-
...και το aygo στα Μεγαρα με καποιον που μπορει να το παει, καλο χρονο θα γραψει...
-
Tο καλο ειναι σχετικο.
Αν εχει καποιος βαρκουλα και ψηνεται για Μεγαρα, σιγουρα θα βρει καποιο παιδι με ΜΧ5 απο εδω μεσα πανε παρεα. Οχι τπτ αλλο αλλα οι εριστικες κουβεντες και τα aygo σε ενα θεμα για Ιταλικο αμαξι που ακομη δεν ειχε γινει πολεμος δεν οδηγουν πουθενα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αμαν ρε παιδια με το ΜΧ5... Το εχουμε μυθοποιησει...
Εχει οδηγησει κανεις και τα δυο να μας πει εντυπωσεις απο πρωτο χερι?
Η εστω εχουμε κανα αξιολογο review? Κατι θυμαμαι να ειχα δει στο Top Gear...4Τροχοί, Μάιος 1998. Λίγο παλιό, αλλά το μόνο σχετικό που θυμάμαι ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η εστω εχουμε κανα αξιολογο review? Κατι θυμαμαι να ειχα δει στο Top Gear...4Τροχοί, Μάιος 1998. Λίγο παλιό, αλλά το μόνο σχετικό που θυμάμαι ...
Αν θέλει κάποιος πάντως, προσφέρομαι με αυταπάρνηση να οδηγήσω το μουχουδάκι του και να γράψω εντυπώσεις μετά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν θέλει κάποιος πάντως, προσφέρομαι με αυταπάρνηση να οδηγήσω το μουχουδάκι του και να γράψω εντυπώσεις μετά.
Barchetta δεν σου κανει ε;
-
Έτσι πως με έχεις κόψει, πιστεύεις ότι θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρα από το ότι θα οδηγούσα ξένη περιουσία; Εδώ ρε πήγα και πήρα Tiida, τι να λέμε τώρα...
Barchetta (ειδικά την mk1) χαλαρά έπαιρνα για roadster.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι τπτ αλλο αλλα οι εριστικες κουβεντες και τα aygo σε ενα θεμα για Ιταλικο αμαξι που ακομη δεν ειχε γινει πολεμος δεν οδηγουν πουθενα.Δεν ηθελα να γινω εριστικος.
Απλα εννουσα οτι οποιοδηποτε αμαξι στα χερια ενος καλου οδηγου, θα γραφει καλους χρονους*. Το αυτονοητο δηλαδη.
*σε σχεση παντα με τις δυνατοτητες του αυτοκινητου.
Πχ ενα Aygo αποκλειεται να παει τοσο καλα οσο ενα ΜΧ5
Αλλα... η βαρκουλα ισως ειναι πολυ κοντα... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι πως με έχεις κόψει, πιστεύεις ότι θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρα από το ότι θα οδηγούσα ξένη περιουσία; Εδώ ρε πήγα και πήρα Tiida, τι να λέμε τώρα...Barchetta (ειδικά την mk1) χαλαρά έπαιρνα για roadster.
Δεν παρεξηγιέμαι για αμαξια Ντινο.Στην αρχη που μπηκα στο φορουμ ψιλοαρπαζομουν αλλα πλεον οχι.Μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να στην εδινα να κανεις μια βολτα εις βαθος.
-
.. και τι ειναι η τριπολη, δηλαδη? μακρυα?
-
ασχετο...ξερει κανεις αν εφτασε η εκδοση 'ναξος' ως εδω?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Η εστω εχουμε κανα αξιολογο review? Κατι θυμαμαι να ειχα δει στο Top Gear...ειχα το MX5 MK1 για αρκετα χρονια, απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα. εχω οδηγησει αμετρητες φορες την βαρκουλα, πανε χρονια ομως..
σε καποιο θεμα ειχα γραψει περισσοτερα για την συγκριση αυτη (νομιζω ηταν συγκριτικο MX5-MG TF-βαρκουλα).
η βαρκουλα ηταν απιστευτο αμαξι. πραγματικα εμεινα αφωνος οταν την ειχα οδηγησει. θυμαμαι μαλιστα τοτε ειχα το μιατα και κραζανε εδω στο φορουμ τη μπαρκετα λογω μπροστινης κινησης και εγραφα ολοκληρες εκθεσεις για να τους πεισω για το ποσο ευχαριστο αμαξι ειναι, αν και μπροστοκινητο.
πρωτα απ'ολα ειναι πιο γρηγορο απο MX-5 1600 (ολες τις εκδοσεις).
εχει.. φοβερο τιμονι, στριβει απιστευτα, ειναι 100% σπορ. δυστυχως ψιλοκοπανουσε κιολας..
σε συγκριση με το μιατα, μπορει να προτιμησα και ο ιδιος τον ιαπωνα, αν κ πιο αργος, για τους γνωστους λογους (πισω κινηση, παιχνιδι κλπ), αλλα η βαρκουλα μου εκλεψε την καρδια.
