-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αυτές οι corsair μνήμες κάνουν για asus p5b ?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1044591
η mobo μου υποστηρίζει μέχρι 800 Mhz ...αλλά με τα timings δεν ξέρω τι γίνεται ; τι σημαίνουν αλήθεια ;
Oι μνημες ειναι μια χαρα για το mobo σου.
(Ειναι και Corsair... )
ναι ναι ....
δώσε μου κ μια προσιτή λύση στην κάρτα γραφικών.... από πλαίσιο...
κοιτάω αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=961272 ....
θα χάσω σε σχέση με την 7600 GT που έχω τώρα;
-
ΑΤi ή Nvidia ? και ποιά για Asus P5B ...εώς 70 ευρώ;
παίρνει πόδι η κάρτα γραφικών και οι μνήμες RAM.
δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Merci
Γιατι παιρνει ποδι η καρτα? Εγγυηση δεν εχει?
Εκανες edit ? Βρηκες αυτο που σου ελεγα για τις μνημες?
δεν με νοιάζουν οι εγγυήσεις....
αλλάζω ρε Ζορζ τους 2 υπαίτιους για τα παγώματα και την δυσκολία του συστήματος να ξεκινήσει από cold.
κάθε μέρα τα ίδια....σήμερα μέχρι να ζεσταθεί...έκανα 10 επανεκκινήσεις....όλο πάγωνε .... -
Περιμενε λιγο... δε σε προλαβαινω... Θα μου πεις γιατι θες να αλλαξεις καρτα και μνημες ?
Αμα νομιζεις οτι εχουν προβλημα...εγγυηση -
με διάβασες; Οκ;
-
Nαι.
Λοιπον...Σχετικα με τις μνημες:
Διαβασε Aυτο
Καλο θα ηταν να διαβασεις το μανουαλ της μητρικης και να δεις αν υποστηριζει 4GB.
Κανονικα, 4GB αναγνωριζουν μονο τα 64bit λειτουργικα και τα vista.
Υπαρχει παντα η πιθανοτητα να μη δουν ολη τη μνημη τα παραθυρα...
Aν τελικα καταληξεις σε 4, απενεργοποιησε και το pagefile.Σχετικα με την καρτα γραφικων:
Με τα € που διαθετεις, δεν θα αγορασεις κατι πολυ καλυτερο.
Η κατσε εκει που εισαι, η δωσε €...Μη χανεις την υπομονη σου. Εφ'οσον το μηχανημα εχει εγγυηση (και μαλιστα απο πλαισιο) να το πας στο σερβις για να βρουν αυτοι καποια λυση. Ετσι δεν θα χρειαστει να ξοδεψεις ουτε €, και το μηχανημα θα ειναι μια χαρα.
-
ΡΕ δεν θέλω να παίζω παιχνίδια....θέλω μια κάρτα γραφικών μέσου όρου που να μην είναι ΓΤΠ από την αγορά της.
Μνήμη θα βαλω τα 2 γίγα της κορσαιρ. Δεν βάζω 4
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΡΕ δεν θέλω να παίζω παιχνίδια....θέλω μια κάρτα γραφικών μέσου όρου που να μην είναι ΓΤΠ από την αγορά της.Μνήμη θα βαλω τα 2 γίγα της κορσαιρ. Δεν βάζω 4
Καλα κανεις. Ειναι υπεραρκετα τα 2, αφου μαλιστα δεν παιζεις παιχνιδια.
Πηγαινε στο πλαισιο να βρουνε τη λυση στο προβλημα σου και μη τρωγεσαι να δωσεις €...
Και η καρτα που εχεις μια χαρα ειναι και οι μνημες μια χαρα ειναι... -
Λοιπόν όλα καλά με το ups αλλά βλέπω να παιδεύομαι με το winpower.
1.Ξέρετε άλλο καλό πρόγραμμα διαχείρισης του ups.
- Στις ρυθμίσεις του shutdown κολλάω.
Με λίγα λόγια παρατήρησα ότι δουλεύει καλά μόνο σε μια συγκεκριμένη είσοδο usb του pc. Έχει λογική αυτό? εγώ νόμιζα ότι οι usb θεωρούνται αρκετά αξιόπιστες συνδέσεις, όχι σαν τις PCI που δοκιμάζεις σε ποια παίζει μια κάρτα ήχου ας πούμε...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν όλα καλά με το ups αλλά βλέπω να παιδεύομαι με το winpower.1.Ξέρετε άλλο καλό πρόγραμμα διαχείρισης του ups.
Με λίγα λόγια παρατήρησα ότι δουλεύει καλά μόνο σε μια συγκεκριμένη είσοδο usb του pc. Έχει λογική αυτό? εγώ νόμιζα ότι οι usb θεωρούνται αρκετά αξιόπιστες συνδέσεις, όχι σαν τις PCI που δοκιμάζεις σε ποια παίζει μια κάρτα ήχου ας πούμε...
Δεν συμπεριλαμβανοταν καποιο προγραμμα στη συσκευασια?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κρατας πατημενο το κουμπι του ακουστικου μεχρι το λαμπακι να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο. Μολις συμβει αυτο, συνδεεις το δευτερο κινητο σου με το ακουστικο. Βαζεις τον κωδικο και καθαρισες.. Μολις συμβει αυτο και αναλογα με τα κινητα καθε φορα που θα ανοιγεις το clip ii, θα συνδεονται τα κινητα μαζι του χωρις παρατραγουδα.. Αλλιως το πολυ πολυ να χρειαζεται να τα συνδεεις εσυ μεσα απο το μενου του τηλεφωνουΗ ενδειξη 'μπλε-κοκκινο' εμφανιζεται ΜΟΝΟ οταν θελεις να συνδεσεις τη πρωτη συσκευη ..
