-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Την είχα ξαναδιαβάσει.
Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι μόνο θέμα χρημάτων.
Ειδικά όταν έχω παρακολουθήσει κάτι μονομαχίες αθλητών από Τουρκία (πχ, τον θυμάσαι τον κοντούλη;), Γερμανία κλπ.Σ' αυτο το επιπεδο (και σ' αυτο το συγκεκριμενο αθλημα!) ειναι κυριως θεμα χρηματων και επιστημονικης υποστηριξης. Απο το '92 και εν οψει της διεκδικησης του 2004 ξεκινησε μια συστηματικη προσπαθεια αναδειξης πρωταθλητων ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (μεταγραφες , ντοπινγκ, προνομια κλπ.) Δες τους πινακες μεταλλιων και τη θεση σε αυτους της Ελλαδας το '88, το '92, το '96, το '00 και τελικα το '04. Νομιζεις οτι η προοδος (και ο πολλαπλασιαμος) οφειλεται στο ταλεντο, στη δουλεια και κυριως στα γονιδια; Χιλιοειπωμενα πραγματα....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
μπασκετ και παντου.Όσο ήταν ο Χάντζος υπεύθυνος για το βαζελομπάσκετ, δεν έπαιρναν τί-πο-τα.
τώρα ούτε ξέρω πού είναι και βέβαια ούτε ξέρω εάν παίρνουν και τι παίρνουν.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την είχα ξαναδιαβάσει.
Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι μόνο θέμα χρημάτων.
Ειδικά όταν έχω παρακολουθήσει κάτι μονομαχίες αθλητών από Τουρκία (πχ, τον θυμάσαι τον κοντούλη;), Γερμανία κλπ.Σ' αυτο το επιπεδο (και σ' αυτο το συγκεκριμενο αθλημα!) ειναι κυριως θεμα χρηματων και επιστημονικης υποστηριξης. Απο το '92 και εν οψει της διεκδικησης του 2004 ξεκινησε μια συστηματικη προσπαθεια αναδειξης πρωταθλητων ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (μεταγραφες , ντοπινγκ, προνομια κλπ.) Δες τους πινακες μεταλλιων και τη θεση σε αυτους της Ελλαδας το '88, το '92, το '96, το '00 και τελικα το '04. Νομιζεις οτι η προοδος (και ο πολλαπλασιαμος) οφειλεται στο ταλεντο, στη δουλεια και κυριως στα γονιδια; Χιλιοειπωμενα πραγματα....
εγώ αναρωτιέμαι γιατί η άνθηση του ελληνικού αθλητισμού είναι μόνο στα αθλήματα έκρηξης και δύναμης.. εκείνα τα γονίδια τι διάολο παθαίνουν από τα 800 μέτρα και πάνω;; εξαϋλώνονται;;;
Δεν είμαστε στα καλά μας μου φαίνεται
-
Απλά μια επισήμανση: Από τα 800 μέτρα και πάνω δεν ευνοούνται βαριοί και μυώδεις αθλητές, όπως οι δρομείς των 100 - 200 μέχρι και 400 μέτρων, για αυτό και οι νικητές είναι μικρόσωμοι και ως επί το πλείστον αφρικανοί(ή... πρώην αφρικανοί)
-
Πέρα από την πλάκα ο Ηλίας έχει δίκιο, και εφόσον υπάρχουν τόσοι χορηγοί μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελος του πρωταθλητισμού απενοχοποιώντας κάθε είδους υποστήριξη που σήμερα θεωρείται παράνομη.
NAI στο ντόπινγκ σε μεγάλες διοργανώσεις και εναρμόνιση των κανονισμών της IAAF και των άλλων ομοσπονδιών μ'αυτούς της FIA.
