-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τελικά τί θα κάνουμε αύριο?
είμαστε έτοιμοι στις θέσεις μας?Καλησπέρα,
Αύριο στις 1200 θα είμαστε Roermond, θα σε πάρουμε από τον Σ.Σ και θα πάμε στο Designer Outlet Roermond για ψώνια-φαγητό-καφέ.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.....
-
Δηλώνω απών ένεκα διαβάσματος.
Δε με παίρνει για άλλο ξεσήκωμαΚαι ήθελα και κάτι πράγματα ρε Μάριε... Την άλλη φορά
ααα, Πέτρο, το άλλο ΣΚ θα έχουμε πάρτυ γενεθλίων σπίτι.
Αν ψήνεσαιΤον Μάριο δεν τον προσκαλώ για ευνόητους λόγους
Παντρεμένος 'άνθρωπος' -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δηλώνω απών ένεκα διαβάσματος.
Δε με παίρνει για άλλο ξεσήκωμαΚαι ήθελα και κάτι πράγματα ρε Μάριε... Την άλλη φορά
ααα, Πέτρο, το άλλο ΣΚ θα έχουμε πάρτυ γενεθλίων σπίτι.
Αν ψήνεσαιΤον Μάριο δεν τον προσκαλώ για ευνόητους λόγους
Παντρεμένος 'άνθρωπος'Καλά δεν ντρέπεσαι??? Δεν παρακολουθούσες μάλλον τη σειρά 'Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή' με τον 'Ακάλυπτο'
-
Καλημέρα,
Εχθές Σάββατο έγινε η συνάντησή μας, λίγο διαφορετική απ'ότι κανονίσαμε.....ήρθε στο MG ο Πέτρος με το τράινο και μετά τον καθιερωμένο καφέ στη πλατεία του MG, πήγαμε στο Roermond στο Factory Outlet για ψώνια & φαγητό (με μια στάση στην ΤΟΥΟΤΑ για να δούμε το νέο Avensis, όπου καταλήξαμε να χαζεύουμε το νέο LEXUS ISF με τα 400+ άλογα!! ).
Οι τιμές ήταν μέτριες στα μαγαζιά του Factory Outlet για τις πανάκριβες μάρκες και μετά από φαγητό & λίγα ψώνια που κάναμε γυρίσαμε πίσω στα σπίτια μας (ο Πέτρος πήρε το τραίνο της επιστροφής.....)
Ελπίζω να πέρασε καλά.... Παναγιώτη έχασες......
ΥΓ: Πέτρο περιμένω τις φωτό στο email μου (zipped φυσικά!)
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Εχθές Σάββατο έγινε η συνάντησή μας, λίγο διαφορετική απ'ότι κανονίσαμε.....ήρθε στο MG ο PeterPan με το τράινο και μετά τον καθιερωμένο καφέ στη πλατεία του MG, πήγαμε στο Roermond στο Factory Outlet για ψώνια & φαγητό (με μια στάση στην ΤΟΥΟΤΑ για να δούμε το νέο Avensis, όπου καταλήξαμε να χαζεύουμε το νέο LEXUS ISF με τα 400+ άλογα!! ).
Οι τιμές ήταν μέτριες στα μαγαζιά του Factory Outlet για τις πανάκριβες μάρκες και μετά από φαγητό & λίγα ψώνια που κάναμε γυρίσαμε πίσω στα σπίτια μας (ο PeterPan πήρε το τραίνο της επιστροφής.....)
Μπράβο παίδες
Βασικά Μάριε δεν έχασε η τσέπη σουΕίχε πολύ κόσμο?
-
Καλημέρα,
Εχθές Σάββατο έγινε η συνάντησή μας, λίγο διαφορετική απ'ότι κανονίσαμε.....ήρθε στο MG ο PeterPan με το τράινο και μετά τον καθιερωμένο καφέ στη πλατεία του MG, πήγαμε στο Roermond στο Factory Outlet για ψώνια & φαγητό (με μια στάση στην ΤΟΥΟΤΑ για να δούμε το νέο Avensis, όπου καταλήξαμε να χαζεύουμε το νέο LEXUS ISF με τα 400+ άλογα!! ).
Οι τιμές ήταν μέτριες στα μαγαζιά του Factory Outlet για τις πανάκριβες μάρκες και μετά από φαγητό & λίγα ψώνια που κάναμε γυρίσαμε πίσω στα σπίτια μας (ο PeterPan πήρε το τραίνο της επιστροφής.....)
Μπράβο παίδες
Βασικά Μάριε δεν έχασε η τσέπη σουΕίχε πολύ κόσμο?
Είχε πάρα πολύ κόσμο, οι τιμές δε ήταν άπιαστες για τα δικά μου δεδομένα.....(700€ μετά εκπτώσεως το κουστούμι στα Ralph Lauren )
-
Να κάνεις δίαιτα να πάρεις μικρότερο νούμερο
Δεν είχα ενθουσιαστεί κι εγώ με τις τιμές όταν είχα πάει παλιότερα
Στο αντίστοιχο στη Γερμανία έχω την εντύπωση ότι έχει καλύτερες τιμές -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,
Εχθές Σάββατο έγινε η συνάντησή μας, λίγο διαφορετική απ'ότι κανονίσαμε.....ήρθε στο MG ο PeterPan με το τράινο και μετά τον καθιερωμένο καφέ στη πλατεία του MG, πήγαμε στο Roermond στο Factory Outlet για ψώνια & φαγητό (με μια στάση στην ΤΟΥΟΤΑ για να δούμε το νέο Avensis, όπου καταλήξαμε να χαζεύουμε το νέο LEXUS ISF με τα 400+ άλογα!! ).
