-
Συνέχεια από εδώ
-
Συνέχεια από εδώ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω:Acer Extensa 5220
CPU: Intel Celeron M 550 (2.0 GHz)
Mem: 1 GB (2x512) DDR2
HDD: 120 GB
Optical Drive: DVD-DL
Display: 15.4'' WXGA CrystalBrite
Graphics: GMA X3100Θα το παρω χονδρικη, μεσω της εταιριας, 400€...
Νομιζω αξιζει για σερφαρισμα κτλ ε?
Σκεφτομουν το EEE PC αλλα με 80€ παραπανω παμε στο acer...Τι λετε?
Δεν μου φαίνεται και τρελή ευκαιρία, μιλάμε για Celeron! Μέσα στο καλοκαίρι, θα τα ξεπουλάνε τα καταστήματα, γιατί κανένας σχεδόν δεν παίρνει Celeron φορητό. Από μένα το eee είναι σαφώς καλύτερο, γιατί είναι πραγματικά φορητό και μπορείς να το παίρνεις μαζί σου σε μια μικρή τσάντα!
-
Aναγκαζεται να το κάνει; Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σε καταγράφει. Είναι αντίθετο στις αποφάσεις του δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων.
Δε διαφωνουμε σε αυτο. Ετσι ειναι.
Ομως:
Η Vivodi και η Warner Bros. υπογράφουν πολυετή συμφωνία video-on-demandκαι ξαναλέω αναγκάζεται να κάνει κάτι παράνομο; Το ξέρω ότι έχουν υπογράψει την συμφωνία αυτή αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα. Και η ΟΝ έχει τέτοια και οσονούπω και η Φορθνετ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aναγκαζεται να το κάνει; Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σε καταγράφει. Είναι αντίθετο στις αποφάσεις του δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων.
Δε διαφωνουμε σε αυτο. Ετσι ειναι.
Ομως:
Η Vivodi και η Warner Bros. υπογράφουν πολυετή συμφωνία video-on-demandκαι ξαναλέω αναγκάζεται να κάνει κάτι παράνομο; Το ξέρω ότι έχουν υπογράψει την συμφωνία αυτή αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα. Και η ΟΝ έχει τέτοια και οσονούπω και η Φορθνετ.
μη μασας, η vivodi παιζει και να το εκανε απο λαθος ή ετσι για δοκιμη...
-
C:windows\installer
Αυτός τι φάκελος είναι; -
Vista? XP?
Τι αρχεία έχει μέσα? -
Xp... Κρυφός φυσικά, διάφορα με *.msp και *.msi. Ρωτάω γιατί έχει σεβαστό μέγεθος...
-
Eίναι των Windows. Τον χρησιμοποιούν για να εκτελούν από κει τις εγκαταστάσεις προγραμμάτων όπως Windows Installer κλπ που κατεβαίνουν συνήθως από Windows Update.
Δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά, αλλά 99% μπορείς να σβύσεις τα περιεχόμενά του χωρίς κανένα πρόβλημα.Οχι όμως τον ίδιο το φάκελο.
-
Kαι εγώ αυτό βλέπω στο ίντερνετ να λέγεται...
Έχει βγάλει και αυτό η M$... -
Στο λαπτοπ μου δεν υπάρχει τέτοιο μέσα στο C:\win. Υπάρχουν διάφορα installer επι μέρους προγραμμάτων (πχ. WM) αλλά όχι στο συγκεκριμένο.
Μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα 'εκκαθάρισης' (πχ. ccleaner που σου ξεκαθαρίζουν τα κατάλοιπα παλιών εγκαταστάσεων. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτός τι φάκελος είναι;Τι αρχεια περιεχει?
Ισως χρειαστουν, αν αποφασισεις να απεγκαταστησεις καποιο προγραμμα...
Υ.Γ.
Προσπαθεις να αδειασεις χωρο στο eee? -
Υ.Γ.