Διεξαγωγή δύο παράλληλων πρωταθλημάτων (όπως οδηγών/κατασκευαστών) με ταυτόχρονη επιβολή περιοριστικών κανονισμών προς αποφυγή των πολύ υψηλών ταχυτήτων που προσφέρουν μεν θέαμα αλλά μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για αθλητές και θεατές. Επιπρόσθετα προτείνεται η τοποθέτηση αμμοπαγίδων στην εξωτερική των βιράζ και συστοιχίες από MLRS στα αγων'ισματα των ρίψεων για την ασφάλεια θεατών και αγωνιζομένων.Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να μην αποκλίνουμε από τα πανάρχαια ιδεώδη, θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές με κανόνες 'ενιαίου', έχοντας δηλαδή όλοι την ίδια ακριβώς φαρμακευτική και γονιδιακή υποστήριξη.
Πέρα από τις σαχλαμάρες, με βλέπω να μην παρακολουθώ ούτε δευτερόλεπτο από τους φετινούς (και τους επόμενους) Ολυμπιακούς (με την εξαίρεση ίσως του τουρνουά μπάσκετ)
-
Λοιπόν επειδή κάποια στιγμή είχα σχέση με το χώρο τα πράγματα είναι πολύ απλά....
Να πάρουμε το παράδειγμα του στίβου... Παιδάκια του δημοτικού τα πηγαίνουν οι γονείς τους στο Καυτατζόγλειο π.χ. Εκεί προπονούνται και μετά από λίγα χρόνια κάποια ξεχωρίζουν. Ποια;; Μα φυσικά αυτά που έχουν ταλέντο και έχουν προσπαθήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάμε ότι η ζωή του έφηβου σήμερα έχει απέιρως περισσότερες απαιτήσεις από ότι είχαμε τότε εμείς...
Κάπου εκεί στα 15 πάνω-κάτω αρχίζουν τα πρώτα αθώα συμπληρώματα... 'οι τροφές σήμερα στη φύση δεν είναι όπως πριν', 'η κότα του ορνιθοτροφείου δεν έχει τα συστατικά της κότας που είχε στο χωριό' κλπ... Οπότε πάρε ένα συμπλήρωμα για να καλύψεις τις 'απώλειες' που έχουν οι σημερινές τροφές, για να καλύψεις τις υπεράνθρωπες διπλές-τριπλές προπονήσεις κλπ... Και σε μια κουταλιά σκόνη παίρνεις την πρωτείνη και τους υδατάνθρακες που εχουν 4 κοτόπουλα, 8 αυγά, μισό κιλό μέλι κλπ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ...
Εννοείται ξαναλέω ότι τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο. Όπως και ότι έχουν παραμελήσει σε μεγάλο βαθμό τα μαθήματά τους, ξένες γλώσσες, υπολογιστές, ελεύθερο χρόνο κλπ....
Φτάνει λοιπόν κοντα στα 20 ο ταλαντούχος αθλητής πλέον(ίσως και πρωταθλητής σε μικρές ηλικίες) και του σκάνε το παραμύθι...
'Με το ταλέντο σου και την προπόνηση, είσαι μέχρι εδώ. Για να διεκδικήσεις παραπάνω διακρίσεις(μετάλια-λεφτά-παροχές κράτους) πρέπει να λαμβάνεις και κάποια άλλα βοηθήματα που θα αυξήσουν τις δυνατότητές σου στην προπόνηση' κλπ παραμύθια .'Αλλιώς δεν εξελίσεσαι άλλο'. Δεν λένε τίποτα για ντόπινγκ ή αναβολικά, αλλά υποννοούνται σαφέστατα....
Και βάζεις ένα παιδάκι 20 χρονών να αποφασίσει τι να κάνει. Να παρατήσει αυτό που ονειρεύτηκε και ασχολήθηκε σε όλη του ζωή ή να πάρει κάποια 'ακίνδυνα' σκευάσματα και να συνεχίσει;;
Υπάρχουν γονείς που πήραν τα παιδιά τους αμέσως και δεν ξαναπάτησαν στο γήπεδο. Υπάρχουν και άλλοι που αποφάσισαν να συνεχίσουν(και με την πίεση του παιδιού τους). Ειδικά γονείς που έκαναν πολλές οικονομικές θυσίες για να καμαρώσουν το παιδί τους πρωταθλητή...
