-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Επειδή έχει τύχει να έχω μερικές φορές παρόμοίο πρόβλημα (ibm lenovo software vs microsoft xp) υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις 'use windows to manage wirelless connections', ή κάπως έτσι. Δυστυχώς δεν έχω το laptop μαζί μου να σου πω ακριβώς.
Άλλη λύση είναι να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις το πρόγραμμα της hp και άλλη να το κάνεις ... remove.Μόλις χθες το βράδυ είδα τη συμβουλή σου σε πρόβλημα που αντιμετώπιζα με το ασύρματο δίκτυο. Τελικά από το κέντρο φορητότητας των Vista είχε απενεργοποιηθεί το δίκτυο, άγνωστο πως στην ευχή, και απλώς το ξαναρύθμισα. Τελικά ήταν ασήμαντο πρόβλημα. Απλώς έπρεπε να διαβάσω 10-15 λεπτά τις οδηγίες από τη βοήθεια. Απορώ όμως πώς εγώ ο άμπαλος από τα pc το έλυσα μέσα σε 10 λεπτά και ο 'ειδικός' από το e-shop στη μισή ώρα που το κοίταξε δε κατάλαβε τπτ!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως, έστω και καθυστερημένα.
-
@ pikερκυραίο ........κρααααααααααααααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε κανονική λειτουργία στο eee ανάβουν αυτά τα 2 λαμπάκια, το ένα πράσινο λειτουργίας και το μπλε wifi.Οταν όμως το σβήνω μέσα από το ubuntu που φοράω το πράσινο λαμπάκι δεν σβήνει!! Στα XP έσβηνε. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι παίζει με το λίνουξ 110%. Αναγκάζομαι να το σβήνω μετά από τον διακόπτη.
(το έβαλα και στο λινουξ τοπικ)
Βρε καμμένε,κι εδώ το έβαλες θέμα?
ΕΣύ θες ανασκολοπισμόΠου ξέρουν ρε οι yes no και klik από εκλεπτυσμένα συστήματα?
Και μετά θες απάντηση.....θα φας καλά -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε κανονική λειτουργία στο eee ανάβουν αυτά τα 2 λαμπάκια, το ένα πράσινο λειτουργίας και το μπλε wifi.
Οταν όμως το σβήνω μέσα από το ubuntu που φοράω το πράσινο λαμπάκι δεν σβήνει!! Στα XP έσβηνε. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι παίζει με το λίνουξ 110%. Αναγκάζομαι να το σβήνω μετά από τον διακόπτη.
ΕΣύ θες ανασκολοπισμόΠου ξέρουν ρε οι yes no και klik από εκλεπτυσμένα συστήματα?
Και μετά θες απάντηση.....θα φας καλά -
Αυτοί με τα yes και no πάντως έχουν σύστημα το οποίο εδώ και ένα εξάμηνο δεν έχει κλείσει ούτε μέρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και μετά θες απάντηση.....θα φας καλάΣ' αγαπάω ρε γ@μημένε
μελλοντικέ λινουξάκια που μου το παίζεις και δυσκολη
ταχα μου δε σ' αρέσει -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτοί με τα yes και no πάντως έχουν σύστημα το οποίο εδώ και ένα εξάμηνο δεν έχει κλείσει ούτε μέρα...Καλά άστο μη το χέσουμε.......
tilt
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε κανονική λειτουργία στο eee ανάβουν αυτά τα 2 λαμπάκια, το ένα πράσινο λειτουργίας και το μπλε wifi.Οταν όμως το σβήνω μέσα από το ubuntu που φοράω το πράσινο λαμπάκι δεν σβήνει!! Στα XP έσβηνε. Τι μπορεί να φταίει; Κάτι παίζει με το λίνουξ 110%. Αναγκάζομαι να το σβήνω μετά από τον διακόπτη.
Μπές στο BIOS και παίξε με τα power settings. Δοκίμασε να αλλάξεις εκεί που λέει S1 σε S3 ή το αντίστροφο.
-
elteo....
kra δεν λες τιποτα....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μελλοντικέ λινουξάκια που μου το παίζεις και δυσκολο
ταχα μου δε σ' αρέσειΦον Μάκης ...στον σταθερό και στο tablet ibm έχω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ XP. Δουλεύουν άψογα και δεν τα αλλάζω με λίνουξ. Για το λαπτοπάκι της τσέπης λέγε με Eee (εξις και ξερός ) ο ουμπουντος είναι μια χαρά.
