-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπορώ να κάνω μόνος μου μεικτονόμηση? Γενικά πιάνουν τα χέρια μου και έχω βαρεθεί να περιμένω μια εβδομάδα να έρθει ο τεχνικός της ΟΝ. (από τον Σεπτέμβρη έχω κάνει τη παραγγελία!)Έχει έρθει ο ΟΤΕ και βρήκα μέσα στο κουτί στο υπόγειο μου δύο καλώδια (ένα πορτοκαλί και ένα γρκι) που γράφουν κάτι κωδικούς και 'ΟΝ'. Βρήκα επίσης και τη δική μου πλακέτα στο κουτί (έχει κάτι αριθμούς από το 0 ως το 9 με κενά στη μέση).
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ας μου στείλει σήμερα ένα ΡΜ να δω αν μπορώ να το κάνω μόνος μου.
Ευχαριστώ!!!
δοκιμασε μονος σου, απλα για να μην δοκιμασεις ολους τους συνδιασμους θελεις πολυμετρο ή ακουστικο.
γιατι δε τους παιρνεις τηλ να ερθουν να σε συνδεσουν?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μπορώ να κάνω μόνος μου μεικτονόμηση? Γενικά πιάνουν τα χέρια μου και έχω βαρεθεί να περιμένω μια εβδομάδα να έρθει ο τεχνικός της ΟΝ. (από τον Σεπτέμβρη έχω κάνει τη παραγγελία!)
Έχει έρθει ο ΟΤΕ και βρήκα μέσα στο κουτί στο υπόγειο μου δύο καλώδια (ένα πορτοκαλί και ένα γρκι) που γράφουν κάτι κωδικούς και 'ΟΝ'. Βρήκα επίσης και τη δική μου πλακέτα στο κουτί (έχει κάτι αριθμούς από το 0 ως το 9 με κενά στη μέση).
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ας μου στείλει σήμερα ένα ΡΜ να δω αν μπορώ να το κάνω μόνος μου.
Ευχαριστώ!!!
δοκιμασε μονος σου, απλα για να μην δοκιμασεις ολους τους συνδιασμους θελεις πολυμετρο ή ακουστικο.
γιατι δε τους παιρνεις τηλ να ερθουν να σε συνδεσουν?
Γιατί
-
τι εννοεις?
οτι τους λες να ερθουν, και σου λενε δεν ερχομαστε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εννοεις?οτι τους λες να ερθουν, και σου λενε δεν ερχομαστε?
Ότι θα 'με πάρουν τηλέφωνο'
Τέσπα...κατέβηκα στο κουτί του ΟΤΕ...το έβαλα σε δύο διαφορετικές θέσεις, δεν έχει κάνει τίποτα...ακόμα δεν έχω τηλ, το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν το βάζω καλά μέσα στην υποδοχή...και φοβάμαι να το πιέσω μη κάνω καμιά ζημιά.
Καμιά ιδέα κανείς?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
MSI Wind U100 - 160GB @ 400€
Και ΠΟΥ ακριβώς υπερτερεί το Wind;
το msi αποδεικνύει ότι υπάρχουν ισάξια λαπτοπια καιρό τώρα και σε καλύτερη τιμή, εκεί κολλάει.
Για ποια καλύτερη τιμή μιλάς ακριβώς; Τόσο το Asus 1000H όσο και το Samsung NC10 έχουν την ίδια τιμή και σαφώς καλύτερα επιμέρους χαρακτηριστικά, με σημαντικότερο την μπαταρία 6 κελιών.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τέσπα...κατέβηκα στο κουτί του ΟΤΕ...το έβαλα σε δύο διαφορετικές θέσεις, δεν έχει κάνει τίποτα...ακόμα δεν έχω τηλ, το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν το βάζω καλά μέσα στην υποδοχή...και φοβάμαι να το πιέσω μη κάνω καμιά ζημιά.Καμιά ιδέα κανείς?
Για να βάλεις τα καλώδια στη ρεγκλέτα (αυτό το με τα νούμερα απο 0 ως 9) χρειάζεσαι ειδικό εργαλείο
Μπορείς και χωρίς αυτό, με ένα πολύ λεπτό κατσαβίδι αλλά μπορεί να κάνεις ζημιά στη ρεγκλέτα.
Πρίν μπλέξεις με τη ρεγκλέτα όμως, δές πρώτα απ όλα αν έχει σήμα το καλώδιο της ON, αλλιώς όλα τα άλλα είναι μάταια. Πάρε ένα τηλέφωνο και γύμνωσε το καλώδιο του και ένωσε το στο καλώδιο της ON για να το δοκιμάσεις.