Και όταν μπεις μετά για καλά στο χορό, χορεύεις...
Τον Τζέκο ξέρετε πως τον κοροϊδεύαν;;; Χρήστος ο φαρμακοποιός!!! Το ξέραν όλοι. Η Θάνου και ο Κεντέρης που ήταν όλη μέρα μαζί του, δεν το άκουσαν ποτέ... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
... Νομιζεις οτι η προοδος (και ο πολλαπλασιαμος) οφειλεται στο ταλεντο, στη δουλεια και κυριως στα γονιδια; Χιλιοειπωμενα πραγματα....Ρε απίθανε, σε γονίδια είναι το πιθανότερο να οφείλεται ως επί το πλείστον. ΟΧΙ όμως στα παντοδύναμα Ελληνικά, Αμερικάνικα (λέμε, τώρα) ή ό, τι άλλα. Αλλά στο συγκεκριμένο συνδυασμό γονιδίων, που μπορεί να 'βγήκε' στο ένα από τα 124 παιδιά του ίδιου ζευγαριού.
Πολύ Λιακόπουλο βλέπεις, είναι προφανές. Και σου 'χει προκαλέσει μιαν αποστροφή κι ένα φόβο, ότι όλοι το 'πάμε' παντού και πάντα εκεί.Οι δικοί μας ίσως το έψαξαν καλύτερα τότε, έκαναν όσα είπες κι ακόμα περισσότερα, βρήκαν αυτούς που είχαν τη δυνατότητα να γίνουν, τους ντόπαραν πρώτα απ' όλα ψυχολογικά και τ' αποτελέσματα ήλθαν.
Εδώ ρε πουλάνε μέσω μέιλ εκατομμύρια χάπια που υποτίθεται ότι ... μεγαλώνουν το πουλί. Τι ψάχνεις; Για να βρεθούν αθλητές που θα μπορούσαν αντοπάριστοι να πιάσουν τα όρια για συμμετοχή σε ΟΑ, θα έπρεπε να δοθούν 100ντάδες φορές περισσότερα χρήματα κατ' αρχή σε γονιδιακό έλεγχο όλων των νεογέννητων κ κατόπιν στην παρακολούθησή τους.
Τεσπα, πολλά γράφω κι ούτε ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...edit
Απ' ότι βλέπω, τα παραπάνω ισχύουν και για τον ταξιδιώτη. -
Εδώ ρε πουλάνε μέσω μέιλ εκατομμύρια χάπια που υποτίθεται ότι ... μεγαλώνουν το πουλί. Τι ψάχνεις;
Τελικά, το μεγαλώνουν ή υποτίθεται ότι;
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Εδώ ρε πουλάνε μέσω μέιλ εκατομμύρια χάπια που υποτίθεται ότι ... μεγαλώνουν το πουλί. Τι ψάχνεις;
Δεν έχω δοκιμάσει, δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου.
-
Απλά μια επισήμανση: Από τα 800 μέτρα και πάνω δεν ευνοούνται βαριοί και μυώδεις αθλητές, όπως οι δρομείς των 100 - 200 μέχρι και 400 μέτρων, για αυτό και οι νικητές είναι μικρόσωμοι και ως επί το πλείστον αφρικανοί(ή... πρώην αφρικανοί)από τα 800 μέτρα και πάνω δεν πέφτει πολύ πακέτο από τους χορηγούς,δεν υπάρχουν κούρσες μια ανάσας που να προσφέρουν 'θέαμα' , ποιος θα κάτσει να δει 5άρι και 10άρι;; και δεν υπάρχουν και πολύ αποτελεσματικά φάρμακα και γι αυτό και οι αθλητές που περιγράφεις ευνοούνται.Εκεί μετράει ακόμα το ταλέντο και η δουλειά. Ακόμα και τα ταρτάν τα σύγχρονα φτιάχνονται για να ευνοούν τους αγώνες ταχύτητας και παρατεταμένης ταχύτητας και γι αυτό οι δρομείς των μεγάλων αποστάσεων παραπονιούνται που σπάνε τα πόδια τους.
