Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλα .... συγνωμη κυριοι αψογοι , δεν ξαναγελαω
Να σβησω και τα σχολια να μην σας προσβαλω , τις φιρμες .......
Αλλωστε τι μαλακιες να σας πω εγω ... εσεις τα ξερετε ολα απο κουνια
Ρε κουτουρινιτακο επειδη το κουρασες πολυ το θεμα .... η δεν καταλαβαινεις τι λες και τι γραφεις ..η μας κανεις πλακα για να ασχολουμαστε μαζι σου ..
Το dvd σου δεν το εβαλες για να διασκεδασεις το φορουμ ?
ΩΡΑΙΑ , ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ ! εγω μαλιστα το διασκεδασα παραπανω , και γελασα με την ψυχη μου , οταν διαβασα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ειχες γραψει , οτι ησουν και τυχερος που σου εκατσε αυτο το κελεπουρι ο συνοδηγος !
(Εκτος κι αν εβαλες το δευτερο αγωνα της ζωης σου...να θαυμασουμε την οδηγηση του Σεμπαστιαν και την συνοδηγηση του Ντανιελ ? ) μονο που ξεχασες το .....χωρις σχολια παρακαλω
Οι μπουρδες που γραφεις εδω δεν εχουν καμια λογικη εξηγηση εκτος απο προορο καβαλιμενο καλαμι , και βοηθεια μας , απο τετοιους νεους .......
Αυτα , και επειδη τα τσουρεκια δεν ειναι της εποχης .....
ΦΙΛΑΚΙΑ
Αγαπητέ APR,
δεν με γνωρίζεις...Αν και χρόνια αγωνιζόμενος η γνώμη σου για το αν είμαι κελεπούρι ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει.Όταν ζητήσω να καθίσω δεξιά σου,να πεις ό,τι θες.Όσο για το αν συνοδηγώ σα τον Ντάνιελ και αυτό είναι γνώμη σου,όμως οι οδηγοί που έχουν τρέξει μαζί μου,έχουν αντίθετη γνώμη.Ο Κώστας απ'ότι κατάλαβες είναι ακόμα στο ψάξιμο του.Προσπαθώ να τον βοηθήσω,λόγω εμπειρίας,και του δίνω φόρμες γραψήματος για το μέλλον.Τώρα για το γέλιο σου,ως προς την έξοδο,ρίξε μία καλύτερη ματιά στο βίντεο και μέτα οι σχολιασμοί προς το άτομο μου.Και αντί να κάθεσαι να γελάς,κάτσε δεξιά σε έναν πιτσιρίκο να τον μάθεις να οδηγάει...Δεν είμαι γεννημένος ξερόλας βλέπεις,αλλά όντας πολλά χρόνια αγωνιζόμενος,αλλά και θεατής,μπορώ και γω απο μέρους μου να εκφέρω γνώμη...Το ότι δεν με ξέρεις τόσα χρόνια,δείχνει τον σκοπό της συμμετοχής μου στους αγώνες...
Αυτά είχα να πω λοιπόν...Και σου υπογραμμίζω πως η γνώμη σου ποσώς με ενδιαφέρει...
Φιλικά,
Κωνσταντίνος.