-
Kαι ενα συστημα διευθυνσης τυπου Bruce Willis
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν κατάλαβα τπτ..το δικό σου γυρω στα 30 δε βγήκε?
η 135ί κάνει 51 (!!).
εικοσι χιλιάρικα επάνω για να παρει κανείς το ιδιο εσωτερικο με της 120ί μου φαίνεται 'αδικία'.
οκ ο κινητήρας και το σύστημα διεύθυνσης (τα φρενα ειναι εύκολα να τα κανεις τέρατα), αλλά και 20 χηνάρια ρε γμτ..??
πες μου τουλάχιστον οτι και σε μικροτερη απο την 120 δεν μπορεις να βρεις ολόιδιο εσωτερικό...........
Τι δε κατάλαβες ρε συ?
35 έκανε...38 βγήκε. Ποια 30?
Άρα δεν είναι 20...είναι 15. Και μη τη συγκρίνεις με την 120i, αλλά με την 130i που κάνει 42...γιατί για 15Κ παραπάνω από την 120i παίρνεις ΠΟΛΥ περισσότερα από αυτά που γράφω βασικά μεταξύ 120i και 135i...τι λέμε τώρα
Δεν αγοράζεις το εσωτερικό...αγοράζεις κι άλλα πράγματα και όπως και να το κάνουμε, είναι Σειρά 1 και τα δύο, άρα λογικό είναι να έχουν ίδιο εσωτερικό. Πρόκειται για το ίδιο μοντέλο, όπως πχ 3άρα sedan & Coupe. Είναι σαν να μου λες ότι η Z4 Coupe πρέπει να έχει άλλο εσωτερικό από τη Ζ4 Roadster.
-
βρε ντάξει απλά λεω οτι σε μενα τουλαχιστον θα κακοφαινόταν να εδινα 51Κ ευρω κ να πάρω ενα ολόιδιο εσωτερικό με την 120ί πχ.
τπτ περισσοτερο.
(αυτο με τη Ζ4 κουπέ κ roadster μου φανηκε λιγο άτοπο παντως).
-
βρε ντάξει απλά λεω οτι σε μενα τουλαχιστον θα κακοφαινόταν να εδινα 51Κ ευρω κ να πάρω ενα ολόιδιο εσωτερικό με την 120ί πχ.τπτ περισσοτερο.
Σου είπα...κι μένα...αλλά στο τέλος της μέρας ίσως το έκανα για το συνολικό feeling ενός ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικού αυτοκινήτου. Δε ξέρω, ίσως θα κοιτούσα και το S3 ή ίσως θα περίμενα (που θα περιμένω) την επόμενη γενιά της 1 με τον 2λτ biturbo (ή έτσι ακούγεται τουλάχιστον). Δεν έχει σημασία δλδ ΜΟΝΟ το εσωτερικό πάντα, ειδικά αν τα χωρίζει ένα 6κυλ μοτέρ και κάααμποσα παραπάνω άλογα και κάαααμποσα κιλά ροπής.
(παράδειγμα ήταν για τη Ζ4 coupe με το σκεπτικό ότι και στις δύο περιπτώσεις ανοίκουν σε ίδιες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ μοντέλων αλλά άλλο αμάξωμα, δλδ Σειρά 1 3dr vs Coupe και Ζ4 Cabrio vs Coupe).
Τέσπα...είμαστε offtopic, αν θες το συνεχίζουμε στο BMW Forum.
-
Βέβαια συγκρίνεις μια SLR που βγήκε σε παραγωγή το 2003 με μια SL, που από τότε έχει υποστεί 2 Facelift στο εσωτερικό (και όχι μόνο)
Και τα 500.000 φυσικά τα δίνουν για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το σαλόνι τηςSLR Roadster
SL 2003
-
βρε ντάξει απλά λεω οτι σε μενα τουλαχιστον θα κακοφαινόταν να εδινα 51Κ ευρω κ να πάρω ενα ολόιδιο εσωτερικό με την 120ί πχ.τπτ περισσοτερο.
σκεψου οπως ποσο ιδιο ειναι το εσωτερικο(παρα τις οποιες 'λεπτομεριες') μιας 316 και μιας Μ3..
αφου ειναι το ιδιο μοντελο ειναι μοιραιο να ειναι ιδια -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
..
BMW 135i Λευκή.
Μπαίνω και είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικό μου. Ίδια θέση οδήγησης, κάθισμα, χαμηλά-χαμηλά...καμία διαφορά εδώ...it feels like home.
για κάποιον που σκάει τοσα πολλά μαρουλάκια, δεν εινια 'αδικια' να έχει το ιδιο εσωτερικό με το (αρκετά) μικροτερο αδερφάκι του?
λίγο ατοπο το βρίσκω αυτο απο τη μαμά bmw
Κοίτα δεν είναι άτοπο γιατί είναι ίδια Σειρά, ίδιο αυτοκίνητο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τη 3άρα Sedan και Coupe.
Αντικειμενικά θα με πείραζε να έδινα 20Κ ευρώ επιπλέον και να έμπαινα σε ίδιο εσωτερικό (και κάπως ασχημότερο εξωτερικό)...αλλά σε επιβραβεύει και με το παραπάνω το πιο σκληρό σύστημα διεύθυνσης, οι ΦΡΕΝΑΡΕΣ και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μοτέρ (μέχρι και ο Clarkson που μισεί τις BMW (εκτός των Μ) του έδωσε 5 αστέρια).
