-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γράφεις από iPhone; -
αμαν... μας πιασανε
-
Πήρα ένα φλασάκι kingston, το έβαλα 1η φορά σε μια usb που πότε δουλεύει, πότε όχι. Τεσπά, το είδε, έκανε εγκατάσταση, κλπ. Πήγα να του περάσω κάτι αρχεία και μετά από λίγο κόλλησε. Το εβγαλα, το ξαναέβαλα, τπτ. Από τότε δεν το βλέπει ο υπολογιστής. Δοκίμασα και σε άλλο υπολ., τπτ.! Καμμια ιδέα?
-
Ίσως είναι προβληματικό. Άλλαξέ το με καινούριο, αν μπορείς άλλης μάρκας. Τα Kingston είναι πολύ αργά στα ίδια χρήματα σε σχέση με άλλα, κατά προτίμηση με Corsair.
-
Χθές έκανα αναβάθμιση σε ένα PC στο γραφείο και πήρα μια 22άρα Wide Samsung οθόνη, και μια AGP 512MB κάρτα γραφικών, αλλά παρόλες τις προσπάθειες δεν μπορεί να δώσει την 1680Χ1050 ανάλυση που έχει η οθόνη (με είχαν διαβεβαιώσει σχετικά )
Ούτε με νέους drivers αλλάζει κάτι. Καμμιά ιδέα εκτός από να τα πετάξω; -
Ερώτηση άσχετου.... Πώς μεταφέρουμε τα (back up) δεδομένα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο..;; Κάνουμε αντιγραφή τον C ή D στον G πχ που είναι ο εξωτερικός, ή υπάρχει καποιος άλλος τρόπος μέσω του λογισμικού του εξωτερικού, ενδεχομένως και πιο γρήγορος...;;;
Ευχαριστώ....
....ο άσχετος..!
-
ειμαι ετοιμος να αγορασω MAC (δεν ξερω αν θα ειναι Imac ή macbookpro), απο να αγορασω?
μπορω να κανω παραγγελια απο αμερικη?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ερώτηση άσχετου.... Πώς μεταφέρουμε τα (back up) δεδομένα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο..;; Κάνουμε αντιγραφή τον C ή D στον G πχ που είναι ο εξωτερικός, ή υπάρχει καποιος άλλος τρόπος μέσω του λογισμικού του εξωτερικού, ενδεχομένως και πιο γρήγορος...;;;Ευχαριστώ....
....ο άσχετος..!
Εξαρταται τι θελεις.Θελεις να κανει και συμπιεση ταυτοχρονα;Τοτε κανεις backup με καποιο προγραμμα (nero backup πχ ή με το προγραμμα που εχει ο εξωτερικος).Νομιζω οτι πιο γρηγορη ειναι η αντιγραφη παντως (εξαρταται και απο τον ογκο δεδομενων και απο τον εξ. δισκο).
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ερώτηση άσχετου.... Πώς μεταφέρουμε τα (back up) δεδομένα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο..;; Κάνουμε αντιγραφή τον C ή D στον G πχ που είναι ο εξωτερικός, ή υπάρχει καποιος άλλος τρόπος μέσω του λογισμικού του εξωτερικού, ενδεχομένως και πιο γρήγορος...;;;Ευχαριστώ....
....ο άσχετος..!
Εφοσον μιλαμε για backup σκληρου o οποιος περιεχει εγκαταστασεις λειτουργικου και προγραμματων... ο μονος τροπος ειναι μεσω καποιου backup προγραμματος (Acronis True Image Home). Αν μιλαμε για δεδομενα χωρις εξαρτησεις.... δηλαδη... mp3, ταινιες, Word documents κλπ κλπ.... τοτε απλα αντεγραψε τα καπου αλλου και αυτο ειναι ολο!
Η εμπειρια μου λεει πως τα δεδομενα χωρις εξαρτηση καλο ειναι να τα ριχνουμε χυμα σε ενα αλλο σκληρο/Dvd χωρις να συμπιεστουν ολα μεσα σε ενα αρχειο. Αν το αρχειο αυτο χτυπησει.... τα χανεις ολα, αντι να χασεις 2-3 mp3 ας πουμε. Ασε που αμα τα εχεις χυμα, ειναι αμεσα προσβασιμα.
