-
Ο χρήστης AnimeGR έγραψε:
Z8 ε? Πολύ σπάνια...
Π την πέτυχες?Ειχε ο σπιτονοικοκυρης μου στην Αγγλια (αριστεροτιμονη), με ειχε παει και βολτα....και η ατακα του μεσα σε ολα οσα μου ελεγε για το αμαξι ηταν οτι....ειναι το αμαξι του 007
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Z8 ε? Πολύ σπάνια...
Π την πέτυχες?Ειχε ο σπιτονοικοκυρης μου στην Αγγλια (αριστεροτιμονη), με ειχε παει και βολτα....και η ατακα του μεσα σε ολα οσα μου ελεγε για το αμαξι ηταν οτι....ειναι το αμαξι του 007
Ώστε έτσι τρελό αγόρι... Σε πήγε και βολτίτσα ο σπιτονοικοκύρης στην Αγγλία...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Z8 ε? Πολύ σπάνια...
Ώστε έτσι τρελό αγόρι... Σε πήγε και βολτίτσα ο σπιτονοικοκύρης στην Αγγλία...
Ναι μωρη κουνιστρα....η κορη του (πρεπει να ηταν μυτηλινια ) με ενα 206 με πηγε απο τα γραφεια στο σπιτι για να το δω, και αυτος αφου το ειδα και το κλεισαμε, με πηγε πισω στα γραφεια να υπογραψουμε, ακουσες βολτα με αγγλο εσυ....και αρχισες να φαντασιωνεσαι
-
O sv2 στην Τσιμισκή. Είχαμε και μια φευγαλέα mini συζήτηση
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
H παλια καγιεν του σβου2 στο πλαταμονα...
Αποκλείεται....
Ηταν με το μαυρο αυτοκολητο που ειχες βαλει στο προφυλακτηρα μπροστα και τουρμπο...
δεν εβγαλα φωτο δεν ειχα τη μηχανη...
εχει και αλλος? -
Λευκή X6 με αθηναικές πινακίδες το απόγευμα στον δρόμο της Περαίας με κατευθυνση προς Θεσ/νίκη.
Αν και ξεχωριστή ... δεν μου πολυάρεσε σ'αυτό το χρώμα!!! -
lotus elan στο κλασσικό λαδί χρώμα σήμερα στην Πεύκη
-
Μαυρη Aston Martin V8 Vantage σημερα στην παραλιακη.
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Μαυρη Aston Martin V8 Vantage σημερα στην παραλιακη.Mhpws h pinakida eixe 9aria?
-
-
-
-
Αν θυμαμαι καλα, η FIAT ειχε δώσει τα δικαιωματα παραγωγης του παλιου Punto στη Zastava κ όχι στη Dacia.
Μηπως ειχε σηματακι Zastava; -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα, η FIAT ειχε δώσει τα δικαιωματα παραγωγης του παλιου Punto στη Zastava κ όχι στη Dacia.
Μηπως ειχε σηματακι Zastava;ναι, το googlαρα και έχεις δίκιο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν φαινεται καθαρα το σημα,μαλλον επιταχυνε και σε αφησε πισω
έκανα σλιπ στριμινγκ για να κάψω κάτω απο 3/100
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μηπως ειχε σηματακι Zastava; -
Πριν λίγο στα σύνορα Παπάγου με Χολαργό άσπρη SL. Αν και δεν τις πολυπάω τις Mercedes η συγκεκριμένη ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή.
-
Η καινουρια Lancia Delta να κινείται στην Τσιμισκη. Μαύρη και χωρις πινακιδες (μεταλλικες η χάρτινες).
Μου αρεσε μπορώ να πω
Carspotting [#5]