-
Για να έχουμε να πούμε πολλά αύριο, πιο συγκεκριμένα πράγματα και για να μην γίνει καμιά 'στραβή' και δεν είναι διαθέσιμο στο μέλλον το domain volvoclub.gr , το κατοχύρωσα χτες το βράδυ,** 23.8€** για 2 χρόνια. Χωρίς κανένα extra κόστος και για 2μήνες από τώρα μπορούμε να δούμε ποίες τεχνολογίες, style, forum, κτλ θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στον ιστο-τόπο, να κάνουμε δοκιμές και όταν αποφασίσουμε το τι και το πως , κάνουμε μια συνδρομή webhosting με όποια χαρακτηριστικά και από όποιον αποφασίσουμε. Μετά 24-48 ώρες, ώσπου να ενημερωθούν αυτόματα οι DNS servers των Ιsp από τον hostmaster για την ζώνη volvoclub.gr, λογικά θα μπορείτε όλοι σας να βλέπετε την δοκιμαστική http://www.volvoclub.gr στον φυλλομετρητή σας. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ειδικά αν υπάρχει κάποιος που να έχει γνώσεις γραφίστα
- όποιος θέλει mail της μορφής xxxxx at volvoclub.gr , μου στέλνει πμ και του ανοίγω
- άνοιξα μια mail λίστα members at volvoclubs.gr για να μπορούμε εύκολα, όλα τα μέλη να ανταλλάζουμε μηνύματα. Ίσως να φτιάξουμε κι άλλες 2 , βόρειοι at volvoclub.gr, νότιοι at volvoclub.gr
https://grweb.ics.forth.gr/greek/index.html
Όνομα χώρου: volvoclub
Στοιχεία: Domain Name:volvoclub.gr
Domain Handle:d91472e1cdcb6471ab389e07cada7a7df-gr
Protocol Number:1485076
Creation Date:29-1-2010
Expiration Date:28-1-2012
Updated Date:30-1-2010
Registrar:USABLEWEB ΕΠΕ
Registrar Referral URL:http://www.papaki.gr
Registrar Referral Email:info@papaki.gr
Whois Server:
Bundle Name:volvoclub.gr
Name Server:ns23.grserver.gr
Name Server:ns24.grserver.gr*.webmail.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr. ftp.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr. lists.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr. mail.volvoclub.gr. A 85.25.120.165 volvoclub.gr. NS ns23.grserver.gr. volvoclub.gr. NS ns24.grserver.gr. volvoclub.gr. A 85.25.120.165 volvoclub.gr. MX (10) mail.volvoclub.gr. volvoclub.gr. TXT v=spf1 +a +mx -all webmail.volvoclub.gr. A 85.25.120.165 http://www.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr.
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Μία ημέρα μας χωρίζει από τη νέα συνάντηση των Volvisti της Νοτίου Ελλάδος!
Ανακεφαλαίωση λοιπόν...
Ραντεβού στις 10.30 - 11.00 π.μ στα Διόδια Αφιδνών, μπροστά από την Τροχαία με τα αυτοκίνητά μας! Κατεύθυνση προς την παραλία Ωρωπού μέσω Μαλακάσας-Μηλεσίου για να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα της διαδρομής! Η συνολική απόσταση που θα διανύσουμε ανέρχεται περίπου στα 20 χλμ. Άφιξη στην παραλία Ωρωπού, για καφεδάκι σε ευχάριστο περιβάλλον δίπλα στο τζάκι.
Επόμενη στάση Αυλώνας! Ακολουθούμε το δρόμο προς Μαλακάσα και παίρνουμε την κατεύθυνση προς Αυλώνα! Συνολική απόσταση 18 χιλιόμετρα, μέσα σε πράσινη από δέντρα διαδρομή. Άφιξη στον Αυλώνα όπου θα θαυμάσουμε το γραφικό χειμωνιάτικο τοπίο, και τακτοποίησή μας σε ταβέρνα με άφθονο φαγοπότι κρεατικών και ντόπιο κρασάκι...Μετά οι απαραίτητες κάθε συναντήσεως,φωτογραφίες προς τέρψιν όσων δε θα ακολουθήσουν!
