-
Στο 406 το μόνο που μας έχει 'ταλαιπωρήσει' αυτά τα χρόνια είναι αυτό, έχει αλλαχτεί 2 φορές ως τώρα στα 250k.
-
-
Το peugeot φτιαχτηκε τελικα? Αλλιως αλοιμονο στον χριστιανο που θα το παρει Καλοριζικο το χοντακι και καλα χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Το peugeot φτιαχτηκε τελικα? Αλλιως αλοιμονο στον χριστιανο που θα το παρει Καλοριζικο το χοντακι και καλα χιλιομετρα.Τελευταια δεν κανει προβλημα αλλα θα παει σε μαντρα την Δευτερα.Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Το peugeot φτιαχτηκε τελικα? Αλλιως αλοιμονο στον χριστιανο που θα το παρει Καλοριζικο το χοντακι και καλα χιλιομετρα.
Τελευταια δεν κανει προβλημα αλλα θα παει σε μαντρα την Δευτερα.Ευχαριστω.
Να γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις μεταχειρισμένο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελευταια δεν κανει προβλημα αλλα θα παει σε μαντρα την Δευτερα.Ευχαριστω.
Να γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις μεταχειρισμένο!
ούτε καινούργιο
-
Δε μπορώ να αντισταθώ να γράψω τα δικά μου χάλια.
Peugeot 306 1.6 αγορασμένο καινούργιο:
5000 χλμ, αισθητήρας αερόσακου off.
10000 χλμ, πίνακας οργάνων ψόφησε.
11000 χλμ, κομμένη ντίζα γκαζιού, μένω στην Εθνική.
15000 χλμ, αισθητήρας αερόσακου off
20000 χλμ, κομμένη ντίζα συμπλέκτη, μένω Κυριακή απόγευμα έξω από το γήπεδο της ΑΕΛ.
20000 χλμ, δισκόπλακες.
25000 χλμ, ψοφάει το κομπρεσέρ του κλιματισμού.
30000 χλμ, νερά μέσα στο αμάξι όταν βρέχει (ατρακάριστο το αμάξι)
30000 χλμ, πλεξούδα αερόσακων αλλαγή.
32000 χλμ, υψηλές θερμοκρασίες κινητήρα, αλλαγή θερμοστάστη, αντλίας νερού, βεντιλατέρ, δε βρίσκουν τίποτε αλλά η βελόνα συχνά πυκνά μπαίνει βαθιά στα κόκκινα
40000 χλμ, σαπίζει η εξάτμιση. (όχι το καζανάκι, όλη η εξάτμιση)
45000 χλμ, Μένει από αντλία βενζίνης και λίγο μετά από κρεμαγέρα.Μετά το πούλησα, σε ηλικία ούτε τριών ετών
Από τότε φυσικά έκανα όρκο να μην ξαναπάρω Πεζώ. Ακόμη χειρότερος ήταν βέβαια ο αντικαταστάτης του, μία Laguna, και μετά έκανα όρκο να μην ξαναπάρω Γαλλικό, και βρήκα την υγειά μου. Τώρα έχω ένα Mondeo με 100000 χλμ, και ένα Yaris με 118000 χλμ, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (Καρανικόλας για ford και ΤΟΥΟΤΑ Γλυφάδας) να με εξυπηρετούν ΑΨΟΓΑ.
Βλαστημάω το εαυτό μου που έμπλεξα με Γαλλικά αφού το ήξερα ότι παίζω τζόκερ για να πάρω αξιόπιστο αυτοκίνητο...
-
Γαλλικα αυτοκινητα....που ελεγε και ο παππους μου.
-
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Τώρα έχω ένα Mondeo με 100000 χλμ χωρίς το παραμικρό πρόβλημαXωρίς το παραμικρό πρόβλημα;
Δλδ δεν έχει σκουριές;
Δεν τρίζει;
Περίεργο...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τώρα έχω ένα Mondeo με 100000 χλμ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα
Xωρίς το παραμικρό πρόβλημα;
Δλδ δεν έχει σκουριές;
Δεν τρίζει;
Περίεργο...
με πρόλαβες... δηλαδής η Φορντ είναι αξιόπιστη; Δεν θα το λεγα. Απλά σου έκατσε.
