-
Μιας και εχει για ολα τις λυσεις ετοιμες και μελετημενες , εσβησα ολες τις προτασεις , προς το πληρωμα των ξερολαιων .
Δεν τις εχουν αναγκη ... δειτε ομως τις αντιδρασεις τους ... οταν ο Λου Μου παρακατω τους λεει τα ιδια που τους εγραψα και ακομα χειροτερα οπως κ.α.
Νεαροι μου εκολαπτομενοι Λοεμπ , εχουν δει τα ματια μου εκατονταδες ψωναρες που εχουν ερθει και εχουν εξαφανιστει απ'αυτον τον χωρο ......
Ξερετε πως ξεχωριζουν αυτοι που εχουν αξια και παραμενουν στο χωρο για χρονια αφηνοντας το στιγμα τους ?...... απ'την σοβαροτητα της σκεψης τους και των ενεργειων τους , απ'την ταπεινοτητα τους , κι απ'τον σεβασμο στους ανθρωπους που προσπαθουν χρονια γιαυτο το αθλημα και τους θελουν για συνεχιστες του .
-
-Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω έτοιμα γραπτά αφού έτσι πώς θα μάθω να γράφω?
-Δεν γινόταν να πάρω γραπτά παλαιότερα αφού η διαδρομή φέτος μεγάλωσε.
-Ο συνοδηγός μου με ρώτησε πρίν γράψουμε πως με βολεύει να γράψουμε. Ανοίγματα, ταχύτετες, περιγραφή. Και εγώ προτίμησα τον τρόπο της περιγραφής.
-Μου συμπλήρωσε μάλιστα ΠΟΛΛΑ κομμάτια που δεν είχα προσέξει (χάνεται, 'εδώ δεν είναι σανίδα', φύλα το, ΜΜ) και άλλα.Στα 10χλμ που συμπλήρωσα μέχρι την έξοδο στο 2ο σκέλος και όλο το πρώτο πως είναι πρωτόγονες οι σημειώσεις (απο σχόλια youtube) και έχω ακριβώς εικόνα του πως είναι ο δρόμος? Ούτε παλιός είμαι ούτε έμπειρος αλλα με βόλεψαν πολύ έτσι όπως γράψαμε και ευχαριστήθηκα τον αγώνα..
Κανένα άλλο incar έχουμε?
-
ktRinity.Μην στεναχωριέσαι αγόρι μου.Αρχαίες ή όχι οι σημειώσεις πηγες πολύ καλά.Όσο γι'αυτούς που γελάσανε δευτεριάτικα αν είχαν ρίξει μια καλύτερη ματιά στο βίντεο θα βλέπαν πώς σε τοποθετώ για τη στροφή και μετα ας γελάσουν.Μην με δικαιολογείς, ξέρω ποιος είμαι , έχεις ιδία γνώμη από το γραφείο μου και τουσ παλιούς αγώνες που εχουμε δει μαζί............
Καλό θα ήτανε οι παλαιότεροι αντί να γελάνε να βοιθάνε τα νεα παιδιά γιατι αν δουν καλά το βίντεο θα καταλάβουν ότι σε κράτησα αρκετά..
Οσο για το σικέιν ήταν ανοιχτό και περάσαμε και 2 δευτερόλεπτα πιο κατω σου λέω 2 φορές κοψε. -
Οχι Kωστα οταν περασα εγω το σηκειν ηταν κανονικα κλειστο
-
Αν και ακόμα δεν έχω διευκρινίσει για ποιο λόγο έγινε το λάθος με το άνοιγμα της επιβράδυνσης, είναι ένα λάθος της οργάνωσής μας που πρέπει να παραδεχτούμε και να διορθώσουμε.
Για να διασκεδάσουμε όμως τις εντυπώσεις, ένα βιντεάκι ... σπορ και θέαμα ... από τον αδερφούλη μου !!!
Youtube VideoPS ... Ένας αγώνας θέλει 'προσοχή' και 'αυτοσυγκέντρωση' .... πράγμα που έλειψε σ' αυτήν την στροφή ... τα εδώ και όχι στον φίλο KtRinity που δικαιολογείται λόγω απειρίας!!!