Οι έως τώρα λίστα συμμετεχόντων έχει ως εξής:Jim_C30 +1
VolvoZeus + 1
Vrestas + 1
Iatroud + 1 ή 2
JohnKyr + ;
Dikastis solo.Κύριε Κωνσταντίνε το απουσιολόγιο στη διάθεσή σας για επεξεργασία!
Υ.Γ 1: Το ότι αυτοί είμαστε οι έως τώρα συμμετέχοντες, δεν αποκλείει τη συμμετοχή άλλων στη συνάντηση. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρεβρεθεί.
Υ.Γ 2: Βασικές προϋποθέσεις συμμετεχόντων η καλή διάθεση, το ταλέντο στην κατανάλωση κρασιού και κρεατικών, η κατοχή Volvo...
Καλή σας ημέρα,
Volvo Travel -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Για να έχουμε να πούμε πολλά αύριο, πιο συγκεκριμένα πράγματα και για να μην γίνει καμιά 'στραβή' και δεν είναι διαθέσιμο στο μέλλον το domain volvoclub.gr , το κατοχύρωσα χτες το βράδυ,** 23.8€** για 2 χρόνια. Χωρίς κανένα extra κόστος και για 2μήνες από τώρα μπορούμε να δούμε ποίες τεχνολογίες, style, forum, κτλ θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στον ιστο-τόπο, να κάνουμε δοκιμές και όταν αποφασίσουμε το τι και το πως , κάνουμε μια συνδρομή webhosting με όποια χαρακτηριστικά και από όποιον αποφασίσουμε. Μετά 24-48 ώρες, ώσπου να ενημερωθούν αυτόματα οι DNS servers των Ιsp από τον hostmaster για την ζώνη volvoclub.gr, λογικά θα μπορείτε όλοι σας να βλέπετε την δοκιμαστική http://www.volvoclub.gr στον φυλλομετρητή σας. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ειδικά αν υπάρχει κάποιος που να έχει γνώσεις γραφίστα- όποιος θέλει mail της μορφής xxxxx at volvoclub.gr , μου στέλνει πμ και του ανοίγω
- άνοιξα μια mail λίστα members at volvoclubs.gr για να μπορούμε εύκολα, όλα τα μέλη να ανταλλάζουμε μηνύματα. Ίσως να φτιάξουμε κι άλλες 2 , βόρειοι at volvoclub.gr, νότιοι at volvoclub.gr
https://grweb.ics.forth.gr/greek/index.html
Όνομα χώρου: volvoclub
Στοιχεία: Domain Name:volvoclub.gr
Domain Handle:d91472e1cdcb6471ab389e07cada7a7df-gr
Protocol Number:1485076
Creation Date:29-1-2010
Expiration Date:28-1-2012
Updated Date:30-1-2010
Registrar:USABLEWEB ΕΠΕ
Registrar Referral URL:http://www.papaki.gr
Registrar Referral Email:info@papaki.gr
Whois Server:
Bundle Name:volvoclub.gr
Name Server:ns23.grserver.gr
Name Server:ns24.grserver.gr*.webmail.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr.
ftp.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr.
lists.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr.
mail.volvoclub.gr. A 85.25.120.165
volvoclub.gr. NS ns23.grserver.gr.
volvoclub.gr. NS ns24.grserver.gr.
volvoclub.gr. A 85.25.120.165
volvoclub.gr. MX (10) mail.volvoclub.gr.
volvoclub.gr. TXT v=spf1 +a +mx -all
webmail.volvoclub.gr. A 85.25.120.165
http://www.volvoclub.gr. CNAME volvoclub.gr.Μπράβο ρε Γιάννη, είσαι καταπληκτικός! Πραγματικά απίστευτη η κίνησή σου...Τα συγχαρητήριά μου ειλικρινά! Τα υπόλοιπα αύριο από κοντά!!!!!
