-
δε θυμαμαι τη λεξη προσφορα...ισως και να το ειχε..
το μηχανημα παντως εφαγε τρελη διαφημιση στο νετ και πηραν αερα οι τυποι μαλλον..το κορυφαιο ειναι οτι ενω στο μαγαζι εκανε 289, στο νετ ειχε ακομα τιμη 349...
ε τωρα που θα τα βαλουν στο κ@λο τους θα το ξανακατεβασουν..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι φυσικά. Είπα στην πωλήτρια πως εγώ ήρθα για 289, αν μου το δίνουν τόσο έχει καλώς, αλλιώς γεια σας. Φυσικά μου έδωσε τα 3 της (δεν μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αυτή δεν φταίει σε τίποτα), και με την σειρά μου εγώ τα δικά μου.Ε ψιτ παλικάρι. Αν η πωλήτρια είχε τρία τότε ή σε λάθος μέρος είχες πάει ή ο Κοτσώβολος δε κάνει διακρίσεις στις προσλήψεις. Το ότι τα ανταλλάξατε δε, είναι τουλάχιστον περίεργο.
-
Nα κάνω έντιτ τώρα σε ένα ποστ για ηλικίες;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι φυσικά. Είπα στην πωλήτρια πως εγώ ήρθα για 289, αν μου το δίνουν τόσο έχει καλώς, αλλιώς γεια σας. Φυσικά μου έδωσε τα 3 της (δεν μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αυτή δεν φταίει σε τίποτα), και με την σειρά μου εγώ τα δικά μου.
Ε ψιτ παλικάρι. Αν η πωλήτρια είχε τρία τότε ή σε λάθος μέρος είχες πάει ή ο Κοτσώβολος δε κάνει διακρίσεις στις προσλήψεις. Το ότι τα ανταλλάξατε δε, είναι τουλάχιστον περίεργο.
Πάλι καλά να λες που δεν κάναν και τραινάκι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα κάνω έντιτ τώρα σε ένα ποστ για ηλικίες;Όποιος πει κακία κουβέντα για τον drdino θα του πάρει ο διάολος το λαπτοπ (για να είμαστε και εντός θέματος) , εντάξει;
-
6o update του Firefox 3
3.0.6
-
Όντως κατέβηκε πριν λίγο
-
Επιστρεφοντας στο συνηθες δικτυακο μου θεμα θελω να ρωτηξω :
Υπαρχει δυνατοτητα να ερθει καποιος τεχνικος απο τον isp μου ωστε να κοιταξει την γραμμη ,
ισως ειναι αυτη που φταιει για την συνδεση , κατι παρομοιο με αυτο που ειχε αναφερει ο dirtoulios . -
Πως λυνεται το θεμα της ελληνικης γραμματοσειρας στην Opera ;
Δεν βρισκω ακρη με τις ρυθμισεις .. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πως λυνεται το θεμα της ελληνικης γραμματοσειρας στην Opera ;
Δεν βρισκω ακρη με τις ρυθμισεις ..βάζεις firefox!
-
Υπαρχει.
Κατι αλλο ;
Το εχει συναντησει/λυσει καποιος το θεμα ; -
Επιστρεφοντας στο συνηθες δικτυακο μου θεμα θελω να ρωτηξω :Υπαρχει δυνατοτητα να ερθει καποιος τεχνικος απο τον isp μου ωστε να κοιταξει την γραμμη ,
ισως ειναι αυτη που φταιει για την συνδεση , κατι παρομοιο με αυτο που ειχε αναφερει ο dirtoulios .Ναι, κάποιοι (ίσως όλοι) οι ISP σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα (επί πληρωμή, εννοείται). Λίγο πριν φτάσω στο αμήν με τη δική μου γραμμή, μου είπαν ότι αν δε λυθεί το πρόβλημα, μπορώ να ζητήσω να έρθει τεχνικός. Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου: ο τεχνικός θα ελέγξει αν έχεις σοβαρές απώλειες σήματος, θόρυβο, κλπ στο σπίτι, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βελτιώσει την ποιότητα της σύνδεσής σου.
-
Uh huh
Εεευχαριστώ ! Δεν θα ειναι και του ΟΤΕ ο τεχνικος να του πω και για την καφετιερα που χαλασε
-
Πως λυνεται το θεμα της ελληνικης γραμματοσειρας στην Opera ;Ποιο θέμα ελληνικής γραμματοσειράς στην Opera;
-
Google Chrome, με διαφορά ο καλύτερος browser που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Τάχιστος και αξιόπιστος, πραγματικά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι 1,12% των χρηστών του Διαδικτύου τον χρησιμοποιούν αποκλειστικά, σε αντίθεση με το 23% του Firefox και 61% του Internet Explorer.
Θεωρώ ότι είναι ένα μικρό βήμα για τους browser, αλλά ένα τεράστιο άλμα εξέλιξης για την Πληροφορική. Με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα στην πρόοδο της Ανθρωπότητας. Το δε Σύμπαν δεν θα αργήσει να νιώσει την Επανάσταση του Google Chrome.
-
Εισαι στο payroll της google?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σε ευχαριστώ!
Αλλά το ενεργοποιώ και δεν κάνει τίποτα... δηλαδή το πέρασε στα λεξικά αλλά βάζω μια λέξη λάθος γραμμένη και δεν την βλέπει καν... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Google Chrome, με διαφορά ο καλύτερος browser που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Τάχιστος και αξιόπιστος, πραγματικά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι 1,12% των χρηστών του Διαδικτύου τον χρησιμοποιούν αποκλειστικά, σε αντίθεση με το 23% του Firefox και 61% του Internet Explorer.Θεωρώ ότι είναι ένα μικρό βήμα για τους browser, αλλά ένα τεράστιο άλμα εξέλιξης για την Πληροφορική. Με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα στην πρόοδο της Ανθρωπότητας. Το δε Σύμπαν δεν θα αργήσει να νιώσει την Επανάσταση του Google Chrome.
Κορυφαίο, ως συνήθως.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σε ευχαριστώ!
Αλλά το ενεργοποιώ και δεν κάνει τίποτα... δηλαδή το πέρασε στα λεξικά αλλά βάζω μια λέξη λάθος γραμμένη και δεν την βλέπει καν...Απενεργοποίησε το λεξικό που έχεις και βάλε άλλο (είδα 2-3). Μετά κλείσε το πρόγραμμα (και την γρήγορη εκκίνηση) και ξαναδοκίμασε. Σε μένα δουλεύει μια χαρά.
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]