-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Σε παρακαλώ πολύ το Lexus δεν είναι της Παπαρήγα, είναι του ΚόμματοςΚαι δεν μπορούσαν να δώσουν το καλό παράδειγμα ενισχύοντας την αυτοκινητοβιομηχανία της Βόρειας Κορέας;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε παρακαλώ πολύ το Lexus δεν είναι της Παπαρήγα, είναι του Κόμματος
Και δεν μπορούσαν να δώσουν το καλό παράδειγμα ενισχύοντας την αυτοκινητοβιομηχανία της Βόρειας Κορέας;
Όχι γιατί την πλουτοκρατία πολλοί εμίσησαν...την χλίδα ουδείς
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ποσο ηλιθια ή πιωμενα πρεπει να ειναι δυο 20χρονα παιδια, για να διασχιζουν 3 το πρωι την στροφη (στην σκοτεινη κατηφορα), μετα το μετρο του αγ.δημητριου στο ρευμα προς αθηνα με το πασο τους?
γιατι να τους κλαινε οι δικοι τους?γιατι να τελειωσει ουσιαστικα και η δικη μου ζωη?γιατι να μπω φυλακη?
ας ειναι καλα τα ξενον...Ρε φιλε!!!Μεχρι να διαβασω την τελευταια προταση νομιζα οτι εγινε το μοιραιο.
Μερικοι ειναι πολυ πιο τυχεροι απο οτι νομιζουν!!(μιλαω για τους νεαρους)δοξα τον θεο δεν εγινε τιποτα! σιγα μην εγραφα και σε φορουμ αν ειχε γινει...μαλλον σε κανα δαφνι θα ημουν...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Σε παρακαλώ πολύ το Lexus δεν είναι της Παπαρήγα, είναι του Κόμματος
Και δεν μπορούσαν να δώσουν το καλό παράδειγμα ενισχύοντας την αυτοκινητοβιομηχανία της Βόρειας Κορέας;
Όχι γιατί την πλουτοκρατία πολλοί εμίσησαν...την χλίδα ουδείς
ειναι λιγο ανακριβεια αυτο που λες μιας και τα λεξους (οπως και τα μερσεντες-μπεμβε κλπ) ανηκουν στην βουλη και τα δινει στους 300σιους.δεν ανηκουν σε κανενα κομμα και κανενα βουλευτη.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ειναι λιγο ανακριβεια αυτο που λες μιας και τα λεξους (οπως και τα μερσεντες-μπεμβε κλπ) ανηκουν στην βουλη και τα δινει στους 300σιους.δεν ανηκουν σε κανενα κομμα και κανενα βουλευτη.Για να είμαστε πιο ακριβείς λοιπόν, τα αυτοκίνητα ανήκουν σε μία ή περισσότερες εταιρίες leasing και τα μισθώνει η Βουλή (το ελληνικό κράτος) για λογαριασμό των 300 καμαριών μας οι οποίοι τα χρησιμοποιούν μέχρι το τέλος της θητείας τους όπως αυτοί θέλουν (περιοδίες, εκδρομές, ψώνια, διακοπές). Οι βουλευτές του ΚΚΕ έκαναν μια άτυπη συμφωνία μεταξύ τους, να αφήσουν το Κόμμα να διαχειρίζεται την χρήση αυτών των οχημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του.
Να δω κνίτες να κάνουν αφισοκόλληση στους δρόμους με GS 450h και τίποτα στον κόσμο
Hybrid power to the people λέμεΚαι για να μην βγαίνω offtopic... ζώα είμαστε μεις που πληρώνουμε στους τριακόσιους μίσθωση αυτοκινήτων αξίας 60.000 € έκαστο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ζώα και οι περισσότεροι εξ αυτών που επέλεξαν το ακριβότερο δυνατό όταν μπορούσαν να πάρουν και το κατά πολύ φτηνότερο Prius.
-
Λοιπόν, αυτός που το κάνει αυτό είναι τρελός βλάκας. Πήγα με την μάνα μου για ψώνια καρφουρ σήμερα, παρκάραμε μακριά σχετικά ώστε να μην μας σουτάρει κανείς με πόρτα πάλι, και νατος. Πρέπει να δουλεύει σε κάποιο από τα καφέ ο τύπος, καγκουράκος με turbατο VAG.
Εντωμεταξύ, ζώνη περασμένη ήδη:
Την επόμενη φορά...
-
Είναι μπούφος που δεν έβαλε την ζώνη ΠΙΣΩ από το κάθισμα.
