-
Δηλαδή βρε GTI_, παλιά, που ήμασταν καρπαζοεισπράκτορες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ακόμα αρχίσει να παίρνουν τις θεότρελλες αμοιβές, δεν το κλωτσάγαμε το τόπι; Σε κάθε διάλειμμα στο δημοτικό και στο γυμνάσιο στήναμε αυτοσχέδιες ομάδες και παίζαμε με γκολπόστ τις δοκούς που στηρίζανε το γυμναστήριο του σχολείου ή μερικές τσάντες. Να μην πω για εκείνο το ανηφορικό και στρωμένο με χαλίκι πάρκινγκ που, όποτε το βρίσκαμε άδειο (δηλαδή σχεδόν πάντα), παίζαμε μπάλα και μετά γυρνάγαμε σπίτια μας με τα γόνατα καταματωμένα...
-
Λέει ο GTI ότι παλιά ήταν αλλιώς. Σήμερα τα παιδιά έχουν 100 τρόπους να περάσουν τη μέρα τους εκτός από το να αθληθούν. Όχι μόνο ΕΡΤ με 2 κανάλια και το μισό πρόγραμμα γεμάτο λειτουργίες, δημοτικούς χορούς και ταινίες παιγμένες 1000 φορές, παζλ και φιδάκι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέει ο GTI ότι παλιά ήταν αλλιώς. Σήμερα τα παιδιά έχουν 100 τρόπους να περάσουν τη μέρα τους εκτός από το να αθληθούν. **Όχι μόνο ΕΡΤ με 2 κανάλια **και το μισό πρόγραμμα γεμάτο λειτουργίες, δημοτικούς χορούς και ταινίες παιγμένες 1000 φορές, παζλ και φιδάκι.Τα οποία δεν είχαν εκπομπές όλη μέρα.Μετά τις 24:00 έκλειναν συνήθως.
Στα υπόλοιπα νομίζω ότι συμφωνώ. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Λέει ο GTI ότι παλιά ήταν αλλιώς. Σήμερα τα παιδιά έχουν 100 τρόπους να περάσουν τη μέρα τους εκτός από το να αθληθούν. **Όχι μόνο ΕΡΤ με 2 κανάλια **και το μισό πρόγραμμα γεμάτο λειτουργίες, δημοτικούς χορούς και ταινίες παιγμένες 1000 φορές, παζλ και φιδάκι.
Τα οποία δεν είχαν εκπομπές όλη μέρα.Μετά τις 24:00 έκλειναν συνήθως.
Στα υπόλοιπα νομίζω ότι συμφωνώ.Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, μέχρι τα μισά της δεκαετίας του ΄80, άρχιζαν 4.30΄ το απογευμα με παιδικό πρόγραμμα και τελείωναν στις 24.00΄.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Λέει ο GTI ότι παλιά ήταν αλλιώς. Σήμερα τα παιδιά έχουν 100 τρόπους να περάσουν τη μέρα τους εκτός από το να αθληθούν. **Όχι μόνο ΕΡΤ με 2 κανάλια **και το μισό πρόγραμμα γεμάτο λειτουργίες, δημοτικούς χορούς και ταινίες παιγμένες 1000 φορές, παζλ και φιδάκι.
Στα υπόλοιπα νομίζω ότι συμφωνώ.Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, μέχρι τα μισά της δεκαετίας του ΄80, άρχιζαν 4.30΄ το απογευμα με παιδικό πρόγραμμα και τελείωναν στις 24.00΄.
Και, όπως βλέπω και από τα παιδιά μου και την παρέα τους, δεν δίναμε καμία απολύτως σημασία!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μην συνεχίζετε γιατί θα νταουνιάσουμε στο τέλος αν θυμηθούμε κι άλλα.Ήδη με έπιασε κάτι και θα βγω με το τόπι έξω μπας και συνέλθω.
-
Κι εμένα μου λείπει ο καιρός που έκανα ποδήλατο...
-
ποδήλατο...;;;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
...Σε κάθε διάλειμμα στο δημοτικό και στο γυμνάσιο στήναμε αυτοσχέδιες ομάδες και παίζαμε με γκολπόστ τις δοκούς που στηρίζανε το γυμναστήριο του σχολείου ή μερικές τσάντες. Να μην πω για εκείνο το ανηφορικό και στρωμένο με χαλίκι πάρκινγκ που, όποτε το βρίσκαμε άδειο (δηλαδή σχεδόν πάντα), παίζαμε μπάλα και μετά γυρνάγαμε σπίτια μας με τα γόνατα καταματωμένα...(τυχαία παράθεση)
Αυτό που περιγράφεις είναι ωραίο, αλλά δεν είναι Αθλητισμός. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν δεν υπήρχε ο Πρωταθλητισμός και οι Χορηγοί του, κυρίες και κύριοι Υποκριτές, ΚΑΝΕΙΣ από εμάς δεν θα είχε δυνατότητα να αθληθεί. Λόγω κόστους.
Πολύ θα θελα να μάθω την συλλογιστική πορεία που κατέληξε σ αυτό το επιχείρημα.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσοι θα μπορούσαν να πληρώνουν την εκγύμνασή τους από την τσέπη τους; Ποιοί θα είχαν τους καλούς προπονητές; Πως και γιατί θα γίνονταν τα καλά στάδια; Τα γυμναστήρια, έστω; Ή μήπως πιστεύεις ακόμα ότι όλα τα λ7 τα δίνει το 'κράτος'; Ή ότι το κλωτσοσκούφι στην αλάνα είναι Αθλητισμός;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν δεν υπήρχε ο Πρωταθλητισμός και οι Χορηγοί του, κυρίες και κύριοι Υποκριτές, ΚΑΝΕΙΣ από εμάς δεν θα είχε δυνατότητα να αθληθεί. Λόγω κόστους.
