-
Μην ψαρωνετε με το ΚΤΕΛ που προσπερναει, αν ειναι ευθεια και εχει ορατοτητα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
το προβλημα στον Κορινθου - Πατρων δεν ειναι αυτο, το προβλημα ειναι οι βλακες που προσπερνανε σε στροφες.. εννοειται σ'αυτον τον κωλοδρομο θα πατησεις και διαχωριστικη.. αρκει να το κανεις οταν σε παιρνει (στην ευθεια με ορατοτητα και χωρις να εχεις αυτοκινητα στο απεναντι ρευμα). Αλλιως θα κανεις το Πατρα - Κορινθος 4 ωρες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μην ψαρωνετε με το ΚΤΕΛ που προσπερναει, αν ειναι ευθεια και εχει ορατοτητα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
το προβλημα στον Κορινθου - Πατρων δεν ειναι αυτο, το προβλημα ειναι οι βλακες που προσπερνανε σε στροφες.. εννοειται σ'αυτον τον κωλοδρομο θα πατησεις και διαχωριστικη.. αρκει να το κανεις οταν σε παιρνει (στην ευθεια με ορατοτητα και χωρις να εχεις αυτοκινητα στο απεναντι ρευμα). Αλλιως θα κανεις το Πατρα - Κορινθος 4 ωρεςMy point exactly!
-
Πλησιάζει το Πάσχα και επειδή
- ζούμε στην Ελλάδα
- μερικοί από το club έχουν καινούρια αυτοκίνητα και πρέπει να τα χαρούν για πολλά-πολλά χρόνια
- θα ήθελα μετά τις γιορτές να σας ξαναδιαβάσω όλους (να μην λείψει ούτε ένας)
- το ακόλουθο περνά μηνύματα που είναι πάντα on topic
σας κοινοποιώ 2 link, το περιεχόμενο των οποίων θα ήθελα να λάβουμε όλοι υπόψη μας
Τέλος στον πόλεμο...
Soc
-
Παρατηρώ ότι οι γονείς μάλλον τα παιδιά τους δεν τα σκέφτονται όταν τα μεταφέρουν και τα βάζουν στο αυτοκίνητο
Πέρα του κάκιστου φαινομένου να τα βαστάει η μητέρα τους στο μπροστινό κάθισμα, υπάρχει ακόμα και το πιο τραγικό να τα αφήνουν στο πίσω κάθισμα άδετα και εκείνα να αλωνίζουν, χωρίς καμιά προστασία.
Δυστυχώς δεν βάζουμε μυαλό με κανένα τρόπο
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Παρατηρώ ότι οι γονείς μάλλον τα παιδιά τους δεν τα σκέφτονται όταν τα μεταφέρουν και τα βάζουν στο αυτοκίνητοΠέρα του κάκιστου φαινομένου να τα βαστάει η μητέρα τους στο μπροστινό κάθισμα, υπάρχει ακόμα και το πιο τραγικό να τα αφήνουν στο πίσω κάθισμα άδετα και εκείνα να αλωνίζουν, χωρίς καμιά προστασία.
Δυστυχώς δεν βάζουμε μυαλό με κανένα τρόπο
Μα εχει ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ λεμε...Για ολα αυτο φταιει...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το 100% προβλεπέ θα ήταν το φορτηγό να είναι ολόκληρο στη λωρίδα (και όχι μισό στο έρεισμα και μισό στη λωρίδα) και όλοι να ακολουθούν απο πίσω χωρίς να προσπερνάνε.Λάθος και τα 2. Δεν είναι αυτοκινητόδρομος για να έχει ΛΕΑ, έρεισμα έχει όπως ακριβώς γράφεις και σε τέτοια περίπτωση τα αργά οχήματα επιβάλλεται να πάνε όσο το δυνατόν δεξιά. Επίσης μπορείς να προσπεράσεις νόμιμα όσο δεν πατάς τη διπλή διαχωριστική, εκτός και αν υπάρχει τέτοια πινακίδα:
Πρακτικά τώρα, προφανώς και αν είναι ευθεία με επαρκή ορατότητα και δεν έρχεται κανείς απέναντι είναι λογικό να προσπεράσεις, έστω και αν πατήσεις στο αντίθετο ρεύμα. Όμως οι 'επαγγελματίες' οδηγοί είναι πολλές φορές -για να μην πω τις περισσότερες- εντελώς κρετίνοι. Βγαίνουν για προσπέραση και σε στροφές, σε ανηφόρες κλπ. Και αν έρχεται κανείς από απέναντι, no problemo amigo, γιατί να αναβάλλουμε τη προσπέραση; κάνουμε σινιάλο με τα φώτα και άσε το μαλάκα να βγει στα χωράφια αν δεν χωράει. Ποιός άλλωστε τολμάει να παίξει chicken με 1,5 τόνο απέναντι σε 15;
-
Είχα θερμό επεισόδιο με πακιστανούς σήμερα και υποψιάζομαι ότι θα έτρωγα και ξύλο παραλίγο.
