-
μην το κανουμε παλι πεδιο αντιπαραθεσης για τον λεμπ και τους αλλους..οι πραγματικοι φιλοι του σπορ θελουν να βλεπουν ωραιους αγωνες και θεαμα ανεξαρτητα του ποιος νικα σε καθε αγωνα...ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας αλλα μεχρι εκει..δε χρειαζεται να το κανουμε ολυμπιακος παναθηναικος.δεν ειναι ετσι.
-
Συμφωνώ και επαυξάνω theo.
-
το loeb τον θεωρω κορυφαιο οδηγο δεν το συζηταμε.και φυσικα ειναι φαβορι για το τον τιτλο.αλλα φετος απο οτι βλεπω δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα.
το μονο που μου την σπαει στον γαλλο ειναι οτι δεν χαλαει ποτε το αμαξι του....
-
Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου fabia!! Αλλά για τελευταία φορά θα σου θυμίσω..
Πέρσι με τον Ψήλο, πόσες εξόδους είχε ο Loeb και πόσες ο ψήλος?? -
o ψηλος ειχε περισοτερες.να μην εκανε μαμακιες να το επαιρνε το πρωταθλημα.
-
το loeb τον θεωρω κορυφαιο οδηγο δεν το συζηταμε.και φυσικα ειναι φαβορι για το τον τιτλο.αλλα φετος απο οτι βλεπω δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα.
το μονο που μου την σπαει στον γαλλο ειναι οτι δεν χαλαει ποτε το αμαξι του....
Σπάει, σπάει......αλλά μόνο στο shakedown
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αμαν πια αυτος ο panos.t που γραφει στο rally.gr
ενταξει το ξερουμε ρε μεγαλε εισαι πορωμενος με τον loeb αλλα οχι επειδη περασε μπροστα στην βαθμολογια οδευει προς ακομα εναν τιτλο.χαλαρωσε λιγο ακομα δεν μπηκαμε ουτε στα μισα του πρωταθληματος.ο loeb για μενα σε αυτον το αγωνα τα βρηκε ολα ετοιμα.απλα εχασαν οι αντιπαλοι και περασε μονος του μπροστα και πηγε περιπατο.
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου αδερφε
-
ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΤΕΡ ΣΤΟΝ ΛΟΕΠ.... ΧΟΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΟΝΟΘΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ.... ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ...
-
Ενταξει σε αλλους μπορει να αρεσουν αυτοι οι αγωνες και αυτα τα αποτελεσματα, αλλα προτιμω αγωνες με wrc στους βαθμους, λιγες εγκαταλειψεις και νικη του τχαυτερου.
Απο αυτα μονο το τελευταιο εγινε, και δειχνει οτι ο Loeb ειναι πραγματικα μεγαλος γιατι ξερει να προσαρμοζεται και εχει τακτικη και αυτοσυγκρατηση να παιρνει το καλυτερο αποτελεσμα που οτυ αναλογει καθε φορα.
-
WRC 2008 - 4oς γύρος Ράλλυ Αργεντινής