-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και επειδη με επεισες εν μερει, αναθεωρω: ΑΝ ΔΕΝ ειστε του 24ωρου λιωσιματος στην αμμουδια ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Ή μαλλον πατε για ημερησια εκδρομη.
Θα συμφωνήσω. Αλλά δε νομίζω πως η funis το πρότεινε για 10ήμερο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και επειδη με επεισες εν μερει, αναθεωρω: ΑΝ ΔΕΝ ειστε του 24ωρου λιωσιματος στην αμμουδια ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Ή μαλλον πατε για ημερησια εκδρομη.
Θα συμφωνήσω. Αλλά δε νομίζω πως η funis το πρότεινε για 10ήμερο.
Μπορεί να έπηξε τόσο καιρό με τις εγκαθετότητές σας και να θέλει να ξεφύγει να χαλαρώσει να ηρεμήσει
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Περίσσα στη Σαντορίνη καλά είναι για διακοπές? ΄Εχω βρει κάτι ωραία ξενοδοχειάκια Σίγουρα είναι 28 η πανσέληνος? θέλω να την προλάβω με το μωρό
Περίσσα δεν λέει στην Σαντορίνη, μπορείτε βέβαια να μένετε εκεί και να πάτε αλλού. Τα ξενοδοχεία εκεί είναι φθηνότερα μεν, αλλά αν μπορείς να τα σκάσεις, η Οια είναι σαφώς προτιμότερη. Αλλιώς, μένεις στην Περίσσα και βγαίνεις αλλού!
πόσο πάει το εισιτήριο για αυτοκίνητο high season? γμτ έχω να κάνω κ το service των 15κ όπου να ναι
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και.. άλλάζοντας θέμα την άλλη βδομάδα φεύγω για πενθήμερο στο Λονδίνο!
ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτη η παραπανω παραγραφος ειναι το μονο + στο Λονδινο.Ολα τα αλλα ειναι μια τεραστια Α-ΠΑ-ΤΗ.ΜΗΝ ΠΑΤΕ παρα μονο για ψωνια.
-
από 7 Ιουλίου και για μια βδομάδα στην Λεπτοκαρυά στο Olympian Bay Hotel.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Εχει κανεις αποψη για διακοπες στις ακτές της Δαλματιας;
Δυστυχως λεω να παω τη χειροτερη περιοδο (3-13/8 )αποψη δεν εχω αλλα πρεπει να παω οπωσδηποτε..
ντουμπροβνικ και ετσι η σε νησακι?
Aκομη δεν εχω κλεισει τιποτα. Το βασικο πλανο λεει 3 μερες Μαυροβουνιο (Κοτορ ή Μπουτβα), 3 μερες Ντουμπροβνικ, 2 μερες σε καποιο νησι (Χβαρ - ελληνιστι Φαρος ή Κορτσουλα το νησι του Μαρκο Πολο) και 2 μερες στην Πλιτβιτσα, μια περιοχη με λιμνες και καταρρακτες στα βουνα, απο τις φωτο ειναι
Ειδικα στο Μαυροβουνιο η πληροφορηση μεσω νετ ειναι ασταναπαν
η κροατια εχει πολλα πραγματα να κανεις και να δεις...για το μαυροβουνιο δε ξερω κατα ποσο λεει για τουριστικος προορισμος προς το παρον... και το κοτορ νομιζω οτι ειναι εμπορικο λιμανι μονο...
Αυτα τα μερη αναπτυχθηκαν κυριως λογω φτηνιας,τρεχουνε οι βρωμιαραίοι οι Αγγλοι μην χασουν το free drink
-
Ποιοι θα πάνε από εδώ Κεφαλονιά από τέλη Ιουλιου ως Αύγουστο τέλος?
99% θα είμαι εκεί και θα δουλεύω...
Άντε, να τα πούμε. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καθημερινες θα ειναι σχετικα ερημια. Το ΣΚ θα γινεται το σχετικο πηξιμο.
Θαλασσα δεν πας επειδη δε γουσταρεις (οπως η δικια μου φερ'ειπειν); ή δεν τυχαινει;
Αν εχω υποκλεψει καλα συνομιλιες φιλων ψαραδων μπορεις να ψαρεψεις και στην Κομιτσα. Που ειναι η Ουρανουπολη; Στην αλλη μεριά του ποδιου (προς Θασο δηλαδη). Στειλε προδιαγραφες και σου κανω 2-3-4 προτασουλες.Apo αυτα που εγραψες ,αλλα κυριως απο αυτα που δεν εγραψες συμπεραινω τα εξης Η
Ουρανουπολη παραμενει το ορμητηριο .Για παραλιες θα πρεπει να μετακινουμαι.
Η ευρυτερη περιοχη αξακολουθει να παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον .
Τα ψαροντουφεκα προκειμενου να επισκεφθω οσο το δυνατον περισσοτερους προορισμους ,μαλλον ειναι αχρηστα .
Τελικα ο στοχος ειναι να βγνωρισω την περιοχη ,ριχνοντας κ καμια βουτια σε οποια παραλια μας γυαλισει .
Σωστα κινουμαι η κατι επιασα στραβα ???????? -
Φέτος λέω να εγκαταλείψω τα Επτάνησα αλλά όχι και το πράσινο...