Τα 20Κ ουσιαστικά αυτά σου δίνουν παραπάνω. Πάντως, το 130i κοστίζει 42Κ ευρώ και η 135i 51Κ ευρώ. Διαφορά 9Κ ευρώ για ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο...και με καλύτερο πορτ-μπαγκάζ.
Πάντως, περιμένω να βγει το νέο 2τούρμπινο 2λτ να δούμε τι έχει να προσφέρει.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το 1 coupe και πρίν κλείσω τελικά το Scirocco κυνηγούσα το 120d coupe ή το 123d coupe...οδήγησα το πρώτο και τρελάθηκα....177 αλογάκια από diesel, φοβερή ροπή, ωραία εμφάνιση + κάποιοι ανεκτοί χώροι και BMW με οτι αυτό συνεπάγεται...
Θα προτιμούσα σίγουρα το diesel έναντι της 135 καθαρά για οικονομικούς λόγους
-
Που ναι ο tm να χαρεί;
-
μαλλον θα φρικαρει..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To Cayenne πουλήθηκε και μέχρι να έρθει το καινούργιο σε δύο εβδομάδες πήρα από τον ''στόλο'' φίλου ένα TOYOTA AURIS 1.6 MMT.
Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό.Δεν έχω βρεί κανένα μειονέκτημα εκτός του ότι η κονσόλα είναι λίγο άβολη στο να ακουμπάς πχ το κινητό σου...
Θα σταθώ όμως στο ημιαυτόματο κιβώτιο ΜΜΤ.Εχει επιλογή Ε=Economy ,Es=Sport και Μ=Manual.Εχει επίσης τα σωστά padles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι και όχι περίεργα κουμπάκια σαν tiptronik και PDK.
Εχοντας πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα εμπειρίας με διάφορα ημιαυτόματα κιβώτια σε Maserati,Ferrari,BMW,Porsche έχω να πώ ότι το σασμάν του AURIS είναι μακράν καλύτερο και ας κοστίζει ολόκληρο το αυτοκίνητο λιγότερο από ένα ημιαυτόματο σασμάν κάποιου επώνυμου supercar.Μπορεί στην πίστα να το χαρακτηρίσει κάποιος αργό αλλά σε καθημερινή χρήση είναι κορυφαίο...
ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!!!!!!!!!
-
ασε μας ρε ασχετε, εμαθες και συ απο σασμαν...
-
εσυ το Auris θα το παρεις χειροκινητο για αυτοματο?
-
JEREMY CLARKSON MODE ON: Mind you, we are talking about sv2, a man who has claimed in public he wishes Ferrari launched an SUV...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lol:
εσυ το Auris θα το παρεις χειροκινητο για αυτοματο?δε θα το παρω καθολου οποτε δε θα γευτω το τελειο σασμαν σε καμια εκδοση του
-
Γιώργο πες μου, μετά τις γιορτές να σου ανεβάσω ένα άουρις με ΜΜΤ να στο δώσω και να πάρω τη Ferrari που κλωτσάει.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
JEREMY CLARKSON MODE ON: Mind you, we are talking about sv2, a man who has claimed in public he wishes Ferrari launched an SUV... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
JEREMY CLARKSON MODE ON: Mind you, we are talking about sv2, a man who has claimed in public he wishes Ferrari launched an SUV...Κι εγώ όταν ήμουν φαντάρος είχα ΛΙΩΣΕΙ στο Top Gear
-
Αργά το απόγευμα οδήγησα το passat cc. Εξωτερικά δεν θα πω τπτ το αμάξι είναι κουκλί. Εσωτερικά ωραία μπάκετ καθίσματα, πολύ όμορρφη και η διχρωμία των καθισμάτων μαύρο με μπεζ. Σίγουρα οι χώροι μέσα είναι λιγότεροι από το passat limousine έχοντας την αίσθηση ότι μπήκες σε κουπέ οικογενειακό. Χώρος αποσκευών αχανής. Πιο χαμηλό από το κανονικό σε προδιαθέτει για πιο σπορτίφ οδηγική συμπεριφορά. Το συγκεκριμένο είχε και την DCC ανάρτηση με τις 3 επιλογές (μαλακή-νορμάλ-σκληρή) η οποία κοστίζει 1020 ευρώ. Πράγματι καταλαβαίνεις διαφορά από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Ηχομόνωση πάρα πολύ καλή. Αεροδυναμικοί θόρυβοι ελάχιστοι συμβάλει σε αυτό και ο χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής. Κινητήρας ο γνωστός 1.8tsi με αρκετή ροπή κινεί γρήγορα το αυτοκίνητο και μέσα δεν ακούγεται ακόμα και όταν ο δείκτης των στροφών χτυπάει 6άρια. Όμορφη λετπομέρεια που μου έμεινε η έλλειψη πλαισίων στις πόρτες.
Ο πατέρας 'λάλησε' -
Kωνσταντίνε που το οδήγησες αυτό;
-
Στο Μανδύλα Κωνσταντίνε απέναντι από το fix. Δεν πας και εσύ να μου πεις τη γνώμη σου σαν ειδικός γιατί εγώ δεν έχω μεγάλη πείρα και είμαι και λίγο (κατ)ενθουσιασμένος στην περιγραφή μου
Οδήγησα....