-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το DVI>HDMI βγάζει μόνο εικόνα κι όχι ήχο. Οι κάρτες γραφικών με HDMI βγάζουν και ήχο, αλλά πρέπει η κάρτα ήχου να βγάζει ψηφιακή έξοδο που να περνάει στην κάρτα γραφικών.
ο ήχος δε μ'ενδιαφέρει γιατί τον στέλνω σε εξωτερικό ενισχυτή (Δυστυχώς μη-hdmi) μέσω της xfi platinum. 'Εστω ότι παίζω ένα blueray rip, θα έχω την ίδια ποιότητα με dvi σε hdmi ή να πάρω new με hdmi?
Δεν χάνεις παρά ελάχιστη ποιότητα από τη μετατροπή μεταξύ των δύο, μη αντιληπτή από το μάτι.
Δοκίμασε πρώτα κι αν τυχόν δεις τίποτα προβλήματα στην ποιότητα, μόνο τότε αγόρασε άλλη κάρτα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....Γιατι δεν το ηξερα:)Το εν λόγω add on, είναι πραγματικά χρήσιμο.
Αν ψάξεις λίγο τις ρυθμίσεις του μπορείς να γλυτώσεις πολύ χρόνο στο κατέβασμα χρησιμοποιώντας τα φίλτρα που έχει (π.χ. με ένα click όλα τα pdf από μία σελίδα κλπ)...πως μπορουμε να ξεκλειδωσουμε ενα pdf που δε μου επιτρεπει να το κανω edit & print?
Πολλοί τρόποι:
-
Κάνε search στο google για pdf unlock και θα βρείς 10άδες προγράμματα. Μετά ψάχνεις σε isohunt ή phazeddl και το κατεβάζεις.
-
Το στέλενεις στον εαυτό σου σαν attachment στο gmail. Μετά κάνεις view as html. Θα δείξει και τις εικόνες αυτή η λύση; (στην περίπτωση που έχει)
- Ειδικά για το Print, μπορείς να κάνεις και Print Screen (ή Screen Capture) και να τυπώσεις αυτό που σε ενδιαφέρει μέσω ενός προγράμματος για εικόνες... (όχι για πολλές σελίδες βέβαια)...
_
-
-
ψάχνω για τηλεόραση full hd το πολύ εώς 32''. Χρήση για οθόνη Η/Υ και ταινίες. μέχρι 750€μέχρι στιγμής μου έχουν 'γυαλίσει' αυτές:
Samsung LE32A558P3F LCD TV 32' Full HD
SAMSUNG LE32A557 32'' LCD TV αν και δε μ'αρέσει τόσο το design
SAMSUNG SYNCMASTER T260HD είναι 26ρα με ωραίο όμως design, καθώς η αντίστοιχη 32''ρα πάει 800+ €
για σύνδεση με υπολογιστή να υπολογίζω σε αγορά κάρτας γραφικών με hdmi ή να αρκεστώ σε dvi->hdmi??
σχετικά με την πρώτη οθόνη, διάβασα αυτό και με έβαλε σε σκέψεις. Το συγκεκριμένο panel είναι μάπα ή θέλει να πει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος full hd σε τόσες λίγες ίντσες?
-
ψάχνω για τηλεόραση full hd το πολύ εώς 32''. Χρήση για οθόνη Η/Υ και ταινίες. μέχρι 750€
μέχρι στιγμής μου έχουν 'γυαλίσει' αυτές:
Samsung LE32A558P3F LCD TV 32' Full HD
SAMSUNG LE32A557 32'' LCD TV αν και δε μ'αρέσει τόσο το design
SAMSUNG SYNCMASTER T260HD είναι 26ρα με ωραίο όμως design, καθώς η αντίστοιχη 32''ρα πάει 800+ €
για σύνδεση με υπολογιστή να υπολογίζω σε αγορά κάρτας γραφικών με hdmi ή να αρκεστώ σε dvi->hdmi??
