-
Gia peite gia Astipalaia...An kai me ton drdino tha ta poume kai apo konta sintoma thelw na akousw ki apo allous gia to nisi
Vasika ziteitai nisi me oraies paralies, nixterini zwi se kala epipeda (ektos apo mparakia na iparxei kai kana magazi na xorepsoume) xwris ipervoliko kosmo kai me wraia fisi, oxi aparaitita prasinada min ta theloume kai ola dika mas -
Εγώ να μην πω δλδ;
Να μην έρθεις ΡΕ. Δεν σε θέλουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ να μην πω δλδ;Να μην έρθεις ΡΕ. Δεν σε θέλουμε.
Oxi na peis...alla tha mou to analiseis se vathos apo konta...dwse ena preview omws
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Στην Αστυπαλια εχεις παει ???????
Οχι δεν εχω πάει και δεν ξέρω και τιποτα για το μέρος. Γενικα φέτος ψάχνω ενα μερος που να εχει θάλασσες και νορμαλ ζωη, ουτε πολύ ήσυχα ουτε και να γίνεται χαμός.. Εχω πάει Παρο και Σκιάθο τα προηγούμενα χρόνια και ηθελα να το παίξω λίγο πιο 'λόου προφαιλ' φέτος
Θα χρειαστω το μαιλ σου για σου στειλω περοσσοτερες εικονες (παραλιες-καστρο -κτλ)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, ναι, έλα αστυπάλαια.Τι λες καλέ... Να είμαι με το φραπέ μου στην παραλία και να λιάζομαι και να δω τη φάτσα σου και του mirage μπροστά μου
Mιας και όλοι θα πάτε στα νησιά και θα τα βουλιάξετε, εγώ λέω να μη πάω φέτος.
Καθόλου ξενέρωτος
Ηλέκτρα, Ιόνιο μεριά θες; Ή πρέπει να φεύγει το καράβι οπωσδήποτε από Πειραιά;
Κοίτα, λόγω Πάτρας στα περισσότερα του Ιονίου έχω πάει.. Αλλά δεν έχω πρόβλημα, φεύγω και από Ραφήνα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι, ναι, έλα αστυπάλαια.
Τι λες καλέ... Να είμαι με το φραπέ μου στην παραλία και να λιάζομαι και να δω τη φάτσα σου και του mirage μπροστά μου
Καθόλου ξενέρωτος
Κοίτα, λόγω Πάτρας στα περισσότερα του Ιονίου έχω πάει.. Αλλά δεν έχω πρόβλημα, φεύγω και από Ραφήνα
Kala ton drdino...alla kai emena sto idio tsouvali... Wraia simmaxos
-
σας παίρνει όλους η μπάλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι, ναι, έλα αστυπάλαια.
Τι λες καλέ... Να είμαι με το φραπέ μου στην παραλία και να λιάζομαι και να δω τη φάτσα σου και του mirage μπροστά μου
Καθόλου ξενέρωτος
Kala ton drdino...alla kai emena sto idio tsouvali... Wraia simmaxos
Mικρο το νησι κ δεν μπορει να σηκωσει δυο τοσο μεγαλες προσωπικοτητες
-
Ναι,θα μπαταρει!!!
-
Λίγα λόγια για την αστροπαλιά μην πέσουν ομαδικά μπαν. Άιντε, δεν σας προλαβαίνω.
Ηλέκτρα, αποκλείεται να διασταυρωθούμε, εγώ είμαι ινκόγκνιτο εκεί. Γιαυτό έχω τους ντόπιους πράκτορές μου. Έλα όταν θα είμαι Κάλυμνο+Κω.
Θανάρα, θα στα πω από κοντά μωρέ... Έτσι και σκεφτώ και άλλο Αστυπάλαια δεν πρόκειται να βγει το μάθημα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Gia peite gia Astipalaia...An kai me ton drdino tha ta poume kai apo konta sintoma thelw na akousw ki apo allous gia to nisi
Vasika ziteitai nisi me oraies paralies, nixterini zwi se kala epipeda (ektos apo mparakia na iparxei kai kana magazi na xorepsoume) xwris ipervoliko kosmo kai me wraia fisi, oxi aparaitita prasinada min ta theloume kai ola dika masΤο μονο που θα σου συνιστουσα ........
μην διανοηθεις να πας μονος ,γιατι το νησι ειναι ακρως ερωτικο .
ΥΓ.