-
Θα μου φέρει αυτό το εργαλείο ένας συνάδελφος σήμερα και θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά απόψε.
Ελπίζω να με έχει πάρει κάποιος σήμερα από την ΟΝ για να κλείσουμε ραντεβού. Έχουμε βάλει τα κονέ. Να'ναι καλά συμφορουμίστας!!!
-
κοίτα πού φτάσαμε για να θέλουμε και κονέ για να μας συνδέσουν το τηλέφωνο
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
MSI Wind U100 - 160GB @ 400€
Και ΠΟΥ ακριβώς υπερτερεί το Wind;
το msi αποδεικνύει ότι υπάρχουν ισάξια λαπτοπια καιρό τώρα και σε καλύτερη τιμή, εκεί κολλάει.
Για ποια καλύτερη τιμή μιλάς ακριβώς; Τόσο το Asus 1000H όσο και το Samsung NC10 έχουν την ίδια τιμή και σαφώς καλύτερα επιμέρους χαρακτηριστικά, με σημαντικότερο την μπαταρία 6 κελιών.
355 ευρώ λίνουξ έκδοση (400 η XP) και 419 η XP στο Samsung (οι φτηνότερες τιμές στο skroutz.gr)
Σε τι είναι καλύτερο; Για δες στα λινκς που παραθέτω τα σπεκς.
-
Θα σε παρακαλούσα να μην παραπληροφορρείς την κοινότητα. Παρασύρεσαι από τις ανακρίβειες του εκάστοτε ελληνικού ηλεκτρονικού καταστήματος και προφανώς λόγω άγνοιας μένεις εκεί. Μάθε λοιπόν τα εξής:
- Τόσο το NC10 όσο και το 1000Η έχουν μπαταρία 6 κελιών standard έναντι του Wind που έχει 3 κελιών standard.
- Το Wind με μπαταρία 6 κελιών δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα και όσα κυκλοφορούν είναι παραεισαγωγές από Γερμανία και Αγγλία συνήθως με τα αντίστοιχα λειτουργικά συστήματα και keyboard layouts.
- Το Wind δεν επιτρέπει την αύξηση της RAM χωρίς να παραβιαστεί η εγγύηση σε αντίθεση με τα NC10 και 1000Η.
- Για να αλλάξεις σκληρό δίσκο στο Wind πρέπει να ξηλώσεις όλο το κάτω μέρος παραβιάζοντας την εγγύηση, σε αντίθεση με το 1000Η.
- Το NC10 έχει το πιο άνετο πληκτρολόγιο από άποψη μεγέθους της κατηγορίας των netbook 10 ιντσών.
- Το NC10 έχει αντιβακτηριδιακή επίστρωση στο πληκτρολόγιο.
- Το 1000Η έχει super performance mode κάνοντας overclock τον επεξεργαστή, χαρακτηριστικό που το Wind δεν έχει by default.
- Το 1000Η και το NC10 έχουν touchpad παραπλήσιων δυνατοτήτων σε αλά-Apple-gestures, εν αντιθέσει με το Wind.
- Το 1000Η έχει τον πιο μικρό και ελαφρύ μετασχηματιστή, γεγονός που μειώνει την ψαλίδα του συνολικού βάρους σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.
Τέλος, τα τρία μοντέλα προσφέρονται στην Ιταλία με μέση τιμή λιανικής πώλησης τα 399 ευρώ. Πού κολλάει αυτό στην κουβέντα; Στο ότι η τιμολογιακή πολιτική στην Ελλάδα είναι «ζητάω ό,τι μου λείπει».
Εσύ μπορεί να μην αντιλαμβανόσουν τις διαφορές αυτές ή να μη σε ενδιαφέρουν, τον xyz χρήστη όμως μπορεί να τον ενδιαφέρουν και να κρίνεται η αγορά του ενός ή του άλλου μηχανήματος από, προφανώς ασήμαντες για σένα, λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θα σε παρακαλούσα να μην παραπληροφορρείς την κοινότητα. Παρασύρεσαι από τις ανακρίβειες του εκάστοτε ελληνικού ηλεκτρονικού καταστήματος και προφανώς λόγω άγνοιας μένεις εκεί.EΓΩ παραπληροφορώ; Πότε;
- Τόσο το NC10 όσο και το 1000Η έχουν μπαταρία 6 κελιών standard έναντι του Wind που έχει 3 κελιών standard.