Αλλά εμείς έχουμε τίποτα 2μετρους και βαριούς;; γιατί να μη διακρινόμαστε κι εκεί;;Τα φάρμακα επικεντρώνονται (και ειδικά η αυξητική ορμόνη) στην αύξηση της έκρηξης, μέσω αιματοκρίτη , ουσιαστικά έχουμε τις δυνάμεις 2 και 3 ανθρώπων στο σώμα ενός.
Όσο αυτή η *****λα η ΔΟΕ δεν τους υποχρεώνει να κάνουν εξετάσεις αίματος (η εξέταση ούρων είναι για πλάκα ) όλα όσα θα βλέπετε θα είναι εικονική πραγματικότητα.
Και βέβαια όποιος θα αισθάνεται 'εθνικά υπερήφανος' βλέποντας αυτούς τους καρα-ντοπάρες να κερδίζουν νίκες είναι απλώς ηλίθιος. Εννοώ αυτούς που κατέχουν 5 πράματα σχετικά με τον αθλητισμό και όχι τη θεια μου στο χωριό.
Δε μιλάω ούτε για σένα βέβαια ούτε και για κανέναν που έχει άλλη άποψη. Μην παρεξηγηθώ έτσι;;
-
Ασε, ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου...
-
Καλά είσαι σοβαρός ?
Εγώ παίρνω τουλάχιστον 3 πόντους το χρόνο από τότε που άρχισα να τα αγοράζω. Πάνε 5 χρόνια τώρα και δεν έχω σταματήσει ακόμα να αναπτύσσομαι, αφού η κοπέλα μου μου λέει : 'ρε σταμάτα, φτάνει τόσο' εγώ εκεί το χαβά μου να τινάζω σώνει και καλά τα χαλιά με την ψ@λή μου... -
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...Και βέβαια όποιος θα αισθάνεται 'εθνικά υπερήφανος' βλέποντας αυτούς τους καρα-ντοπάρες να κερδίζουν νίκες είναι απλώς ηλίθιος. Εννοώ αυτούς που κατέχουν 5 πράματα σχετικά με τον αθλητισμό και όχι τη θεια μου στο χωριό.Εθνική Υπερηφάνεια; Εννοείς κάτι σαν την κόντρα Αμερικάνων - Ρώσων παλιότερα, για το ποιός θα πάρει τα περισσότερα μετάλλια (υπονοώντας ότι είναι ισχυρότεροι ως έθνος, Άρειοι κι έτσι), ή κάτι σαν τους γαύρους (μέχρι πέρσι, γιατί φέτος...) που σκεπάζουν παίχτες από όλη τη γη με Ελληνικές σημαίες κ πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα;
Υποψιάζομαι ότι κάνεις παρέα με το Χρήστο κ σε χάλασε.
-
...Και βέβαια όποιος θα αισθάνεται 'εθνικά υπερήφανος' βλέποντας αυτούς τους καρα-ντοπάρες να κερδίζουν νίκες είναι απλώς ηλίθιος. Εννοώ αυτούς που κατέχουν 5 πράματα σχετικά με τον αθλητισμό και όχι τη θεια μου στο χωριό.
