S εποβραδύνσεως στα γρήγορα κομμάτια. Απο πλευράς παροχών η λέσχη θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετ’επιστροφής για τα αγωνιστικά, ανα 8 αυτοκίνητα για λόγους πρακτικότητας φόρτωσης (ανεξαρτήτως αριθμού φορτίων) και μια διανυκτέρευση για το πλήρωμα. Για τα τοπικά πληρώματα, η λέσχη θα προσφέρει 30 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης για κάθε συμμετοχή.Πληροφορίες στα 6979 622 123(κ.Παπαζήσης) κ’ 6944 660 091(κ.Μπουμπογιάννης)
Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας και να περάσετε ένα ωραίο weekend στα μαγευτικά Γιάννενα
-
ειδα το βιντεο απο την ταβερνα και μετα οντως ειναι καποια σημια που θα αναστεναξουν οι κοφτες και αν δεν εχεις και κοφτη αστα να πανε.Καλα κανη η λεσχη και βαζει σηκειν και σητω σηγνωμη για την λανθασμενη εκτιμηση που εκανα θα τα πουμε απο κοντα στης 20 Ιουλιου
-
Επειδή αρκετοί αγχώνονται για τη μεταφορά και τη διανυκτέρευση, να σας πω πως απο τη στιγμή που θα εξοφληθεί η συμμετοχή είναι και τα δύο δεδομένα. Σειρά προτεραιότητας δεν υπάρχει, μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχών που έχουμε θεσπίσει για να βγεί το ωράριο. Όσες 8αδες αυτοκινήτων συμπληρωθούν, τόσα δρομολόγια θα γίνουν(ίσως κάποια αυτοκίνητα χρειαστεί να φύγουν Τετάρτη ή Πέμπτη και να γυρίσουν το αργότερο την Τρίτη μετά τον αγώνα). Παρακαλώ, προς αποφυγήν ασυννενοησίας για την οργάνωση της μεταφοράς καθώς και σχετικές λεπτομέρειες, μπορούν οι αγωνιζόμενοι να επικοινωνούν με τον Γιάννη Παπαζήση στο 6937297995 και μόνο.
Τις έξτρα κρατήσεις σε ξενοδοχείο (πλην του ενός δωματίου το Σάββατο) θα πρέπει να τις κάνετε εσείς επικοινωνόντας με το ξενοδοχείο στο 26510 93555 και απλά επισημάνετε πως είστε συμμετέχων. -
Μόλις επέστρεψα από Γιάννενα....
Η ειδική είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και έχει τα πάντα...
Σφιχτά γλιστερά, πατημένα που κρατάει, κατηφόρια παναγιά βόηθα και καμπές 4ης - 5ης για τρέλα....
Κυκλώνει υποδειγματικά από Εγνατία...
Χιλιόμετρα μαζί με ειδική 40...
Είμαι σε αναζήτηση συνοδηγού....
Για πάμε...
-
sp+0 συνοδηγο εχω ενα παλικαρι που μολις 'ενιωσε τα δεσμα του γαμου' λεω να του κανεις ενα γαμηλιο δωρο.....
Δωρο τα ομολογκε παπουτσια απο εμενα -
ωχ ωχ, η λέσχη δεν καλύπτει τραυματισμούς απο αγανακτισμένες συζύγους να το έχετε υπ'όψιν σας!
Σπύρο ένα τηλέφωνο χάθηκε να πάρεις; τς τς τς...
Παρεπιπτώντος, το παράβολο συμμετοχής για νέους αγωνιζομένους είναι 108 ευρώ
-
Γιάννη ειλικρινά το ήθελα αλλά:
- Το πρόγραμμα ήταν βεβαρυμμένο λόγω του γάμου
και
- Δεν έχω το τηλέφωνό σου (να σκεφτείς ότι έχω ακόμα το κινητό που είχες στην Αγγλία)
Στείλ' το με pm να τα πούμε!!!
