-
Δεν έχω ποιοτικό χιούμορ; Μετά από αυτή την αποκάλυψη, το μόνο που μου μένει είναι να αυτοκτονήσω πέφτοντας στον Καιάδα...
Μπορεί να μην αναλώνομαι σε οποιαδήποτε 'ιερή κόντρα' είτε αυτή αφορά υπολογιστές, είτε αυτοκίνητα είτε οτιδήποτε άλλο γιατί ξέρω πως ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει κάνει τις επιλογές του, δεν πρόκειται να τις αλλάξει οπότε η αντιπαράθεση θα καταλήξει -μοιραία- σε προσωπικό επίπεδο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα με πειράξει όταν βλέπω να χλευάζουν κάποια από αυτές. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε στο σημείο που έχει κοπάσει το θέμα (άλλα όλα είναι σχετικά τελικά... )
Τελικά όμως φαίνεται να επιμένεις λίγο παραπάνω. Γιατί άραγε;
Μήπως επειδή μια αμφιβολία την έχεις και θέλεις να επιβεβαιωθείς μειώνοντας τον 'αντίπαλο' όσο γίνεται;
Μην ανησυχείς, τυπική συμπεριφορά είναι αυτή, θα τη συναντήσεις σε όλα τα αντι-ο,τιδήποτε clubs, τα μέλη των οποίων έχουν πολύ περισσότερα κοινά με τα fanboyΐστικα clubs από ότι θα ήθελαν να παραδεχτούν, αλλά επειδή είμαστε καλοί δεν τους το λέμε
Και όπως είναι φυσικό, η σιωπηλή πλειοψηφία περνάει από δίπλα, ρίχνει μια ματιά και σκέφτεται 'πάλι αρχίσανε τα ακαταλαβίστικα τους... πάμε παρακάτω '
Και τι κερδίζουμε εμείς; Πλακωνόμαστε για βλακείες, χαλάμε τις καρδιές μας (και το χρόνο μας) και μετά από λίγο του αφήνουμε να θαφτεί στα αρχεία, αν δεν πέσουν διαγραφές σε μερικούς θερμοκέφαλους. Αξίζει;Linux κάποιας μορφής υπάρχει περίπου στο 1% των εγκατεστημένων desktops. Αξίζει αυτός ο ντόρος για ένα τόσο μικρό νούμερο; Όχι . & -
Όσοι λοιπόν δεν συμφωνείτε, αφήστε αυτούς τους λίγους που το επέλεξαν στον κόσμο τους και συνεχίστε με τη ζωή σας. έλεος πια! Έτσι κι αλλιώς κάθε 5 - 6 μήνες θα βρεθεί κάποιος που το ανακάλυψε ξαφνικά και θα επανέρχεται το θέμα. Αν το κάνουμε έτσι κάθε φορά, χαιρετίσματαΥ.Γ. 1 Χιουμορ διαθέτουμε, ιδιαίτερα αρρωστημένο κιόλας
Υ.Γ. 2 Ναι, ξέρω ότι τα τελευταία ακούγονται σαν λόγια γκετοποιημένου αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν έχει νόημα να την αρνιόμαστε. -
δεν θέλω να σας διακόψω (βασικά συνεχίστε ) αλλά ρε παίδες λίγο μικρότερα ποστ
-
Σταύρο εμείς που έχουμε κ τα δύο τι θεωρούμαστε;
πάντως Γρηγόρη & Μάκη μια εμμονή την έχετε...
-
χρήστες τραβεστί
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σταύρο εμείς που έχουμε κ τα δύο τι θεωρούμαστε;πάντως Γρηγόρη & Μάκη μια εμμονή την έχετε...