-
@ Hunter Τώρα μάλλον πρέπει να σε ευχαριστήσω για την φωτό που δενβλέπω;;;;;;(ρε γμτ)
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Αν και ακόμα δεν έχω διευκρινίσει για ποιο λόγο έγινε το λάθος με το άνοιγμα της επιβράδυνσης, είναι ένα λάθος της οργάνωσής μας που πρέπει να παραδεχτούμε και να διορθώσουμε.Για να διασκεδάσουμε όμως τις εντυπώσεις, ένα βιντεάκι ... σπορ και θέαμα ... από τον αδερφούλη μου !!!
Youtube VideoPS ... Ένας αγώνας θέλει 'προσοχή' και 'αυτοσυγκέντρωση' .... πράγμα που έλειψε σ' αυτήν την στροφή ... τα εδώ και όχι στον φίλο KtRinity που δικαιολογείται λόγω απειρίας!!!
Νομίζω πως δεν αρμόζει σε κανέναν να γελάει για συναγωνιστή του αφού ξέρουμε όλοι πόσο εύκολο είναι να γίνει μια έξοδος. Αγώνας είναι, είσαι σε ένα όριο το οποίο δεν συγχωρεί ούτε αφηρημάδα δευτερολέπτου.. Οπότε και ο αδερφός σου με το λάντσια έκανε ενα λάθος αλλα δεν είναι και για γέλια! Τέλος καλό όλα καλά όμως!!!
-
Καλα .... συγνωμη κυριοι αψογοι , δεν ξαναγελαω
Να σβησω και τα σχολια να μην σας προσβαλω , τις φιρμες .......
Αλλωστε τι μαλακιες να σας πω εγω ... εσεις τα ξερετε ολα απο κουνια
Πιο κατω εχει την πλακα την μεγαλη , οταν αρχιζει και τους τα ριχνει ο Λου Μου
-
Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
-Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω έτοιμα γραπτά αφού έτσι πώς θα μάθω να γράφω?
-Δεν γινόταν να πάρω γραπτά παλαιότερα αφού η διαδρομή φέτος μεγάλωσε.
-Ο συνοδηγός μου με ρώτησε πρίν γράψουμε πως με βολεύει να γράψουμε. Ανοίγματα, ταχύτετες, περιγραφή. Και εγώ προτίμησα τον τρόπο της περιγραφής.
-Μου συμπλήρωσε μάλιστα ΠΟΛΛΑ κομμάτια που δεν είχα προσέξει (χάνεται, 'εδώ δεν είναι σανίδα', φύλα το, ΜΜ) και άλλα.Στα 10χλμ που συμπλήρωσα μέχρι την έξοδο στο 2ο σκέλος και όλο το πρώτο πως είναι πρωτόγονες οι σημειώσεις (απο σχόλια youtube) και έχω ακριβώς εικόνα του πως είναι ο δρόμος? Ούτε παλιός είμαι ούτε έμπειρος αλλα με βόλεψαν πολύ έτσι όπως γράψαμε και ευχαριστήθηκα τον αγώνα..
......Γνώμη μου - χωρίς να σας ξέρω, χωρίς να σας ανταγωνίζομαι και χωρίς καμμία διάθεση να σας μειώσω:
Είδα 2 φορές τα in car και είναι προφανές ότι και το γράψιμο και ο ρυθμός της ανάγνωσης είναι μετριότατα. Η έξοδος έρχεται φυσιολογικά αφού ο οδηγός δεν έχει καμία περιγραφή της επίμαχης δεξιάς στροφής. Δεν ξέρω πόσο καλά ΘΥΜΟΣΟΥΝΑ τη διαδρομή, αλλά στα ράλι αυτό δεν είναι το ζητούμενο!!! Χωρίς λοιπόν να γελάω καθόλου, αφού κάθε έξοδος μπορεί να είναι άσχημη, θα συνιστούσα να βρείτε κανένα έμπειρο πλήρωμα, να διαβάσετε πως γράφει και πως διαβάζει, μπορείτε ακόμα σήμερα την εποχή του youtube να δείτε τι λένε κάποιοι κορυφαίοι συνοδηγοί, έλληνες και παγκόσμιοι.
Και κάτι ακόμα, μετά το στοπ πείτε ότι θέλετε, αλλά σχόλια του τύπου 'μπράβο αγόρι μου' ΜΕΣΑ στην ειδική δεν κερδίζουν δευτερόλεπτα, μάλλον αφαιρούν από την αυτοσυγκέντρωση.
