-
Να ετοιμάσεις τα κοψίδια & τους ουζομεζέδες έτσι???
Θα έρθω πεινασμένος...
-
Παιδιά, πρώτα ο Θεός, αν είμαι καλά, θα είμαι από τις 6 Οκτωβρίου στη Βόννη. Βέβαια δε θα έχω αυτοκίνητο, όμως κάπως θα σας συναντήσω...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Παιδιά, πρώτα ο Θεός, αν είμαι καλά, θα είμαι από τις 6 Οκτωβρίου στη Βόννη. Βέβαια δε θα έχω αυτοκίνητο, όμως κάπως θα σας συναντήσω...Μη σε νοιάζει βρε, είμαστε κοντά, θα έρχομαι εγώ να σε παίρνω..
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Να ετοιμάσεις τα κοψίδια & τους ουζομεζέδες έτσι???Θα έρθω πεινασμένος...
Περίμενε να βρείς ουζομεζέδες στην κωλοπολη.
Κεμπάπ απ τον Αχμετ και πολύ σου πάει -
Πριν από καμια ωρίτσα αναχώρησε ο Μάριος για Γερμανία. Πρώτα απ όλα να τον ευχαριστήσω για την επίσκεψη, και ελπίζω να πέρασε καλά, αν και εκτός απ το πανεπιστήμιο και το γήπεδο της PSV δεν είχα και πολλά πράγματα να του δείξω
Παρ όλα αυτά, και το καφεδάκι μας το ήπιαμε, και το παγωτάκι μας το φάγαμε, και το φαγητάκι μας το ρημαδοφάγαμε.
(Πως τρώει έτσι ρε παιδί μου, τρόμαξα να τον ταΐσω . Εγώ ο κακομήρης μια μπουκιά έβαλα στο στόμα μου, το υπόλοιπο το εξαφάνισε )Η επόμενη συνάντηση θα γίνει επι γερμανικού εδάφους, αφού κερώσω το αυτοκίνητο με το κερί που ευγενικά μου χορήγησε, για να κάνω κι εγώ κανα χιλιόμετρο σαν άνθρωπος.
Όσοι πιστοί από γύρω γύρω καλως να ορίσουν
-
Καλησπέρα κι από μένα, τον άνθρωπο που τρώει πολύ(??)
Λοιπόν, η σημερινή εκδρομή ήταν πολύ καλή, η φιλοξενία του φίλτατου Παναγιώτη απλά τέλεια και το φαγητό ακόμα καλύτερο & σε Ελληνικό Εστιατόριο μάλιστα!!! Οι άλλοι 'Βόρειοι' που δεν μπόρεσαν να έρθουν έχασαν (τι μεζέδες ήταν αυτοί βρε παιδί μου!! )
Η πόλη είναι τυπική Ολλανδική, όλο ποδήλατα και τα αυτοκίνητα εξορισμένα φυσικά.....η ξενάγηση ήταν πολύ ωραία, ήσυχη πόλη και χαλαροί ρυθμοί ζωής.....το παγωτό επίσης πολύ καλό και σε τιμή 'προκλητικά' φθηνή!!
Για το φαγητό θα σχολιάσω πως υσχύει μάλλον το αντίθετο....καλύτερα να τον ντύνεις παρά να τον ταΐζεις τον Παναγιώτη!!
Σε γενικές γραμμές πέρασα πάρα πολύ καλά, περιμένω την ανάλογη επίσκεψη και στα δικά μου μέρη και φυσικά - όπως ανέφερε κι ο Παναγιώτης - 'όσοι πιστοί προσέλθετε'...
ΥΓ: ΧΡΟΝΙΑ του ΠΟΛΛΑ & ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!
-
Αντε. Στην επόμενη με περισσότερους!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα, τον άνθρωπο που τρώει πολύ(??)Eτσι, ετσι ξέρω τι κάνω. Δημιουργώ εντυπώσεις, και άντε να σε πιστεψουν μετα
Εγώ ο κακομοίρης, μιά φέτα ψωμί χρειάζομαιΞέχασες να αναφέρεις το panini met kaas en ham στον καφέ κι εγώ το οδήγημα του απόλυτου μηχανήματος οδήγησης
Ωραίο πράγμα η ροπή -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eτσι, ετσι ξέρω τι κάνω. Δημιουργώ εντυπώσεις, και άντε να σε πιστεψουν μετα
Εγώ ο κακομοίρης, μιά φέτα ψωμί χρειάζομαιΞέχασες να αναφέρεις το panini met kaas en ham στον καφέ κι εγώ το οδήγημα του απόλυτου μηχανήματος οδήγησης
Ωραίο πράγμα η ροπήΩ ναι, μέγα σφάλμα, πεντανόστιμο σάντουϊτς με ολόφρεσκο ψωμάκι.....γενικώς ότι φάγαμε ήταν πολύ νόστιμο....μόνο στον καφέ πάσχουν...
ΥΓ: Ξέχασες να αναφέρεις το γυάλισμα του αυτ/του μου κι εγώ τη νοσταλγία της πατρίδος όταν είδα Ελληνικές Πινακίδες ατο αμάξι σου
-
Πιστεψέ με, το να βρεις καλό φαγητό εδώ είναι ένα θέμα, οπότε μετράει χ2
To γυάλισμα είδα και ζήλεψα Αυριο έχει εγερτήριο και πλύσιμο κέρωμα
-
Mπράβο ρε σεις!!!!!!!!!!
