-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Aν πάντως του προσφέρουν καινούριο με 15.000 €, όσο δλδ ζητάνε και για επισκευή, κάποιο λάκο έχει η φάβα... μπορεί να έχουν κάποια ευθύνη που δεν την ξέρει ο φίλος και να θέλουν με αυτό τον τρόπο να τον δελεάσουν.
Τι να πω, καλύτερα να γλιτώσει όσα μπορεί ο φίλος, ακόμα και αν έκανε μαλακία. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, αν όχι αυτό κάτι άλλο, ποτέ δε ξέρεις τη κουλαμάρα μπορεί να σου τυχει..Πιθανοτατα.Στο λινκ πιο κατω το 2002 μοντελο ειχε ανακληθει για προβλημα στο χειροφρενο,υπηρχε πιθανοτητα δηλαδη να λυθει μονο του οπως και στην συγκεκριμενη περιπτωση.
http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recall ... search.asp' target='_blank
-
Aν πάντως του προσφέρουν καινούριο με 15.000 €, όσο δλδ ζητάνε και για επισκευή, κάποιο λάκο έχει η φάβα... μπορεί να έχουν κάποια ευθύνη που δεν την ξέρει ο φίλος και να θέλουν με αυτό τον τρόπο να τον δελεάσουν.
Τι να πω, καλύτερα να γλιτώσει όσα μπορεί ο φίλος, ακόμα και αν έκανε μαλακία. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, αν όχι αυτό κάτι άλλο, ποτέ δε ξέρεις τη κουλαμάρα μπορεί να σου τυχει..Σκεψου οτι το αγοραζουν 15κ.....δινουν αλλα 5 χιλιαρικα αυτοι(αν στοιχιζει 15 για ιδιοτη καπου εκει θα εινα ιτο κοστος για την αντιπρψσοπεια)....και σε 3-4 μηνες το πουλανε σαν test drive ατρακαριστο
Λεμε τωρα....αν ισχυει αυτο και δεν εχουμε καταλαβει λαθος. -
με τοση εκταση που εχει παρει το θεμα θα ειχε πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε πως εχει γινει το mini μετα απο την πτωση απο 40 μετρα γκρεμο...
-
Ο χρήστης johnaudi έγραψε:
με τοση εκταση που εχει παρει το θεμα θα ειχε πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε πως εχει γινει το mini μετα απο την πτωση απο 40 μετρα γκρεμο...θες να δεις ντοκουμέντα από τη σφαγή ε?
Αιμοβόρε! -
με τοση εκταση που εχει παρει το θεμα θα ειχε πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε πως εχει γινει το mini μετα απο την πτωση απο 40 μετρα γκρεμο...
θες να δεις ντοκουμέντα από τη σφαγή ε?
Αιμοβόρε!Σωστά δε λέει να φανταζόμαστε μόνο...
-
Ευχομαι να βγαλεις καποιο αποτελεσμα απο ολη την ιστορια
παντως και εγω το χειροφρενο μονο του,δεν το εμπιστευομαι
Παντα ταχυτητα και χειροφρενο,αλλα τροχους σπανια στριβω
Παντως εντυπωση μου ειχε κανει οτι και σε μενα με ταχυτητα μεσα και χειροφρενο σε μια κατηφορα γκρεμο, σε ενα νησι τσουλαγε το αυτοκινητο
και ειχα χαρει γιατι δεν ειχε κανενα εκει παρκαρισμενο και απο μεσα μου σκεφτηκα γιατι κανειις δεν το αφηνει εδω και ψαχνουν τοση ωρα πιο κατω και γινεται της κακομοιρας
Σταματαω,σβηνω,εχω ταχυτητα ,τραβαω χειροφρενο ,αφηνω φρενο και το αυτοκινητο αρχισε να κλωτσαει σιγα σιγα και να τσουλαει.Οποτε αλλαξα θεσηΑντιστοιχο περιστατικο ετυχε σε φιλο με με μπεμπα 3.16 του 2002
Τραβηξε χειροφρενο,χωρις ταχυτητα και το αμαξι τσουλησε και εσκασε στον πισω
Ευτυχως το πισω αυτοκινητο δεν απειχε παραπανω απο μισο μετρο και οι ζημιες ηταν γρατζουνιες μονο στους προφυλακτηρες
Μπες σε φορουμ με μινι και ρωτα για αντιστοιχα προβληματαΚαι κατι ακομη
Η οροφη αποτελει ενα απο βασικα δομικα στοιχεια στα αυτοφερομενα αμαξωματα
Και συνηθως ολικη βγαινουν αυτοκινητα τα οποια εχουν υποστει ζημια στις κολονες και στην οροφη,η οποια ειναι και το πιο δυσκολα επισκευαζομενο τμημα -
Αν το πουλήσει τελικά ο φίλος στην αντιπροσωπεία, ας μας πει αρχικά το χρώμα και μετά με κανένα pm τον αριθμό πλαισίου.
Μην τύχει και το αγοράσει κανείς από εδώ μέσα για 'αγρατζούνιστο' με λίγα χιλιόμετρα... -
Ο χρήστης Nikos Kar έγραψε:
15000 EYRVV!Κρίμα καινούριο αμάξι.
Ζήτησε ΑΡΚΕΤΑ καλύτερη τιμή για το αμάξι σου, να μοιραστείτε τη ζημιά που έκανε το χειρόφρενο.
-
Τα ποστ για τα πλαίσια μεταφέρθηκαν εδώ.
[mod drdino] -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ποστ για τα πλαίσια μεταφέρθηκαν εδώ.
[mod drdino]Τhanks...
-
βαλε δικηγορο...οσο το καθυστερεις τοσο χειροτερα ειναι
-
έχεις μάρτυρες για το όλο συμβάν, οπότε θα δικαιωθείς.
