-
Γράψε μας σε τι ηλικίας παιδιά κάνεις μάθημα για να σου προτείνουμε τι ζάντες και τι bodykit να βάλεις. Θα είναι κρίμα να σου προτείνουμε κάτι και να δυσαρεστήσεις τόσους μαθητές (τους φτάνει το δικό τους στρες) και τόσους γονείς.
-
Αν και δε μου πέφτει λόγος,έχω ψιλοσπαστεί και λέω να τα πω εδώ.Θέλει κάποιος να πεί μια άποψη,ένα καλό ή ένα κακό λόγο βρε αδερφέ και πέφτουν όλοι να του την πούν και να τον φάνε ή ακόμη και να ειρωνευτούν.Ο συγκεκριμένος ζήτησε μια άποψη και οι υπόλοιποι αμέσως να χλευάσουν.Ok εσεις πάρτε ferrari & lambo εμεις οι κοινοι θνητοι θα ζήσουμε και με τα λοιπά αυτοκίνητα που επιλέξαμε.Αφήστε όμως κάποιον να πεί επιτέλους τι θέλει ή σχολιάστε με ήπιο τρόπο.Sorry προς τους mods για το offtopic.
υ.γ. το volvo (αυτοκίνητο που δεν έχω για να το υποστηρίζω) είναι όντως μεταμφιεσμένο ford focus αλλά το image που προσφέρει είναι σαφώς ανώτερο. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπραβο για την επιλογη σου! το 1.6, σε αυτο το αυτοκινητο, ειναι ενα ροπατο μοτερ που σε συνδυασμο με το καλο κιβωτιο κανει αμαξια μεγαλυτερου κυβισμου να 'ανησυχουν'...εχω προσεξει και γω οτι εχει αρκετα μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οχι μονο για γονεις πιο μεγαλης ηλικιας αλλα και σε κοσμο μικροτερης... καταλαβαινεις τι εννοω...κακα τα ψεματα ο ελληνας το σεβεται το βολβο...
καλα για θεματα παθητικης ασφαλειας (αλλα και ενεργητικης) δε τιθεται θεμα...
δε βρισκεις ομως οτι ισως χασει λιγο απο το πρεστιζ και την αιγλη η προσθηκη καποιων διακριτικων?
είσαι κακός άνθρωπος παλιομπαόκι
-
Παιδιά εγώ λέω την άποψή μου. Απο το αυτοκίνητο είμαι πολύ ευχαριστημένος....είπαμε δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα...και πρέπει να κάνουμε και κάποιες υποχωρήσεις....στην Ελλάδα δυστυχώς το αυτοκίνητο είναι ακόμα στοιχείο κύρους και γι΄αυτό δεν ήθελα να πάρω ούτε σκοντα ούτε ford.....τέτοια κυκλοφορούν κατα δεκάδες στους δρόμους...και κάτι ακόμα στα συχτερινά κέντρα οι παρκαδόροι μου το βάζουν σε καλή θέση ενώ ένας φίλος που έχει το jetta tsi που το πήρε πιο ακριβά απο το δικό μου σπάζεται γιατί το δικό του είναι πιο ακριβό όμως δεν έχει την ίδια αναγνώριση...
Θα μου πει κάποιος για κανένα body kit διακριτικό και σχετικά οικονομικό ..όπως και για ζάντες αλουμινίου και λάστιχα;
-
έχω δει ένα ωραίο μπροστινό σποιλερ για τον προφυλαχτήρα και ένα πίσω το φορούσε ένα απλό volvo s40 αλλά δεν μπόρεσα να βρω τον ιδιοκτήτη του να ρωτήσω πόσο τα πέρασε....μπορεί κανείς να βρεί φωτο απο σποιλερ εργοστασιακό και να μας πει τιμες;..
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
.και κάτι ακόμα στα συχτερινά κέντρα οι παρκαδόροι μου το βάζουν σε καλή θέση ενώ ένας φίλος που έχει το jetta tsi που το πήρε πιο ακριβά απο το δικό μου σπάζεται γιατί το δικό του είναι πιο ακριβό όμως δεν έχει την ίδια αναγνώριση... -
Πρέπει να έχει εργοστασιακό βόδυ-κιτ για το S40 αν θυμάμαι καλά. Πάνε σε μια αντιπροσωπεία και ρώτα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπραβο για την επιλογη σου! το 1.6, σε αυτο το αυτοκινητο, ειναι ενα ροπατο μοτερ που σε συνδυασμο με το καλο κιβωτιο κανει αμαξια μεγαλυτερου κυβισμου να 'ανησυχουν'...εχω προσεξει και γω οτι εχει αρκετα μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οχι μονο για γονεις πιο μεγαλης ηλικιας αλλα και σε κοσμο μικροτερης... καταλαβαινεις τι εννοω...κακα τα ψεματα ο ελληνας το σεβεται το βολβο...