ολα αυτα βεβαια εγιναν πριν χρονια. δεν ξερω τι εντυπωσεις θα μου αφηνε αν την οδηγουσα σημερατο ξερω οτι δεν γραφω.. reviews της προκοπης, αλλα με λιγα λογια: η βαρκουλα τα σπαει
ομορφα και αντικειμενικα. δυστυχως αν ειχα να επιλεξω ξανα μεταξυ των δυο, φοβαμαι οτι θα διαλεγα παλι τον ιαπωνα. αυτο ομως δεν κανει την ιταλιδα κακο αυτοκινητο, καθε αλλο. -
Να σας ρωτήσω παιδιά έχω βρει μια του '95 και την γουστάρω πολύ.
Ειναι σε azzuro mare, σπάνιο χρωματακι που μου έκανε κλικ και φαινεται εξωτερικά περιποιημένη
αναρωτιέμαι αν τα μοντέλα 95 είχαν ABS ?
βασικά Δεν έχει air condition..
έχω διαβάσει ενθουσιώδη σχόλια, εχω διαβάσει και τα χειρότερα..απότι καταλαβαίνω απο τα λεγόμενά σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσω λεπτομερώς το ιστορικό της με τον ιδιοκτήτη το τι έγινε σαν service.
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Ειναι σε azzuro mare, σπάνιο χρωματακι που μου έκανε κλικ και φαινεται εξωτερικά περιποιημένη
έχω διαβάσει ενθουσιώδη σχόλια, εχω διαβάσει και τα χειρότερα..απότι καταλαβαίνω απο τα λεγόμενά σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσω λεπτομερώς το ιστορικό της με τον ιδιοκτήτη το τι έγινε σαν service.
Πολυ παλια και το οτι δεν εχει ac ειναι πολυ κακο για το καλοκαιρι της Ελλαδας.ABS δεν εχει και η δικια μου που ειναι του 99.
-
ευχαριστώ bill33 .....όντως δεν αξίζει, απλά κοιτάμε για άλλη περίπτωση.
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
η δικιά μου είναι του 97 και ABS δεν έχει..όπως επίσης και air-con...είναι και μαύρη οπότε => σάουνα...
Αν βρεις με air con πάρτην...Εγώ δεν πήρα με air con γιατί η καψούρα όταν την είδα στην έκθεση ήταν μεγάλη και ενώ δεν έψαχνα για αμάξι την πήρα την επόμενη μέρα..
-
h dikia moy einai 00-01 kai den ehei abs halara re pedia... einai kouklares h barkules pedia prepi na kanume ena club me barchetta!!!!!!
-
Ο χρήστης barchettakos έγραψε:
h dikia moy einai 00-01 kai den ehei abs halara re pedia... einai kouklares h barkules pedia prepi na kanume ena club me barchetta!!!!!!Καλώς ήρθες καταρχήν.
Σημαντικό θα είναι το club που θα δημιουργηθεί να διαθέτει πληροφορίες γραμμένες στα ελληνικά και όχι greeklish. Μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση από εδώ.pavlos23
-
Ο χρήστης barchettakos έγραψε:
h dikia moy einai 00-01 kai den ehei abs halara re pedia... einai kouklares h barkules pedia prepi na kanume ena club me barchetta!!!!!!Κaποια στιγμη ξεκινησε το http://barchetta.gr/forum/index.php αλλα μετα ....σιγη ασυρματου.
Υπαρχει και αυτο : http://www.fiatforum.com/barchetta/ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η εστω εχουμε κανα αξιολογο review? Κατι θυμαμαι να ειχα δει στο Top Gear...ειχα το MX5 MK1 για αρκετα χρονια, απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα. εχω οδηγησει αμετρητες φορες την βαρκουλα, πανε χρονια ομως..
σε καποιο θεμα ειχα γραψει περισσοτερα για την συγκριση αυτη (νομιζω ηταν συγκριτικο MX5-MG TF-βαρκουλα).
η βαρκουλα ηταν απιστευτο αμαξι. πραγματικα εμεινα αφωνος οταν την ειχα οδηγησει. θυμαμαι μαλιστα τοτε ειχα το μιατα και κραζανε εδω στο φορουμ τη μπαρκετα λογω μπροστινης κινησης και εγραφα ολοκληρες εκθεσεις για να τους πεισω για το ποσο ευχαριστο αμαξι ειναι
Το εχω το τευχος και πραγματι ειχες γραψει για τον ενδιασμο της πισω κινησης .Αλλα ηταν μπροστα σε φινετσα φρενα και κινητηρα !!!! -
καλησπερα σε ολους!
Καλα τα miata αλλα περνουν απαρατηρητα.Εχουν βγει 3 διαφορετικα μοντελα απο τα miata και barchetta 1!!Σας πληροφορω οτι τα barchetta ακομα και σημερα δειχνουν τρομερα ομορφα και δεν περνανε απαρατηρητα..!χωρια που οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι μαρκα ειναι.
Fiat Barchetta