Μετα οταν ειναι ηδη συνδεμενη η μια με παρατεταμενη πιεση του πληκτρου δεν αναβει το 'μπλε-κοκκινο' για να συνδεσω τη δευτερη ..
Νομιζα υπαρχει καποιος αλλος τροπος ..
-
ναι. το winpower
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
κρατας πατημενο το κουμπι του ακουστικου μεχρι το λαμπακι να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο. Μολις συμβει αυτο, συνδεεις το δευτερο κινητο σου με το ακουστικο. Βαζεις τον κωδικο και καθαρισες.. Μολις συμβει αυτο και αναλογα με τα κινητα καθε φορα που θα ανοιγεις το clip ii, θα συνδεονται τα κινητα μαζι του χωρις παρατραγουδα.. Αλλιως το πολυ πολυ να χρειαζεται να τα συνδεεις εσυ μεσα απο το μενου του τηλεφωνου
Η ενδειξη 'μπλε-κοκκινο' εμφανιζεται ΜΟΝΟ οταν θελεις να συνδεσεις τη πρωτη συσκευη ..
Μετα οταν ειναι ηδη συνδεμενη η μια με παρατεταμενη πιεση του πληκτρου δεν αναβει το 'μπλε-κοκκινο' για να συνδεσω τη δευτερη ..
οχι.. ακολουθεις την ιδια διαδικασια και για τις 2 την πρωτη φορα.. Δεν ειναι ΜΟΝΟ για την πρωτη!
-
Η ΕΡΩΤΗΣΗ (THE QUESTION)
ΠΩΣ μοιραζονται 2 pc (ενα με vista και ενα με xp)μεσω ασυρματου router μια συνδεση ιντερνετ που 'πεφτει' μεσω usb modem στο pc με τα xp.
αναλυτικες οδηγιες , ρυθμισεις ρουτερ ,ρυθμισεις windows και τα λοιπα
Το usb modem, εχει ethernet ωστε να το συνδεσεις στο ασυρματο router?
οχι γιαυτο το λεω ετσι , επισης να πω πως το pc με τα xp συνδεεται με τε το ασυρματο ρουτερ με καρτα ethernet ενω το αλλο το pc ασυρματα.
στη διαρκεια των προσπαθειων αυτο που εχω παρατηρισει ειναι πω το vistopc βλεπει για λιγο internet και μετα απο δευτερολεπτα το χανει.
-
SirGus με το winpower θα παίξεις, άλλο πρόγραμμα δεν έχει.
θα προσπαθούσα να σε βοηθήσω αλλά εγώ έχω με serial σύνδεση. Αυτό που λες όμως φαίνεται αρκετά παράξενο. κάνε restart xωρίς το UPS σε usb και μετά βάλτο αφού ξεκινήσει σε θύρα usb άλλη απο αυτή που λες οτι δουλεύει. Θα δουλέψει? μήπως πρέπει να διαλέξεις εσύ σε ποια θύρα είναι συνδεδεμένο το UPS σου απο το πρόγραμμα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
κρατας πατημενο το κουμπι του ακουστικου μεχρι το λαμπακι να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο. Μολις συμβει αυτο, συνδεεις το δευτερο κινητο σου με το ακουστικο. Βαζεις τον κωδικο και καθαρισες.. Μολις συμβει αυτο και αναλογα με τα κινητα καθε φορα που θα ανοιγεις το clip ii, θα συνδεονται τα κινητα μαζι του χωρις παρατραγουδα.. Αλλιως το πολυ πολυ να χρειαζεται να τα συνδεεις εσυ μεσα απο το μενου του τηλεφωνου
Η ενδειξη 'μπλε-κοκκινο' εμφανιζεται ΜΟΝΟ οταν θελεις να συνδεσεις τη πρωτη συσκευη ..
οχι.. ακολουθεις την ιδια διαδικασια και για τις 2 την πρωτη φορα.. Δεν ειναι ΜΟΝΟ για την πρωτη!
Την ακουλουθησα , τις εκανα και τις δυο αξιοπιστες με το κωδικο και λοιπα και λοιπα ...
Συνδεω τη πρωτη και ειναι εν ενεργεια , μετα ?
-
Ερώτηση:
Υπάρχει κεραία που να βελτιώνει τη λήψη σήματος wifi ???? -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ερώτηση:
Υπάρχει κεραία που να βελτιώνει τη λήψη σήματος wifi ????Yπαρχει, αρκει να ξεβιδωνει η κεραια απο το router.
Αλλιως, αγοραζεις ενα wifi repeater. -
Ψώνισα ένα κινητό Nokia με επιδότηση από κατάστημα Cosmote και μου έβγαλε πρόβλημα στα ακουστικά.Πρέπει να πάω από εκεί που το πήρα ή στη NOKIA?
-
Στο μαγαζί όπου το αγόρασες.
-
Για επισκευές, συνήθως έτσι κάνει περισσότερο καιρό. Με την απόδειξη αγοράς σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service NOKIA, λογικά θα είναι έτοιμο συντομότερα.
Για ελαττωματικό εξάρτημα όμως (που δεν σηκώνει επισκευή αλλά αντικατάσταση), ίσως είναι καλύτερα στο κατάστημα αγοράς.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]