Κι εγώ έχω και από τα 2. Linux στο σπίτι (στο desktop και στο νέο laptop) γιατί το γουστάρω και Windows στη δουλειά για τα προγραμματά μου. Γιατί καλό το wine για να παίξεις και λιγάκι, αλλά όταν πρέπει να βγει δουλειά δεν χωρούν πειραματισμοί
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κι εγώ έχω και από τα 2. Linux στο σπίτι (στο desktop και στο νέο laptop) γιατί το γουστάρω και Windows στη δουλειά για τα προγραμματά μου. Γιατί καλό το wine για να παίξεις και λιγάκι, αλλά όταν πρέπει να βγει δουλειά δεν χωρούν πειραματισμοί
new flame post
Γρηγόρη;;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μπορείς να το ποστάρεις αυτό στο άλλο θέμα...μπας και βγεί άκρη γιατί έχει χαθεί λίγο η μπάλα και λέμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...skodaclub.gr, alfisti.gr, linux-άριους, Ροταριανούς ομιλούντες (εκ του ομίλου... ), politiatennisclub, ΝV glifada, Μασόνους, Τροτσκιστές, Ταοϊστές και μέλη της λέσχης Μπιλντεμπεργκ...(δεν είμαι μέλος σε όλα τα παραπάνω πάντως )
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...skodaclub.gr, alfisti.gr, linux-άριους, Ροταριανούς ομιλούντες (εκ του ομίλου... ), politiatennisclub, ΝV glifada, Μασόνους, Τροτσκιστές, Ταοϊστές και μέλη της λέσχης Μπιλντεμπεργκ...
(δεν είμαι μέλος σε όλα τα παραπάνω πάντως )
Είναι επίτιμο, ου μην αλλά και πρόσεδρο, μέλος του σκοντακλουμπ.γκρ
-
Ασυρματη συνδεση ιντερνετ .
Ακολουθωντας αυτον τον οδηγο σε windows vista δε μπορω να βρω τα 'DNS' 'DHCP(67)' και 'DHCP(68)' .
Σε win XP υπαρχουν κανονικα , τι πρεπει να ρυθμισω ωστε να βρω αυτες τις επιλογες ? -
Τι γνωμη εχετε για τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905223 ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι γνωμη εχετε για τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905223' target='_blank ?Αστερι... χτυπα το .-
-
Εχουμε ενα φουτζιτσου ζιμενς λαπτοπ 3 μηνων, γενικα πολυ καλο. Ομως τον τελευταιο καιρο κολλαει αρκετα και μια μερα εβγαλε και την παλια κλασσικη μπλε οθονη με μηνυμα: hardware malfunction. Τι να παιζει με αυτο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τι γνωμη εχετε για τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905223' target='_blank' target='_blank ?
Αστερι... χτυπα το .-
Αυτη την στιγμη φορτωνει για πρωτη φορα!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι γνωμη εχετε για τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905223' target='_blank' target='_blank' target='_blank ?
Αστερι... χτυπα το .-
εεε? Ποτε προλαβες ρε?
-
Τι γνωμη εχετε για τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905223' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank ?
Αστερι... χτυπα το .-
εεε? Ποτε προλαβες ρε?
Πρώτα το πήρε και μετά ρώτησε, προφανώς
Σιγά μη περιμένει την έγκρισή σουΜε γειές Μπιλ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σιγά μη περιμένει την έγκρισή σουΑυτο το τελευταιο δεν το καταλαβα? Πως μπορει καποιος να πηρε PC χωρις την εγγραφη συγκαταθεση μου?
-
Σιγά μη περιμένει την έγκρισή σουΑυτο το τελευταιο δεν το καταλαβα? Πως μπορει καποιος να πηρε PC χωρις την εγγραφη συγκαταθεση μου?
Περασε μια ωρα(στο περιπου) απο τοτε που ρωτησα,υπηρχε ετοιμοπαραδοτο σε καταστημα πολυ γνωστου
μου (αλλες οι αποστασεις στην Τριπολη),απαντησες και εσυ οτι ειναι καλο ....ε δεν ηθελα περισσοτερα!!!!Αμα καθομουν να το ψαχνω παραπανω θα εφτανε Πασχα και ακομα δεν θα ειχα αποφασισει.
Ευχαριστω Χαρη και φυσικα εσενα κουρσαρε!!!
Περασα ολα τα update που ηθελε ,antivir,comodo,FF και γραφω απο το λαπιτοπ τωρα! -
Ante, megies to ergaleio vre... Tha to euxaristitheis, eimai sigouros... ta Toshiba einai poli kala!
ps: sorry gia ta Greeklish
-
Γράφεις από iPhone;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]