-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέσα Ιούλη. 10-15 μάλλον...Δυστυχώς δε θα σε πετύχω. Τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένομαι στο βραχονήσι
-
Καλά να περάσουμε.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το ΠΣΚ αρχές Ιουλίου πάω Σίφνο για το γάμο του καλύτερού μου φίλου, μετά άγνωστο καθώς τώρα άλλαξα δουλειά και Σεπτέμβρη Μόνζα.Ψάχνομαι μήπως και καταφέρω και πάρω άδεια τον Αύγουστο να πάω Κέρκυρα ή Χαλκιδική. Για Βόρεια με βλέπω πάντως.
12/7 παω Σιφνο για βαφτησια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το ΠΣΚ αρχές Ιουλίου πάω Σίφνο για το γάμο του καλύτερού μου φίλου, μετά άγνωστο καθώς τώρα άλλαξα δουλειά και Σεπτέμβρη Μόνζα.
Ψάχνομαι μήπως και καταφέρω και πάρω άδεια τον Αύγουστο να πάω Κέρκυρα ή Χαλκιδική. Για Βόρεια με βλέπω πάντως.
...θα έχει κίνηση το νησί!
-
Πείτε λίγα στοιχεία για Αστυπάλαια, πώς θα πάτε (πλοίο , αεροπλάνο), αν θα έχετε αυτοκίνητο, τι τιμές βρήκατε για δωμάτιο...
Το έχω κι εγώ στα υπόψη το νησάκι, γιατί ψάχνω κάτι ...βραχώδες , με ωραία χώρα, παραλίες και ήσυχα μπαράκια... -
σε εμας να ερθεις θελουμε καλο κοσμο....
Μονζα ε....ψηνομαι.....λες....?
Αν έρθω...θα έρθεις?
εγω ειμαι μεσα..για ΜονΖα..
ερθεις δεν ερθεις -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πείτε λίγα στοιχεία για Αστυπάλαια, πώς θα πάτε (πλοίο , αεροπλάνο), αν θα έχετε αυτοκίνητο, τι τιμές βρήκατε για δωμάτιο...
Το έχω κι εγώ στα υπόψη το νησάκι, γιατί ψάχνω κάτι ...βραχώδες , με ωραία χώρα, παραλίες και ήσυχα μπαράκια...:)Ψαχνεις την Αστυπαλαια
Καστρο -χωρα -λιμανι -φαγητο -παραλιες( κυριως μικρες μα φανταστικα νερα )-μπαρακια ειδικα αυτο στο καστρο - ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ -καφεζαχαροπλαστειο : της Γαλλιδας -(φεβερη θεα )(επιπεδο επισκεπτων (ζευγαρια με μηχανες ....)-ξεφαντωμα καθε βραδυ στα ταβερνακια του καστρου
Με πλοιο γιατι χρειαζεσαι αυτοκινητο .- να βρεις δωματιο στη χωρα
- Αν πας μεχρι τις 15/7 μην κλεισεις τηλ .καταλυμα , καλυτερα να ρισκαρεις
τιμες να ρωτησω γιατι εγω δεν .............
-
Γνωμες για Μαλτα?
-
...γιατί ψάχνω κάτι ...βραχώδες , με ωραία χώρα, παραλίες και ήσυχα μπαράκια...Μήπως ψάχνεις για τη Φολέγανδρο;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
...γιατί ψάχνω κάτι ...βραχώδες , με ωραία χώρα, παραλίες και ήσυχα μπαράκια...
Μήπως ψάχνεις για τη Φολέγανδρο;
Εγκρίνω!
Αν και...δεν βαριέστε σε τέτοια μέρη πάνω από 2 μέρες; Αν και αν έχεις έτερον ήμισυ όλα παλεύονται -
Το ΠΣΚ αρχές Ιουλίου πάω Σίφνο για το γάμο του καλύτερού μου φίλου, μετά άγνωστο καθώς τώρα άλλαξα δουλειά και Σεπτέμβρη Μόνζα.
Ψάχνομαι μήπως και καταφέρω και πάρω άδεια τον Αύγουστο να πάω Κέρκυρα ή Χαλκιδική. Για Βόρεια με βλέπω πάντως.
...θα έχει κίνηση το νησί!