Είμαι νιούμπας στα αλαμπουρνέζικα του λινουξ και δεν είμαι σε ηλικία για να μαθαίνω από την αρχή την ΑΒ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μελλοντικέ λινουξάκια που μου το παίζεις και δυσκολο
ταχα μου δε σ' αρέσειΦον Μάκης ...στον σταθερό και στο tablet ibm έχω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ XP. Δουλεύουν άψογα και δεν τα αλλάζω με λίνουξ. Για το λαπτοπάκι της τσέπης λέγε με Eee (εξις και ξερός ) ο ουμπουντος είναι μια χαρά.
Είμαι νιούμπας στα αλαμπουρνέζικα του λινουξ και δεν είμαι σε ηλικία για να μαθαίνω από την αρχή την ΑΒ.ΡΕ τι με νοιάζει εμένα τι έχεις στο σταθερό και στον ibm,βάλε και tnt αμα θες
Το linux είναι για ανθρώπους που κόβει το νιο νιο και θέλουν να το τροχισουν και λίγο(κι εσυ το τροχίζεις απ ότι βλέπω.....το μυαλό λεμεεεεε και μόλις πεις το ΟΚ θα την κανεις,σε βλέπω ),αμα δε θες να μαθεις αλφα βητα μάθε γιόγκα
Δε μου λες,τα vista σε ποιό SP θα είναι έτοιμα να δουλεύουν για να τα βάλω? -
Δεν χρειάζεται να βάλεις βίστα, αρκέσου στα XP με το SP3.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν χρειάζεται να βάλεις βίστα, αρκέσου στα XP με το SP3.Δε χρειάζετε,στο linux δουλεύουν και οι 300 διανομές
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,σας αγαπάω όλους
Μαρία Αλιφέρη -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε χρειάζετε,στο linux δουλεύουν και οι 300 διανομές
Μαρία ΑλιφέρηΤο εφτιαξες το δικο σου μηχανημα;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μπές στο BIOS και παίξε με τα power settings. Δοκίμασε να αλλάξεις εκεί που λέει S1 σε S3 ή το αντίστροφο.
που είναι στο bios τα power settings? Δεν έχει κάτι τέτοιο εκεί...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δε χρειάζετε,στο linux δουλεύουν και οι 300 διανομές
Μαρία ΑλιφέρηΤο εφτιαξες το δικο σου μηχανημα;
Ε καλά μη κολλάς σε λεπτομέρειες.
Αμα σου πω την ιστορία μιας ζωής με τα wind θα κάνετε έρανο για πάρτη μου
Θεός δεν είμαι ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΤ
Το 95% των προβλημάτων ειδικά στην αρχή τα έλυσα μόνος μου.
Λειτουργικό να αυτοδιδάσκεσαι και να μαθαίνεις το pc στην ουσία του,μεγάλη υπόθεση -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Θεός δεν είμαι ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΤ
Το 95% των προβλημάτων ειδικά στην αρχή τα έλυσα μόνος μου.
Λειτουργικό να αυτοδιδάσκεσαι και να μαθαίνεις το pc στην ουσία του,μεγάλη υπόθεσηΒρε μακαρι να τα καταφερεις αλλα μην κοροιδευεις καποιους που δεν γουσταρουν να ασχοληθουν παραπανω.Δεν ειναι ολοι ικανοι και προθυμοι και με αρκετο χρονο να τα φτιαχνουν ολα μονοι τους.
-
Μακη, δοκιμασε και MS-DOS. Κατα προτιμηση την εκδοση 3.1
Πολυ σταθερο, δε θα εχεις κανενα προβλημα με drivers.Εκει να δεις 'τροχισμα'....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μακη, δοκιμασε και MS-DOS. Κατα προτιμηση την εκδοση 3.1
Πολυ σταθερο, δε θα εχεις κανενα προβλημα με drivers.Εκει να δεις 'τροχισμα'....
Εγω παντως 'βγαινω' σε dos οταν θελω να μετονομάσω την καταληξη σε πολλα αρχεια (πχ ren *.001 *.002) στο εμπορικο προγραμμα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]