-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Μολις γυρισα απο Lion.
Μου ειπαν οτι τελικα δεν υπηρχε προβλημα στους κυλινδρους αλλα στα μπουζι.Η πρωτη διαγνωση εβγαλε προβλημα σε δυο κυλινδρους και η δευτερη σε...απεριοριστους κυλινδρους.Ετσι εγραφε ο τεχνικος στο χαρτι.
Πληρωσα 65 ευρω και το μεσημερι θα παμε με την κορη μου να το παρει.
Άντε με το καλό!!!
Εύχομαι ειλικρινά να έδοσαν τέλος στο πρόβλημα του αυτοκινήτου σου!
Ευχαριστω φιλε μου.Μακαρι !!!!
-
Στο ερωτημα σου φιλε Giannis εγω λεω...pezos....
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Μολις γυρισα απο Lion.
Μου ειπαν οτι τελικα δεν υπηρχε προβλημα στους κυλινδρους αλλα στα μπουζι.Η πρωτη διαγνωση εβγαλε προβλημα σε δυο κυλινδρους και η δευτερη σε...απεριοριστους κυλινδρους.Ετσι εγραφε ο τεχνικος στο χαρτι.
Πληρωσα 65 ευρω και το μεσημερι θα παμε με την κορη μου να το παρει.
Άντε με το καλό!!!
Εύχομαι ειλικρινά να έδοσαν τέλος στο πρόβλημα του αυτοκινήτου σου!
Ευχαριστω φιλε μου.Μακαρι !!!!
Δεν έχουν αλλαχτεί τα μπουζί ποτέ ως τώρα ε; Συνθήκες κίνησης; Πάντως λαμπάκι μοτέρ σε συνδυασμό με μπουζί μου κάνει κάτι σε βενζίνες. Μήπως το αμάξι είναι μπουκωμένο;
Αν το οδηγείς εσύ, επειδή λόγω του αυτομάτου οι αλλαγές ειναι αρκετά συντηριτικές, καλό θα ταν 2-3 φορές τον μήνα να του ρίχνεις ένα καλό σκήσιμο με ψηλές στροφές, όχι αναγκαστικά με υψηλά φορτία. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχουν αλλαχτεί τα μπουζί ποτέ ως τώρα ε; Συνθήκες κίνησης; Πάντως λαμπάκι μοτέρ σε συνδυασμό με μπουζί μου κάνει κάτι σε βενζίνες. Μήπως το αμάξι είναι μπουκωμένο;
Αν το οδηγείς εσύ, επειδή λόγω του αυτομάτου οι αλλαγές ειναι αρκετά συντηριτικές, καλό θα ταν 2-3 φορές τον μήνα να του ρίχνεις ένα καλό σκήσιμο με ψηλές στροφές, όχι αναγκαστικά με υψηλά φορτία.Σημερα τα αλλαξαν μετα απο 25 μηνες και 2 χρονια κυκλοφοριας με 16000 χλμ, κατα 80% στην Αττικη.
Η κορη μου το οδηγει.Κι εγω αυτοματο Jazz και CRV εχω αλλα πολλες φορες τα παταω οτα βρω δρομο στην Αττικη εστω για λιγο.
-
Λοιπον...Ηρθε απαντηση απο μαμα Peugeot
Την παραθετω ...
Dear Mr Giannis ********,
You wrote to us regarding a mulfunction in your daughter's Peugeot 206cc R/G.
I hereby acknowledge receipt of your mail sent via: http://www.peugeot.com dated 8 April 2008 in which you inform me of your dissatisfaction
I understand and regret this situation which is unfortunately preventing you from making the most of the qualities of your vehicle.
Your Customer Manager or a colleague, will deal with your request. This person will contact you personally as soon as he/she has all the information required
Please do not hesitate to contact me should you require further information. I hope that Peugeot will continue to benefit from your trust.
Yours sincerely,
Customer Agent
Peugeot Customer Contact Centre -
Πως θα σας φαινοταν αν το αυτοκινητο εκλεινε απο μονο του την οροφη με το κλειδι στην πρωτη σκαλα για ραδιο μονο χωρις να κρατηθει πατημενο το αρμοδιο μπουτον ή αν χωρις καθολου κλειδι ανοιγε το radio cd σημερα , εβγαζε εξω το cd και επειζε ραδιο ???
Αλλες ...τεχνολογιες !!!!!