Πάρε τηλέφωνο στη γενική γραμματεία καταναλωτή και θα σου που ακριβώς τί πρέπει να κάνεις, στείλε και εξώδικο ΑΜΕΣΑ στην αντιπροσωπεία που θα τους ζητάς ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ποσά για κάθε μέρα που είσαι χωρίς αμάξι και θα ζητάς αντικατάσταση του αυτοκινήτου.Να σου αλλάξει η αντιπροσωπεία το αμάξι είναι τίποτα για αυτήν! -
5 με 6 χιλιαρικα παιρνουν το ΜΙΝΙ στην αντιπροσωπεια.... Σε λιγο θα με πουν να τους το αφησω και για παλιοσιδερα μιας και ετυχαν ετσι τα πραμματα βρε παιδι μου!Γυρω στα 15 θελει για επισκευη.Οπως και να'χει αμα το δωσω στην αντιπροσωπεια σιγουρα θα το πουλησουν για καινουριο...Μολις 200 χιλιομετρα ειχα γραψει!
-
μην τους κανεις τη τιμη να τους το δωσεις.θα κοροιδεψουν καποιον αλλο μετα.καλυτερα επισκευασε το και διεκδικησε καλυτερη τιμη στην επισκευη...
-
Ο χρήστης Nikos Kar έγραψε:
5 με 6 χιλιαρικα παιρνουν το ΜΙΝΙ στην αντιπροσωπεια.... Σε λιγο θα με πουν να τους το αφησω και για παλιοσιδερα μιας και ετυχαν ετσι τα πραμματα βρε παιδι μου!Γυρω στα 15 θελει για επισκευη.Οπως και να'χει αμα το δωσω στην αντιπροσωπεια σιγουρα θα το πουλησουν για καινουριο...Μολις 200 χιλιομετρα ειχα γραψει!Αυτοί λένε 5 για να τα βρείτε λίγο πιο πάνω. Μην κάθεσαι και πολυσυζητάς μαζί τους τώρα. Πρώτα απαίτησε εσύ αυτά που θες και ακόμα παραπάνω και μετά βρείτε τα εκεί που νομίζεις πως θα είσαι εσύ ικανοποιημένος. Εκεί άσε να σου κάνουν αυτοί προτάσεις και μην πας με στυλ συμβιβασμού
Ακολούθα τα δικοιώματα που έχεις ως καταναλωτής και μην ψαρώνεις!
και σε ότι λες να αναφέρεις ότι επιφυλάσεσαι για δημοσιοποίηση κάθες τί που λένε-γραπτής επικοινωνίας-προτείνουν στις αρμόδιες αρχές και στον τύπο-ίντερνετ. -
Σαφως και δεν εδωσα σημασια στις μπουρδες τις αντιπροσωπειας.Αυτοι κανουν τους κινεζους και τους χαζους! θα κυνηγησω πρωτα την κοινοποιηση του γεγονοτος με δικηγορο στη γερμανια.Μπας και δεχτουν συμβιβασμο...
-
ακομα δεν κατάλαβα ομως κατι...
πώς καταφερες κ υπερ8έρμανες τα πισω φρενα?
200 χλμ εκανες λες,φανταζομαι δεν το πηγες οπως εάν 8α ηταν στρωμένο, σαλονικη-χαλκιδικη' εχει παμπολλά χλμ που δεν ακουμπάς ουτε μια 1 φορά το πενταλ των φρενων.
'η κατι αλλο έπαιξε η' εισαι λαμαρινοφάγος
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ακομα δεν κατάλαβα ομως κατι...πώς καταφερες κ υπερ8έρμανες τα πισω φρενα?
200 χλμ εκανες λες,φανταζομαι δεν το πηγες οπως εάν 8α ηταν στρωμένο, σαλονικη-χαλκιδικη' εχει παμπολλά χλμ που δεν ακουμπάς ουτε μια 1 φορά το πενταλ των φρενων.
'η κατι αλλο έπαιξε η' εισαι λαμαρινοφάγος
Το έγραψα και προηγουμένως, αν η καστάνια στο χειρόφρενο είναι σφιχτή και πατάς το κουμπί όταν τραβάς το χειρόφρενο (λάθος χειρισμός) μπορεί να μην ασφαλίσει σωστά και μετά από λίγο να πέσει το χειρόφρενο 1-2 σκάλες (κλικ).
-
Πάντως αυτό με το χειρόφρενο μου έκανε εντύπωση κ σήμερα που ανέβηκα σε citroen c2 μιας φίλης σε όχι και τόσο μεγάλη κατηφόρα,ενώ τράβηξε χειρόφρενο(τέρμα) στο φανάρι όταν άφησε για λίγο το φρένο άρχισε να κατηφορίζει!Εμένα σε seat δεν το έχει κάνει ποτέ.Το συζητήσαμε και μου είπε οτι πάντα βάζει κ ταχύτητα κ εγώ της πρότεινα όταν το παρκάρει γιατί μένει σε κατηφορικό δρόμο να γυρίζει τα λάστιχα στο πεζοδρόμιο(μου το έχει πεί ο μπαμπάς μου απο την πρώτη μέρα που οδήγησα)
-
Παιδια εμενα ποτε δεν εχει κανει κατι τετοιο το αμαξι (βασικα δεν ξερω γιατι -ισως να μου το ειχε πει ο δασκαλος οδηγησης- απο την πρωτη μερα που οδηγω ακομη και σε ισωμα να παρκαρω βαζω ταχυτητα.) μηπως θελει ρεγουλαρισμα το χειροφερενο της φιλης σου?
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ! (πρόβλημα σε Mini Cooper)