-
Ανδρέα - Hunter χρόνια πολλά!
Και σε όσους άλλους γιορτάζουν φυσικά -
Ανδρέα χρόνια σου πολλά !!!
Εφόσον τη γιορτή σου θα τη κάνεις στη πίστα είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλάΧρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
-
Ανδρέα χρόνια πολλά.
Θα έρθω στη πίστα να μας κεράσεις.
-
Xρονια πολλα Ανδρεα(Hunter)
Οτι επιθυμεις!
-
Χρονια πολλα!!!
-
Χρόνια σου Πολλά, Αντρέααααα!!
-
Χρόνια πολλά στον Ανδρέα και την Ανδριάννα.
Special κι εγώ στον κυνηγό μας, φόβο κ τρόμο των αγριογούρουνων της Β. Ελλάδας. -
Χρόνια Πολλά στα παιδιά του φόρουμ που γιορτάζουν.
-
Χρόνια Πολλά στον κυνηγό! (και σε όλους τους Αντρίκους).
-
Ανδρέα χρόνια πολλά!
-
Όπως και στον aserf και σε όλους τους Αντρέες που ξεχνάω!
-
χρονια πολλα στον hunter και σε ολους τους ανδρικους..
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Ότι επιθυμείτε να το έχετε.
-
Χρόνια πολλά εορτάζοντες!
-
Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα ευχηθεί στον πολυαγαπημένο μου φίλο tazio. Θεωρώ πραγματικά τιμή μου να έχω γνωρίσει μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα της σημερινής εποχής, έναν άνθρωπο που με την επιμονή του έχει καταφέρει, παρά την προχωρημένη (σε αντίθεση με τις απόψεις του γενικώς) ηλικία, να στέκεται ακόμη και παρά τις προβλέψεις όλων, αγέρωχος απέναντι στις δυσκολίες της ζωής.
Οι φήμες έχουν πως η ημέρα των γενεθλίων του είναι δύσκολη για τον ίδιο (όπως και το να ενεργηθεί σωστά), καθώς έχει πλέον ξεχάσει τη χρονολογία γέννησής του. Σύμφωνα με έρευνες πάντως, αυτή κυμαίνεται μεταξύ της ανώτερης Παλαιολιθικής και της Χαλκολιθικής περιόδου. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα σύγχρονο Μαθουσάλα και έχει ξεπεράσει κάθε όριο (τόσο ηλικιακά όσο και αυτά της υπομονής μας).
Για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις θα αναφερθώ εκτενέστερα σε επόμενη δημοσίευση, καθώς ο χρόνος μας πιέζει. Κλείνω εδώ με μια μόνο ευχή: και του χρόνου πάλι εδώ. *
*Μη μου ενθουσιαστείς και πάθεις τίποτα. Α, και μην ξεχάσεις να πάρεις τα χάπια σου γεροξούρα.
ΥΓ: να μην ξεχάσω να σου δώσω το δώρο σου, κάτι που πάντα ήθελες.
-
χρόνια πολλά !
-
Χρονια πολλα στου εορταζοντες tazio , nikos al , Govus
tazio (100)?
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
tazio (100)?
Δεν έπαιρνε παλαιότερη ημερομηνία γέννησης το forum, γι'αυτό (προφανώς).
-
Χρόνια πολλά Φραγκίσκε.
Να τα χιλιάσεις (για να μη σχολιάσουν οι εγκάθετοι το 'εκατοστήσεις').
100 -
Θα μπορούσε να είναι 10.
Χρόνια πολλά Φραγκίσκο. Ό,τι επιθυμείς.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#4]