Εθνική Υπερηφάνεια; Εννοείς κάτι σαν την κόντρα Αμερικάνων - Ρώσων παλιότερα, για το ποιός θα πάρει τα περισσότερα μετάλλια (υπονοώντας ότι είναι ισχυρότεροι ως έθνος, Άρειοι κι έτσι όχι δεν γινόταν αυτό αλλά για το πιο 'σύστημα' είναι το καλύτερο, γι' αυτό εκμεταλλεύονταν τα πάντα. Γενικώς οι ανατολικοί σε υποδομές ήταν καλύτεροι, έδιναν μεγάλη βάση σε αυτό, και για λόγους προπαγάνδας βέβαια . Παράδειγμα : Οι ΗΠΑ έφτιαξαν ομάδα ενόργανης γυμναστική όταν ο Μπέλα Κάρολι , ο προπονητής της Κομανέτσι, αυτομόλησε και έτσι έμαθαν οι Αμερικάνοι τι εστι ενόργανη γυμναστική, μέσω της Μαίρης Λου Ρέτον. Τε σπα , ένα παράδειγμα είναι αυτό και μόνο), ή κάτι σαν τους γαύρους (μέχρι πέρσι, γιατί φέτος...) που σκεπάζουν παίχτες από όλη τη γη με Ελληνικές σημαίες κ πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα;
Υποψιάζομαι ότι κάνεις παρέα με το Χρήστο κ σε χάλασε. Μπα, όχι. Περίπου 17 μήνες έχουμε να βρεθούμε
-
Από την πλευρά του ο Νομάρχης Αθηνών, Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και μέλος του Δ.Σ. της ελληνικής Ομοσπονδίας Γιάννης Σγούρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Αν με την ολοκλήρωση του ελέγχου επιβεβαιωθούν τα αρχικά αποτελέσματα, θα πρόκειται για μια 'μαύρη σελίδα' στη λαμπρή ιστορία της Αρσης Βαρών, όμως επ΄ουδενί δεν μπορεί να αμαυρώσει τις 'χρυσές σελίδες' που δόξασαν την Ελλάδα και την άρση βαρών τα προηγούμενα χρόνια.
Ετσι, ετσι...Μη με παρει κι εμενα η μπαλα.Γιατι οταν ημουν ΕΓΩ στα πραματα η ντοπα δεν υπηρχε ουτε σαν λεξη.Γιατι ΕΓΩ εφτιαξα τη Greek dream team, και
ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΧΟΡΟΠΗΔΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΣ.
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ που ελεγε και καποιος παλιοτερα
ή επι το πιο συγχρονο
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕ ΞΕΡΑΤΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ?? >Ως Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών λειτούργησα όπως λειτούργησα όλα τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή έλεγχος παντού και σε όλους».Αφου να φανταστειτε απο εκει μου εμεινε το κουσουρι και πρεπει καποιον να κυνηγαω και να ελεγχω.Τοτε κυνηγουσα και ελεγχα τους (αλλους) αρσιβαριστες, τωρα κυνηγαω τους λαϊκατζηδες και τους χοντρεμπορους που γεμιζουν την αγορα με σαπια...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Η μεγάλη έκπληξη είναι Κουρτίδης-Τριανταφύλλου που βγήκαν καθαροί.
Αθλητές της χρονιάς 2008 μαζί με την ομάδα του πιγκ-πογκ (που από έγκυρες πηγές είναι πεντακάθαροι)Οι δυο που που βγήκαν καθαροί, απλά ΔΕΝ εξετάστηκαν (δεν ήταν εκεί)
Τώρα θα'χει πλάκα. Θα το κάνουν όπως οι Βούλγαροι προ 8ετίας, που ισχυρίστηκαν (και δικαιώθηκαν) ότι πήραν ένα σκεύασμα του οποίου τα συστατικά δεν αναγράφονταν πλήρως -και έριξαν την ευθύνη στη φαρμακευτική εταιρεία.
Αλλά τι λέμε τώρα?
Προσωπικά οικτίρω όλους αυτούς τους ανθρώπους, που στο βωμό της δόξας και του πλουτισμού καταστρέφουν ανεπανόρθωτα την υγεία τους -συχνά με μοιραία αποτελέσματα. Δεν στεναχωριέμαι τόσο για το 'φίλαθλο κοινο': αυτοί ανέκαθεν αρέσκονταν στην αρένα, τους μονομάχους, τις κυνομαχίες και ότι κατεβάσει ο νους... (μέχρι και CL....'άρτον και θεάματα' , αυτό είναι το motto.
-
Ρε απίθανε, σε γονίδια είναι το πιθανότερο να οφείλεται ως επί το πλείστον. ΟΧΙ όμως στα παντοδύναμα Ελληνικά, Αμερικάνικα (λέμε, τώρα) ή ό, τι άλλαΡε τρελε, ειμαι συγκεκριμενος! Η προοδος των ελληνικων μεταλλιων' γι' αυτα μιλαω στις συγκεκριμενες διοργανωσεις.