- Το Wind με μπαταρία 6 κελιών δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα και όσα κυκλοφορούν είναι παραεισαγωγές από Γερμανία και Αγγλία συνήθως με τα αντίστοιχα λειτουργικά συστήματα και keyboard layouts.
δεκτόν (αν και η κουβέντα πάει αλλού αλλά τέσπα)
- Το Wind δεν επιτρέπει την αύξηση της RAM χωρίς να παραβιαστεί η εγγύηση σε αντίθεση με τα NC10 και 1000Η.
πως είσαι 100% σίγουρος; Στο Asus ειδικά δεν ισχύει αυτό που λες. Είμαι κάτοχος asus.
- Για να αλλάξεις σκληρό δίσκο στο Wind πρέπει να ξηλώσεις όλο το κάτω μέρος παραβιάζοντας την εγγύηση, σε αντίθεση με το 1000Η.
η ένσταση μου αγαπητέ αφορά το Samsung και το σχόλιο ότι είναι το καλύτερο netbook. Για αυτό έχεις τίποτα; Αλήθεια τόσο μεγάλο μειονέκτημα είναι αυτό; 160 γίγα πάντως φτάνουν σε πολύ κόσμο ώστε να σκεφτεί να τον αλλάξει.
- Το NC10 έχει το πιο άνετο πληκτρολόγιο από άποψη μεγέθους της κατηγορίας των netbook 10 ιντσών.
υποκειμενικό του κερατά
πλάκα με κάνεις έτσι; Αντε ας το πούμε πλεονέκτημα
- Το 1000Η έχει super performance mode κάνοντας overclock τον επεξεργαστή, χαρακτηριστικό που το Wind δεν έχει by default.
η ένσταση μου αφορά το Samsung και το σχόλιο ότι είναι το καλύτερο netbook. Για αυτό έχεις τίποτα;
- Το 1000Η και το NC10 έχουν touchpad παραπλήσιων δυνατοτήτων σε αλά-Apple-gestures, εν αντιθέσει με το Wind.
δεκτόν αλλά όχι ουσιαστικό πλεονέκτημα...
- Το 1000Η έχει τον πιο μικρό και ελαφρύ μετασχηματιστή, γεγονός που μειώνει την ψαλίδα του συνολικού βάρους σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.
η ένσταση μου αφορά το Samsung και το σχόλιο ότι είναι το καλύτερο netbook. Για αυτό έχεις τίποτα;
Τέλος, τα τρία μοντέλα προσφέρονται στην Ιταλία με μέση τιμή λιανικής πώλησης τα 399 ευρώ. Πού κολλάει αυτό στην κουβέντα; Στο ότι η τιμολογιακή πολιτική στην Ελλάδα είναι «ζητάω ό,τι μου λείπει».
στην Ελλάδα ζω όμως ...όχι στην Ιταλία όπως εσύ.
Εσύ μπορεί να μην αντιλαμβανόσουν τις διαφορές αυτές ή να μη σε ενδιαφέρουν, τον xyz χρήστη όμως μπορεί να τον ενδιαφέρουν και να κρίνεται η αγορά του ενός ή του άλλου μηχανήματος από, προφανώς ασήμαντες για σένα, λεπτομέρειες.
οκ αλλά δεν παραπληροφορώ...μην τρελαθούμε κιόλας. Ποστάρω λινκς με βασικά σπεκς που ΙΣΧΥΟΥΝ!
Δεν έχει αυτή την cpu, hdd, κτλ; -
Μιας και το ανάφερε η κουβέντα,αν πιάνουν κάποιου τα χέρια το laptot, το ανοίγει χαλαρά και δεν περιμένει το πήδημα της κάθε αντιπροσωπείας.
ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αρκει να στροφάρει λίγο και να μην περιμένεις τον υδραυλικό για να αλλάξεις ακόμα και μια βρύση,κι ούτε είναι κριτήριο για το ΑΝ και πότε θα το ανοίξω.
Δυο φορές έχω ανοίξει το Compaq και αν και pentium IIΙ μαμάει ακόμα,σέρνετε φυσικά αλλά για την δουλειά που το θέλω......