Προσπαθεις να αδειασεις χωρο στο eee?Xp... Κρυφός φυσικά, διάφορα με *.msp και *.msi. Ρωτάω γιατί έχει σεβαστό μέγεθος...
Από κει που είχα 1,5gb ελεύθερα στον 4αρη, βρέθηκα με 0,9 και λέω τι γίνεται. Έριξα το update του office βέβαια, αλλά και πάλι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υ.Γ.
Προσπαθεις να αδειασεις χωρο στο eee?Xp... Κρυφός φυσικά, διάφορα με *.msp και *.msi. Ρωτάω γιατί έχει σεβαστό μέγεθος...
Από κει που είχα 1,5gb ελεύθερα στον 4αρη, βρέθηκα με 0,9 και λέω τι γίνεται. Έριξα το update του office βέβαια, αλλά και πάλι...
To office απο μονο του καταλαμβανει πολυ χωρο... Βαλε και τα updates... Αστα να πανε.
Γιατι δε κατεβαζεις το OpenOffice?
-
Για να αντιμετωπίσω το θέμα με τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή (που δουλεύει στο max, ενώ η θερμοκρασία του είναι στους ~40 βαθμούς, αγόρασα ένα σπρέϋ αέρα και καθάρισα τις ψύκτρες και τον ανεμιστήρα.
Όταν το επανεκκίνησα, έδειξε να πηγαίνει καλά. Οι στροφές έπεσαν στις ~2000 και ησύχασα. Όμως σε μισή ώρα πάλι τα ίδια!!!
Δεν είναι το τροφοδοτικό, ούτε ακόμα ένα ανεμιστηράκι που έχει πίσω.
Πρέπει να αλλάξω ψύκτρα? Δοκίμασα να την βγάλω αλλά σταμάτησα. Έπρεπε να ζορίσω τα 4 πλαστικά στυλάκια που έχει και φοβήθηκα μην σπάσω κάτι.
-
Η ψύκτρα ούτως ή άλλως μπαίνει 'σφιχτά' πάνω στον επεξεργαστή, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή της επαφή με αυτόν. Οπότε, για να βγεί, θέλει λίγο ζόρι (όπως και για να μπεί, άλλωστε).
Υπάρχει πιθανότητα, ανάλογα με το πως έχει συναρμολογήθεί το μηχάνημα να έχει μπεί λίγη θερμοαγωγιμη πάστα στην επαφή ψύκτρας-CPU (πράγμα λίγο απίθανο, γιατί οι ψύκτρες έρχονται με μια έτοιμη στρώση πάστας).
Αν δουλέψει το πισι με ανοιχτό καπάκι, έχεις διαφορά? -
Οχι, καμία διαφορά!...Τώρα θα βάλω πάγο για να δω αν πέφτουν οι στροφές έτσι και παγώσει ο επεξεργαστής!
-
ΤΕΤΟΙΟ πάγο????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από κει που είχα 1,5gb ελεύθερα στον 4αρη, βρέθηκα με 0,9 και λέω τι γίνεται. Έριξα το update του office βέβαια, αλλά και πάλι...Δοκίμασε να αδειάσεις τους φακέλους Temp (ένας στο \Windows).
Όταν το επανεκκίνησα, έδειξε να πηγαίνει καλά. Οι στροφές έπεσαν στις ~2000 και ησύχασα. Όμως σε μισή ώρα πάλι τα ίδια!!!
Μήπως έχει κάποια ρύθμιση με θερμοκρασίες και στροφές στο BIOS?
Μη βάζεις πάγο γιατί αν στάξει θα το πάρεις στο χέρι.
-
Λεωνίδα, ο πάγος είναι έξω από το κουτί, σε πετσέτα!
Στο ΒΙΟS δεν έχω μπει. Από το SpeedFan πάντως, βλέπω, ότι μόλις πέσουν οι στροφές, η θερμοκρασία πάει από τους 40 στους 116!!!! Αμέσως!!!
Με τον πάγο έπεσαν λίγο οι στροφές. Από 3700~ σε 3200~
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]