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή βελτίωση, αυτό νομίζω πρέπει να είναι το ζητούμενο για κάποιον που αγαπάει τα ράλι. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλα .... συγνωμη κυριοι αψογοι , δεν ξαναγελαω
Να σβησω και τα σχολια να μην σας προσβαλω , τις φιρμες .......Αλλωστε τι μαλακιες να σας πω εγω ... εσεις τα ξερετε ολα απο κουνια
Δημιουργούνται παρεξηγήσεις απο το πουθενά..
Ούτε αψογος είμαι ούτε φίρμα ούτε ξέρω τα πάντα.. Την πλάκα μου θέλω να κάνω.
Αλλα όταν διαβάσω σχόλια του τύπου 'γέλασα που τράκαρες' είναι φυσιολογικό να παρεξηγηθώ. Οχι? Χτες που μιλησαμε στο τηλέφωνο μου είπες 5πράγματα σωστά και το εκτιμάω που ασχολήθηκες μαζί μου. Απλά αλλο να μιλάμε οι 2 μας (κράξε οσο θες δεν παρεξηγούμαι!) και άλλο να γράφουμε χύμα σε ένα φόρουμ!Γνώμη μου - χωρίς να σας ξέρω, χωρίς να σας ανταγωνίζομαι και χωρίς καμμία διάθεση να σας μειώσω:
Είδα 2 φορές τα in car και είναι προφανές ότι και το γράψιμο και ο ρυθμός της ανάγνωσης είναι μετριότατα. Η έξοδος έρχεται φυσιολογικά αφού ο οδηγός δεν έχει καμία περιγραφή της επίμαχης δεξιάς στροφής. Δεν ξέρω πόσο καλά ΘΥΜΟΣΟΥΝΑ τη διαδρομή, αλλά στα ράλι αυτό δεν είναι το ζητούμενο!!! Χωρίς λοιπόν να γελάω καθόλου, αφού κάθε έξοδος μπορεί να είναι άσχημη, θα συνιστούσα να βρείτε κανένα έμπειρο πλήρωμα, να διαβάσετε πως γράφει και πως διαβάζει, μπορείτε ακόμα σήμερα την εποχή του youtube να δείτε τι λένε κάποιοι κορυφαίοι συνοδηγοί, έλληνες και παγκόσμιοι.
Και κάτι ακόμα, μετά το στοπ πείτε ότι θέλετε, αλλά σχόλια του τύπου 'μπράβο αγόρι μου' ΜΕΣΑ στην ειδική δεν κερδίζουν δευτερόλεπτα, μάλλον αφαιρούν από την αυτοσυγκέντρωση.
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή βελτίωση, αυτό νομίζω πρέπει να είναι το ζητούμενο για κάποιον που αγαπάει τα ράλι.Τη στροφή τη θυμόμουν καλά απλά έκανα πατάτα.
Δυστυχώς -επειδή ξέρω πως δεν πρέπει- θυμόμουν πολύ μεγάλο μέρος της ειδικής.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να βελτιωθώ κάνοντας περισσότερους αγώνες..To γράψιμο πάντως ήταν 'δικό' μου και αυτά που με βόλευαν να ακούω. Σιγά σιγά θα μάθω και χαίρομαι οταν με σχολιάζουν ή μου δίνουν συμβουλές κυρίως για τα λάθη μου αλλα καλοπροαίρετα! Οποιος μπορεί να ανεβάσει link απο δικό του in car να δω και να μαθω 5 πράγματα θα του ήμουν ευγνώμων!
-
*Ο χρήστης **ktRinityΔημιουργούνται παρεξηγήσεις απο το πουθενά..
:Ρε κουτουρινιτακο επειδη το κουρασες πολυ το θεμα .... η δεν καταλαβαινεις τι λες και τι γραφεις ..η μας κανεις πλακα για να ασχολουμαστε μαζι σου ..
Το dvd σου δεν το εβαλες για να διασκεδασεις το φορουμ ?
ΩΡΑΙΑ , ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ ! εγω μαλιστα το διασκεδασα παραπανω , και γελασα με την ψυχη μου , οταν διαβασα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ειχες γραψει , οτι ησουν και τυχερος που σου εκατσε αυτο το κελεπουρι ο συνοδηγος !
