-
Κύριοι γνωρίζουμε κανένα πρόγραμμα κειμένου (ας πούμε τύπου word) για mac που να έχει και ελληνική ορθογραφία;
Edit: Κατεβάζω τώρα το openoffice, αυτό μπορεί να πάρει κανένα plug in για αυτή τη δουλειά;
Ευχαριστώ!
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υποθέτω θα έχουν σε καταστήματα ηλεκτρονικώνΨηφιακά καταγραφικά θα βρεις ακόμα και σε μαγαζιά στυλ Κωτσόβολου...
Τις άλλες συσκευές σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη (ίσως και σε μαγαζιά στυλ Κωτσόβολου)...Οι συσκευές που συζητάμε είναι σε λογικό κόστος και προορίζονται κυρίως για προσωπική χρήση...
Από εκεί και πέρα υπάρχουν επαγγελματικά καταγραφικά που όμως κοστίζουν αρκετά..._
-
Εχουμε εναν σταθερο με ενσυρματη (usb) συνδεση με router.
Μπορω με το laptop μεσω ethernet να εχω και εγω συνδεση (εχει θυρα το router) ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχουμε εναν σταθερο με ενσυρματη (usb) συνδεση με router.
Μπορω με το laptop μεσω ethernet να εχω και εγω συνδεση (εχει θυρα το router) ;νομίζω πως όχι.
επιλογές:
1.συνδέεις ασύρματα το λαπτοπ
2.συνδέεις με εθερνετ και τα 2 (λογικά έχει ο σταθερός εθερνετ...αν δεν έχει παρε μια καρτούλα δικτύου~5€) -
Τα κουτιά της τελλάς που έχουν 1 ethernet και 1 usb μπορούν να δίνουν ταυτόχρονα σε 2 μηχανήματα internet.
-
electroworld/κωτσοβολος
-
Τι σου εκαναν;
-
Μέχρι πρότινος είχαν ένα netbook στα 289. Πάω σήμερα να το πάρω, τσουπ καπέλο στα 349. Τι έγινε εδώ ρε παιδιά;;; Α, ήταν περιορισμένης διάρκειας προσφορά, τέλειωσε. Καλά, δεν το αναφέρατε πουθενά αυτό, από πού και ως πού. Κύριε μου, το έλεγε στο φυλλάδιο μας, εσείς εκεί δεν το είδατε;;; Όχι, εγώ ήρθα και το είδα εδώ μέσα (αλήθεια, ούτε που ήξερα ότι έχει φυλλάδιο). Εμ, να ρίχνατε μια ματιά στο φυλλάδιο πριν μπείτε, εκεί έλεγε ότι ήταν προσφορά, όχι στο ταμπελάκι της τιμής.
Εντωμεταξύ, ο Κωτσό έχει και καλά 10% έκπτωση στα 349 στο σάιτ. Έλα όμως που για να την πάρεις την έκπτωση πρέπει να έχεις κάνει αγορά από το κανονικό κατάστημα και να έχεις πάρει κουπόνι. Αυτό φυσικά δεν αναφέρεται κάπου ρητά, πρέπει να πας σε άλλο σημείο του σάιτ για να βρεις τι παίζει με την έκπτωση. Το '-10%' ως κράχτης στην περιγραφή όμως είναι εκεί.
-
Ευχαριστω vasili και leonp ..