Σήμερα ένας πακιστανός ήθελε να μου καθαρίσει το παρμπριζ με το ζόρι, πήγα όσο πιο μπροστά στο φανάρι γινόταν για να τον αποφύγω (δεν είχα καν ψιλά πάνω μου) αλλά μιας και δεν υπήρχε άλλο αμάξι πίσω μου με πήρε από πίσω και ήρθε και μου κόλλησε με το ζόρι το καθαριστήρι του στο τζάμι. Του φωνάζω τι άλλο θες για να καταλάβεις τι σημαίνει ΟΧΙ άνθρωπέ μου και ανάβω τον υαλοκαθαριστήρα. Αυτός ξανακολλάει το καθαριστήρι στο τζάμι και του λέω ξεκόλλα γμ την πτν μου Βάζει φωνή προς κάτι πακιστανούς που ήταν απέναντι σε άλλο φανάρι, έρχονται τρέχοντας στο παράθυρό μου και αρχίζουν να μου μιλάνε ακαταλαβίστικα με απειλητικό ύφος. Καρφώνω όπισθεν, κάνω πίσω, τσαντίζονται κι άλλο και ο ένας κρατιέται ακόμα από την πόρτα μου ενώ προχωράω προς τα πίσω ενώ οι άλλοι έρχονται τρέχοντας προς το μέρος μου. Βάζω πρώτη και φεύγω περνώντας με κόκκινο και εισπράττοντας βρισίδια προς τα θεία μου από τους άλλους οδηγούς.
Έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνοι γιατί πήραν αέρα. Νομίζω υπάρχει πρόβλημα πια.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Είχα θερμό επεισόδιο με πακιστανούς σήμερα και υποψιάζομαι ότι θα έτρωγα και ξύλο παραλίγο.Σήμερα ένας πακιστανός ήθελε να μου καθαρίσει το παρμπριζ με το ζόρι, πήγα όσο πιο μπροστά στο φανάρι γινόταν για να τον αποφύγω (δεν είχα καν ψιλά πάνω μου) αλλά μιας και δεν υπήρχε άλλο αμάξι πίσω μου με πήρε από πίσω και ήρθε και μου κόλλησε με το ζόρι το καθαριστήρι του στο τζάμι. Του φωνάζω τι άλλο θες για να καταλάβεις τι σημαίνει ΟΧΙ άνθρωπέ μου και ανάβω τον υαλοκαθαριστήρα. Αυτός ξανακολλάει το καθαριστήρι στο τζάμι και του λέω ξεκόλλα γμ την πτν μου Βάζει φωνή προς κάτι πακιστανούς που ήταν απέναντι σε άλλο φανάρι, έρχονται τρέχοντας στο παράθυρό μου και αρχίζουν να μου μιλάνε ακαταλαβίστικα με απειλητικό ύφος. Καρφώνω όπισθεν, κάνω πίσω, τσαντίζονται κι άλλο και ο ένας κρατιέται ακόμα από την πόρτα μου ενώ προχωράω προς τα πίσω ενώ οι άλλοι έρχονται τρέχοντας προς το μέρος μου. Βάζω πρώτη και φεύγω περνώντας με κόκκινο και εισπράττοντας βρισίδια προς τα θεία μου από τους άλλους οδηγούς.
Έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνοι γιατί πήραν αέρα. Νομίζω υπάρχει πρόβλημα πια.
Εμ...αυτά παθαίνεις άμα δεν έχεις το Tiger Eye που έχω εγώ... μόνο να κατεβάσω το γυαλί ηλίου και να τους αγριοκοιτάξω φτάνει για να πάρουν δρόμο... αλλά είμαι και 1.82 115 κιλά... οπότε... τα πακιστάνια κάνουν τον Κινέζο!
-
neos κακως μπηκες στη διαδικασια....αστους να τα πλυνουν και μετα τη κανεις..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
neos κακως μπηκες στη διαδικασια....αστους να τα πλυνουν και μετα τη κανεις..Ποτέ! Και να μου γδάρουν το τζάμι με τα βρομολάστιχά τους, ή να μου γδάρουν το χρώμα με κανένα φερμουάρ έτσι όπως τρίβονται επάνω στο αυτοκίνητο... με τίποτα
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
neos κακως μπηκες στη διαδικασια....αστους να τα πλυνουν και μετα τη κανεις..
Ποτέ! Και να μου γδάρουν το τζάμι με τα βρομολάστιχά τους, ή να μου γδάρουν το χρώμα με κανένα φερμουάρ έτσι όπως τρίβονται επάνω στο αυτοκίνητο... με τίποτα
ε πασο τοτε...τοκαρεφ 7,62μμ...
σορρυ αλλα εδω μεσα εμαθα να ειμαι ανθρωπιστης ακομα και οταν πακιστανοι θελουν να με δειρουν!!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Είχα θερμό επεισόδιο με πακιστανούς σήμερα και υποψιάζομαι ότι θα έτρωγα και ξύλο παραλίγο.Σήμερα ένας πακιστανός ήθελε να μου καθαρίσει το παρμπριζ με το ζόρι, πήγα όσο πιο μπροστά στο φανάρι γινόταν για να τον αποφύγω (δεν είχα καν ψιλά πάνω μου) αλλά μιας και δεν υπήρχε άλλο αμάξι πίσω μου με πήρε από πίσω και ήρθε και μου κόλλησε με το ζόρι το καθαριστήρι του στο τζάμι. Του φωνάζω τι άλλο θες για να καταλάβεις τι σημαίνει ΟΧΙ άνθρωπέ μου και ανάβω τον υαλοκαθαριστήρα. Αυτός ξανακολλάει το καθαριστήρι στο τζάμι και του λέω ξεκόλλα γμ την πτν μου Βάζει φωνή προς κάτι πακιστανούς που ήταν απέναντι σε άλλο φανάρι, έρχονται τρέχοντας στο παράθυρό μου και αρχίζουν να μου μιλάνε ακαταλαβίστικα με απειλητικό ύφος. Καρφώνω όπισθεν, κάνω πίσω, τσαντίζονται κι άλλο και ο ένας κρατιέται ακόμα από την πόρτα μου ενώ προχωράω προς τα πίσω ενώ οι άλλοι έρχονται τρέχοντας προς το μέρος μου. Βάζω πρώτη και φεύγω περνώντας με κόκκινο και εισπράττοντας βρισίδια προς τα θεία μου από τους άλλους οδηγούς.
Aντε να του δώσεις αυτουνού 10 λεπτά για το πλύσιμο.
Η ιδέα του greco adis είναι πολύ καλή για το τσάμπα καθάρισμα.. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Είχα θερμό επεισόδιο με πακιστανούς σήμερα και υποψιάζομαι ότι θα έτρωγα και ξύλο παραλίγο.Στη θέση σου θα είχα σταματήσει λίγο παρακάτω και θα έπαιρνα το 100.
Πραγματικά, έλεος πια με δαύτους. Ασε που θα τούς πατήσουμε καμμιά μέρα όπως στέκονται στη μέση και θα μπλέξουμε...
