-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
The icon for Greek language on the bottom right hand side of the screen is gone!!!!!!!!
Please help guys!!!!!!!!!!!Is only the icon gone, or the ability to change language also?
-
how can i change the language without the icon?
-
The icon for Greek language on the bottom right hand side of the screen is gone!!!!!!!!Please help guys!!!!!!!!!!!
Right click on the taskbar at the bottom of your screen, choose the top option of the menu ('γραμμές εργαλείων' στα ελληνικά) and simply select the language option to appear...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
The icon for Greek language on the bottom right hand side of the screen is gone!!!!!!!!
Please help guys!!!!!!!!!!!
Right click on the taskbar at the bottom of your screen, choose the top option of the menu ('γραμμές εργαλείων' στα ελληνικά) and simply select the language option to appear...
The language option is not there either
-
Αν θυμάμαι καλά...
Δεξί κλικ στο taskbar -> επιλογή γραμμής εργαλείων -> γλώσσα. -
Start > Control panel > Regional and Language option > Languages tab > Details
Κοιτάς στο Installed services αν υπάρχουν τα ελληνικά. Αν όχι, τα προσθέτεις.
Μετά: Preferences > Language bar > check στο πρώτο και τέταρτο.
Καλή τύχη
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Start > Control panel > Regional and Language option > Languages tab > DetailsΚοιτάς στο Installed services αν υπάρχουν τα ελληνικά. Αν όχι, τα προσθέτεις.
Μετά: Preferences > Language bar > check στο πρώτο και τέταρτο.
Καλή τύχη
Ωραιος ο παίχτης!!!!!!!
Εχω μία κόρη της παντρειας, μήπως ενδιαφερεσαι;
-
πωπω τι ναι τούτο
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πωπω τι ναι τούτομια βλακεια και μιση ειναι... με το συμπαθειο κιολας... δεν καταλαβαινω την εννοια 'φορητο' με 17 ιντσες... μην σου πω και 15.
-
Το MacBook Pro μια χαρά φορητό είναι στις 15'. Είναι πολύ λεπτότερο από άλλα 15άρια βέβαια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πωπω τι ναι τούτο
ένα ενσωματωμένο HD-DVD player
για να παιζει τι;
Ετσι... απλα για να υπαρχει
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
πωπω τι ναι τούτο
για να παιζει τι;
H ενσταση μου ειναι στο HD-DVD player απο την στιγμη που αυτο το φορμα εχει σταματησει πλεον,επικρατησε το blue ray.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το MacBook Pro μια χαρά φορητό είναι στις 15'. Είναι πολύ λεπτότερο από άλλα 15άρια βέβαια.Να πεις του Steve αμα ειναι μαγκας... να κανει 15αρι με μικρο footprint. Εδω σε θελω μαστορα Το αν ειναι λεπτο η λιγοτερο λεπτο... klein mein... το footprinτ παραμενει massive για να θεωρητε 'φορητο'.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πωπω τι ναι τούτο
για να παιζει τι;
H ενσταση μου ειναι στο HD-DVD player απο την στιγμη που αυτο το φορμα εχει σταματησει πλεον,επικρατησε το blue ray.
Δεν διαφωνω...
Ειρωνικο σχολιο ηταν
Εφ οσον τα Βlue-ray επικρατησαν, τα HD ειναι αχρηστα! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πωπω τι ναι τούτο
μια βλακεια και μιση ειναι... με το συμπαθειο κιολας... δεν καταλαβαινω την εννοια 'φορητο' με 17 ιντσες... μην σου πω και 15.
+++
Φορητό είναι το πολύ μέχρι 13.3' και 2kgr. Αλλιώς μπορούμε να το πούμε 'απλώς μετακινήσιμο'.
-
έχετε καλομάθει με τα pda και τα diamond
πηγαινοερχόμουν Λέρο με turbo X 17', μια χαρά ήταν, και απολάμβανα και ταινίες. τι να σου κάνει μια 13-15? -
Ο χρήστης Corsair έγραψε:
Να πεις του Steve αμα ειναι μαγκας... να κανει 15αρι με μικρο footprint. Εδω σε θελω μαστορα Το αν ειναι λεπτο η λιγοτερο λεπτο... klein mein... το footprinτ παραμενει massive για να θεωρητε 'φορητο'.Θα του το διαβιβάσω απόψε στον καφενέ του χωριού που θα βρεθούμε για πρέφα.
Πάντως, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι σφάλμα να υποτιμάς την σημασία του μικρού πάχους σε ένα φορητό. Το real estate της οθόνης είναι πολύ σημαντικό -όπως και το μέγεθος του πληκτρολογίου, και θεωρώ πολύ λογικότερο να προσπαθούμε να μειώσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά τα δύο.
-
Ωραιος ο παίχτης!!!!!!!
Εχω μία κόρη της παντρειας, μήπως ενδιαφερεσαι;
Γιατί όχι, απλώς νομίζω ότι οι γιοί μου (μπορεί να διαλέξει) θα της πέσουν λίιιιιγο μεγάλοι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχετε καλομάθει με τα pda και τα diamond
πηγαινοερχόμουν Λέρο με turbo X 17', μια χαρά ήταν, και απολάμβανα και ταινίες. τι να σου κάνει μια 13-15?Εγώ πάλι δεν κουβαλώ μαζί μου ένα IBM Thinkpad 14' που έχω (αν και ορισμένες φορές μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο στις δουλειές μου) γιατί τα 2.5+kg που ζυγίζει μου είναι υπερβολικά για να κυκλοφορώ με αυτά στην πλάτη (συν τα υπόλοιπα της δουλειάς).
Αν ρίξεις το βάρος στο 1kg όμως τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]