-
Ο χρήστης tm έγραψε:
και υστερα δηλαδη κραζουμε τους αμερικανους που ξεκινανε ολα τα manual λεγοντας 'Βεβαιωθειτε οτι ειναι στην πριζα' -
Ορίστε ρε όργια! Ηρθα σπίτι, το ξεκίνησα, και...ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
Απεγκαθιστώ το Comodo και το Antivir πάραυτα και βλέπουμε!!!
Η πλάκα είναι όμως ότι στο συνεργείο ούτε ο ανεμιστήρας δούλευε στο φουλ, και συνδέθηκε σε ασύρματο δίκτυο με την μία! Και με όλα αυτά φορτωμένα!!
Τι γίνεται ρε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι γίνεται ρε?
κάποιος κάνει voodoo στο pc σου...
-
-
σκοταδιονια.. κλασσικη περιπτωση βλαβης που θα 'λεγε και ο αμιμητος τσακωνας!
σιγουρα αυτο που δουλευε στο γραφειο, ηταν το δικο σου πισι? το αναγνωρισες? ηταν το ιδιο χρωμα? (... τωρα δεσαμε! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ορίστε ρε όργια! Ηρθα σπίτι, το ξεκίνησα, και...ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
Η πλάκα είναι όμως ότι στο συνεργείο ούτε ο ανεμιστήρας δούλευε στο φουλ, και συνδέθηκε σε ασύρματο δίκτυο με την μία! Και με όλα αυτά φορτωμένα!!
Τι γίνεται ρε?
Electronic Gremlins σπαστικές βλάβες
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ορίστε ρε όργια! Ηρθα σπίτι, το ξεκίνησα, και...ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
Τι γίνεται ρε?
ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις...
-
Δεν το αλλάζω το μπουρδέλο. Θα δουλέψει πρώτα, και μετά...
Πείτε πως να κάνω φορμάτ. Μου βγάζει μια μπλέ οθόνη με προειδοποίση ότι σταματάει για να μην πάθει βλάβη ο υπολογιστής!
Έχω το recovery CD. Να βρω αύριο μια 'κόπια' άλλη των ΧΡ?
-
την αρχικη εγκατασταση ποιος την ειχε κανει? ειναι καποια 'μαρκα' ο υπολογιστης σου?
-
ALTEC. Και έχει RAID στον σκληρό δίσκο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και έχει RAID στον σκληρό δίσκο.Mαλλον...ειχε.
-
καλα, δεν εχει σημασια ουτως ή αλλως, ετσι ρωτησα για να το παιξω!
ρε συ, αν κανει shutdown λογω υπερθερμανσης τοτε και windows να βρεις αλλα, δεν θα κανεις κατι διαφορετικο...
σοβαρα, ο λογος που σε ρωτησα ειναι επειδη ειπες οτι εχεις recovery cd, τουλαχιστον στα φορητα υπηρχε ενα κρυφο partition μικρο στον boot δισκο με πληροφοριες για το συστημα, ωστε να λειτουργησει το recovery και σε περιπτωση που ειχες κανει εσυ εγκατασταση οι πιθανοτητες να του εσκιζες τα πρεκια ηταν πολυ μεγαλες.. Αλλα δε φαινεται να ειναι το case..
Ξαναπηγαινε τον στη δουλεια και βαλε εκει τα windows.. αν δουλεψει τοτε να μην ξαναπαρεις παγωτο βανιλια.. Να παιρνεις παγωτο σοκολατα! (τι θυμαμαι ωρες ωρες!)
ο επεξεργαστης ψηνεται ή η μητρικη? ξερεις? -
Είτε είναι εντελώς χαλασμένο ή περιστασιακά, είναι το ίδιο = πέταμα.
Άνοιξε το κουτί, βγάλε τα πάντα, σκούπισε τη σκόνη, ξαναβάλτα. Αν δουλεύει καλά κράτα το - αλλιώς καινούριο. Δεν είναι όπως τα καλά παλιά μηχανήματα, δεν αντέχουν στο χρόνο.
-
..μα.. ειναι παλιο μηχανημα! εκτος αν μιλας για τα 8086, ας πουμε.. τοσο παλια!
επισης δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου! εδω βρηκαμε ασχολια μεχρι το χειμωνα, που θα ξαναλειτουργησει λογω κρυου! κανε μας τη χαρη σε παρακαλω!
ααααααα, μα πια! -
Καθαρίστηκε. Μπαίνει στα ΧΡ. Format δεν με αφήνει να κάνω!!! Γι΄αυτό ρώτησα αν πρέπει να πάρω άλλα ΧΡ και όχι αυτά που έχω.
Ντάφυ, η θερμοκρασία επεξεργαστή είναι 45 και του συστήματος 50. Και ο ανεμιστήρας δουλεύει (όταν είμαι σπίτι) στο φουλ (3750 στρ/λεπτό). Στο γραφείο γύριζε στις 2200!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..μα.. ειναι παλιο μηχανημα! εκτος αν μιλας για τα 8086, ας πουμε.. τοσο παλια!Μα δεν είναι παλιό.
...εδω βρηκαμε ασχολια μεχρι το χειμωνα, που θα ξαναλειτουργησει λογω κρυου! κανε μας τη χαρη σε παρακαλω!
-
εχω δει διαφορα κουλα.. να μη σε αφηνει να ολοκληρωσεις εγκατασταση, επειδη καποια μνημη εχει προβλημα, να κανει συνεχως reboot λογω .. πληκτρολογιου, αλλα κανενα που να βγαζει ΤΕΤΟΙΑ μπλε οθονη...
Τι να σου πω ρε συ... δοκιμασε αν βρεις αλλα windows.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Format δεν με αφήνει να κάνω!!!Ακομα και αυτο σου λεει 'πεταξε με'...
Τι αλλα σημαδια πρεπει να σου δειξει ο Θεος για να αποφασισεις να το αφησεις να αναπαυθει σε τοπο χλοερο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ντάφυ, η θερμοκρασία επεξεργαστή είναι 45 και του συστήματος 50. Και ο ανεμιστήρας δουλεύει (όταν είμαι σπίτι) στο φουλ (3750 στρ/λεπτό). Στο γραφείο γύριζε στις 2200!!!
ενδεικτικά για να έχεις μία ιδέα μέσω speedfan ο δικός μου dual core 6400 έχει system 39 και cpu 45 με το ανεμιστήρι της να γυρνά με 2740 rpm ...είναι dual compressor+turbo για αυτό δουλεύω χαμηλά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]