Το έβαλε εκεί μετά από εσάς και σας έκλεισε την πόρτα του οδηγού;
-
Συγνώμη...αυτό είναι παρκάρισμα τώρα;
Θα ήθελα να δώ τα μούτρα του, εάν πήγαινε και τον έκλεινε κάποιος από μπροστα -
Μιλάμε ο καθυστερημένος έκανε όπισθεν για να το 'βάλει' εκεί..
Κάποιο κόμπλεξ με τα ρενώ πεζό ίσως;
Ξεφούσκωμα και τα 4 λάστιχα λέω εγώ.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μιλάμε ο καθυστερημένος έκανε όπισθεν για να το 'βάλει' εκεί..
Κάποιο κόμπλεξ με τα ρενώ ίσως;
Ξεφούσκωμα και τα 4 λάστιχα λέω εγώ..Πεζό είναι... όχι Ρενώ
-
Ρε μπας και είναι κανένας εδώ από το forum και ήθελε να σου κάνει πλάκα; Κάποιος που ξέρει το αυτοκίνητό σου... σκέψου
Αλλιώς αδυνατεί η λογική μου να το ερμηνεύσει το όλο σκηνικό.
Festonero, που το είδες το ρενώ ρε παιδί Μήπως εννοείς εκείνο το μεγκάν δίπλα από το μπλε 206 στο βάθος;ΕΔΙΤ: με πρόλαβε ο stan
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι μπούφος που δεν έβαλε την ζώνη ΠΙΣΩ από το κάθισμα.σωστος
αν και γενικα ειναι καθυστερηση και δηθενισμος να μη φορας τη ζωνη σου
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ρε μπας και είναι κανένας εδώ από το forum και ήθελε να σου κάνει πλάκα; Κάποιος που ξέρει το αυτοκίνητό σου... σκέψου
Αλλιώς αδυνατεί η λογική μου να το ερμηνεύσει το όλο σκηνικό.
Festonero, που το είδες το ρενώ ρε παιδί Μήπως εννοείς εκείνο το μεγκάν δίπλα από το μπλε 206 στο βάθος;ΕΔΙΤ: με πρόλαβε ο stan
Ωχ! Αυτό το Megane στο βάθος δεν το είχα δεί! Ρε λές ο Festonero να κατάλαβε λάθος σκηνικό;
-
Μα τι βλάκανς που'μαι..
Σκέφτηκα ποιός αλλάζει τώρα γλώσσα, θα το γράψω στα ελληνικά, μετά είπα να γράψω 'πεζό' με ωμέγα, όπως 'γράφεται' το ρενώ και κόλλησα..
Πόντιακ ειμαι τελικά.. -
Μα τι βλάκανς που'μαι..
Σκέφτηκα ποιός αλλάζει τώρα γλώσσα, θα το γράψω στα ελληνικά, μετά είπα να γράψω 'πεζό' με ωμέγα, όπως 'γράφεται' το ρενώ και κόλλησα..
Πόντιακ ειμαι τελικά..Τέτοια Pontiac;
Αν και αυτό πρέπει να πάει στους... Αυστραλούς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και νατος. Πρέπει να δουλεύει σε κάποιο από τα καφέ ο τύπος, καγκουράκος με turbατο VAG.Οι εργαζόμενοι έχουν χωριστή είσοδο και πάρκινγκ. Σε κάθε περίπτωση είναι πολλά κιλά
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μα τι βλάκανς που'μαι..
Πόντιακ ειμαι τελικά..Τέτοια Pontiac;
Αν και αυτό πρέπει να πάει στους... Αυστραλούς...
Αυτός ο τύπος, πως παρκάρει ακριβώς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, αυτός που το κάνει αυτό είναι τρελός βλάκας. Πήγα με την μάνα μου για ψώνια καρφουρ σήμερα, παρκάραμε μακριά σχετικά ώστε να μην μας σουτάρει κανείς με πόρτα πάλι, και νατος. Πρέπει να δουλεύει σε κάποιο από τα καφέ ο τύπος, καγκουράκος με turbατο VAG.Εντωμεταξύ, ζώνη περασμένη ήδη:
Την επόμενη φορά...
Συγνωμη, για να καταλαβω:
Το δικο σου ειναι το Πεζο, παρκαρες και μετα ηρθε εκεινος κ το εβαλε ετσι στην πορτα σου?
-
Αυτός ο τύπος, πως παρκάρει ακριβώς;Έχει κάμερα 'εμπροσθοπορείας', πάνω από την εισαγωγή αέρα...
-
Ρε παιδες δεν ειναι δυνατον να παρκαρε κατα λαθος ετσι το leon!!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............