καλα για θεματα παθητικης ασφαλειας (αλλα και ενεργητικης) δε τιθεται θεμα...
δε βρισκεις ομως οτι ισως χασει λιγο απο το πρεστιζ και την αιγλη η προσθηκη καποιων διακριτικων?
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ εχω λιωσει στα γελια
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Παιδιά εγώ λέω την άποψή μου. Απο το αυτοκίνητο είμαι πολύ ευχαριστημένος....είπαμε δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα...και πρέπει να κάνουμε και κάποιες υποχωρήσεις....στην Ελλάδα δυστυχώς το αυτοκίνητο είναι ακόμα στοιχείο κύρους και γι΄αυτό δεν ήθελα να πάρω ούτε σκοντα ούτε ford.....τέτοια κυκλοφορούν κατα δεκάδες στους δρόμους...και κάτι ακόμα στα συχτερινά κέντρα οι παρκαδόροι μου το βάζουν σε καλή θέση ενώ ένας φίλος που έχει το jetta tsi που το πήρε πιο ακριβά απο το δικό μου σπάζεται γιατί το δικό του είναι πιο ακριβό όμως δεν έχει την ίδια αναγνώριση...Θα μου πει κάποιος για κανένα body kit διακριτικό και σχετικά οικονομικό ..όπως και για ζάντες αλουμινίου και λάστιχα;
φιλε arist2,απο περιεργεια τι καθηγητης εισαι??Εγω προσωπικα μαντευω μαθηματικος....
-
Γιατί, τι έχουν οι μαθηματικοί δλδ;
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
έχω δει ένα ωραίο μπροστινό σποιλερ για τον προφυλαχτήρα και ένα πίσω το φορούσε ένα απλό volvo s40 αλλά δεν μπόρεσα να βρω τον ιδιοκτήτη του να ρωτήσω πόσο τα πέρασε....μπορεί κανείς να βρεί φωτο απο σποιλερ εργοστασιακό και να μας πει τιμες;..Εγώ δεν ξέρω, αν θα σου χαλάσει την αεροδυναμική αυτό, ίσως να κάνουμε καμιά ψηφοφορία στο φόρουμ...
Κάνα πακετάκι R-line για το S-40 έχει;
Όσο για το κύρος, εννοείται, εγώ έχω δει πολλές φορές στα μπουζούκια (επειδή γενικά πάω συνέχεια... ), Volvo μπροστά μαζί με τις Porsche, απορώ γιατί σε μερικούς φαίνεται παράξενο!Μάλλον θα έχουν κάνα Golf που κανένας πορτιέρης δεν το σέβεται γι'αυτό. Μην πω πάλι τίποτε για τα υπόλοιπα του VAG Group.
Αμ πως!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μάλλον θα έχουν κάνα Golf που κανένας πορτιέρης δεν το σέβεται γι'αυτό. Μην πω πάλι τίποτε για τα υπόλοιπα του VAG Group.Αμ πως!
Ακομα κι ο πορτιερης ξερει οτι ειναι υπερεκτιμημενο και κοστιζει πολλα γι αυτο και τα κοροιδευουν ολοι.. Ασε που σπανε κιολας για πλακα τουρμπινες και δε λεει να γεμισει λαδια η εισοδος της μπουζουκλερι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, τι έχουν οι μαθηματικοί δλδ;Αχυρο στο μυαλο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αχυρο στο μυαλο..
-
Οπως έχουμε αντιδικία AR vs υπολοίπων, αυτό μας έλειπε να ανοιχτεί νέο μέτωπο μαθηματικών vs άλλων καθηγητών και λοιπών επαγγελμάτων
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, τι έχουν οι μαθηματικοί δλδ;Συχνά είναι άσχετοι. Αν και γνωρίζουν περί του** Χρυσού Κανόνος **(καλό ε; ), δεν αναγνωρίζουν τις πραγματικές αξίες όταν κάνουν td, κι αναλώνονται σε λεπτομέρειες, όπως διαρροές υγρών και λοιπών ανούσιων λεπτομερειών...