Πολύ θα θελα να μάθω την συλλογιστική πορεία που κατέληξε σ αυτό το επιχείρημα.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσοι θα μπορούσαν να πληρώνουν την εκγύμνασή τους από την τσέπη τους; Ποιοί θα είχαν τους καλούς προπονητές; Πως και γιατί θα γίνονταν τα καλά στάδια; Τα γυμναστήρια, έστω; Ή μήπως πιστεύεις ακόμα ότι όλα τα λ7 τα δίνει το 'κράτος'; Ή ότι το κλωτσοσκούφι στην αλάνα είναι Αθλητισμός;
Όλα αυτά που περιγράφεις είναι Πρωταθλητισμός ή Επαγγελματικός Αθλητισμός (τα γράφω και γω με κεφαλαία, δεν ξέρω γιατί, ιερά είναι; )
Εκτός και αν με πείσεις ότι το κολυμβητήριο στην Έδεσσα πχ το χει χτίσει η Nike. -
Το κολυμβητήριο στην Έδεσσα. Μάλιστα. Όπως λέμε το κολυμβητήριο στην Αμαλιάδα. Που 'χτίζεται' απ' όταν πήγαινα εγώ στο σχολείο.
Γιατί επιμένεις, ρε Χάρη; Αφού δομήσαμε την κοινωνία μας πάνω στην αρπαχτή. Κανένα πρόβλημα, αλλά πρέπει να το θυμόμαστε.Εντάξει, τώρα είδα ότι τα έγραφα με κεφαλαία. Ίσως για να δώσω έμφαση.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το κολυμβητήριο στην Έδεσσα. Μάλιστα. Όπως λέμε το κολυμβητήριο στην Αμαλιάδα. Που 'χτίζεται' απ' όταν πήγαινα εγώ στο σχολείο.
Γιατί επιμένεις, ρε Χάρη; Αφού δομήσαμε την κοινωνία μας πάνω στην αρπαχτή. Κανένα πρόβλημα, αλλά πρέπει να το θυμόμαστε.Εντάξει, τώρα είδα ότι τα έγραφα με κεφαλαία. Ίσως για να δώσω έμφαση.
Kαι τι σχέση έχει η αρπαχτή και Ελληνική κοινωνία με το τι είναι αθλητισμός και τι πρωταθλητισμός. Τα έχουμε μπλέξει λίγο...
-
Έχει να κάνει με την υποκρισία μας, που από τη μια ψάχνουμε ευκαιρία για αρπαχτή κι από την άλλη κατηγορούμε τους αθλητές για το ίδιο. Το έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.
Ότι τα έχουμε μπλέξει, δεν υπάρχει αμφιβολία. -
Καλησπέρα.
Προσωπική μου άποψη είναι να καταργηθούν άμεσα όλα τα προνόμια τύπου Ανατολικού Μπλόκ που δίδονται στους αθλητές με την κατάκτηση Ολυμπιακών Μεταλλίων και που σημειωτέον έχουν καταργηθεί σε πολλές πρώην Ανατολικές χώρες.
Για ποιό λόγο να μισθοδοτούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας όταν δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους εκεί και δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο? Γιατί να έχουν τα ίδια προνόμια με τους εργαζόμενους εκεί? Συμμετέχουν στις δραστηριότητες - δηλαδή εργάζονται εκεί - για να απολαμβάνουν τους μισθούς τους?
Το πράγμα είναι απλό στο μυαλό ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό: Προπονούμαι για τη μεγάλη μέρα (βλέπε αγώνας Ολυμπιάδας ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), ντοπάρομαι ασύστολα, κάνω καλή επίδοση και παίρνω μετάλλιο & εξασφάλιση πληρωμής μισθού εφ'όρου ζωής από τις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας. Όσο για τον Αθλητισμό, δεν ξαναεμφανίζομαι σε αγώνες και δεν τρέχει και τίποτα....
Άς καταργηθούν τα προνόμια αυτά και μετά να δώ πόσοι θα είναι παθιασμένοι με τον Πρωταθλητισμό (και όχι Αθλητισμό, είναι άλλο πράγμα).
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Η ΦΙΦΑ έχει επιτύχει να έχουν μόνο 3 μήνες ποινή οι αθλητές της, την στιγμή που η WADA 'ρίχνει' 2 χρόνια.Αναλογα τι φαρμακα εχει παρει ο αθλητης.Καλον στην Ιντερ
'Τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες οι οποίοι μειώθηκαν στην πορεία σε έξι'.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=2&aid=4708 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η ΦΙΦΑ έχει επιτύχει να έχουν μόνο 3 μήνες ποινή οι αθλητές της, την στιγμή που η WADA 'ρίχνει' 2 χρόνια.
Αναλογα τι φαρμακα εχει παρει ο αθλητης.Καλον στην Ιντερ
'Τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες οι οποίοι μειώθηκαν στην πορεία σε έξι'.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=2&aid=4708' target='_blank -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μην συνεχίζετε γιατί θα νταουνιάσουμε στο τέλος αν θυμηθούμε κι άλλα.Ήδη με έπιασε κάτι και θα βγω με το τόπι έξω μπας και συνέλθω.
Μη συζητάς....Εμένα μου ΄ρχεται ν΄αρχίσω να ψάχνω στο YouTube την 'Εκπαιδευτική Τηλεόραση'....
-
Διενεργήθηκαν και αιφνιδιαστικοί (αν θέλετε, βάλτε και εισαγωγικά) έλεγχοι ντόπινγκ στις **δυό **από τις **τρεις **ομάδες του (πρώην) ΠΟΚ. Ε?
-
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
Ντόπινγκ στον αθλητισμό