28 Ιουλιου με 10 Αυγουστου θα ειμαι και εγω εκει...
Πολυ κινηση λεμε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγκρίνω!
Αν και...δεν βαριέστε σε τέτοια μέρη πάνω από 2 μέρες; Αν και αν έχεις έτερον ήμισυ όλα παλεύονταιΌχι, όταν είσαι από εκεί, δε βαριέσαι...
-
Εγκρίνω!
Αν και...δεν βαριέστε σε τέτοια μέρη πάνω από 2 μέρες; Αν και αν έχεις έτερον ήμισυ όλα παλεύονταιΌχι, όταν είσαι από εκεί, δε βαριέσαι...
Οχι δεν βαριέμαι, από τις καλύτερες διακοπές τις έκανα στην Υδρα πχ... Βέβαια, πηγαίνω...ζευγαρωμένος σε τέτοια μέρη...
Φολέγανδρο; Έχω ακούσει εξαιρετικά άσχημα λόγια για τις παραλίες, πως είναι λίγες και απουσιάζει η άμμος, ή βότσαλο ή βράχος δηλαδή...Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με διαθέσιμα δωμάτια και τιμές, καθώς κανείς γνωστός μου δεν έχει πάει... Πάντως, αν έχει μέρη για μπάνιο, ευχαριστώς! Για πείτε κι άλλα περικαλώ!
-
...Φολέγανδρο; Έχω ακούσει εξαιρετικά άσχημα λόγια για τις παραλίες, πως είναι λίγες και απουσιάζει η άμμος, ή βότσαλο ή βράχος δηλαδή...Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με διαθέσιμα δωμάτια και τιμές, καθώς κανείς γνωστός μου δεν έχει πάει... Πάντως, αν έχει μέρη για μπάνιο, ευχαριστώς! Για πείτε κι άλλα περικαλώ!
Από παραλίες δεν έχουμε και περίσσευμα... Αλλά έχει μερικές μικρές καλές και ήσυχες που αξίζουν. Κάποιες θέλουν αποκλειστικά βάρκα για να πας.
Έχει και με άμμο, και με χοντρό βότσαλο, και με ψιλό. Αλλά επαναλαμβάνω πως δεν είναι το καλό μας χαρτί.
Όλα τα λεφτά είναι η χώρα. -
Είδα φωτό στην σελίδα του νησιού. Παραλίες φτωχά πολύ φτωχά πράγματα...
Οι περισσότερες είναι με βότσαλο στην ακτή και τίγκα στα βράχια εντός, δεν μπορείς να ευχαριστηθείς μπάνιο έτσι (ταπεινή μου άποψη...).Χώρα δεν είδα, αλλά δεν γίνεται να πας κάπου μόνο για τη χώρα... Υπάρχουν νησιά με πανέμορφη Χωρα, αλλά και παραλίες...
-
Εγώ είχα πάει στην Αγκάλη αν θυμάμαι καλά (αυτή είναι με την τεράστια ανηφοροκατηφόρα; ) και ήταν χάλια. Τελείως αδιάφορη και η παραλία του Καραβοστάση.
Χώρα -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γνωμες για Μαλτα?Μάλτα είχαν πάει η αδερφή μου με τον άντρα της.
Θα τη ρωτήσω και θα σου πω,πάντως καλά είχαν περάσει. -
ωραια ειναι η μαλτα...λιγο βραχος βεβαια αλλα καλα..πηγαν οι γονεις μου πριν 3 μηνες νομιζω..
-
Από παραλίες δεν έχουμε και περίσσευμα... Αλλά έχει μερικές μικρές καλές και ήσυχες που αξίζουν. Κάποιες θέλουν αποκλειστικά βάρκα για να πας.
Έχει και με άμμο, και με χοντρό βότσαλο, και με ψιλό. Αλλά επαναλαμβάνω πως δεν είναι το καλό μας χαρτί.
Όλα τα λεφτά είναι η χώρα.Αυτή η πληροφορία δεν με ξετρελαίνει (κανονίζω να πάω τέλος Ιούλη) Λέμε να μείνουμε μισές μέρες εκεί και μετά να πάρουμε το καράβι και να πάμε Ιο
Αλλες πληροφορίες για το μέρος; Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι καλά εκανα που έψαξα δωμάτια στην Χώρα!
-
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009