Οπως κ με τα γαλλικά και τα ιταλικά και τα γερμανικά τα ίδια. Είναι τι θα σου κάτσει.τα ιαπωνέζικα made in japan ξεφεύγουν κάπως.
-
Δε μπορώ να αντισταθώ να γράψω τα δικά μου χάλια.
Peugeot 306 1.6 αγορασμένο καινούργιο:
5000 χλμ, αισθητήρας αερόσακου off.
10000 χλμ, πίνακας οργάνων ψόφησε.
11000 χλμ, κομμένη ντίζα γκαζιού, μένω στην Εθνική.
15000 χλμ, αισθητήρας αερόσακου off
20000 χλμ, κομμένη ντίζα συμπλέκτη, μένω Κυριακή απόγευμα έξω από το γήπεδο της ΑΕΛ.
20000 χλμ, δισκόπλακες.
25000 χλμ, ψοφάει το κομπρεσέρ του κλιματισμού.
30000 χλμ, νερά μέσα στο αμάξι όταν βρέχει (ατρακάριστο το αμάξι)
30000 χλμ, πλεξούδα αερόσακων αλλαγή.
32000 χλμ, υψηλές θερμοκρασίες κινητήρα, αλλαγή θερμοστάστη, αντλίας νερού, βεντιλατέρ, δε βρίσκουν τίποτε αλλά η βελόνα συχνά πυκνά μπαίνει βαθιά στα κόκκινα
40000 χλμ, σαπίζει η εξάτμιση. (όχι το καζανάκι, όλη η εξάτμιση)
45000 χλμ, Μένει από αντλία βενζίνης και λίγο μετά από κρεμαγέρα.Μετά το πούλησα, σε ηλικία ούτε τριών ετών
Από τότε φυσικά έκανα όρκο να μην ξαναπάρω Πεζώ. Ακόμη χειρότερος ήταν βέβαια ο αντικαταστάτης του, μία Laguna, και μετά έκανα όρκο να μην ξαναπάρω Γαλλικό, και βρήκα την υγειά μου. Τώρα έχω ένα Mondeo με 100000 χλμ, και ένα Yaris με 118000 χλμ, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (Καρανικόλας για ford και ΤΟΥΟΤΑ Γλυφάδας) να με εξυπηρετούν ΑΨΟΓΑ.
Βλαστημάω το εαυτό μου που έμπλεξα με Γαλλικά αφού το ήξερα ότι παίζω τζόκερ για να πάρω αξιόπιστο αυτοκίνητο...
Αυτό δεν είναι μάντεϊ καρ, αυτό είναι μάντεϊ καρ 2ας ιανουαρίου
Η αλήθεια είναι πως στην προ 307 εποχή η πεζώ έπασχε σε θέματα αξιοπιστίας. Τώρα πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα από ότι ακούω για πεζώ γνωστών...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα έχω ένα Mondeo με 100000 χλμ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα
Xωρίς το παραμικρό πρόβλημα;
Δλδ δεν έχει σκουριές;
Δεν τρίζει;
Περίεργο...
με πρόλαβες... δηλαδής η Φορντ είναι αξιόπιστη; Δεν θα το λεγα. Απλά σου έκατσε.
Οπως κ με τα γαλλικά και τα ιταλικά και τα γερμανικά τα ίδια. Είναι τι θα σου κάτσει.τα ιαπωνέζικα made in japan ξεφεύγουν κάπως.
Παιδιά , ειλικρινά και γω πριν το 2004 αυτή την εντύπωση είχα. Με έπεισε για ford ο γαμπρός μου με Φοκους 1.8.
Κι αυτός έχει κάνει 120000 χλμ. με μία αλλαγή δίσκου πλατώ στις 30000 χλμ εντός εγγύησης, σαχλαμάρες βλάβη δηλαδή και επισκευή αμέσως.
Τι δικό μου δεν έχει παρουσιάσει τίποτε και δεν τρίζει παρόλο που το έβαλα σκληρά αμορτισέρ Bilstein.