Τα κουτια του οτε κανουν τιποτα leonp ;
-
Για
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τα κουτια του οτε κανουν τιποτα leonp ;Δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω, της τελλάς το κάνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέχρι πρότινος είχαν ένα netbook στα 289. Πάω σήμερα να το πάρω, τσουπ καπέλο στα 349. Τι έγινε εδώ ρε παιδιά;;; Α, ήταν περιορισμένης διάρκειας προσφορά, τέλειωσε. Καλά, δεν το αναφέρατε πουθενά αυτό, από πού και ως πού. Κύριε μου, το έλεγε στο φυλλάδιο μας, εσείς εκεί δεν το είδατε;;; Όχι, εγώ ήρθα και το είδα εδώ μέσα (αλήθεια, ούτε που ήξερα ότι έχει φυλλάδιο). Εμ, να ρίχνατε μια ματιά στο φυλλάδιο πριν μπείτε, εκεί έλεγε ότι ήταν προσφορά, όχι στο ταμπελάκι της τιμής.Εντωμεταξύ, ο Κωτσό έχει και καλά 10% έκπτωση στα 349 στο σάιτ. Έλα όμως που για να την πάρεις την έκπτωση πρέπει να έχεις κάνει αγορά από το κανονικό κατάστημα και να έχεις πάρει κουπόνι. Αυτό φυσικά δεν αναφέρεται κάπου ρητά, πρέπει να πας σε άλλο σημείο του σάιτ για να βρεις τι παίζει με την έκπτωση. Το '-10%' ως κράχτης στην περιγραφή όμως είναι εκεί.
κλασσικά εικονογραφημένα... ...as always!
Καλά με τέτοιες τακτικές πιστεύουν ότι θα 'μαντρώσουν' πελάτες; Δηλ πας λες θέλω το Χ που έχει 289...α λυπάμαι ήταν προσφορά 2 συλλεκτικά κομμάτια ξαναβγήκε με 349 να σας το τυλίξω;ΟΧΙ βάλτο στον απαυτό σου!
-
-
Ποντάρουν στο ότι θα πας κ@βλωμένος για να το πάρεις και δεν θα κολλήσεις στο καπέλο. Και πάω στοίχημα οτι πολλοί δεν θα κολλάνε και θα την δίνουν την διαφορά. Αν έλεγε τόσο καιρό στο ταμπελάκι ή κάπου γύρω ότι είναι 'προσφορά, προλάβετε' ή κάτι αντίστοιχο να πάει στο διάλο. Αλλά τέτοιες πρακτικές είναι ΓΤΠ εντελώς.
-
Και δεν μιλάμε για λίγα ευρώ παραπάνω αλλά για ένα +20% στην τιμή ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ελληνικό λεξικό για το OpenOffice.org 3.0Σε ευχαριστώ!
Αλλά το ενεργοποιώ και δεν κάνει τίποτα... δηλαδή το πέρασε στα λεξικά αλλά βάζω μια λέξη λάθος γραμμένη και δεν την βλέπει καν... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποντάρουν στο ότι θα πας κ@βλωμένος για να το πάρεις και δεν θα κολλήσεις στο καπέλο. Και πάω στοίχημα οτι πολλοί δεν θα κολλάνε και θα την δίνουν την διαφορά. Αν έλεγε τόσο καιρό στο ταμπελάκι ή κάπου γύρω ότι είναι 'προσφορά, προλάβετε' ή κάτι αντίστοιχο να πάει στο διάλο. Αλλά τέτοιες πρακτικές είναι ΓΤΠ εντελώς.Δε πιστεύω να το πήρες;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποντάρουν στο ότι θα πας κ@βλωμένος για να το πάρεις και δεν θα κολλήσεις στο καπέλο. Και πάω στοίχημα οτι πολλοί δεν θα κολλάνε και θα την δίνουν την διαφορά. Αν έλεγε τόσο καιρό στο ταμπελάκι ή κάπου γύρω ότι είναι 'προσφορά, προλάβετε' ή κάτι αντίστοιχο να πάει στο διάλο. Αλλά τέτοιες πρακτικές είναι ΓΤΠ εντελώς.
Δε πιστεύω να το πήρες;
-
Όχι φυσικά. Είπα στην πωλήτρια πως εγώ ήρθα για 289, αν μου το δίνουν τόσο έχει καλώς, αλλιώς γεια σας. Φυσικά μου έδωσε τα 3 της (δεν μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αυτή δεν φταίει σε τίποτα), και με την σειρά μου εγώ τα δικά μου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]