-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μόνο ο ίδιος που μπορεί να σου εξηγήσει γιατί πας και αγοράζεις ΤΤ...
Πότε πήρα εγώ Audi ?
Ωχ!! Τον χάνουμε τον Κουτσαν....
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
2 GB δεν έχει το innovator ?
Καλά κι εσύ παιδί μου από τα 550 με πας μονοκοπανιά στα 1500 ευρώ ?
Κάτι ενδιάμεσο - APPLE MACBOOK !!!????
-
Θελω να αλλαξω τις ρυθμισεις του ρουτερ αλλα η διευθυνση 192.168.1.1 απο browser δεν μου ανοιγει κατι ..
Στο εν τω μεταξυ δεν ξερω τι εχει αλλαξει και το κανει ..Καμια ιδεα ;
-
Το εχεις συνδεσει στο pc?Αναβουν λαμπακια οτι υπαρχει επικοινωνία;
-
Xρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να προσθέσω ένα δεύτερο εσωτερικό σκληρό δίσκο; Εχω τωρα έναν 320αρη sata2 Seagate και θέλω να βάλω έναν ακόμα που θα τον έχω μόνο για να αποθηκεύω υλικό. Το λ/σ και οι εφαρμογές θα είναι σε αυτόν που χρησιμοποιώ τώρα.
σκέφτομαι αυτόν (μόνο από πλαίσιο)-> Seagate 750 GB
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το εχεις συνδεσει στο pc?Αναβουν λαμπακια οτι υπαρχει επικοινωνία;Nαι, αναβουν και λεει τοπικη συνδεση 100.0 Mbit/s ..
Edit :
Ψαχνοντας βρηκα εναν φιλο με παρομοιο προβλημα :
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θελω να αλλαξω τις ρυθμισεις του ρουτερ αλλα η διευθυνση 192.168.1.1 απο browser δεν μου ανοιγει κατι ..
Για βάλε 192.168.2.1 ή 1.2
-
Κατεβάζω το Adobe Flash Player 10, κλείνω τον FF, εγκαθιστώ, αλλά δεν.... τι κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατεβάζω το Adobe Flash Player 10, κλείνω τον FF, εγκαθιστώ, αλλά δεν.... τι κάνω λάθος?http://www.adobe.com/products/flash/about/ εχει ενα παραθυρακι που λεει ποια εκδοση εχεις(πχ εγω: You have version 10,0,12,36 installed).
Παντως το site με το ξενοδοχειο σε ΙΕ παιζει κανονικα. -
Δεν κανει τιποτα
Τοσο δυσκολο ειναι τελος παντων ή εγω ειμαι τοσο ανιδεος ;; (μαλλον το δευτερο αλλα γιατι ειναι τοσο φασαρια )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατεβάζω το Adobe Flash Player 10, κλείνω τον FF, εγκαθιστώ, αλλά δεν.... τι κάνω λάθος?Δεν ψώνισες ΤΤ
-
Δεν κανει τιποτα
Τοσο δυσκολο ειναι τελος παντων ή εγω ειμαι τοσο ανιδεος ;; (μαλλον το δευτερο αλλα γιατι ειναι τοσο φασαρια )
ποιο είναι το ρούτερ σου και ποιος ο πάροχος σου; Δεν έχει κάποιο αυτοματοποιήμενο utility όπως τα us robotics που έχουν όλες τις ρυθμίσεις των παρόχων μέσα και απλά επιλέγεις;
-
Δεν κανει τιποτα
απο τις ιδιότητες της κάρτας δικτύου βρες ποια είναι η διεύθυνση του default gateway και πέτα αυτή στην address bar του browser
εναλλακτικά άνοιξε γραμμή εντολών και κανε ```
tracert www.ntua.grεναλλακτικά του εναλλακτικού άνοιξε γραμμη εντολών και γράψε ``` arp-a ``` για να σου βγάλει ΙΡ διευθύνσεις (2 μαξ 3 λέω) και δοκίμασε με αυτές.
-
Κατεβάζω το Adobe Flash Player 10, κλείνω τον FF, εγκαθιστώ, αλλά δεν.... τι κάνω λάθος?
Δεν ψώνισες ΤΤ
Φυσικά. Εγώ ψωνίζω BMW. Εσύ τα έχεις χάσει και μπερδεύεις τις μετοχές με τα αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.adobe.com/products/flash/about/' target='_blank εχει ενα παραθυρακι που λεει ποια εκδοση εχεις(πχ εγω: You have version 10,0,12,36 installed).
Παντως το site με το ξενοδοχειο σε ΙΕ παιζει κανονικα.Μου λέει ότι έχω version 10,0,12,36. Aλλά όταν πάω να δω το video του Pai Mei μου ζητάει να εγκαταστήσω νεώτερη version από την 9!!!!!
-
Και μενα ζητησε και εκανα εγκατασταση μεσα απο το site και ολα οκ!
Μηπως δεν κανεις εγκατασταση και μενει ετσι? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιο είναι το ρούτερ σου και ποιος ο πάροχος σου; Δεν έχει κάποιο αυτοματοποιήμενο utility όπως τα us robotics που έχουν όλες τις ρυθμίσεις των παρόχων μέσα και απλά επιλέγεις;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614911 + forthnet
Utility ; Ντεν ξερει
Εχει ενα quick setup και το cd του εχει δυο pdf με ρυθμισεις ..
-
Δεν κανει τιποτα
Πήγαινε σε γραμμή εντολών (Start/Run/cmd) και γράψε ipconfig και θα δεις τη Default Gateway σου.
-
Πήγαινε σε γραμμή εντολών (Start/Run/cmd) και γράψε ipconfig και θα δεις τη Default Gateway σου.
Το prompt φευγει ακαριαια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.adobe.com/products/flash/about/' target='_blank' target='_blank εχει ενα παραθυρακι που λεει ποια εκδοση εχεις(πχ εγω: You have version 10,0,12,36 installed).
Παντως το site με το ξενοδοχειο σε ΙΕ παιζει κανονικα.Μου λέει ότι έχω version 10,0,12,36. Aλλά όταν πάω να δω το video του Pai Mei μου ζητάει να εγκαταστήσω νεώτερη version από την 9!!!!!
δοκιμασες με I.E. ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]