-
Στις 29 Μαρτίου 2008 στις 8 το βράδυ τοπική ώρα, 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως το Δουβλίνο, η Κοπενχάγη, το Τορόντο, το Σικάγο, η Μελβούρνη, το Μπρισμπέιν, το Τελ Αβίβ και η Μαννίλα, θα ενωθούν και θα σβήσουν τα φώτα τους για την ΄Ωρα της Γης.
Στην Ελλάδα λόγω έλλειψης επίσημου οργανωτικού φορέα, το θέμα αφήνεται στα χέρια μας. Στην Αίγινα έχει ήδη δημιουργηθεί ένας μικρός ανεξάρτητος οργανωτικός πυρήνας, ενώ η Αθήνα παραμένει προκλητικά αμέτοχη. Όχι για πολύ.
Κανε ενα κλικ εδω....
-
Στις 29 Μαρτίου 2008 στις 8 το βράδυ τοπική ώρα, 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως το Δουβλίνο, η Κοπενχάγη, το Τορόντο, το Σικάγο, η Μελβούρνη, το Μπρισμπέιν, το Τελ Αβίβ και η Μαννίλα, θα ενωθούν και θα σβήσουν τα φώτα τους για την ΄Ωρα της Γης.
Στην Ελλάδα λόγω έλλειψης επίσημου οργανωτικού φορέα, το θέμα αφήνεται στα χέρια μας. Στην Αίγινα έχει ήδη δημιουργηθεί ένας μικρός ανεξάρτητος οργανωτικός πυρήνας, ενώ η Αθήνα παραμένει προκλητικά αμέτοχη. Όχι για πολύ.
Κανε ενα κλικ εδω....
-
Κανε ενα κλικ εδω....
-
Εμεις το καναμε επι 10 ημερες ,εξω οι αργιες ,χωρις να θελουμε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμεις το καναμε επι 10 ημερες ,εξω οι αργιες ,χωρις να θελουμε!!σωστό!
Η οικολογική πλευρά της απεργίας της ΔΕΗ..ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ ότι οι εργαζόμενοι έχουν 100% δίκιο.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Εμεις το καναμε επι 10 ημερες ,εξω οι αργιες ,χωρις να θελουμε!!
σωστό!
Η οικολογική πλευρά της απεργίας της ΔΕΗ..ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ ότι οι εργαζόμενοι έχουν 100% δίκιο.
Είδες η ΔΕΗ ?
-
ποσο σπαστικες ειναι αυτες οι δηθεν κινησεις της οικολογικης μοδας για να απενοχοποιησουμε τους ευατους μου κ ταχα μου ειμαστε ευαισθητοποιημενοι
παντως η δεη φροντισε με το ζορι να μας κανει οικολογους,ακους εκει κλεισαμε τα φωτα για 5 λεπτα στη βουλη και κατι τρεχει στα γυφτικαυγ:απο ποτε το δουβλινο,η κοπεγχαγη,το τελ αβιβ ανηκουν στις μεγαλυτερες πολεις κτλπ,εχω την εντυπωση οχι μονο οτι δεν ειναι μεγαλες αλλα οτι ειναι κ πολυ μικροτερες της αθηνας
-
Κατω το ΣΚΑΪ και ο Bono
-
Γιατί μου θυμίζει κάτι χριστουγεννιάτικες ευασθητοποιήσεις, για τους φτωχούς και άστεγους που τους δίνουμε μια σούπα(και σχωρνάμε τα πεθαμένα μας);
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γιατί μου θυμίζει κάτι χριστουγεννιάτικες ευασθητοποιήσεις, για τους φτωχούς και άστεγους που τους δίνουμε μια σούπα(και σχωρνάμε τα πεθαμένα μας);Δηλαδή κυριέ μου, οι φτωχοί έχουν δικαίωμα διατροφής μόνο με σούπες; Αίσχος!
Από αύριο αρχίζω καθιστική διαμαρτυρία έξω απ' τη Βουλή των Ελλήνων, ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φάνε και οι φτωχοί μια γαλοπούλα τα Χριστούγεννα, ένα κοψίδι, μια μαγειρίτσα βρε αδερφέ! ... -
Η μόνη λύση είναι να κάνουμε τρόπο ζωής τις ενέργειες που πρέπει έτσι ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλων για να έχουμε...γιατί να κλείσει τα φώτα πχ ένας ο οποίος δεν έχει καταλύτη στο αυτοκίνητο του? πότε κάνει περισσότερο ζημιά?
πλέων έμαθα να σέβομαι περισσότερο το περιβάλλον και αισθάνομαι ότι συμβάλω ενεργά για έναν σκοπό!δεν στερούμε τίποτα απλά όπου μπορώ βοηθάω!
Ωρα της Γης