-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Παραγγέλνω EEE PC 901. Λευκό ή μαύρο;
αυτό που πάει με τα παπούτσια σου
οταν εννοεις παραγγελνεις? το χεις βρει διαθεσιμο?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μπορεί να ειναι καπου στο about:configbrowser offline apps ή κατι τετοιο
Μεγσι μεσιε
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο είναι δωρεάν
Εάν χρειάζεται να πληρώσεις έκανες install το igreek και δε χρειάζεταιOk
Απο το iPod ποσταρω κ εγω!!!Το λυσαμε κ αυτο.
Μενει να βρω ενα προγραμα που να μετατρεπει τα βιντεακια απευθειας σε format αποδεκτο απο το iPod... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτό που πάει με τα παπούτσια σου
οταν εννοεις παραγγελνεις? το χεις βρει διαθεσιμο?
Στο clove.co.uk που πήρε και ο ντιριντίνος.. Δεν λέει οτι είναι προπαραγγελία, δεν λέει οτι δεν έχει stock, wtf, λες να μην το λεν για να μαζέψουν θύματα?
-
Available late July βλέπω εγώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Available late July βλέπω εγώ.κοιτούσα το κύριο κείμενο και δεν είδα το τεράστιο κόκκινο κουτί στα δεξιά
-
κοψοχολιαστηκα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μενει να βρω ενα προγραμα που να μετατρεπει τα βιντεακια απευθειας σε format αποδεκτο απο το iPod...Μετατροπή σε MP4 με αυτό -->
http://rapidshare.com/files/126381332/videoraipodconverter_Installer.exe.html -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Παραγγέλνω EEE PC 901. Λευκό ή μαύρο;Έχοντας μαυρο... σου λέω ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ το ΑΣΠΡΟ
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μενει να βρω ενα προγραμα που να μετατρεπει τα βιντεακια απευθειας σε format αποδεκτο απο το iPod...Μετατροπή σε MP4 με αυτό -->
http://rapidshare.com/files/126381332/videoraipodconverter_Installer.exe.htmlΓια τα μπαζα ειναι....
Κανα της προκοπης λεω, να το αγορασω -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έχοντας μαυρο... σου λέω ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ το ΑΣΠΡΟ
Κ εγω το ασπρο EEE PC 1000 θα τσιμπησω μετα τις διακοπες
* Intel Mobile (Atom) 1.6GHz Processor
* 40GB SSD Memory
* 2048 MB RAM -
λέτε να παραγγείλω κανά eee τώρα που θα ρθει η θεία μου απ'την αμερική? είναι πιο φθηνά εκεί? τι το καλό έχει αυτό κι έχουν τρελαθεί όλοι ??
-
εχει 3 εψιλον!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λέτε να παραγγείλω κανά eee τώρα που θα ρθει η θεία μου απ'την αμερική? είναι πιο φθηνά εκεί? τι το καλό έχει αυτό κι έχουν τρελαθεί όλοι ??Δεν εχουν τιποτα ιδιαιτερο... απλα... ειναι τα πρωτα ultra portable προσιτα σε τιμες γι αυτο και γινετε τοσος ντορος. Αν θες κατι τετοιο... τοτε προχωρα.
Απο Αμερικη παντως δεν θα το επερνα προσωπικα μιας και η εγγυηση του ισχυει για Αμερικη και μονο.
-
λέτε να παραγγείλω κανά eee τώρα που θα ρθει η θεία μου απ'την αμερική? είναι πιο φθηνά εκεί? τι το καλό έχει αυτό κι έχουν τρελαθεί όλοι ??
Δεν εχουν τιποτα ιδιαιτερο... απλα... ειναι τα πρωτα ultra portable προσιτα σε τιμες γι αυτο και γινετε τοσος ντορος. Αν θες κατι τετοιο... τοτε προχωρα.
Απο Αμερικη παντως δεν θα το επερνα προσωπικα μιας και η εγγυηση του ισχυει για Αμερικη και μονο.
Σιγα καλε...τι να παθει;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν εχουν τιποτα ιδιαιτερο... απλα... ειναι τα πρωτα ultra portable προσιτα σε τιμες γι αυτο και γινετε τοσος ντορος. Αν θες κατι τετοιο... τοτε προχωρα.
Να χαλασει ο SSD, το ανεμιστηρακι, η καλωδιοταινια της οθονης, ο φορτιστης, ο.... (να συνεχισω? ) Εεε τελος παντων κριμα δεν ειναι να το πληρωσεις 400-500, να το ανοιξεις και να ειναι dead και να μην μπορεις να κανεις τιποτα?
-
Να χαλασει ο SSD, το ανεμιστηρακι, η καλωδιοταινια της οθονης, ο φορτιστης, ο.... (να συνεχισω? ) Εεε τελος παντων κριμα δεν ειναι να το πληρωσεις 400-500, να το ανοιξεις και να ειναι dead και να μην μπορεις να κανεις τιποτα?
Εγω θα το παρω απο το ebay.
Οποτε αν ερθει χαλασμενο, θα παει πισω... -
μιλάς εκ πείρας;;
-
Ο υπολογιστής μου 'φοράει' μνήμες DDR DIMM PC3200 (CL 2,5) της TwinMOS. Δύο επί 512ΜΒ.
Πήγα για να αγοράσω δύο μνήμες του 1GB, αλλά κοστίζουν 50€ η μία!!!!Μπορώ να χρησιμοποιήσω DDR II? Η πρέπει υποχρεωτικά να μείνω σε αυτές?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο υπολογιστής μου 'φοράει' μνήμες DDR DIMM PC3200 (CL 2,5) της TwinMOS. Δύο επί 512ΜΒ.
Πήγα για να αγοράσω δύο μνήμες του 1GB, αλλά κοστίζουν 50€ η μία!!!!Μπορώ να χρησιμοποιήσω DDR II? Η πρέπει υποχρεωτικά να μείνω σε αυτές?
Αργησες να παρεις DDR... τωρα ειναι λιγο αργα... γιατι πλεον ειναι πανακριβες. Φυσικα και ΔΕΝ μπορεις να πας σε DDR2. Να μην κανεις αναβαθμιση! Υπο νορμαλ χρηση ενα μηχανημα με XP δεν χρειαζεται πανω απο 1GB. Φροντισε πρωτα να συμμαζεψεις τα windows σου, και αν κρινετε σκοπιμο... τοτε και μονο... αλλα και παλι μην νομιζεις πως θα δεις καμια ιδιαιτερη διαφορα.
Παντως για να φορας DDR... μηπως, λεω μηπως... ειναι λιγο παλιουτσικο και να περναμε κατι νεο?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]