-
Πως θα σας φαινοταν αν το αυτοκινητο εκλεινε απο μονο του την οροφη με το κλειδι στην πρωτη σκαλα για ραδιο μονο χωρις να κρατηθει πατημενο το αρμοδιο μπουτον ή αν χωρις καθολου κλειδι ανοιγε το radio cd σημερα , εβγαζε εξω το cd και επειζε ραδιο ???Αλλες ...τεχνολογιες !!!!!
christine!
-
Το δικό μου το ραλλάκι(106) που δεν ακούω Ρουβά γιατί χαλάει συνέχεια ????
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Το δικό μου το ραλλάκι(106) που δεν ακούω Ρουβά γιατί χαλάει συνέχεια ????Μηπως...θελει Σακη ???? Για ρωτα το .Ποτε δεν ξερες !!!!
-
Εχει κανένας κάνα CD ????
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Εχει κανένας κάνα CD ????Για ενα δεν ξερω αλλα ΟΛΑ και orginal η κορη μου.
-
Το πηγα σημερα σε ενα συνεργειο Peugeot που ο ιδιοκτητης του μου ενεπνεε εμπιστοσυνη για να κανει αν μπορουσε μια διαγνωση για τα τοσα προβληματα του αυτοκινητου. Αποτελεσμα μηδεν !!!!!
Ειχε φωναξει τεχνικο ειδικο με ενα μηχανημα νεο και ενω ειχαν αναμενει την μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ.Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη.
Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Αποψε στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!!
Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!!
-
Εξορκισμο δοκιμασες?
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Εξορκισμο δοκιμασες?Οχι...Λες ??????
-
Φίλε δώστο το ρημάδι να ησυχάσεις. Ή το αμάξι είναι μπουρδέλο, ή εκεί που το πήγαινες ήταν ηλίθιοι, είτε έχει φάει αναίτιο σκήσιμο. Μπορεί και συνδυασμός των 3.
Αν το κρατήσεις, στείλε ένα πμ στον Touristas στο psclub και ρώτα τον αν μπορεί να σε βοηθήσει. Το παιδί είναι πολύ καλός μάστορας, ξηγιέται σπαθί, αλλά δυστυχώς λόγω μπόμπιρα υπάρχει έλλειψη χρόνου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φίλε δώστο το ρημάδι να ησυχάσεις. Ή το αμάξι είναι μπουρδέλο, ή εκεί που το πήγαινες ήταν ηλίθιοι, είτε έχει φάει αναίτιο σκήσιμο. Μπορεί και συνδυασμός των 3.Αν το κρατήσεις, στείλε ένα πμ στον Touristas στο psclub και ρώτα τον αν μπορεί να σε βοηθήσει. Το παιδί είναι πολύ καλός μάστορας, ξηγιέται σπαθί, αλλά δυστυχώς λόγω μπόμπιρα υπάρχει έλλειψη χρόνου.
Σε ευχαριστω φιλε μου.Εκτος την LionHellas το εχω παει και σε δυο αλλα συνεργεια .Να ειναι ολοι ασχετοι λες ???
-
Aυτόματο και σκληρή αναδιπλούμενη οροφή είναι ένας σπάνιος συνδυασμός για ελλάδα και μαστόρια...
-
Εκτος την LionHellas το εχω παει και σε δυο αλλα συνεργεια .Να ειναι ολοι ασχετοι λες ???Δεν ξέρω για τα άλλα συνεργεία, αλλά έχοντας 15 χρόνια Peugeot δεν κατάφερα να βρω ΕΝΑ εξουσιοδοτημένο της προκοπής στα βόρεια προάστεια. Να φανταστείς είχα πάει σε 4-5 εξουσιοδοτημένα για να μου λύσουν το ότι ανέβαζε στροφές απότομα στο ρελαντί και μετά από χρόνια, συνδέσεις στους 'εγκεφάλους' και ένα σωρό λεφτά σε άχρηστα ανταλλακτικά, το πρόβλημα μου το έλυσε σε 5 λεπτά και τζάμπα ένας μάστορας της γειτονιάς, απλώς καθαρίζοντας κάτι που δε θυμάμαι τώρα. Μεγάλη απογοήτευση τα εξουσιοδοτημένα της Peugeot.
-
Αν ήταν σε εγκεφαλάτο μοτέρ, μάλλον καθάρισε το μοτεράκι του ρελαντί και την γούβα που μπαίνει. Κλασσικό magnetti-marreli.
-
Παλι οι Ιταλοι φταινε!
Peugeot ή ...πεζος ???