(Εκτος κι αν εβαλες το δευτερο αγωνα της ζωης σου...να θαυμασουμε την οδηγηση του Σεμπαστιαν και την συνοδηγηση του Ντανιελ ? ) μονο που ξεχασες το .....χωρις σχολια παρακαλω
Οι μπουρδες που γραφεις εδω δεν εχουν καμια λογικη εξηγηση εκτος απο προορο καβαλιμενο καλαμι , και βοηθεια μας , απο τετοιους νεους .......
Αυτα , και επειδη τα τσουρεκια δεν ειναι της εποχης .....
ΦΙΛΑΚΙΑ -
Ειρήνη κύριοι. Χρήστο μην το αποπαίρνεις το παιδί, από την πολύ χαρά του μοιράστηκε το incar του μαζί μας. Μακάρι όλοι να ήταν έτσι γιατί οι περισσότεροι νομίζουν πως κρατάνε το μυστικό της κόκα κόλα. Νέος όμως είναι αυτός, θα μάθει από συμπεριφορά 'έμπειρου'.
Κι εσύ Κώστα Cento μην παρεξηγιέσαι, κανένας δεν γελάει επειδή στράβωσες ένα ψαλίδι, αλλού πάνε τα γέλια. Διάβασε προσεκτικά αυτά που σου έχουν γράψει κάπoιοι εδώ και στο youtube.
Αλλο πρέπει να είναι το θέμα μας. Πως στο καλό άνοιξε αυτό το σικέιν. Και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπω κανένας να τα έχει πάρει στο κρανίο γι αυτό.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Την πλάκα μου θέλω να κάνω. [/color:mlmtycwp]:
Ρε κουτουρινιτακο επειδη το κουρασες πολυ το θεμα .... η δεν καταλαβαινεις τι λες και τι γραφεις ..η μας κανεις πλακα για να ασχολουμαστε μαζι σου ..
ΩΡΑΙΑ , ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ ! εγω μαλιστα το διασκεδασα παραπανω , και γελασα με την ψυχη μου , οταν διαβασα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ειχες γραψει , οτι ησουν και τυχερος που σου εκατσε αυτο το κελεπουρι ο συνοδηγος !
(Εκτος κι αν εβαλες το δευτερο αγωνα της ζωης σου...να θαυμασουμε την οδηγηση του Σεμπαστιαν και την συνοδηγηση του Ντανιελ ? ) μονο που ξεχασες το .....χωρις σχολια παρακαλω
Οι μπουρδες που γραφεις εδω δεν εχουν καμια λογικη εξηγηση εκτος απο προορο καβαλιμενο καλαμι , και βοηθεια μας , απο τετοιους νεους .......
ΦΙΛΑΚΙΑ**Mάλλον μιλάμε σε άλλο επίπεδο και δεν καταλαβαινόμαστε. Πως απο το πουθενά θα βγώ και καβαλημένος δεν κατάλαβα. Ούτε να θαυμάστε ούτε τίποτα. Τα ανέβασα όπως και πιό παλιά βίντεο και εβαλα το λίνκ. Τωρα αν εσύ εκτός απο συμβουλές πάρεις και ποπκορν για την κωμωδία με γειά σου. Την επόμενη φορά θα βάλω σημείωση δεκτά ΣΟΒΑΡΑ σχόλια κακοπροαίρετα ή καλοπροαίρετα. Δες το Forest Gump έχει πιο πολύ γέλιο.
Το δέχομαι σχόλια με το δέχομαι να είναι γελοίο ένα τρακάρισμα-έξοδος έχει διαφορά! Και όπως είπε και παραπάνω ο 'no show' δεν κρατάω το Κρατικό μυστικό. Φυσικά και περίμενα σχόλια ακόμα και για το μπαμ αλλα όχι τόσο ΧΟΝΤΡΑ. **
Α! και αν γράφω μπούρδες μην τις διαβαζεις καλύτερα. -
Ο χρήστης no_show έγραψε:
Ειρήνη κύριοι. Χρήστο μην το αποπαίρνεις το παιδί, από την πολύ χαρά του μοιράστηκε το incar του μαζί μας. Μακάρι όλοι να ήταν έτσι γιατί οι περισσότεροι νομίζουν πως κρατάνε το μυστικό της κόκα κόλα. Νέος όμως είναι αυτός, θα μάθει από συμπεριφορά 'έμπειρου'.Κι εσύ Κώστα Cento μην παρεξηγιέσαι, κανένας δεν γελάει επειδή στράβωσες ένα ψαλίδι, αλλού πάνε τα γέλια. Διάβασε προσεκτικά αυτά που σου έχουν γράψει κάπoιοι εδώ και στο youtube.
