-
θέλω να πάρω ακουστικά 'ψείρες' για χρήση στο eee κυρίως.λεφτά μέχρι 20€ λέω να δώσω.υπάρχει καμια πρόταση;;
-
Nαι οτι βρεις μεχρι 20!
Ολα ιδια ειναι! -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
θέλω να πάρω ακουστικά 'ψείρες' για χρήση στο eee κυρίως.λεφτά μέχρι 20€ λέω να δώσω.υπάρχει καμια πρόταση;;Πάρε κάποιο sennheiser γιατί δεν είναι όλα ίδια.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θέλω να πάρω ακουστικά 'ψείρες' για χρήση στο eee κυρίως.λεφτά μέχρι 20€ λέω να δώσω.υπάρχει καμια πρόταση;;
Πάρε κάποιο sennheiser γιατί δεν είναι όλα ίδια.
στο σκρουτζ μου έβγαλε 125 αποτελέσματα
πείτε ρε κανα συγκεκριμένο -
Τι ασχολείσαι ρε, αφού το Asus τον ίδιο ήχο θα σου βγάλει είτε έχεις καλά είτε σκ@τά.
-
Aν καταλαβεις διαφορα σε ακουστικα των 20ευρω τι να πω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάρε κάποιο sennheiser γιατί δεν είναι όλα ίδια.
+1, και εγώ από σπόντα πήρα ένα σετ sennheiser (έκανα παραγγελιά στην μάνα μου και εκείνη πήγε και πήρε ό,τι πιο ακριβό σε ψείρες βρήκε αντί να πάρει με 4 ευρώ ) και είναι πολύ καλά.
-
ανοίγω που λες το Pc του σπιτιού και δεν παίζει δίκτυο. Ούτε επαφή με ρούτερ και φυσικά ούτε επαφή με το έταιρο κομπιουτεράκι και ούτε Internet. Τα καλώδια ελεγμένα οτι δεν φταίνε, το ίδιο και οι θύρες του ρούτερ. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται η κάρτα δικτύου ως 'Ελεγκτης Ethernet' με ερωτηματικό (παρεμπιπτόντως, το ίδιο και το netmod χωρίς να είμαι σε θέση να ξέρω αν το εμφάνιζε έτσι μέχρι και την Παρασκευή που όλα ήταν μια χαρά) και, αγνωστο γιατί, όταν πάω να κάνω ενημέρωση των drivers (έχω backup από όλους drivers από το driver genius) μου λέει οτι δε βρίσκει drivers για να ενημερώσει.
Ανοιξα το κουτί και εκτός από κάτι κιλά σκόνης είδα οτι ο προσαρμογέας ethernet είναι ενσωματωμένος στο Motherboard . Υπάρχει τπτ που μπορώ να ελέγξω/κάνω ή να αγοράσω μια pci κάρτα δικτύου να τελειώνω; -
Μπορείς να καταβάσεις ένα live cd linux και βγεις στο internet σημαίνει πως δεν έχεις hardware πρόβλημα.
Οπότε καθαρή εγκατάσταση ... αν δεν σε σοκάρει πολύ αυτό!
Άλλη ιδέα να κάνεις remove από τον device manager την κάρτα και reboot να δεις μήπως σταματήσεις το irq conflict (μάλλον κάτι τέτοιο έχεις)
-
κατ'αρχήν ευχαριστώ τον mesastou που μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει
τελικά μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων 'skoupaki black&decker v1.0', 'spray pepiesmenou aera v1.2' και 'panaki swiffer v 4.0' και εκκίνηση του συστήματος και τον ethernet adaptor είδε και όλα καλά.ηθικό δίδαγμα: η καθαριότητα εκτός από μισή αρχοντιά είναι και network mishap wizard.
-
Μεγάλωσαν το παράθυρο θέασης στο youtube ; Τώρα το πήρα χαμπάρι.
-
-
απο χθες ειναι ετσι...
ωραιο ειναι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Youtube goes widescreenτο ωραίο είναι οτι η αλλαγή δεν αφορά μόνο τα αρχεία που ανέβηκαν από χτες και έπειτα, αλλά και όσα είχαν ανέβει παλιότερα, ήταν wide, και πλέον εμφανίζονται όπως πρέπει
-
Tι θα μπορούσε να φταίει και ένα site δεν μπορώ να το δω αν μπω κανονικά από το link του, αλλά αν προσπαθήσω από proxy site παίζει κανονικά;
-
Για δωσε λινκ να δοκιμασουμε.Nα μην σε αφηνει ο παροχος σου υπαρχει περιπτωση;
-
Ξέρω γω; Το ρούτερ μου μυρίζει, αλλά δεν άλλαξα τπτ ρυθμίσεις τελευταία για να σταματήσει να μου παίζει.
-
Σε εμενα ανοιγει κανονικα παντως τσοντες εχει!!
Εχω 4νετ -
Δεν έχει, για τέτοιες υπάρχει άλλο σίτε.
Όποιος θέλει μόντεμ και πισί, ας πάει κάτω από το μπαλκόνι μου, που ετοιμάζομαι να τα σουτάρω.
Λέτε να το έκοψε η ΟΤΕΝΕΤ;
-
ελα και εσυ στην σκοτεινη πλευρα.....
θα σκασω αν εσυ και ο corsair δεν παρετε Μακ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]