Μπράβο παίδες
Βασικά Μάριε δεν έχασε η τσέπη σου
Είχε πολύ κόσμο?Είχε πάρα πολύ κόσμο, οι τιμές δε ήταν άπιαστες για τα δικά μου δεδομένα.....(700€ μετά εκπτώσεως το κουστούμι στα Ralph Lauren )
Μάριε, περάσαμε σούπερ!
Καλά, εσύ τώρα μπερδεύεις τα Ralph Lauren, με τα Dolce & gabbana
Αφού στα Dolce & gabbana πήγες για το σακάκι των 1.400 ευρώ (Μου ακούγεται σαν η 6 η ερώτηση του εκατομμυριούχου για τα 1.400 ευρώ)Μάριε, δες εδώ πόσο πηγαίνει το ταπεινό κάρο σου
Αν περνούσες από χαλκιδική μεριά, θα σου είχανε πάρει στην αστυνομία μέχρι και τις τρίχες από το δέρμα σου
viewtopic.php?f=5&t=9088&start=6420 -
Με τα όρια βλέπω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
...........
Μάριε, περάσαμε σούπερ!
Καλά, εσύ τώρα μπερδεύεις τα Ralph Lauren, με τα Dolce & gabbana
Αφού στα Dolce & gabbana πήγες για το σακάκι των 1.400 ευρώ (Μου ακούγεται σαν η 6 η ερώτηση του εκατομμυριούχου για τα 1.400 ευρώ)Εμ με τέτοιες τιμές ζαλίστηκα ο καημένος.....
Μάριε, δες εδώ πόσο πηγαίνει το ταπεινό κάρο σου
Αν περνούσες από χαλκιδική μεριά, θα σου είχανε πάρει στην αστυνομία μέχρι και τις τρίχες από το δέρμα σου
viewtopic.php?f=5&t=9088&start=6420' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕίδες το ρημάδι, με τα All Weather - & 3 άτομα - δεν πήγαινε βήμα ρε γμτ
-
Με τα όρια βλέπωΠάντα, η συγκεκριμένη φωτό είναι σε δρόμο με όριο ταχύτητας το ∞
-
Κανονίστε για το επόμενο Σάββατο τώρα
-
Κανονίστε για το επόμενο Σάββατο τώραΚαλησπέρα,
Το ερχόμενο δεν γίνεται, έχω ήδη κανονίσει να πάω αλλού φίλε....
-
**ααα, Πέτρο, το άλλο ΣΚ θα έχουμε πάρτυ γενεθλίων σπίτι.
Αν ψήνεσαι **Τον Μάριο δεν τον προσκαλώ για ευνόητους λόγους
Παντρεμένος 'άνθρωπος'Δεν αναφέρεται σε παντρεμένους η πρόσκληση
-
Κανονίστε για το επόμενο Σάββατο τώραΠαναγιώτη, κατ' αρχήν σου εύχομαι να είσαι πολύχρονος και να σε χαίρονται οι γονείς σου, οι φίλοι σου και εμείς!
Δυστυχώς λυπάμαι που θα το πω, αλλά δε θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλιά σου... Θα το ήθελα πολύ, όμως πάμε για τις τελευταίες εξεταστικές. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα πάω στη Θεσνικη για να δώσω εξετάσεις στο ελληνικό πανεπιστήμιο, οπότε θα είμαι πιεσμένος κυρίως από θέμα διαβάσματος, πάρα πολύ. Μόλις επιστρέψω, και μπούμε σε ένα πρόγραμμα, σε περιμένω εγώ εδώ κατά το Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο, τότε που ανθίζει η φύση και βγαίνουν οι ζουζουνίτσες, για να κάνουμε περιήγηση στις μπυραρίες εδώ και να γνωρίσουμε καμιά ! Εγώ λέω να καλέσουμε και τον Μάριο, αλλά ο καημένος θα βλέπει και δε θα πιάνειΤον λυπάμαι
Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση Παναγιώτη! Και πάλι πολύχρονος!
-
παρανόηση! Δεν γιορτάσω εγώ αλλά η συγκάτοικος
Είσαι διαβαστερό παιδί τί να σε κάνουμε
Αν παρ ελπίδα αλλάξεις γνώμη, είσαι ευπρόσδεκτος
Τα λέμε λοιπόν μετά την ελλάδα
(δεν φέρνεις και κανα τσουρεκάκι απ τον Τερκενλή ) -
παρανόηση! Δεν γιορτάσω εγώ αλλά η συγκάτοικοςΕίσαι διαβαστερό παιδί τί να σε κάνουμε
Αν παρ ελπίδα αλλάξεις γνώμη, είσαι ευπρόσδεκτος
Τα λέμε λοιπόν μετά την ελλάδα
(δεν φέρνεις και κανα τσουρεκάκι απ τον Τερκενλή )λοιπόν, θα σου φέρω!!
θα σου φέρω, είναι υπόσχεση, γιατί μόνο έτσι σε δελεάζουμε να έρθεις στις συναντήσεις μας!!
Δώσε στη συγκάτοικο ένα αθώο φιλάκι από εμένα -
Με γέμιση-επικάλυψη πραλίνα
Το ότι έχει γκόμενο δε σε απασχολεί να υποθέσω
-
Nα στείλω εγώ ένα με κάστανο/λευκή σοκολάτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα στείλω εγώ ένα με κάστανο/λευκή σοκολάτα;Δείξτε λίγο έλεος η πείνα έχει κάνει λιμιτ απ
(Πέτρο τί να του στείλουμε εμείς? Οι Ολλανδέζες είναι ψηλές,τις πιάνει το check στις αποσκευές )
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