Αλλο πρέπει να είναι το θέμα μας. Πως στο καλό άνοιξε αυτό το σικέιν. Και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπω κανένας να τα έχει πάρει στο κρανίο γι αυτό.
Tο οτι δεν κατηγορεί κάποιος εμένα αλλα τον συνοδηγό μου δεν είναι λόγος ωστε να μην τσαντίζομαι..
Σχετικά με το σικέιν θα μας πεί η ΕΛΕΤΑ αφού σκέψου πόσο άκυρο μου φάνηκε τη στιγμή που το πλησίαζα! 'Τι έγινε ρε, μας ξεχάσανε και το ανοίξανε? ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!! Ειμαι και εγώ εδώ!!!!..
-
Ο χρήστης no_show έγραψε:
Αλλο πρέπει να είναι το θέμα μας. Πως στο καλό άνοιξε αυτό το σικέιν. Και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπω κανένας να τα έχει πάρει στο κρανίο γι αυτό.Επειδή όντως το θέμα μας δεν είναι η ατυχία του φίλου μας που έκλεινε τον αγώνα αλλά το γιατί φαίνεται ανοιχτό το σικείν στο πέρασμα του, όπως ήδη έχω γράψει: **ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ, ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ **
Πρέπει λοιπόν σαν οργάνωση να ζητήσουμε από όλους συγνώμη για το συμβάν, και θα θέλαμε σαν οργάνωση-ΕΛΕΤΑ να μας τονίσετε τα λάθη έτσι ώστε να τα εντοπίσουμε και του χρόνου να τα διορθώσουμε. Ήδη κάνουμε λίστα με τα λάθη που εντοπίστηκαν καλοπροαίρετα από φίλους που συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τον αγώνα. Το συγκεκριμένο λάθος όμως είναι 'χοντρό' και ίσως να επηρέαζε ακόμα και την έκβαση του αγώνα. !!! Έτυχε να συμβεί στον φίλο μας που περνούσε τελευταίος (και μάλλον κάπου εκεί έγινε το λάθος) και έτυχε επίσης να είναι άτυχος, με το συμβάν που είδαμε και να μην πάρει χρόνο στο δεύτερο σκέλος, ώστε να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα για εμάς αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα. Η τύχη μας ευνόησε σαν ΕΛΕΤΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το λάθος δεν πρέπει να εντοπιστεί και να διορθωθεί.Φίλε no_snow προσωπικά 'τα έχω πάρει κρανίο' με το συγκεκριμένο θέμα γιατί θα ήταν ικανό, κάτι καλό που πιστεύω καταφέραμε, να είχε τιναχτεί στον αέρα από μια λάθος κρίση ενός ανθρώπου που εμπιστευτήκαμε να είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο σημείο. Επειδή τυχαίνει με τους συγκεκριμένους ανθρώπους (κριτές και φύλακες) να έχουμε αύριο μια συνάντηση, το αργότερο την Πέμπτη θα έχω να πω περισσότερα. Το σίγουρο είναι πως και την Πέμπτη πάλι θα ξεκινήσω με συγνώμη προς τους αγωνιζόμενους.
Ειρήνη κύριοι.
Τέλος να ζητήσω συγνώμη που με τον αυτοσαρκασμό για τον αδερφό μου, αντί να διασκεδάσω το forum, άναψα περισσότερο την συζήτηση, που πιστεύω πως δεν πρέπει να ξεφεύγει από τα όρια της ανταλλαγής απόψεων και της 'παρέας'. Θα συμφωνήσω και εδώ με τον φίλο no_snow ... Ειρήνη!
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
άναψα περισσότερο την συζήτηση, που πιστεύω πως δεν πρέπει να ξεφεύγει από τα όρια της ανταλλαγής απόψεων και της 'παρέας'. Θα συμφωνήσω και εδώ με τον φίλο no_snow ... Ειρήνη!+1000!!
