-
Εγώ πάλι θέλω να διδάσκει μουσική.
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο φιλος παλι με το Volvo στο αλλο θεμα (οπ σ αυτο ειναι; ) σιγουρα ειναι δασκαλος σε δημοτικο.- Φουνταρω το μπραβο αυριο αν κανω λαθος..
Καλά αυτό όλοι ξέρουμε ότι επιβάλλεται να γίνει και χωρίς να έχεις κάνει λάθος.
-
Αντι να το φουνταρω εγω λεω να ανταλλαξουμε...να πουλησω εγω τις λαμαρινες του γκολφ ( ο,τι εχει μεινει δλδ χωρις βλαβη.. ) κι εσυ να πηγαινεις καθε μερα στη δουλεια σου απροβληματιστα χωρις να σκεφτεσαι ποσα κιλα αμμο θα ριξεις παλι στην πυλωτη για να σκεπασεις τη λαδολιμνη...
Νομιζω ειναι δικαιη ανταλλαγη.Και μιλαω σοβαρα.
Πουλα το ρε μλκ,μου ρχεται συνεχεια στο μυαλο το ποσο που εδωσες για να το αγορασεις και μου ρχεται να πεθανω στα γελια.. απ την αλλη συμπασχω ομως και μερικες φορες μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα..
-
Εσύ πούλα το/φουνταρέ το/ τηλεφώνησε στο Νεονάκη (σου δίνω επιλογές-ιδέες για το τι θα κάνεις το ρημαδοbravo) και πάρε Volvo να ξενοιάσεις.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εσύ πούλα το/φουνταρέ το/ τηλεφώνησε στο Νεονάκη (σου δίνω επιλογές-ιδέες για το τι θα κάνεις το ρημαδοbravo) και πάρε Volvo να ξενοιάσεις.+1
Θα είσαι και πρώτη μούρη στα μπουζούκια, ενώ με το Bravo, ούτε να περάσεις απέξω δεν σ'αφήνουν... -
Μιλαει ανθρωπος που στο μονο μερος που δεν ντρεπεται να παρκαρει ειναι μπροστα απ το κωμμοτηριο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιλαει ανθρωπος που στο μονο μερος που δεν ντρεπεται να παρκαρει ειναι μπροστα απ το κωμμοτηριο...Μπαααα κι εκεί ντρέπομαι! Αν με έβλεπες θα καταλάβαινες!
Παρκάρει ωραία και μπροστά σε Hondos, Notos Galleries, Sephora, Body Shop κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.και κάτι ακόμα στα συχτερινά κέντρα οι παρκαδόροι μου το βάζουν σε καλή θέση ενώ ένας φίλος που έχει το jetta tsi που το πήρε πιο ακριβά απο το δικό μου σπάζεται γιατί το δικό του είναι πιο ακριβό όμως δεν έχει την ίδια αναγνώριση...
+1
ημίθεος και βάλε
-
Στη σελίδα της Volvo έχει πληροροφορίες για το κιτ αμαξώματος,όπως λέγεται.Τηλεφώνησε να σου πουνε αν μπαίνει εκ των υστέρων.
http://www.volvocars.com/gr/All-Cars-MY ... pment.aspx
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στατιστική στο Πα.Πει...Τι έχει το Πα.Πει ρε παιδιά??
-
Λενε οτι εχει ωραια γκομενακια,απ αυτα που αρεσουν και στον γρηγορη...μολις ενηλικιωθηκαν δλδ.. Κατα τα αλλα τιποτα..ενα απλο ιεκ ειναι..
Εσυ που σπουδαζεις φιλε georgetz..; -
Plz μη το κλειδωσετε,ειναι γαματο ,και εγω με τη σειρα μου να στοιχηματισω οτι ο volvακιας ειναι τρολ,θυμηθητε πως αρχισε ο Αριστος
Εδιτ:Σατανικο arist2=αριστος Νο2
-
μου περασε κι εμενα απ το μυαλο αυτο..ομως ο αριστ2 δεν αρχισε να λεει οτι με το 1,6 ριχνει κολονες σε εβο και ιμπρεζα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μου περασε κι εμενα απ το μυαλο αυτο..ομως ο αριστ2 δεν αρχισε να λεει οτι με το 1,6 ριχνει κολονες σε εβο και ιμπρεζα...Πάντως μπορεί να μην ρίχνει κολώνες, αλλά στα μπουζούκια κάτι Jetta TSI τα τρώει λάχανο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λενε οτι εχει ωραια γκομενακια,απ αυτα που αρεσουν και στον γρηγορη...μολις ενηλικιωθηκαν δλδ.. Κατα τα αλλα τιποτα..ενα απλο ιεκ ειναι..
Εσυ που σπουδαζεις φιλε georgetz..;Στο ιεκ με τα γκομενάκια
-
Παιδια φιλόλογος είμαι σε ιδιωτική εκπαίδευση..Μου αρέσει η volvo και η saab γιατί είναι πολύ καλές εναλλακτικές σε bmw kai mercedes..άλλωστε μη ξεχνάμε ότι και η κουτσή μαρία και ειδικά κάτι μετανάστες --δεν έχω κάτι μαζί τους- έχουν αγοράσει μεταχειρισμένα bmw kai mercedes 10ετίας και βάλε και λένε ότι έχουν μερσεντες και πουλαν μουρη....έ δεν απαξιώνονται αυτά τα οχήματα...
και όπως σας είπα σίγουρα κάνουμε και κάποιες υποχωρήσεις δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα..Είπα ότι έχω το 1.6 και όντως δε βάζει φωτιά στο δρόμο κρίνεται όμως ικαονοποιητικό....
-
Οντως τα Volvo ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη λυση σε σχεση με Merc και BMW. Tο θεμα ειναι οτι οι γερμανοφιλοι δεν το παραδεχονται! Εδω και εξι μηνες εχω το S60 και μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενος απο την ποιοτητα,την σκανδιναβικη πολυτελεια και τις εντυπωσιακες ρεπριζ που πολλα tsi και kompressor θα ζηλευαν! Το θεμα ομως ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο της volvo το εχουν 'χαντακωσει' εδω στην Ελλαδα και δε μπορω να καταλαβω το λογο!!
-
γιατί πλέον ειναι παλιό και έχει και 5αρι σασμάν
Δεν το θάψανε ποτέ.... απεναντίας -
Το παλιο το καταλαβαινω αλλα το γεγονος οτι εχει 5ανταρι σασμαν δε μπορω να το καταλαβω! Εχει 5σχεσεις με αραιη κλιμακωση που βοηθουν στην καταναλωση και σαν τουρμπο που ξυπναει απο τις 1850σαλ δε χρειαζεται 6αρι!
-
επειδή είχαμε τέτοιο αμάξι θεωρώ ότι τώρα που βγαίνουν με εξάρι νέα μοντέλα ειναι καλύτερα.
-
Και οταν λεω οτι το εχουν 'χαντακωσει' στην Ελλαδα εννοω οτι τωρα πια δε διαφημιζεται τοσο (αν και τελευταια ειδα στην τηλεοραση μια διαφημιση) και ο ειδικος τυπος-τα περιοδικα αυτοκινητου δε το περιλαμβανουν σε αναλογες συγκριτικες δοκιμες (μεσσαια κυρους).
-
κατάλαβα τι λες
Για να λύνονται αυτά πρέπει να είσαι γάτουλας στο PR
VOLVO FORUM