-
jim .... αν θα έρθει η γυναίκα και το παιδί θα το αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Το ραντεβού είναι αφού περάσουμε και πληρώσουμε τα διόδια (έχει εκεί parking για να σταματήσουμε?) ή στον παράδρομο ?
-
@ johnkyr
ΕΥΓΕ -
Καλησπέρα την παρέα.
Γιάννη, είσαι φανταστικός! Όχι ότι κατάλαβα και όλα όσα έγραψες, αλλά βρισκόμαστε από ότι βλέπω σε καλή πορεία
Απότελέσματα της συνάντησης των Νοτίων, σχετικά με το παραπάνω θέμα, περιμένουμε φαντάζομαι όλοι με μεγάλη αγωνία!! Και φυσικά αναμένουμε πολλές πολλές φωτογραφίες!! -
Περί της συνάντησης!
Διευκρίνηση επί του ερωτήματος του Johnkyr!
Πληρώνουμε τα διόδια κανονικά και αμέσως μετά έχει μεγάλο άνοιγμα ο δρόμος ώστε να σταματήσουμε! Το σημείο συνάντησης είναι πάνω στην Εθνική και ΟΧΙ στον παράδρομο! -
Το διάβασα και αυτό σε περιοδικό! Το ειχα δει και παλαιότερα, το αγνόησα, το θεώρησα ίσως και ορθογραφικό λάθος, αλλά τώρα που το ξαναδιάβασα και το θυμηθηκα, ευκαιρία είναι να το λύσω!
Λοιπόν σε περιοδικό που κυκλοφορεί αρκετά χρόνια, και το οποίο έχει κάνει πολλές δοκιμές πολλών μοντέλων, διάβασα το εξής:
Volvo S40 1.6: ισχύς: 110 Hp/6010 rpm και ροπή: 162 Nm/4110 rpm
Volvo S40 1.8: ισχύς: 122 Hp/5910 rpm και ροπή: 161 Nm/4400 rpm
Η απορία μου δεν βρίσκετε στην ισχύ, για την οποία έχει γίνει και παλαιότερα κουβέντα, και φυσικά δεν με παραξενεύει! Αλλά αναφορικά για την ροπή, το βρίσκω λίγο κουλό!!!
Και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι οι μετρήσεις παρουσιάζουν μεγάλη ακρίβεια, όπως βλέπουμε και από τις στροφές που αποδίδονται οι σχετικές τιμές της ισχύος και της ροπής. Τα όργανα μέτρησης σε τέτοια τεστ, χωρίς να είμαι ειδικός, φαντάζομαι ότι πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές, όπως και οι μετρήσεις γίνονται σε συγκεκριμένους χώρους (είπα φαντάζομαι και χωρίς να είμαι ειδικός)!
Οι παραπάνω πίνακες,στους οποίους γράφονται οι μετρήσεις, επειδή παρουσιάζουν αριθμούς και όχι μονο την υποκειμενική γνώμη για την ποιότητα, κλπ, κλπ, για εμένα όπως και για αρκετούς ακόμα ανθρώπους, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, επειδή τους θεωρώ, απλά αντικειμενικούς!
Δεν ξέρω ανα αυτό που γράφτηκε, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αν δεν ισχύει, τότε υπάρχει μεγάλο θέμα σχετικά με την αξιοπιστία αυτών των μετρήσεων!! Επηρρεάζουν ανθρώπους, και όταν αυτό γίνεται στο ίδιο μοντέλο μιας εταιρίας, με διαφορετικό κινητήρα, τότε εύκολα μπορώ να υποθέσω πολλά περισσότερα ότι συμβαίνουν, μεταξύ κυρίως ανταγωνιστικών μοντέλων, διαφορετικών εταιριών, που οι πωλήσεις τους μπορεί να είναι και πολλαπλάσιες σε σχέση με την Volvo!!
Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να κάνω και λάθος, απλά επειδή πραγματικά μου φάνηκε παράξενο, το αναφέρω μήπως κάποιος γνωρίζει το θέμα και με διαφωτίσει! -
Σε ποιο περιοδικο το διαβασες αυτο;
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Σε ποιο περιοδικο το διαβασες αυτο;Δεν θεωρώ σωστό να αναφέρω το όνομα, γιατί απλά δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που προανέφερα, και δεν θέλω να διμιουργώ εντυπώσεις χωρίς να στέκουν. Εγώ το παρατήρησα και πιστεύω όφειλα να το αναφέρω για να λυθεί το θέμα ( η αν θέλεις η απορία μου)!! Και μάλιστα επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση, το καρατσέκαρα και μάλιστα και με αρκετά παλαιότερο τεύχος του ίδιου περιοδικού, όπου και εκεί αναγράφονται τα ίδια!!
Είναι πάντως ένα εδραιωμένο εβδομαδιαίο περιοδικό -
Ο χρήστης grgio1 έγραψε:
Σε ποιο περιοδικο το διαβασες αυτο;
Δεν θεωρώ σωστό να αναφέρω το όνομα, γιατί απλά δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που προανέφερα, και δεν θέλω να διμιουργώ εντυπώσεις χωρίς να στέκουν. Εγώ το παρατήρησα και πιστεύω όφειλα να το αναφέρω για να λυθεί το θέμα ( η αν θέλεις η απορία μου)!! Και μάλιστα επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση, το καρατσέκαρα και μάλιστα και με αρκετά παλαιότερο τεύχος του ίδιου περιοδικού, όπου και εκεί αναγράφονται τα ίδια!!
Είναι πάντως ένα εδραιωμένο εβδομαδιαίο περιοδικόΔεν γνωριζεις αν ισχυει ή αν εχει γινει λαθος; Παντως δεν ειναι και τοσο τρομερο να αναφερεις το περιοδικο. Ειπες εβδομαδιαιο και στο μυαλο μου ερχονται δυο..
-
Δεν γνωριζεις αν ισχυει ή αν εχει γινει λαθος; Παντως δεν ειναι και τοσο τρομερο να αναφερεις το περιοδικο. Ειπες εβδομαδιαιο και στο μυαλο μου ερχονται δυο..
Αν ισχύει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ισα ίσα μάθαμε και κάτι καινούριο!Αν όμως δεν ισχύει, τότε ή έγινε τυπογραφικό λάθος, ή οι μετρήσεις δεν είναι αξιόπιστες, γιατί το σενάριο του να προωθείται ένα μοντέλο περισσότερο από κάποιο άλλο, δεν θέλω να το αναφέρω, απλά γιατί θα ήταν ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Και μάλιστα σε αυτοκίνητα διαφορετικών εταιριών, και όχι της ίδιας όπως στο παράδειγμα που ανέφερα
-
Παντως το ελληνικο site της volvo για το 1.6 αναφερει 150Nm στις 4000σαλ. Για το 1.8 δε βρηκα κατι γιατι πλεον δεν πωλειται αλλα πρεπει να δινει 168Nm στις ιδιες στροφες. Αρα ειναι λαθος οι μετρησεις του περιοδικου! Ασε που ειναι λαθος για το 1.8 ετσι κι αλλιως γιατι πλεον δεν πωλειται. Και συ περιμενες να ενημερωθεις απο ελληνικο εβδομαδιαιο περιοδικο για τεχνικα χαρακτηριστικα και μαλιστα για volvo; Απο το 2001 εως και το 2009 ποτε δεν ειχαν αλλαξει την τελικη ταχυτητα απο το S60! Eγραφαν 210 ενω ηταν 225..