Έκλεισα 4 με 10 Αυγούστου Σκόπελο.
Έχει πάει κανείς σας;/συμβουλές, παραλίες, μέρη να επισκεφτώ;
Έκλεισα στο 'μελτέμι' λόγω της...θέας!!Απόψεις τπτ;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Φέτος λέω να εγκαταλείψω τα Επτάνησα αλλά όχι και το πράσινο...Έκλεισα 4 με 10 Αυγούστου Σκόπελο.
Έχει πάει κανείς σας;/συμβουλές, παραλίες, μέρη να επισκεφτώ;
Έκλεισα στο 'μελτέμι' λόγω της...θέας!!Απόψεις τπτ;
Η σκόπελος είναι από τα αγαπημένα μου μέρη. Έχει πολύ πράσινο, όχι πάρα πολύ κόσμο και κατά την άποψή μου είναι ωραιότερη από τα επτάνησα (τουλάχιστο Κέρκυρα και Λευκάδα που έχω πάει). Συμβουλές για το τι να επισκεφτείς δε χρειάζονται, γιατί θα τα επισκεφτείς όλα σε μια εβδομάδα, το νησί είναι μικρό. Οι παραλίες δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά είναι όλες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, και μπορείς εύκολα να βρεις ήσυχη παραλία. Οι πιο δημοφιλείς είναι ο Πάνορμος, το Γλυστέρι και ο Στάφυλος. Εμένα περισσότερο από όλες μου άρεσε η παραλία Περιβολιού. Δες κι εδώ: http://www.skopelosweb.gr/greek/beaches.html
Τα τυπικά προϊόντα του νησιού που αξίζει να δοκιμάσεις/πάρεις μαζί σου είναι το γλυκό δαμάσκηνο (αβγάτο το λένε) τα αμυγδαλωτά και οι Σκοπελίτικες πίτες. Υπάρχει μάλιστα και μια κυρία κάπου στη Σκόπελο (Γαρυφαλιά τη λένε ή κάτι τέτοιο) που έχει εργαστήριο και φτιάχνει πίτες που μπορείς να τις πάρεις άψητες και να τις βάλεις στην κατάψυξη για το χειμώνα, προτείνω να την επισκεφτείς την τελευταία μέρα.
-
οπως επισης και ο γραφικος προδρομος του big brother..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
από 7 Ιουλίου και για μια βδομάδα στην Λεπτοκαρυά στο Olympian Bay Hotel.....Αν δεν εχεις ανεβει σε εκεινο το βουνο,πως στο καλο το λενε, να κατι που πρεπει να κανεις αμα βαρεθεις τη παραλια και τη πσινα του ξενοδοχειου.
-
Πληροφορίες για Πάρο και Νάξο υπάρχουν? Τι παίζει από παραλίες, νυχτερινή ζωή, που να μείνουμε κτλ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πληροφορίες για Πάρο και Νάξο υπάρχουν? Τι παίζει από παραλίες, νυχτερινή ζωή, που να μείνουμε κτλΕχω γραψει σε καποια προηγουμενη σελιδα για Ναξο. ( ).
Για Παρο πολυ (μα πολυ) καλυτερα. Καλυτερα να μεινετε ναουσα που γινεται ο χαμος και απο παραλιες εχει πολλες και ωραιες...
-
Κανενα ξενοδοχειο για Παροικια?Θα παω το αλλο σαββατοκυριακο!
-
Εχει κανεις να προτεινει μερος με οργανωμενο καμπινγ ? Σχετικα να εχει κοσμο, με σχετικα παλι, νυχτερινη ζωη ( να μην ειναι και νεκρα ) ? Σκεφτομαι φετος να παω με τους παιδικους φιλους μου ------αφου δεν υπαρχει αμορε. Αν προκειται για νησι οχι πανω απο 3 ωρες καραβι. Ζητω την αποψη απο οσους γνωριζουν γιατι πρωτη φορα θα κανω καμπινγ και ειμαι λιγο διστακτικος μη τη πατησω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Εγώ φέτος λέω για Χανιά! Όλοι μου λένε πως είναι καταπληκτικά! σε 10 μερούλες φεύγω!
-
[quote='Nick-K']Εγώ φέτος λέω για Χανιά! Όλοι μου λένε πως είναι καταπληκτικά! σε 10 μερούλες φεύγω! [/
Εισαι πολυ τυχερος γιατι θα πας ισως στο ωραιοτερο μερος στην Ελλαδα.Το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να φυγεις παλι!!!! Αν θελεις πληροφοριες ευχαριστως να σου δωσω οσο μπορω επειδη εχω παει αρκετες φορες.
-
Σε 2 ώρες φεύγω για Σίφνο
C u on Monday
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ φέτος λέω για Χανιά! Όλοι μου λένε πως είναι καταπληκτικά! σε 10 μερούλες φεύγω!Και εγω εκλεισα για Χανια αρχες Αυγουστου!
Πηγα τον περασμενο χειμωνα και τρελαθηκα και ειπα οτι δεν γινεται να μην παω και το καλοκαιρι!
Περιμενω report μολις γυρισεις
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009