-
Clubman S σήμερα το πρωί παρκαρισμένο στην Κηφισιά.
Μου θύμισε νεκροφόρα υπό κλίμακα σε matchbox
-
-
ορίστε;
-
Τσίλικο κροσσπολο.
-
AUDI TTS στο κεντρο χτες
-
Επισης G.Punto Abarth στο πανοραμα χτες το απογευμα ασπρο
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
AUDI TTS στο κεντρο χτεςΕνα άσπρο ανοιχτο;
Το είδα κι εγω. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
AUDI TTS στο κεντρο χτες
Ενα άσπρο ανοιχτο;
Το είδα κι εγω.Ενα μαυρο κλειστο
-
X6 χτες το βραδυ στη Γλυφάδα.....έκτρωμα.
-
Κριμα τετοιο αυτοκινητο να ειναι παρατημενο .Camaro δεν ειναι????Η Ferrari 360 των Γιαννιτσων.(την πετυχα τελικα )
Επισης κοκκινη F430 στην Εθν.Αμυνης απεναντι απο το συντριβανι.Παντως τα supercars εχουν γινει καθημερινο φαινομενο και ιδιως στην επαρχια,πιο πολλα και απο τα golf.Σημερα σε 2 διαφορετικες πολεις ειδα τις 2 Ferrari,χθες ανεβασα την carrera παλι στα Γιαννιτσα ενω βλεπω καθημερινα 2 ακομα προηγουμενης γενιας(την μια την εχω ποσταρει).Επισης πετυχα BMW 850,650,lotus esprit και αναμενετε αλλη μια αγορα Ferrari.
-
Ναι, καμάρο 3ης γενιάς είναι αυτό... Πού το βρήκες; Γιαννιτσά;
-
Προ πολλών ημερών, Toyota Supra κόκκινη του '89 με κοτσαδόρο και τρέιλερ!!! Δεν λέω πού, γιατί θα μαζευτούν υπογραφές να πάνε να τον χτυπήσουν τον μ@λ@κ@!!!
-
@drdino
Ναι Γιαννιτσα,εινα παρατημενο εδω και πολλα χρονια.Στο ιδιο γκαραζ απο την αλλη μερια παρκαρουν 2 Chrysler cabrio,το ενα ειναι Sebring. -
H Ferrari είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Καλύτερα να το ανέβαζες εδώ.
-
Ειναι εξω απο το μαγαζι του ....
-
Και λοιπόν;
-
Αudi R8
Lamborghini Gallardo cabrio
Bentley Continental GT -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και λοιπόν;Ισως εχει και το πεζοδρομιο γιατι μονο εκει μπροστα στο μαγαζι του ειναι ετσι φτιαγμενο.Πιο κατω το πεζοδρομιο ειναι το παμπαλαιο με τις μεγαλες τετραγωνες πλακες.
-
Ολα τα πεζοδρόμια είναι δημοτικά. Δεν υπάρχει ιδιόκτητο πεζοδρόμιο.
Ο τύπος έχει Ferrari και θεωρεί ότι μπορεί να την παρκάρει επάνω στο πεζοδρόμιο για να την θαυμάζει και να τον θαυμάζουν. -
Το πεζοδρόμιο δεν μπορεί να ανήκει σε κάποιον. Όπως υπονοεί και το όνομα, προορίζεται για χρήση από τους πεζούς και μόνο. Ο κάτοχος του ακινήτου μπροστά μπορεί όντως να το έφτιαξε ωραίο με πλάκες κλπ, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί ως γκαράζ.
Edit: Με πρόλαβες!
Carspotting [#5]