Η μάνα μου πήρανε προ διετίας Focus 1.6 και αν εξαιρέσεις ένα πρόβλημα στην ηλεκτρονική που μπέρδευε στις 10000χλμ και επισκευάσθηκε αυθημερόν, δεν έχει πάθει τίποτε στις 70000 χλμ.Από συζήτηση που είχα με αρχιμηχανικό της πεζώ, μου έλεγε ότι το πρόβλημα είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων. Η Πεζώ για να κρατήσει χαμηλά τις τιμές βάζει εξαρτήματα (π.χ. ντίζες, ταμπλώ κλπ.) με όχι ιδιαίτερα μικρό ποσοστό αστοχίας. Άλλη τιμή έχει ταμπλώ της VDO με βλάβες ένα στα χίλια, και άλλη τιμή με βλάβες ένα στα εκατό.... Η Πεζώ τις ζημιές τις τιμολογεί στον εκάστοτε κατασκευαστή (π.χ. VDO) και ούτε γάτα ούτε ζημιά Και ο πελάτης αν ταλαιπωρηθεί, δε βαριέσαι !
-
Μιας που πιάσαμε τα της αξιοπιστίας της Peugeot...
Το 207 1,4 90ps του ξαδέλφου μου έχει 50000 χλμ σε 1 μιση χρόνο και παρά το ότι έχει κάνει τα 20000χλμ σε αγροτικούς Κ&^%δρομους δεν έχει κάνει τσικ, ούτε έχει ζητήσει τίποτε.
Εντάξει στις 17000χλμ βέβαια άλλαξε κιβώτιο,λόγω του ότι χτυπούσε το γρανάζι της 5ης κατά την επιλογή της(αναμενόμενο).
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Μιας που πιάσαμε τα της αξιοπιστίας της Peugeot...Το 207 1,4 90ps του ξαδέλφου μου έχει 50000 χλμ σε 1 μιση χρόνο και παρά το ότι έχει κάνει τα 20000χλμ σε αγροτικούς Κ&^%δρομους δεν έχει κάνει τσικ, ούτε έχει ζητήσει τίποτε.
Εντάξει στις 17000χλμ βέβαια άλλαξε κιβώτιο,λόγω του ότι χτυπούσε το γρανάζι της 5ης κατά την επιλογή της(αναμενόμενο).
Μα αυτό είναι το λογικό! Αν είναι δυνατόν να χαλάνε όλα!! Το θέμα είναι , χαλάει ένα στα εκατό, ένα στα είκοσι η ένα στα χίλια; Και πως σε αντιμετωπίζει ο αντιπρόσωπος; Εμένα σχεδόν πάντα προσπάθησαν να με βγάλουνε τρελό... Με το που κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη τη δεύτερη φορά, μου λέγανε ότι πατάω το συμπλέκτη απότομα !!!
-
Μα αυτό είναι το λογικό! Αν είναι δυνατόν να χαλάνε όλα!! Το θέμα είναι , χαλάει ένα στα εκατό, ένα στα είκοσι η ένα στα χίλια; Και πως σε αντιμετωπίζει ο αντιπρόσωπος; Εμένα σχεδόν πάντα προσπάθησαν να με βγάλουνε τρελό... Με το που κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη τη δεύτερη φορά, μου λέγανε ότι πατάω το συμπλέκτη απότομα !!!
Του ξαδέρφου μου του άλλαξαν ως πρώτο βήμα το συγχρονιζέ (ή γρανάζι δεν ξέρω) της 5ης μήπως και στρώσει.Μάλιστα ήταν εξωτερικό (Το συγχρονιζέ?) μιας και δεν του κατεύασαν το κιβώτιο.
Ε, δεν έστρωσε και χωρίς το παραμικρό μούρμουρο του το ξύλωσαν, βάζοντάς του ένα ολοκαίνουργιο.
Κι αυτή η Peugeot/Citroen...Τόσα χρόνια αυτά τα κιβώτια.Πραγματικά κρίμα.
Αν είχαν ένα σωστό κιβώτιο, πραγματικά θα μιλούσαμε για εξαιρετικά ολοκληρωμένα αυτοκίνητα (όχι πως δεν είναι τώρα ε?).
-
Με το που κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη τη δεύτερη φορά, μου λέγανε ότι πατάω το συμπλέκτη απότομα !!!Ευτυχως που της κορης μου ειναι αυτοματο και οταν αλλαξαν ολο το κιβωτιο στα 8.500 χλμ δεν ειπαν κατι για το ...ποδι της.
Peugeot ή ...πεζος ???