Παγκόσμια όνομα και πράμα.
-
Καλησπέρα,
Απευθύνω νέα πρόσκληση για τους Βόρειους με συνάντηση το ερχόμενο Σαβ/κο πέριξ εμού (Duss ή MG) και επίσκεψη στην πίστα κάρτ του Σουμάχερ για να δούμε πόσο γρήγοροι είστε!!
-
φίλε μου, εδώ Πέτρος.
είμαι 10 μέρες στη Γερμανία, στη Βόννη. τώρα προσαρμόζομαι ακόμα. Έλεγα με την παρέα εδώ να πάμε Κολωνία το Σάββατο ή την Κυριακή για να τη δούμε. Να κανονίζαμε τη συνάντηση μια από τις ερχόμενες εβδομάδες? Βέβαια εγώ δεν είμαι τόσο ευέλικτος γιατί δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο. Θα με βόλευε κάπου εδώ κοντά στη Βόννη να συναντιόμασταν εμείς οι βόρειοι. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
φίλε μου, εδώ Πέτρος.
είμαι 10 μέρες στη Γερμανία, στη Βόννη. τώρα προσαρμόζομαι ακόμα. Έλεγα με την παρέα εδώ να πάμε Κολωνία το Σάββατο ή την Κυριακή για να τη δούμε. Να κανονίζαμε τη συνάντηση μια από τις ερχόμενες εβδομάδες? Βέβαια εγώ δεν είμαι τόσο ευέλικτος γιατί δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο. Θα με βόλευε κάπου εδώ κοντά στη Βόννη να συναντιόμασταν εμείς οι βόρειοι.Καλησπέρα Πέτρο,
Δεν έχω πρόβλημα να έρθω Κολωνία να πιώ καφέ, είναι κοντά.......σου στέλνω με πμ τα τηλέφωνά μου....
-
Το είδα σήμερα το μήνυμα, καθότι έλειπα. Κρίμα, γιατί ήμουν στο αεροδρόμιο της Κολωνίας το μεσημεράκι.
Είμαι μέσα για συνάντηση κι εγώ. Εφόσον εσύ δεν έχεις αυτοκίνητο, μπορούμε να έρθουμε προς τα εσένα, μιας και μπορώ να κατέβω στον Μάριο και να συνεχίσουμε μαζι απο εκεί. Συνενοούμαστε συντόμωςΣτο γυρισμό πάντως σήμερα, έκανα μία στάση στον PuntoLord, ο οποίος με περιποιήθηκε δεόντως, μιας και ήμουν νηστικός όλη μέρα Ομολογώ ότι με έβγαλε νοκ αουτ με το γεύμα στο ελληνικό εστιατόριο Το αποδίδω στο jet lag, αλλά επιφυλάσσομαι να επανέλθω δριμύτερος.
(τελικά εκείνα τα ψιψιψώνια δεν ήταν και τόσο λίγα τελικά )
-
Ρε σιγανοπαπαδιές, τι κανονίζετε εσείς εδώ;
Παίζει να τρώτε καλύτερα και από εμάς! -
Καλησπέρα,
Σήμερα βρεθήκαμε με τον rx8 όπως προανέφερε κι εκείνος και παρά την αρχική 'περιπέτεια' μέχρι να συναντηθούμε, περάσαμε καλά πιστεύω άν και ήταν επίσκεψη αστραπή....
Τελικά δεν τρώει όσο φοβόμουν, σήμερα έφαγε κανονικά.....ίσως επειδή ήταν από το ταξίδι όπως είπε βέβαια.....
Πάντως να 'ζηλεύουν' οι 'εν Ελλάδι' διότι κι εμείς εδώ τρώμε καλά, σωστά τα λέω rx8??
Ελπίζω να βρεθούμε και με κανέναν άλλο, δραστηριοποιηθείτε βρε οι Βόρειοι!!!
ΥΓ: Ξεχάσαμε και να πάρουμε γλυκό...
-
Last Call
Σε 2 ώρες περίπου θα γίνει συνάντηση στην Κολωνία με τους παρακάτω 3 να έχουν δηλώσει συμμετοχή:
Puntolord
rx8_drifter
PeterPanΝεότερα-εντυπώσεις το απόγευμα.....
-
-
Καλησπέρα,
Μόλις επιστρέψαμε από την Κολωνία όπου βρεθήκαμε όπως προγραμματίσαμε και σας παραθέτουμε τα πειστήρια
Αναπάντεχη συνάντηση στο Parking....
Επίσης να ανακαλέσω τα περί φαγητού για τον rx8_drifter διότι σήμερα απέδειξε περίτρανα πως 'καλύτερα να τον ταΐζεις παρά να τον ντύνεις!!' Μέχρι να φάω εγώ το 1 σάντουιτς αυτός είχε τελειώσει το 2ο ήδη και εάν είχε και 3ο θα το είχε μισό ήδη!!!!
Εις το επανιδείν παιδιά.....
ΥΓ: Τελικά οι Βελγικές Μπύρες με τα σάντουιτς με γύρο - μετά τον cappuccino & την πάστα σοκολάτα+πικραμύγδαλο - είναι απαραίτητο συμπλήρωμα!!
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