Οι 'δικοι μας' δεν εκαναν κατι πρωτοποριακο και καλομελετημενο, οχι τουλαχιστον τοσο οσο νομιζεις. Ετοιμους αθλητες πηραν ματαγραφη, ακριβα φαρμακα αγορασαν (ειπαμε, ηταν η περιοδος που μπροστα στη Μεγαλη Ιδεα δε λογαριαζαμε το κοστος) και ενα σωρο προνομια θεσμοθετησαν για να καμψουν τις τελευταιες αντιρρησεις των 20χρονων που περιγραφησαν σωστα πιο πανω. Ξερεις τι μου ειπε γνωστος μου (και σχεδον συνομηλικος) Ολυμπιονικης του 2004, το 2004, αμεσως μετα την επιτυχια του; 'Τωρα φιλε θ' αγορασω εκεινο το διαμερισματακι, θα παρω και το ΒΜW SUV που ζαχαρωνω και να πανε να γαμ... και.... (σσ το αθλημα) και ολα, εφτιαξα τη ζωη μου'. Την καλη πανε να πιασουνε τα παιδια, με καθε μεσο, περιπου οπως κανουνε και τα ορθια ζωα που χοροπηδανε στο DEAL.
Την κυρα Σουλα, βεβαια, που τους βλεπει στην TV να φουσκωνουν απο εθνικη περηφανια (...) θα την συγκινησουν, ειδικα οταν θα δει και το μικρο ανηψακι τους να προσπαθει να τους μιμηθει κατα το παραδοσιακο γλεντι της επιτυχιας στη γενετειρα τους που παραδοσιακα διοργανωνεται με εθνικη καλυψη απο τα καναλια
Οταν μεγαλωσουν και γινουν πολιτευτες μπορει και να τους ψηφισει γιατι τοτε, στα νιατα τους, 'μας εκαναν υπερηφανους' αρα υπαρχει μια πιθανοτητα να μας ξαναφτασουν μεχρι τον Αγκυρα
Ενταξει καπου εκει μεσα κρυβονται φυσιολογικα και καποιοι (ελαχιστοι) με πολυ ταλεντο, που ξεχωριζουν απο τους αντιστοιχους των αλλων χωρων, ετσι κι αλλιως. Σε ποσα ελληνικα μεταλλια νομιζεις αντιστοιχουν; -
Δεν έχω δοκιμάσει, δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου.
Τυχερος εισαι....του του πασχου του λεει δεν παιρνεις κανα τετιο χαπι μπας και γινει κανα θαυμα?
Για το θεμα τωρα...Απο την στιγμη που δεν πιασανε τον Δημα για ντοπα σημαινει οτι ειναι αθωος, οπως οτι στα μεταλια του Κεντερη οτι ηταν καθαρος επισης (τοτε), τυπικα....ουσιαστικα δεν νομιζω να εχει κανει την ιδεα οτι πινουν lucozade και παιρνουν δυναμη
Για εμενα ο Κεντερης ακομα 'Ο γιος του Ανεμου' ειναι δεν καταλαβαινω αυτην την τακτικη της απαξιωσης μετα απο ενα λαθος.
-
Στους Ολυμπιακους αγωνες,τοσο οι δικοι μας αθλητες όσο και οι ξενοι που τους ανταγωνιστικαν,ήταν το ίδιο ντοπαρισμένοι
Οποιος πιστευει οτι οι νικες των δικών μας αθλητων ήτανε βρωμικες ενω των άλλων αθλητων ειναι καθαρες,γελιέται.
Δεν υπάρχουν αθλητες σε αυτο το επίπεδο οι οποίοι δεν παιρνουν 'κάτι'.Μονο αθλητες που παιρνουν φαρμακα που δεν ανιχνευονται,ή αθλητες που δεν εχουνε ελεγχθει ακομα
Ντόπινγκ στον αθλητισμό