-
Ελπιζω η ησυχια που επικρατει εδω .... οτι ειναι λογω προετοιμασιας , επειδη μαθατε οτι θα τρεξω κι εγω ε ?
Φωτη ... Σωληνοκοφτη ....Λεφ ....Μιχαλακη , για ελατε να αντιμετωπισετε τον γερο ....
Θα σας παρω τα σκαλπ , απ'το πρωτο σκελος το δευτερο σας το χαριζω ......θα ειμαι στην πισινα.....
O spo+ Σπυρος δεν πιανεται ,πηγε για δοκιμες , την γλιτωσε ο ατιμος .... (τωρα το ειδα !)19 χλμ δωδωνη πω πω , θα χορτασω για αλλα 14 χρονια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ελπιζω η ησυχια που επικρατει εδω .... οτι ειναι λογω προετοιμασιας , επειδη μαθατε οτι θα τρεξω κι εγω ε ? -
Απο σημερα αρχιζουν και επισημα οι δηλωσεις συμμετοχης!
Για την οργάνωση της μεταφοράς με τις αυτοκινηταμαξες καθώς και σχετικές λεπτομέρειες, μπορούν οι αγωνιζόμενοι να επικοινωνούν με τον Γιάννη Παπαζήση στο 6937297995.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν: στο 6937297997 με τον Πρόεδρο της Λέσχης, Βασίλη Παπαζήση, τον Ταμία, Δημήτρη Μπομπουγιάννη στο 6944660091, ή στο email papazisis@gmail.com' target='_blank' target='_blank.Δήλωση Συμμετοχής μπορούν να στέλλονται μέσω email ή με fax στο 26530-22211. Επίσης λειτουργεί δικτυακός τόπος για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων : http://www.eleta.eu' target='_blank' target='_blank
Κυριε apr παντα πριν τις μεγαλες φουρτουνες επικρατει ηρεμια!!
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Κυριε apr παντα πριν τις μεγαλες φουρτουνες επικρατει ηρεμια!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ελπιζω η ησυχια που επικρατει εδω .... οτι ειναι λογω προετοιμασιας , επειδη μαθατε οτι θα τρεξω κι εγω ε ?Φωτη ... Σωληνοκοφτη ....Λεφ ....Μιχαλακη , για ελατε να αντιμετωπισετε τον γερο ....
Θα σας παρω τα σκαλπ , απ'το πρωτο σκελος το δευτερο σας το χαριζω ......θα ειμαι στην πισινα.....
μην ανοιγετε μετωπα....γιατι βλεπω να κανετε και το δευτερο σκελος!!!
θα χορτασετε για τα επομενα 14 χρονια??
-
Μπραβοοοο στραβαδακι ..... ωραιες παροιμιες διαλεγεις ....
Να σε ευχαριστησω τωρα ? η θα περασεις απο εδω ... για το δωρο σου ?
-
-
Tι γινεται εκει πανω ......... εχουμε κανενα νεοτερο ?
Εδω εχουμε βρασει , και προσπαθουμε να τους δροσισουμε (τους ...πιλοτους), λεγοντας τους τι ωραια που θα ειναι στην πισινα διπλα στο μπαρ , στις 19-20 του μηνα στην δωδωνη ...
-
Πείτε τους οτι εδο πάνω βρέχει ποιό πολύ και απ'την Αγγλία!
Να, για παράδειγμα τη στιγμή που γράφω πέφτει ασύλληπτη βροχή. Και σαν πολλοί κεραυνοί πέφτουν όμως και καλύτερα ας σβήσω το pc μην κλαίω μετα...
χαίρετε απο τα βροχερά Γιάννενα
-
Για RS5 ξεκινήσαμε....με Β7 μας βλέπω για να μην πω να ξεθάψουμε τίποτα P2B....
-
O KAIΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΙΤΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ:D:D -
Εγω μάλλον θα έχω 'ιταλό' συνοδηγό!!!
3o Sprint Δωδώνης-20 Ιουλίου