-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Μάλλον ήρθε και η ώρα για την αγορά ενός UPS...1η ερώτηση.... τα W του UPS πρέπει να είναι περισσότερα από αυτά του τροφοδοτικού σίγουρα?
-
Ναι, μόλις το βρήκα και εγώ! Ευχαριστώ!
Η 2η ερώτηση είναι η εξής...
Το να έχω χρόνο να κλείσω το pc αν πέσει το ρεύμα δεν με ενδιαφέρει πολύ.θα το έκανα ΜΟΝΟ αν χαλάει ένα pc αν πέφτει το ρεύμα. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα λοιπόν?
Αν όχι, σκέφτομαι να αγοράσω ένα σταθεροποιητή τάσης μόνο...
τι λέτε?
-
το pc δύσκολα να χαλάσει, τα data σου όμως δεν θα το ευχαριστηθούν ιδιαιτέρως.
Για τι διαφορά τιμής μιλάμε? -
Ειναι μαλλον ασυμφορο. Οι τιμες ειναι αρκετα κοντα.
Ενα τετοιο πιστευω καλυπτει καποιες βασικες αναγκες.
Ο σταθεροποιητης κοστιζει περι τα 60€...
Δηλαδη με 30€ παραπανω, αγοραζεις τη δυνατοτητα να προλαβεις να σβυσεις με ασφαλεια το pc σου, και να προλαβεις να αποθηκευσεις τυχων ανοιχτα αρχεια κτλ.
Αν πιστευεις οτι κατι τετοιο δεν χρειαζεται, τοτε παρε εναν σταθεροποιητη.
Το pc δεν διατρεχει σχεδον κανενα κινδυνο αν κλεισει αποτομα, πιο πολυ κινδυνευει να κρασαρει το λειτουργικο. -
έχετε δίκιο...οπότε πάμε σε UPS αλλά με 500άρι τροφοδοτικό μάλλον να κινηθώ σε 1000VA UPS... χμ?
-
Το πόσο 'μεγάλο' είναι το τροφοδοτικό δεν έχει σχέση με την τάση που πρέπει να βγάζει το UPS.
Πρέπει να κοιτάξεις πόσο ρεύμα χρειάζονται συνολικά τα υποσυστήματα του PC. -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
:lol:
Δεν βιάζομαι. Προετοιμάζομαι!Γρηγόρη, οι μνήμες θα μας χαιρετήσουν. Θα ήθελα, αν μπορούσα, να κρατήσω τον δικό μου επεξεργαστή (P IV - 3.0)
Socket?
775 η 478?Για PIII λογικά θα είναι 478
Είχε βγει s478 σε 3.0 Ghz;
EDIT: Ναι, βγήκε, αλλά εκεί γύρω στο καλοκαίρι του 04 βγήκαν και τα πρώτα s775, άρα εκεί που είμασταν μένουμε
-
kouk: Κατέβασε και τρέξε αυτό: http://www.cpuid.com/download/cpuz_146.zip
Στην πρώτη οθόνη θα σου δείξει τι ακριβώς έχει (στο Package)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πόσο 'μεγάλο' είναι το τροφοδοτικό δεν έχει σχέση με την τάση που πρέπει να βγάζει το UPS.
Πρέπει να κοιτάξεις πόσο ρεύμα χρειάζονται συνολικά τα υποσυστήματα του PC.ουφ..μου βάζετε δύσκολα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Είχε βγει s478 σε 3.0 Ghz;
EDIT: Ναι, βγήκε, αλλά εκεί γύρω στο καλοκαίρι του 04 βγήκαν και τα πρώτα s775, άρα εκεί που είμασταν μένουμε
Kαλα ντε μη κοπανιεσαι...
-
Το νέο μου (εταιρικό) laptop: HP Compaq 6510b
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Πρέπει να κοιτάξεις πόσο ρεύμα χρειάζονται συνολικά τα υποσυστήματα του PC.ουφ..μου βάζετε δύσκολα
Μην αγχωνεσαι...
Ο Μανος εννοει πως ακομα και αν εχεις 1000W τροφοδοτικο, αν τα υποσυστηματα (καρτα γραφικων, επεξεργαστης κτλ) εχουν απαιτηση σε ρευμα 250W , τοσα θα 'τραβανε' απο αυτο .
Ο configurator στη σελιδα της apc δε σε βοηθαει?
-
Λοιπόν.
Προσπάθησα να κάνω format. Με βγάζει σε μπλέ οθόνη! Δεν βρίσκει τον δίσκο. Στο μεταξύ οι θερμοκρασίες μέσα στο PC είναι πολύ μεγάλες. Ζεματάνε όλα. Έβγαλα τις φίσες του τροφοδοτικού. Την μπαταρία δεν μπόρεσα να την βγάλω.Θα το αφήσω όλο το βράδυ και αύριο. Και θα ξαναδοκιμάσω. Αν δεν βγάλω άκρη, θα πάω να πάρω άλλο!
-
Ψαξε, μαθε, κατεβασε.... Βρε Κουκυ.... μετρα τα πινακια για να σαι σηγουρος....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ψαξε, μαθε, κατεβασε.... Βρε Κουκυ.... μετρα τα πινακια για να σαι σηγουρος....10 μέρες αυτό κάνω ρε συ Αλεξ! Και δεν βγάζω άκρη. Σήμερα που δεν με αφήνει να κάνω και format, τα'παιξα!
-
Aν δεν έχεις βγάλει άκρη μέχρι τις αρχές αυγούστου, θα βρούμε λύση.
Ελπίζω να μην λείπετε όλοι από αθήνα. -
Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω τόσο καιρό χωρίς υπολογιστή...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψαξε, μαθε, κατεβασε.... Βρε Κουκυ.... μετρα τα πινακια για να σαι σηγουρος....
10 μέρες αυτό κάνω ρε συ Αλεξ! Και δεν βγάζω άκρη. Σήμερα που δεν με αφήνει να κάνω και format, τα'παιξα!
χεστα ολα ρε και πηγαινε και παρε ενα pc απο πλαισιο με 250 ευρω!
-
Να μην το πάρω από την εταιρεία μου ε?
-
ενταξει, λεμε τωρα σε περιπτωση που το βιαζεσαι..
edit: κοιτα.. αν ειναι να το παρεις απο την εταιρεια σου, τοτε θα πιασει χειμωνας ρε, οποτε θα πεσουν και οι θερμοκρασιες! δεν θα εχεις προβλημα υπερθερμανσης!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]