Τώρα το αν θα το ανοίξει κάποιος και το χαρακώσει με κατσαβιδιές χάνοντας την εγγύηση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο -
(Για να μην μπλεχτούν πολλά quotes απαντάω με πράσινο χρώμα)
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα σε παρακαλούσα να μην παραπληροφορρείς την κοινότητα. Παρασύρεσαι από τις ανακρίβειες του εκάστοτε ελληνικού ηλεκτρονικού καταστήματος και προφανώς λόγω άγνοιας μένεις εκεί.
EΓΩ παραπληροφορώ; Πότε;
Από την ώρα που έδωσες link από ελληνικό online shop το οποίο γράφει ανακρίβειες χωρίς να το διασταυρώσεις.
δεκτόν (αν και η κουβέντα πάει αλλού αλλά τέσπα)
Γιατί πάει αλλού; Συγκρίνω τρία netbooks.
πως είσαι 100% σίγουρος; Στο Asus ειδικά δεν ισχύει αυτό που λες. Είμαι κάτοχος asus.
Είμαι κάτοχος 1000Η, έχω φίλο κάτοχο του Wind κι έχω διαβάσει ένα εκατομμύριο ξένα τεχνολογικά fora διασταυρώνοντας την πληροφορία. Για να σε προλάβω, φήμες που λένε ότι στέλνοντας email στην MSI με το serial n του netbook και αυτό της RAM που θέλεις να προσθέσεις ώστε να μη σου ακυρώσουν την εγγύηση δεν είναι 100% αποδεδειγμένες.
η ένσταση μου αγαπητέ αφορά το Samsung και το σχόλιο ότι είναι το καλύτερο netbook. Για αυτό έχεις τίποτα; Αλήθεια τόσο μεγάλο μειονέκτημα είναι αυτό; 160 γίγα πάντως φτάνουν σε πολύ κόσμο ώστε να σκεφτεί να τον αλλάξει.
Φυσικά και έχω, δε διάβαζες πριν; Σου θυμίζω ότι η κουβέντα ξεκίνησε από τον Χ. Λάππα, ο οποίος έθεσε μία ερώτηση για το αν το NC10 είναι το καλύτερο netbook σήμερα. Απάντησα ότι έχει όλα τα πλεονεκτήματα του 1000Η συν αρκετά επιμέρους καλοδεχούμενα χαρακτηριστικά και με εξαίρεση άτομα που υποστήριξαν το M912, το οποίο είναι tablet-netbook, έκανες post υπέρ του Wind. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΝΤΑΩ: το Wind σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί το καλύτερο netbook με τα πλήρη χαρακτηριστικά. Στον πολύ κόσμο, που προφανώς συγκαταλέγεσαι, 160GB φτάνουν. Αλλά έλεος, δεν είμαστε στο forum του Cosmopolitan. Ενδέχεται να υπάρχουν χρήστες που διαβάζουν στους οποίους δε φτάνουν 160GB, χώρια αυτούς που θέλουν απλά να αλλάξουν το δίσκο με έναν στις 7200rpm, ανεξαρτήτου χωρητικότητας. Για να σε προλάβω πάλι, διότι σίγουρα θα θεωρήσεις σκόπιμο να μου πεις ότι οι δίσκοι στις 7200 «τρώνε την μπαταρία» και «ζεσταίνονται πολύ», πληθώρα δοκιμών στο internet από χρήστες φανερώνει ότι οι δίσκοι στις 7200rpm δεν ανεβάζουν τα επίπεδα θερμοκρασίας σε ανησυχητικό βαθμό στα netbooks ενώ και η αυτονομία δε δείχνει να μεταβάλλεται.
υποκειμενικό του κερατά
Αντικειμενικό «του κερατά» αγαπητέ, μιας κι έχει μέγεθος 93% των κανονικών πληκτρολογίων και όχι ενοχλητικά cramped πλήκτρα βασικών λειτουργιών (όπως πχ το δεξί Ctrl στο 1000Η).
πλάκα με κάνεις έτσι; Αντε ας το πούμε πλεονέκτημα
Καμία πλάκα. Στον κόσμο της τεχνολογίας τα πάντα είναι καλοδεχούμενα, εκτός αν εσύ πλένεις τα χέρια σου με Betadine πριν ακουμπήσεις το οτιδήποτε. Εγώ πάντως όχι.
Σου απάντησα πιο πάνω.
δεκτόν αλλά όχι ουσιαστικό πλεονέκτημα...
Λειτουργικότατο πλεονέκτημα για κάθε χρήστη.
Σου απάντησα πιο πάνω. Επιμένεις να προσπερνάς μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες για κάποιον, επειδή απλά δε συγκαταλέγεσαι στους power users.
