-
Σκέφτομαι γι αυτόν TOSHIBA SATELLITE U400-12P ...Κάποια αντίρρηση, αντι-πρόταση ? Είναι στις 13.3' βέβαια αλλά τέσπα...
http://www.skroutz.gr/s/61046/Toshiba-S ... 0-12P.html' target='_blank
Έχει κάποιος ιδέα γιατί ενώ στα περισσότερα μαγαζιά κυμαίνεται από 665-700 ξαφνικά σε κάποια μαγαζιά αρχίζει από 900-1000...Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος αλλά ως μοντέλο αναγράφεται το ίδιο
-
Χτύπα τον!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν δώσεις τις παραπάνω τιμές στη σύνδεσή σου και δεν βλέπει το ρούτερ, μπορεί να έχεις χαλασμένο καλώδιο ή ρούτερ. Δεν γίνεται να μη δουλεύει.Πριν λιγες ωρες ανοιγε το login παραθυρο και τωρα οχι..
Ποιο καλωδιο εννοεις ; Αλλα αφου δουλευαν πριν ..
-
πάτα μια εκεί που λέει επιδιόρθωση και δες αν η 'προεπιλεγμένη πύλη' παίρνει ΙΡ
άκυρο
γύρνα το πρώτα σε DHCP. -
Εβαλα τις ρυθμισεις που γραφεις πιο πανω Λεωνιδα αλλα κανει το ιδιο πραγμα ..
Για να ξεκαθαρισω τις κινησεις μου.. Πριν χασω επαφη με την δυνατοτητα login ειχα κανει δυο φορες καινουρια συνδεση απο ενα tutorial στο site του παροχου.. Δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω.. Τις δημιουργησα και μετα τις εσβησα μετα απο εκεινο τιποτα ..
Επισης οι κινησεις μου :
Συνδεση router στο ρευμα, συνδεση καλωδιο ethernet, συνδεση τηλ.καλωδιου, πατημα πληκτρου ανοιγματος router.. Αναβουν κατι λαμπακια , τα ιδια οπως οταν ανοιγε το παραθυρο για log in , αλλα οταν βαζω 192.168.1.1 δεν κανει τιποτα ..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γύρνα το πρώτα σε DHCP.Αυτην την ρυθμιση νομιζω την ειχα δει στα του router ..
Αν κανω λαθος πες μου που ειναι στις ρυθμισεις δικτυου .. -
Γιάννη πάρε το support της forthnet...θα σε βοηθήσουν γρήγορα και έγκυρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χτύπα τον!!Τον egobrain επειδή δεν μπορεί να ρυθμίσει το router του ?
Δεν είναι σωστό αυτό, απεχθάνομαι τη βία -
Τον U400 ρε. Toν egobrain τον αναλαμβάνω εγώ που είμαστε στην ίδια πόλη.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
γύρνα το πρώτα σε DHCP.
Αυτην την ρυθμιση νομιζω την ειχα δει στα του router ..
Αν κανω λαθος πες μου που ειναι στις ρυθμισεις δικτυου ..και στα δύο είναι.
στη κάρτα δικτύου πρέπει να είναι
απο το παράθυρο του status-general-properties,
στο καινούριο παράθυρο κάνεις scroll στο internet protocol, πατάς πάνω και μετά πάνω στο properties κουμπί απο κάτω
στο επόμενο παράθυρο επιλέγεις να παίρνει ΙΡ και DNS αυτόματα. -
απο το παράθυρο του status-general-properties,
στο καινούριο παράθυρο κάνεις scroll στο internet protocol, πατάς πάνω και μετά πάνω στο properties κουμπί απο κάτω
στο επόμενο παράθυρο επιλέγεις να παίρνει ΙΡ και DNS αυτόματα.To εκανα ..
Πατωντας παλι 192φευγα δεν μου εμφανιζει τιποτα .. κλαψ
-
τώρα τι σου λέει στη 'προεπιλεγμένη πύλη'?
-
-
-
-
Λοιπόν, κλεισε ρούτερ, βγάλε όλα τα καλώδια και αστο 1-2 λεπτά εκτός ρεύματος με τον διακόπτη στο ON. Άνοιξε το, ρίξε και ένα ρισέτ στον υπολογιστή και πάρτο απτην αρχή.
-
σπάστα και ξαναρίχτα μια, που λέει ο ντιριντινος, και ξαναδες τι λέει η ίδια καρτέλα μετά.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σκέφτομαι γι αυτόν TOSHIBA SATELLITE U400-12P ...Κάποια αντίρρηση, αντι-πρόταση ? Είναι στις 13.3' βέβαια αλλά τέσπα...http://www.skroutz.gr/s/61046/Toshiba-S ... 0-12P.html' target='_blank' target='_blank
Έχει κάποιος ιδέα γιατί ενώ στα περισσότερα μαγαζιά κυμαίνεται από 665-700 ξαφνικά σε κάποια μαγαζιά αρχίζει από 900-1000...Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος αλλά ως μοντέλο αναγράφεται το ίδιο
HP να πάρεις
-
σπάστα και ξαναρίχτα μια, που λέει ο ντιριντινος, και ξαναδες τι λέει η ίδια καρτέλα μετά.Γενικώς βοηθάει αν κάνεις και ένα γρήγορο ντουσάκι όσο περιμένεις
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
σπάστα και ξαναρίχτα μια, που λέει ο ντιριντινος, και ξαναδες τι λέει η ίδια καρτέλα μετά.
Γενικώς βοηθάει αν κάνεις και ένα γρήγορο ντουσάκι όσο περιμένεις
δεν σ'ακούω
πατα το 0
ώπα άκυρο
είχα το τηλ/νο του μπάνιου
πες μου το skype σου να σου πω ποιος είσαι
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]