-
Παντως το ελληνικο site της volvo για το 1.6 αναφερει 150Nm στις 4000σαλ. Για το 1.8 δε βρηκα κατι γιατι πλεον δεν πωλειται αλλα πρεπει να δινει 168Nm στις ιδιες στροφες. Αρα ειναι λαθος οι μετρησεις του περιοδικου! Ασε που ειναι λαθος για το 1.8 ετσι κι αλλιως γιατι πλεον δεν πωλειται. Και συ περιμενες να ενημερωθεις απο ελληνικο εβδομαδιαιο περιοδικο για τεχνικα χαρακτηριστικα και μαλιστα για volvo; Απο το 2001 εως και το 2009 ποτε δεν ειχαν αλλαξει την τελικη ταχυτητα απο το S60! Eγραφαν 210 ενω ηταν 225..Όχι δεν ενημερώνομαι πλέον από αυτά.
Και να ήταν μόνο η τελική τ αχύτητα του S60!
Η Volvo έδινε για το S40:
στον 1.8: 165 Nm στις 4000 σ.α.λ. και
στον 1.6: 150 Nm στις 4000 σ.α.λ. -
@δημήτρη, το χρονικό παράθυρο του ημιώρου ίσως είναι μεγάλο για αναμονή επί της εθνικής. σε κάθε περίπτωση μετά της συζύγου θα είμαστε εκεί περί 10:30. το παιδί θα ταλαιπωρήσει τους παππούδες του για μερικές ώρες.
φωτογράφος ποιος θα είναι?! θα έχει σταθερό χέρι μετά το κρασί ή να φέρω κανένα τρίποδο? -
Ο χρήστης iatroud έγραψε:
@δημήτρη, το χρονικό παράθυρο του ημιώρου ίσως είναι μεγάλο για αναμονή επί της εθνικής. σε κάθε περίπτωση μετά της συζύγου θα είμαστε εκεί περί 10:30. το παιδί θα ταλαιπωρήσει τους παππούδες του για μερικές ώρες.
φωτογράφος ποιος θα είναι?! θα έχει σταθερό χέρι μετά το κρασί ή να φέρω κανένα τρίποδο?Συμφωνώ, με το μισάωρο πάνω στην Εθνική, ίσως να είναι αρκετός ο χρόνος παραμονής. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι μας στις 10:30. Μηχανή θα φέρω κι εγώ (κάτσε να την φορτίσω), τρίποδες κτλ.... επαγγελματισμός !!!!
-
Ο χρήστης iatroud έγραψε:
φωτογράφος ποιος θα είναι?! θα έχει σταθερό χέρι μετά το κρασί ή να φέρω κανένα τρίποδο?Αναγνωρίζω! 10:30 να είμαστε εκεί! Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες να είμαστε εκεί, γιατί ίσως είναι πολλή ώρα το μισάωρο περιθόριο...
@ Vrestas
Παναγιώτη επειδή είσαι πιο μακριά από όλους προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό πιο συνεπής στο ραντεβού μας! -
Θα το παλέψω, στην χειρότερη ξεκινήστε και θα έρθω να σας βρώ.
-
φωτογράφος ποιος θα είναι?! θα έχει σταθερό χέρι μετά το κρασί ή να φέρω κανένα τρίποδο?Συμφωνώ, με το μισάωρο πάνω στην Εθνική, ίσως να είναι αρκετός ο χρόνος παραμονής. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι μας στις 10:30. Μηχανή θα φέρω κι εγώ (κάτσε να την φορτίσω), τρίποδες κτλ.... επαγγελματισμός !!!!
Μεγαλο C905 CYBERSHOT του Δικαστη θα λυσει χερια παλι!!!
-
Βεβαια!Ο επισημος φωτογραφος θα παρει απουσια!!!Γιωργο,το πιασες???
VOLVO FORUM