στην Ελλάδα ζω όμως ...όχι στην Ιταλία όπως εσύ.
Δεν μπορείς όμως να κρίνεις μόνο από την τιμή ένα netbook, άσχετα με την τιμολογιακή πολιτική του εκάστοτε λήσταρχου στην Ελλάδα.
οκ αλλά δεν παραπληροφορώ...μην τρελαθούμε κιόλας. Ποστάρω λινκς με βασικά σπεκς που ΙΣΧΥΟΥΝ!
Δεν έχει αυτή την cpu, hdd, κτλ;Σου είπα πάλι, το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα, του οποίου link παρέθεσες πιο πάνω, γράφει ότι η μπαταρία στο NC10 είναι 3 κελιών πράγμα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Επίσης, το εν λόγω κατάστημα φέρνει μοντέλα από τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ, με γερμανικό layout στα πληκτρολόγια (QWERTZ) και γερμανικά XP.
-
Παιδια SOS.
πηγα να κανω format τον εσωτερικο σκληρο για να βαλω τα win κ μεσα στη βιασινη μου χαλασα το partision του εξωτερικου.
υπαρχει κανενας τροπος να δω ξανα τα αρχεια του η να αρχισω να τα κλαιω ? ? ? ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μιας και το ανάφερε η κουβέντα,αν πιάνουν κάποιου τα χέρια το laptot, το ανοίγει χαλαρά και δεν περιμένει το πήδημα της κάθε αντιπροσωπείας.
ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αρκει να στροφάρει λίγο και να μην περιμένεις τον υδραυλικό για να αλλάξεις ακόμα και μια βρύση,κι ούτε είναι κριτήριο για το ΑΝ και πότε θα το ανοίξω.
Δυο φορές έχω ανοίξει το Compaq και αν και pentium IIΙ μαμάει ακόμα,σέρνετε φυσικά αλλά για την δουλειά που το θέλω......
Τώρα το αν θα το ανοίξει κάποιος και το χαρακώσει με κατσαβιδιές χάνοντας την εγγύηση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιοTo θεμα δεν ειναι αν πιανουν τα χερια σου... σιγα την δουλεια κιολας... αλλα το οτι ειναι tamperproof απο τον κατασκευαστη. Δεν γινεται λοιπον να ανοιχτει χωρις να σπασουν σφραγιδες, χωρις να φανει το ανοιγμα στις βιδες κλπ κλπ. In anyway λοιπον, απλα σε οποια προσπαθεια βγαινεις εκτος εγγυησης.
Σχετικα με το netbook war που ξεκινησε... να υπενθυμισω πως το Wind ειναι το μικροτερο 10αρι και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα, και επισης πλεον βρισκεται μια γενια πισω απο τα NC10 κλπ... Οπου να ναι βγαινει το Wind 2. Επισης αν θα επρεπε να επιλέξω ΤΩΡΑ netbook η επιλογη μου θα ηταν σαφως το HP MINI 1000.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κοίτα πού φτάσαμε για να θέλουμε και κονέ για να μας συνδέσουν το τηλέφωνοειναι που γλιτώσαμε απ τον κακό ΟΤΕ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σχετικα με το netbook war που ξεκινησε... να υπενθυμισω πως το Wind ειναι το μικροτερο 10αρι και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα, και επισης πλεον βρισκεται μια γενια πισω απο τα NC10 κλπ... Οπου να ναι βγαινει το Wind 2. Επισης αν θα επρεπε να επιλέξω ΤΩΡΑ netbook η επιλογη μου θα ηταν σαφως το HP MINI 1000.
όχι δα... ...ανταλλαγή απόψεων...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωχου... ουτε ενα δραματικο τονο δεν μπορω να δωσω σε αυτο το φορουμ ποια
Δεν σας αντεχω αλλο ρε... ΜΑΛΩΣΤΕ ΡΕ... ΞΥΛΟ ΓΑΜΩΤΟ... να γινει λιγος τζερτζελες... πολυ νεκρα επεσε -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ωχου... ουτε ενα δραματικο τονο δεν μπορω να δωσω σε αυτο το φορουμ ποια
Δεν σας αντεχω αλλο ρε... ΜΑΛΩΣΤΕ ΡΕ... ΞΥΛΟ ΓΑΜΩΤΟ... να γινει λιγος τζερτζελες... πολυ νεκρα επεσε -
Σκάσε ηλίθιε.
Πόλεμο δεν ήθελες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]