σχετικά με την πρώτη οθόνη, διάβασα αυτό και με έβαλε σε σκέψεις. Το συγκεκριμένο panel είναι μάπα ή θέλει να πει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος full hd σε τόσες λίγες ίντσες?
- Για να το θέσουμε πολύ απλά, οι 32 ίντσες είναι πάρα πολύ λίγες για να φανεί η λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει το καλό υλικό ανάλυσης 1080p. Σε τόσο μικρή διαγώνιο, τα pixels (για να... χωρέσουν 1080 γραμμές) είναι τόσο μικρά, που όσο κοντά κι αν σταθεί κανείς μπροστά στο LE32A558P3F, είναι πάρα πολύ δύσκολο να διακρίνει πραγματικά τα πλεονεκτήματα που οι έξτρα γραμμές προσφέρουν σε σχέση με τις 720 ή τις 768.*
Πολυ καλη, αλλα πολυ μικρη για να δεις διαφορα:)
-
δε διαφωνώ, αλλα την θέλω και για οθόνη υπολογιστή και η χρήση θα γίνεται σε μικρή απόσταση, οπότε η μικρή ανάλυση (1366χ768) θα με ενοχλεί γι'αυτό κοιτάω για full
-
υπάρχει ειδικό θέμα για τηλεοράσεις και δε μου απαντάτε εδώ?
-
υπάρχει ειδικό θέμα για τηλεοράσεις και δε μου απαντάτε εδώ?βασικα υπαρχει και απο αυτο...
-
τα «μπαλάκια» αποθέωση...
Mac vs PC
http://uk.youtube.com/watch?v=uLbJ8YPHwXM -
Εχουμε τοπικ για βιντεοκάμερες?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εχουμε τοπικ για βιντεοκάμερες?με HDD ή DVD?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχουμε τοπικ για βιντεοκάμερες?
με HDD ή DVD?
HDD, DVD, SD, SHDC, ξέρω 'γω....
-
Παιδιά, τα πολυμηχανήματα αξίζουν σαν αγορά? Έχω στο νου μου ένα πολυμηχάνημα inkjet έως 100 Ευρώ (έχω δει κάποιον Epson), το οποίο είναι εκτυπωτής, σκάνερ και φαξ. Είναι για το σπίτι, δεν θα έχει πολύ μεγάλη χρήση (θα χρησιμοποιείται κυρίως σαν εκτυπωτής σαρωτής και λιγότερο σαν φαξ). Είναι αξιόπιστα ή λόγω του γεγονότος ότι είναι όλα σε ένα είναι πιο ευαίσθητα σε ζημιές ??
-
καλύτερα να μην προτιμήσεις μελάνια...κοίτα λέιζερ.
-
Οι Epson έχουν ακριβά αναλώσιμα. Δες καλύτερα laser, όπως λέει ο Σάββας. Μπορεί να κοστίζουν αρκετά παραπάνω, αλλά βγάζουν τα λεφτά τους. Και δεν πειράζει αν αφήσεις καιρό το toner χωρίς χρήση ή χωρίς να το τελειώνεις. Σε αντίθεση με τα μελάνια που μετά από 2-3 μήνες συνήθως στεγνώνουν.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... ory2=LASER' target='_blank
Έχω -φθηνό- έγχρωμο laser Xerox εκτυπωτή και είναι άψογος.
-
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω. Στο γραφείο έχουμε πολυμηχάνημα laser για σκληρή δουλειά και όλα καλά μέχρις στιγμής. Μην πάρεις inkjet μπορεί να σου βγει κάτι λιγότερο στην αγορά αλλά θα πληρώσεις πολλαπλάσια στα μελανάκια!
-
Σε να laptop μπηκε κωδικος και τωρα δεν τον δεχετε και δεν ανοιγει!
Πως μπορω να τον παρακαμψω?
-
Στο BIOS ή στα Windows;
-
Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το κοιτάξω.
Και από μάρκες, κάποια προτίμηση ?
-
Xerox or Canon...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο BIOS ή στα Windows;στα Windows
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]