-
The force of παπάκουλας returns :
- Πριν τρεις μέρες όπως προχωράω με μία 70άρα (αριστερή από τις 2 λωρίδες) σε σημείο που μπαίνει στο ρεύμα και 3η αλλά από αριστερά και έρχονται αμάξια.
Μου μπαίνει λοιπόν ένας γύρω στα 30-40 εκ στην λωρίδα με φλας δεξί. Οκ λέω. Του ανάβω φώτα ότι τον αφήνω. Τίποτα αυτός. Πατάω φρένω λίγο. Ξανά φώτα. Τίποτα αυτός. Πατάω φρένα και ακινητοποιώ τελικά (έμεινα στην λωρίδα μου φυσικά). Φρενάρει και ο από πίσω μου. Και κάπου στο 3-4 αμάξι ακούω abs και ένα ψιλό μπαπ. Αποστάσεις μηδέν, φιλήθηκαν τα ζώα λέω.
Και εκεί που αποφασίζει να μπει στην λωρίδα μου ο μπροστά μετά το μπαπ, πετάγεται σαν πορδή ένας παπάκουλας και να φωνάζει και να βρίζει σε κάποιο από τα 3 αμάξια κάτι δικά του. Ίσως για μένα αλλά ψιλό χε.. κίολας. Εγώ μια χαρά οδική συμπεριφορά είχα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγω που φώναζε...
2)Σήμερα. Προχωράω σε στενό μονόδρομο παπάκουλας νο1 ανάποδα, V-strom ανάποδα, μετά από λίγο παπάκουλας νο2 ανάποδα. Οι δύο πρόλαβαν και χώθηκαν στα 10 μέτρα μπροστά μου σε ένα πάρκιν για να περιμένουν. Με το που έμπεναν στο πάρκιν οι άλλοι 2 τότε έστριβε ο άλλος. Λέω έτσι είσαι. Πατάω λίγο γκαζάκι ώστε να περάσω το πάρκιν.
Φτάνει να ναι στο καπό κοντά και μου γαύγιζε : Τώρα τι κατάλαβες ρε;
Χαλαρός εγώ προχώραγα μην φάω το αμάξι στα δεξιά ενώ αυτός έκανε κάτι νιτζικά γέρνωντας το μηχανάκι του για να περάσω. Ευτυχώς γι αυτόν που δεν με έβρισε γιατί θα είχα τραβήξει χειρόφρενο για κάμποσα δεύτερα όσο έκανε τα νιτζικά του. Για να σφίξουν και οι γαμπούλες
- Πριν τρεις μέρες όπως προχωράω με μία 70άρα (αριστερή από τις 2 λωρίδες) σε σημείο που μπαίνει στο ρεύμα και 3η αλλά από αριστερά και έρχονται αμάξια.
-
Οι παπακουλες έχουν ξεφύγει, οι παπακουλίνες?
Την προηγούμενη βδομάδα ήτανε μία κοπέλα με παπάκι και κουτί μεταφορικής, την έβλεπα από τον καθρέφτη σφήνα στη σφήνα ήτανε! Σταμάτησε δίπλα μου με παράπονα γιατί δεν κάνω χώρο να περάσουν
Αφού της εξήγησα, έκανα ελιγμό (ελα ρε αδερφε, δε πειράζει κτλ) έφυγε νευριασμένη με φόρα και χτύπησε με την κούτα το φανάρι του μπροστά ιχ (ξέρετε από του ελιγμούς σε στυλ 8ράκια μεθυσμένου)! Η συνέχεια απολαυστική μιας και ο οδηγός του ιχ δεν χάριζε -
Μια φορά ήμουν εγώ ο παπάκουλας - ντελιβεράς. Μπαίνω σε ένα στενό κανονικότατα και βλέπω μπροστά μου ένα αυτοκίνητο να σταματάει, δυο τύποι να κατεβαίνουν και να περιμένουν...κάτι. Περίμενα κανα δυο λεπτά...τίποτα. Χώρος δεν υπήρχε να περάσω. Κόρναρα λίγο, στον κόσμο τους...περίμεναν το τρένο. Τσαντίζομαι και αποφασίζω ν' αρχίσω τα ακροβατικά από το πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν τρισανώμαλο και είχε διάφορα σκαλοπάτια πάνω που οδηγούσαν σε είσοδο πολυκατοικίας. Ε με λίγο γκάπα γκούπα με το μηχανάκι οι τύποι ξύπνησαν και φωνάζουν 'Ε ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕ!!!!'