Λέμε τώρα...
Όσο για τον φίλο μας με το Volvo, εγώ δεν νομίζω να είναι μαθηματικός, κάτι σε Ιστορικός μου κάνει...
-
Συχνά είναι άσχετοι. Αν και γνωρίζουν περί του** Χρυσού Κανόνος **(καλό ε; ), δεν αναγνωρίζουν τις πραγματικές αξίες όταν κάνουν td, κι αναλώνονται σε λεπτομέρειες, όπως διαρροές υγρών και λοιπών ανούσιων λεπτομερειών...
Λέμε τώρα...
Όσο για τον φίλο μας με το Volvo, εγώ δεν νομίζω να είναι μαθηματικός, κάτι σε Ιστορικός μου κάνει...
ναι αλλα δυσκολα ενας φιλολογος θα καυχηθει για το οχημα του...αυτοι συνηθως καυχιουνται για την ανωτεροτητα του πνευματος τους...Απο μαθηματικους εχω συνηθως εκουσει ιστοριες 'για το παω σε μπουζουκια' και να λενε ποσο γαματα ειναι τα αυτοκινητα τους(ας μη μιλησουμε για τις γκομενες και τον αλκοολισμο μετα τα 40)... αλλωστε κι εγω περιπου μαθηματικος σπουδαζω...
θυμαμαι χαρακτηριστικα τη κοπελα μου να μου λεει πως τη 'κοροιδευε' και ρεζιλευε ο μαθηματικος της οταν την πηγαινα στο φροντιστηριο με το s3,μη ξεχνοντας φυσικα να τονισει(σχολιαζοντας μεσα στο μαθημα!) οτι η E200 του ειναι κανονικο αυτοκινητο και το δικο μου μικροσκοπικο αμαξακι,το οποιο δε θα επρεπε καν να εχει τοσα αλογα,γιατι ειναι επικινδυνο οι υπολοιποι καθηγητες ουτε καν εδιναν σημασια....
φυσικα μπορει να κανω λαθος στην εκτιμηση μου για το φιλο με το volvo,γιατι υπαρχει και ο σαφως πιο σοβαρος προστυχος φυσικος,απλα κουβεντα να γινεται...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλωστε κι εγω περιπου μαθηματικος σπουδαζω...Εσύ πρέπει να είσαι στην Στατιστική στο Πα.Πει...
(δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά δεν κινδυνεύεις, ως γνωστόν η Στατιστική δεν είναι μαθηματικά! )Πάντως, επιμένω για το Ιστορικός...
-
Συχνά είναι άσχετοι. Αν και γνωρίζουν περί του** Χρυσού Κανόνος **(καλό ε; ), δεν αναγνωρίζουν τις πραγματικές αξίες όταν κάνουν td, κι αναλώνονται σε λεπτομέρειες, όπως διαρροές υγρών και λοιπών ανούσιων λεπτομερειών...
Αυτο θα πρεπει να το βαλω στην υπογραφη μου αντι να γραψω ενα +147 απο κατω...
Απο μαθηματικους εχω συνηθως εκουσει ιστοριες 'για το παω σε μπουζουκια' και να λενε ποσο γαματα ειναι τα αυτοκινητα τους(ας μη μιλησουμε για τις γκομενες και τον αλκοολισμο μετα τα 40)...
Κοιτα να δεις ενα περιεργο πραγμα,αν κρινω απ τον νταχτιρντινο εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο..
Παντως κι εγω για στατιστικη στο παπει σε κοβω και βεβαια συμφωνω με τον hf δεν κινδυνευεις,ετσι κι αλλιως εχεις κανει ηδη σωστη επιλογη..
Ο φιλος παλι με το Volvo στο αλλο θεμα (οπ σ αυτο ειναι; ) σιγουρα ειναι δασκαλος σε δημοτικο.- Πουλαω το μπραβο αυριο αν κανω λαθος.. -
ναι στατιστικο ΠΑΠΕΙ ειμαι...για κακη μου τυχη...
Πρεπει να ανοιξουμε νεο topic,τι ειδικοτητα ειναι ο arist2?? να βαλουμε και ψηφοφορια
@ hifidel
εγω το ξερω οτι η στατιστικη δεν θα πρεπε να χει σχεση με το μαθηματικο,αυτοι που βγαλαν το προγραμμα δε το ξερουν
VOLVO FORUM