-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Η αργοπορία είναι φυσιολογική. Με σύνδεση USB, αν ο δίσκος σου είναι μεγαλούτσικος (πχ 500 Μ), τότε μπορεί να σου πάρει ίσα με 2 ώρες.Οχι απαραιτητα.
Αν επιλεξεις 'γρηγορη διαμορφωση' τοτε το ετοιμαζει μεσα σε 2 λεπτα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
..Αυτα τα Western Digital VelociRaptor...αξιζουν;;;;
Ειναι με 16MB Cashe και στροφαρουν στις 10000 rpm.Αυτα....
Πρώτα δισκάκια, αλλά θορυβώδικα. (BTW, δεν τους έβγαλε ακόμα η WD με 32 ΜΒ cache?)
-
Η αργοπορία είναι φυσιολογική. Με σύνδεση USB, αν ο δίσκος σου είναι μεγαλούτσικος (πχ 500 Μ), τότε μπορεί να σου πάρει ίσα με 2 ώρες.sata ειναι,320 gb,και αυτη τη στιγμη εχει φτασει στο 55%.
-
προσπαθώ να κάνω bootable ένα καινούριo φλασάκι που πήρα Transcend 8GB μέσω αυτής της διαδικασίας στο Eee (καταραμένη έλλειψη dvd rom) για να περάσω μια έκδοση των xp nlite αλλά έχει μουλαρώσει στο σημείο που πρέπει να το κάνω φορμάτ....μου βγάζει σφάλμα Format[ex] error 11 και δεν κάνει φορματ.
Το παρακάμπτω αλλά πιο κάτω μου λέει ότι το usb μου δεν είναι valid oύτε σε fat.Tι κάνω??? Γαμώ τα εξωτερικά μου dvd rom....
-
Kαι εγώ προσπαθώ να κάνω boot από φλασάκι έχοντας κάνει bootable media με το acronis, αλλά τα @@ μου παίρνω.
-
Ε ρε μου σπασε τα νεύρα....Κων/νε έχεις να προτείνεις κανα καλώδιο για να κάνω εξωτερικό ένα εσωτερικό απλό dvd rom (atapi)?
-
Tα ίδια είναι όλα, από το ιμπει είχε πάρει ο κορσαιρ. Καμια θηκη για εξωτερικο σκληρο δεν εχεις; εγω ετσι την ειχα κανει την δουλεια.
-
έχω αλλά είναι 2,5άρης....δεν κάνει.
-
Πρέπει να έχει το πλαίσιο μωρέ... Αν δεν βιάζεσαι, πας αύριο και τσιμπάς.
Δεν ξέρω τι παίζει με τα USB φλασάκια, το δικό μου δεν κάνει boot με την καμία από εκεί.
-
Ε ρε φούστη μου τσάμπα λεφτά για να βάλω 1 11 φορά τα xp.
-
..
Αυτα τα Western Digital VelociRaptor...αξιζουν;;;;
Ειναι με 16MB Cashe και στροφαρουν στις 10000 rpm.Αυτα....
Πρώτα δισκάκια, αλλά θορυβώδικα. (BTW, δεν τους έβγαλε ακόμα η WD με 32 ΜΒ cache?)
Θορυβουτσικα;;;
Δεν ειναι καλο αυτο....
Με 32 ΜΒ cache δεν τα χω βρει.
Υπαρχει δισκος με 32 ΜΒ cache;;; -
Είδα παραπάνω για Acronis και κάνω τώρα ένα backup.
Το θέμα όμως είναι άλλο...ας πούμε ότι κρασάρει το σύπμαν και πρέπει να κάνω φορμάτ το laptop. Στον εξωτερικό έχω το backup αλλά είναι σε 'tib'...πως το μεταφέρω πίσω στο laptop? Πρέπει να εγκαταστήσω το Acronis πρώτα?
Επίσης, ποια η διαφορά μεταξύ incremental vs differentiated backup και το system state από το άλλο (δε θυμάμαι πως το λένε τώρα)?
-
Δημιουργείς ένα boot disc με το acronis πάνω και μπουτάρεις από εκεί
ή
βάζεις ένα partition για το acronis στον σκληρό το οποίο είναι dedicated, και γίνεται μέσω αυτού.
Η τελευταία λύση δεν δουλεύει αν σκάσει ο σκληρός προφανώς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δημιουργείς ένα boot disc με το acronis πάνω και μπουτάρεις από εκείή
βάζεις ένα partition για το acronis στον σκληρό το οποίο είναι dedicated, και γίνεται μέσω αυτού.
Η τελευταία λύση δεν δουλεύει αν σκάσει ο σκληρός προφανώς.
Boot cd π.χ.?
-
Ναι!
-
σαββαααααααααααααααααααα μπες μσν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι!Super. Το έχω φτιάξει αυτό...δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ε? Το tib file είναι στον εξωτερικό επαναλαμβάνω. Προφανώς θα 'πάρει' από εκεί τα αρχεία ε?
Τέλος, έχεις απαντήσεις (μιας και σε βρήκα ) για τις άλλες ερωτήσεις μου?
-
Το δισκακι μου λειτουργει αψογα.Θενκς ξανα Ντινο και Ντιρτουλιο.
-
πάντως elteo και εγώ με τη διαδικασία που λες το είχα κάνει χωρίς κάποιο πρόβλημα
ανάμεσα σε 901 και 1000Η ποιο και γιατί? (σε άσπρο φυσικά)
-
το 1000h που έχω, τα σπάει αλλά θα πρέπει να κανονίσω meeting κορυφής με γνωστούς άσχετους 'για να τα μετρήσουμε'
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]