-
Εχω μπλεξει με ενα μουφα Antivirus ΧP 2008 και μου εχει βγαλει 2500 threats και μου μπλοκαρει συνεχεια το ανοιγμα ιστοσελιδων.
Επειδη δυσκολευομαι να το ξεφορτωθω (το uninstall ειναι φυσικα 'χαλασμενο'), μπορει να βοηθησει καποιος; -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εχω μπλεξει με ενα μουφα Antivirus ΧP 2008 και μου εχει βγαλει 2500 threats και μου μπλοκαρει συνεχεια το ανοιγμα ιστοσελιδων.
Επειδη δυσκολευομαι να το ξεφορτωθω (το uninstall ειναι φυσικα 'χαλασμενο'), μπορει να βοηθησει καποιος;To έπαθα κι εγώ πριν 2-3 μήνες. Format και μόνον!
-
Όχι υποχρεωτικά:
http://www.google.gr/search?hl=el&q=" ... 2008&meta= -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Χθές έκανα αναβάθμιση σε ένα PC στο γραφείο και πήρα μια 22άρα Wide Samsung οθόνη, και μια AGP 512MB κάρτα γραφικών, αλλά παρόλες τις προσπάθειες δεν μπορεί να δώσει την 1680Χ1050 ανάλυση που έχει η οθόνη (με είχαν διαβεβαιώσει σχετικά )
Ούτε με νέους drivers αλλάζει κάτι. Καμμιά ιδέα εκτός από να τα πετάξω;Δεξί κλικ πάνω στο desktop, properties, advanced settings, κλικ στην καρτελα adapter, κλικ στο List all Modes.
Επιστρέφεις στην αρχική καρτέλα και πλέον θα σου δείχνει όλες τις αναλύσεις που υποστηρίζει. Θεωρώ απίθανο να μην υποστηρίζει και αυτήν που θέλεις.Εχω μπλεξει με ενα μουφα Antivirus ΧP 2008 και μου εχει βγαλει 2500 threats και μου μπλοκαρει συνεχεια το ανοιγμα ιστοσελιδων.
Επειδη δυσκολευομαι να το ξεφορτωθω (το uninstall ειναι φυσικα 'χαλασμενο'), μπορει να βοηθησει καποιος;To έπαθα κι εγώ πριν 2-3 μήνες. Format και μόνον!
Όχι ρε παιδιά και format για ένα χαζο ιό! Υπάρχουν τρόποι πάντα!
Νομίζω πως το κατάλληλο είναι αυτό που είχα δώσει στο τοπικ Linux vs Windows...
Iδού. -
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..!
-
Λέω να περπατήσω λίγο στο κέντρο του LA...
-
Παιδιά...ξέρετε πως μπορώ όταν κάνω merge-(e)mail να βάζω και attachments?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικα googliσα, χρησιμοποιησα το Μalwarebytes' Anti Malware και το ξεφορτωθηκα σε 10 λεπτα...
Ευχαριστω και τους υπολοιπους! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τελικα googliσα, χρησιμοποιησα το Μalwarebytes' Anti Malware και το ξεφορτωθηκα σε 10 λεπτα...
Ευχαριστω και τους υπολοιπους!To είχα κάνει κι εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι έφυγε και τον ξαναφόρμαρα....
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Λέω να περπατήσω λίγο στο κέντρο του LA...http://maps.google.com/help/maps/streetview/index.html' target='_blank
Καλή φάση αλλά έχει προκαλέσει ένα σωρό αντιδράσεις,π.χ απο έναν μεθυσμένο που 'βγήκε' σε φωτό εν αγνοία του + μια κοπέλα που είδε σε (παλιά) φωτό τον νεκρό πατέρα της.
@Cmarin,για να σιγουρευτείς σε ανάλογη περίπτωση,τσέκαρε και το Registry και χρησιμοποίησε και κάποιο εργαλείο απομάκρυνσης dead records,όπως π.χ RegCleaner.
Ενα antivirus,ενδέχεται να κρατά δεδομένα και στο hidden φάκελο του χρήστη ,στα Documents & Settings.
-
Πρώτα από όλα, απενεργοποιούμε το windows restore.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]