Nα πω απο την πλευρά μου πως ήταν λάθος αλλα αφού δεν πήρα χρόνο τέλος καλό όλα καλά σε μια πολύ καλή κατα τα άλλα οργάνωση.. Και του χρόνου καλύτερα!!!!!!
-
Βίντεο απο ένα πέταλο που ήταν κάποιοι φίλοι μας Γιαννιώτες!!
Dasop και C-Drhttp://www.youtube.com/watch?v=pjbu2G5zTFU' target='_blank
-
Ειρηνη ημην κυριοι!!
Το λαθος χοντρο,ο κριτης βιαστηκε να ανοιξει νομιζοντας οτι τελειωσε ο αγωνας.Ευτυχως οι υπολοιποι 40 κριτες-φυλακες λειτουργησαν αψογα.Για να λεμε κ τα καλα ομως η συναντηση με τους κριτες που αναφερει διακριτικα ο lefkot σημερα
ειναι οτι η ΕΛΕΤΑ παραθετει γευμα σε ολους τους κριτες-φυλακες και σε ολους οσους βοηθησαν αφιλοκερδως ως το ελαχιστο ευχαριστω σε αυτους.
Οχι να παινεψω το σπιτι μας αλλα ως αγωνιζομενος εχω δει λεσχες και λεσχες.
Αλλα λεσχη να συνεχιζει τις παροχες και μετα τον αγωνα θελοντας (αριστα) να τιμησει και τους κριτες, αυτο και μονο δειχνει το μεγαλειο της ΕΛΕΤΑ.(Αυτος που ανοιξε το σικειν ελπιζω τιμωρημενος να κοιταει τους αλλους που τρωνε)
-
Μια ερωτηση τεχνικης φυσεως.Το αυτοκινητο με το νουμερο 20 εχει ROLLBAR συνομο με τους τεχνικους κανονισμους.Φωτο απο http://www.eleta.pblogs.gr/ picasa
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλα .... συγνωμη κυριοι αψογοι , δεν ξαναγελαωΝα σβησω και τα σχολια να μην σας προσβαλω , τις φιρμες .......
Αλλωστε τι μαλακιες να σας πω εγω ... εσεις τα ξερετε ολα απο κουνια
Ρε κουτουρινιτακο επειδη το κουρασες πολυ το θεμα .... η δεν καταλαβαινεις τι λες και τι γραφεις ..η μας κανεις πλακα για να ασχολουμαστε μαζι σου ..
ΦΙΛΑΚΙΑΑγαπητέ APR,
δεν με γνωρίζεις...Αν και χρόνια αγωνιζόμενος η γνώμη σου για το αν είμαι κελεπούρι ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει.Όταν ζητήσω να καθίσω δεξιά σου,να πεις ό,τι θες.Όσο για το αν συνοδηγώ σα τον Ντάνιελ και αυτό είναι γνώμη σου,όμως οι οδηγοί που έχουν τρέξει μαζί μου,έχουν αντίθετη γνώμη.Ο Κώστας απ'ότι κατάλαβες είναι ακόμα στο ψάξιμο του.Προσπαθώ να τον βοηθήσω,λόγω εμπειρίας,και του δίνω φόρμες γραψήματος για το μέλλον.Τώρα για το γέλιο σου,ως προς την έξοδο,ρίξε μία καλύτερη ματιά στο βίντεο και μέτα οι σχολιασμοί προς το άτομο μου.Και αντί να κάθεσαι να γελάς,κάτσε δεξιά σε έναν πιτσιρίκο να τον μάθεις να οδηγάει...Δεν είμαι γεννημένος ξερόλας βλέπεις,αλλά όντας πολλά χρόνια αγωνιζόμενος,αλλά και θεατής,μπορώ και γω απο μέρους μου να εκφέρω γνώμη...Το ότι δεν με ξέρεις τόσα χρόνια,δείχνει τον σκοπό της συμμετοχής μου στους αγώνες...
Αυτά είχα να πω λοιπόν...Και σου υπογραμμίζω πως η γνώμη σου ποσώς με ενδιαφέρει...
Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
3o Sprint Δωδώνης-20 Ιουλίου