ο drdino σε μια παραλια παιδοτοπο κολυμπουσε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Vasika ziteitai nisi me oraies paralies, nixterini zwi se kala epipeda (ektos apo mparakia na iparxei kai kana magazi na xorepsoume) xwris ipervoliko kosmo kai me wraia fisi, oxi aparaitita prasinada min ta theloume kai ola dika masΩραιο αλλα υπερτιμημενο. Αν εχεις σκαφος εχεις καλες καβατζες, αν οχι δε μου φανηκε να εχει καλες παραλιες
-
ποιος λεει οτι η Κερκυρα δεν ειναι σαν νησι???
μια χαρα ειναι...η θαλασσα ειναι παντου δεν ειναι τοσο μεγαλη νομιζετε απλα θελει οργανωση για να την χορτασεις και προς Θεου πρεπει να ακουσεις και εναν Κερκυραιο να σου πει καποια πραγματα γιατι τα περισσοτερα γραφεια λενε ανακριβειες...
οσον αφορα την προσβαση στις παραλιες αυτο το οτι παμε σημειωτον
για ποιες παραλιες λεμε?
εγω που ειμαι κερκυραιος σε αυτες που πηγαινω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα αντε ενα 10λεπτο στο να βρω θεση αλλα μεχρι εκει!!!!!
πχ Παλαιοκαστριτσα/Αι Γιωργης Αργυραδων(απιστευτη)/Γλυφαδα/Αι Γορδης(στο σπιτι μου κοντα)
ποτε δεν ειχα προβλημα...οσον αφορα την προσβαση στο νησι απο Ηγουμενιτσα εχει καθε ωρα φερυ κλειστου τυπου το αυτοκινητο κανει περιπου 45Ε ειναι ακριβο οντως αλλα γλυτωνεις 45λεπτα απο τα φερυ παλιου τυπου...
δεν λεω αλλο γιατι θα κατηγορηθω για εγκαθετος Κερκυραιος!!!!!
τι να πω και εγω που δεν ξερω που αλλου να παω για διακοπες εκτος Κερκυρας!!!!!
για πληροφοριες παραθετω ενα λινκ με χρησιμα τηλ ειδικα αυτο του λιμεναρχειου εχει τα παντα για δρομολογια http://www.incorfu.gr/?p=9
για ο,τι αλλο θελετε ρωτηστε εμενα για παραλιες μερη κλπ....!!!!
το να πω οτι ειναι νησι που τα συνδθαζει ολα ιστορια/τεχνες /παραλιες/διαδρομες/πολη βενετσιανικη/τοπια τελεια/ηλιοβασιλεμα /και απιστευτο υλικο για ερασιτεχνικη φωτογραφια ειναι λιγο...
για να μην μιλησω για τις διαδρομες σε λοφους/βουναλακια με καταπληκτικη θεα και ωραιες στροφες για τους λατρεις της οδηγησης...
-
San tin Xalkdiki den exei
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λίγα λόγια για την αστροπαλιά μην πέσουν ομαδικά μπαν. Άιντε, δεν σας προλαβαίνω.Ηλέκτρα, αποκλείεται να διασταυρωθούμε, εγώ είμαι ινκόγκνιτο εκεί. Γιαυτό έχω τους ντόπιους πράκτορές μου. Έλα όταν θα είμαι Κάλυμνο+Κω.
Θανάρα, θα στα πω από κοντά μωρέ... Έτσι και σκεφτώ και άλλο Αστυπάλαια δεν πρόκειται να βγει το μάθημα.
Πότε περίπου θα είσαι Κάλυμνο;
-
Μέσα Ιούλη. 10-15 μάλλον...
-
μαλλον για καπου στο εξωτερικο φετος, γιατι τα οικονομικα ειναι στριμωγμενα...
-
Το ΠΣΚ αρχές Ιουλίου πάω Σίφνο για το γάμο του καλύτερού μου φίλου, μετά άγνωστο καθώς τώρα άλλαξα δουλειά και Σεπτέμβρη Μόνζα.
Ψάχνομαι μήπως και καταφέρω και πάρω άδεια τον Αύγουστο να πάω Κέρκυρα ή Χαλκιδική. Για Βόρεια με βλέπω πάντως.
-
σε εμας να ερθεις θελουμε καλο κοσμο....
Μονζα ε....ψηνομαι.....λες....?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
σε εμας να ερθεις θελουμε καλο κοσμο....Μονζα ε....ψηνομαι.....λες....?
Αν έρθω...θα έρθεις?
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009