Φωνάζω 'Καληνύχτα παιδιά!' και φεύγω. -
Χθες είδα παπάκουλα να τρώει τρελή ήττα. Σε στενό, χτίζεται πολυκατοικία κι έχουν τρέξει νερά που μαζί με τα χώματα που έχουν πέσει, έχουν δημιουργήσει λάσπη. Αμάξι σταματημένο με αλάρμ 10 μέτρα παρακάτω από τις λάσπες, για να κατέβουν οι επιβάτες. Παπάκουλας έρχεται τάπα στο στενό, προσανατολιζόμενος να περάσει ανάμεσα στο σταματημένο και τα παρκαρισμένα από αριστερά, πατάει τις λάσπες και χάνει τον έλεγχο οπότε γυρίζει το μηχανάκι σχεδόν 90 μοίρες και σκάει κάθετα στο κενό ανάμεσα στα παρκαρισμένα και το σταματημένο με αλάρμ αμάξι, σπάζοντάς τους πόρτες, φτερά καθρέφτες, τα πάντα. Ο παπάκουλας, που φάνηκε πως ήταν αλλοδαπός όταν έβγαλε το κράνος, δεν έπαθε τίποτα αλλά έκανε αρκετή ζημιά σε 3-4 αυτοκίνητα...και guess what.
ήταν ανασφάλιστο το μηχανάκι του
-
Εγω ως μοτοσυκλετιστης, εχω φτασει να φοβαμαι περισσοτερο τους ασχετους με τα παπια/σκουτερ/βαρκαντερο παρα τα αυτοκινητα
Ειναι πια μονιμη κατασταση, στην διαδρομη Χαλανδρι-Κεντρο- 4-5 κλεισιματα απο ταριφες
- 15 κλεισιματα απο ασχετους με μηχανες που δεν ξερουν που πανε και γιατι
- Πεζοι που πεταγονται απο οπου να'ναι, κυριως κοντα στην Ομονοια(guess?)
- Κυριες με κινητα και χασομερηδες/κοιμισμενοι που εχουν χασει την επαφη με το περιβαλλον
- Λεοφωρεια με οδηγους του στυλ ''ειμαι 10 τονους, εισαι 200 κιλα, κοντραρεις?''
-
M@λ@κισμενη με παπακι κ χωρις κρανος εννοειται,παραβιαζει κοκκινο στο υψος της Πηγαδας στο Πειραια κ παραλιγο να την πολτοποιησει ο μπροστινος μου,καθοτι πεταχτηκε απο το πουθενα με ταχυτητα μαλιστα
Εφαγε τις παναγιες της κ συνεχισε τη πορεια της.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
M@λ@κισμενη με παπακι κ χωρις κρανος εννοειται,παραβιαζει κοκκινο στο υψος της Πηγαδας στο Πειραια κ παραλιγο να την πολτοποιησει ο μπροστινος μου,καθοτι πεταχτηκε απο το πουθενα με ταχυτητα μαλισταΕφαγε τις παναγιες της κ συνεχισε τη πορεια της.
Κοίτα να δείς... εκεί κοντά μεγάλωσα και πέρναγα κάθε μέρα πηγαίνοντας στο σχολείο (6ο Λύκειο Πειραιά)... στις διασταυρώσεις αυτής της πλατείας είχαν δεί ουκ ολίγα ατυχήματα τα μάτια μου
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
M@λ@κισμενη με παπακι κ χωρις κρανος εννοειται,παραβιαζει κοκκινο στο υψος της Πηγαδας στο Πειραια κ παραλιγο να την πολτοποιησει ο μπροστινος μου,καθοτι πεταχτηκε απο το πουθενα με ταχυτητα μαλιστα
Κοίτα να δείς... εκεί κοντά μεγάλωσα και πέρναγα κάθε μέρα πηγαίνοντας στο σχολείο (6ο Λύκειο Πειραιά)... στις διασταυρώσεις αυτής της πλατείας είχαν δεί ουκ ολίγα ατυχήματα τα μάτια μου
Αρα επαληθευεις τον κανονα που λεει, ''Η βλακεια ειναι αηττητη ''
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αρα επαληθευεις τον κανονα που λεει, ''Η βλακεια ειναι αηττητη ''
Όλοι το επαληθεύουν αυτό
Άσε που το βράδυ εκεί καμία φορά σβήνουν τα φανάρια για οικονομία... -
Κόκκινη F430 παρκαρισμένη το μεσημέρι πάνω στη διάβαση Αγ. Σοφίας με Μητροπόλεως.
Στον υαλοκαθαριστήρα ροζ χαρτάκι. Σωστός ο μπάτσος.Μπροστά πινακίδα δεν είχε (αυτό φυσικά δε σημαίνει πως την πήρανε ), πίσω δε μπορούσα να δω.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κόκκινη F430 παρκαρισμένη το μεσημέρι πάνω στη διάβαση Αγ. Σοφίας με Μητροπόλεως.