Ας γράψω κι εγώ κάτι να περνάει η ώρα. Citroen C2 άσπρο με επιγραφές νοσοκομειακές / ιατρικές, πάει στην παραλιακή στο ΣΕΦ στην αριστερή με 70-80 km /h. Πίσω να έχει δημιουργηθεί κίνηση, μπροστά άδειο. Δεν έκανε άκρη με τίποτα.
Κάποια στιγμή στη Συγγρού ψηλά αποφασίζει να κάνει δεξιά - τουλάχιστον είχε επιταχύνει λίγο. Περνώντας από δίπλα, βλέπω μία σαραντάρα γυναίκα να μιλάει έντονα στο κινητό και να φαίνεται τελείως απορροφημένη.
Προφανώς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα από ό,τι είχε γίνει στα προηγούμενα 3 km.
-
Το να το αφήσω να το καθαρίσει και να μην του δώσω λεφτά πάλι δεν λέει κάτι γιατί το φανάρι διαρκούσε αρκετά και μόλις τελείωνε και περίμενε λεφτά τι θα του έδινα; Και τότε θα είχε και 'ψιλοδίκιο' να θυμώσει. Αλλά τώρα να σου απαιτούν να κάτσεις να σου καθαρίσουν το τζάμι για να τους δώσεις λεφτά (το οποίο σημειώνω ήταν και καθαρό καθ'ότι το είχα καθαρίσει μόνος μου πριν 2 μέρες) και μετά να σου πουλάνε τσαμπουκά επειδή είναι πολλοί κι εσύ μόνος σου ΠΑΡΑΠΑΕΙ.
Όσο για την αστυνομία, δυστυχώς το 100 δεν θα κάνει τίποτα. Έχω συγγενείς στην αστυνομία και με έχουν διαβεβαιώσει ότι σε κλήσεις για πακιστανούς σε φανάρια δεν έχουν ενεργήσει ποτέ, μάλλον γιατί τους θεωρούν ακίνδυνους εκτός απο μεμονωμένα περισταστικά γενικώς.
Όμως έτσι όπως παίρνουν αέρα σε λίγο καιρό θα παρακαλάμε να μη μας πιάσει φανάρι για να μη μας την πέσουν (ήδη σε μερικά φανάρια το εύχομαι να μη χρειαστεί να σταματήσω). -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έχω συγγενείς στην αστυνομία και με έχουν διαβεβαιώσει ότι σε κλήσεις για πακιστανούς σε φανάρια δεν έχουν ενεργήσει ποτέΘα έβαζα μερικά whatever.gif αλλά δε θέλω να συγχυστώ πάλι βραδυάτικα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έχω συγγενείς στην αστυνομία και με έχουν διαβεβαιώσει ότι σε κλήσεις για πακιστανούς σε φανάρια δεν έχουν ενεργήσει ποτέ
Θα έβαζα μερικά whatever.gif αλλά δε θέλω να συγχυστώ πάλι βραδυάτικα.
Δεν ισχύει αυτό. Έχω δει αρκετές φορές περιπολικό να σκάει από το πουθενά αιφνιδιαστικά σε φανάρι και να τους μπαγλαρώνει μαζί με τα 'εργαλεία' της δουλειάς τους.
-
Δεν τους κάνουν τίποτα όμως, για τα μάτια του κόσμου γίνονται αυτά. Την άλλη μέρα πάλι εκεί είναι και κάνουν τα ίδια...
-
Neos σε ποιό φανάρι έγινε αυτό;
-
Κύπρου, Αργυρούπολη. Εκεί βέβαια κάθε φανάρι έχει και τον πακιστανό του, παρακάτω μου ήρθαν άλλοι 3-4 συνολικά σε φανάρια μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου και είχα παλαβώσει τελείως σήμερα, μου ερχόταν να βγάλω αφρούς
-
Εκεί 1/3 φορές που σταματάω μου κάνουν δωρεάν καθάρισμα. Από την στιγμή που του λέω ΟΧΙ, είναι ΟΧΙ. Αν τώρα θέλει να μου πλύνει το τζάμι, έχει την ευγνωμοσύνη μου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............