Στον υαλοκαθαριστήρα ροζ χαρτάκι. Σωστός ο μπάτσος.Μπροστά πινακίδα δεν είχε (αυτό φυσικά δε σημαίνει πως την πήρανε ), πίσω δε μπορούσα να δω.
Aη ημουν αστυνομικος εγω, και εβλεπα οτι δεν ειχε πινακιδα, πολυ απλα θα την επαιρνα με τον γερανο
Να εκανα και λιγο ντορο βρε αδερφε -
Ο χρήστης After έγραψε:
Aη ημουν αστυνομικος εγω, και εβλεπα οτι δεν ειχε πινακιδα, πολυ απλα θα την επαιρνα με τον γερανο
Να εκανα και λιγο ντορο βρε αδερφεΌλα τα λεφτά θα ήταν το σκηνικό
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δεν μπορεί να του κάνει τίποτα ο «επώνυμος». Τα «θα σε στείλω στο άνω Κορφοβούνι» δεν ισχύουν πλέον.
Υπάρχει χειρότερα από την Αθήνα; -
είχα δεί και εγώ Ferrari με ροζ χαρτάκι στο παρ πριζ ,πριν 5-6 χρόνια στο λιμάνι της Αίγινας! Ούτε εκεί μάσησε ο λιμενόμπατσος (τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)
-
Ούτε εκεί μάσησε ο **λιμενόμπατσος **(τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)Μπουρμπουλιθρομπατσους τους λενε.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ούτε εκεί μάσησε ο **λιμενόμπατσος **(τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)
Μπουρμπουλιθρομπατσους τους λενε.
sorry!
-
είχα δεί και εγώ Ferrari με ροζ χαρτάκι στο παρ πριζ ,πριν 5-6 χρόνια στο λιμάνι της Αίγινας! Ούτε εκεί μάσησε ο λιμενόμπατσος (τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)Ναι ε; Σε ποιο σημείο απαγορεύεται η στάθμευση; Δεν θυμάμαι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
είχα δεί και εγώ Ferrari με ροζ χαρτάκι στο παρ πριζ ,πριν 5-6 χρόνια στο λιμάνι της Αίγινας! Ούτε εκεί μάσησε ο λιμενόμπατσος (τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)
Ναι ε; Σε ποιο σημείο απαγορεύεται η στάθμευση; Δεν θυμάμαι
Μααα...δεν υπάρχει και κανένα σημείο μέσα στο λιμάνι της Αίγινας που να επιτρέπεται το παρκάρισμα... (υπάρχουν και οι σχετικές απαγορευτικές πινακίδες) άσχετα αν τα βράδια το Σαββατοκύριακο γίνεται εκεί ο κακός χαμός... το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει και πουθενά αλλού χώρος για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα... Έξω από το λιμάνι είναι η 'πιάτσα' των ταξί... και κατά μήκος όλης της παραλιακής υπάρχει αυτό το κράσπεδο στη μέση του δρόμου που δεν επιτρέπει όχι μόνο στάθμευση αλλά και στάση, αφού αν αφήσεις εκεί το αυτοκίνητο κλείνει όλος ο δρόμος.
-
Ναι ξέρω από Αίγινα μην φοβάσαι
Στη παραλία, μετά, μπροστά από την κολώνα έχει πάρκιν. Θυμάμαι που παλιά είχαν κάνει το διάζωμα στις στροφές τεράστιο και παρκάρανε τα ζώα εκεί και μετά το μεγαλώσανεΝομίζα πάντως ότι επιτρεπόταν στο λιμάνι... Χαλάσανε οι καιροί...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι ξέρω από Αίγινα μην φοβάσαι
Στη παραλία, μετά, μπροστά από την κολώνα έχει πάρκιν. Θυμάμαι που παλιά είχαν κάνει το διάζωμα στις στροφές τεράστιο και παρκάρανε τα ζώα εκεί και μετά το μεγαλώσανεΝομίζα πάντως ότι επιτρεπόταν στο λιμάνι... Χαλάσανε οι καιροί...
Αν και έχω 2 χρόνια περίπου να πάω (αν και έχω σπίτι εκεί...αλλά από τότε που 'χάσαμε' την γιαγιά μου δεν ξαναπήγα...κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, γιατί αυτό το νησί το έχω συνδέσει μαζί της), θυμάμαι ότι το 'parking' στην κολώνα είχε καταντήσει νεκροταφείο αυτοκινήτων... όλες οι παλιατσούρες εκεί μέσα ήταν... άσε που πήγαιναν και 'κατασκήνωναν' γύφτοι... οπότε κινδύνευες και να στο κλέψουν! Στο λιμάνι πάντα απαγορευόταν το παρκάρισμα... απλά σπάνια οι λιμενικοί 'κόβανε' κλήσεις... εκτώς και αν έψαχνε χρήματα το ταμείο τους ή είχε έρθει νέος διοικητής
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............