-
Μετά το τέλος και της 15ης ειδικής Villa del Dique, η κατάταξη εμπρός μένει αμετάβλητη..Ο Mathew μάλλον έχασε παρά πολύ χρόνο..Περίεργο. Βρες μπας το κάνουν για να ανέβει και άλλο ο Hirvonen?? Με αυτά και τα άλλα 5 ο μεγάλος Corand..
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Με αυτά και τα άλλα 5 ο μεγάλος Corand..ΕΛΕΟΣ!!!!!!5ος ο RAUTENBACH!Με 16 λεπτά διαφορά!.....ΠΟΛΥ ΕΛΕΟΣ!!!!!
Μήπως να τρέξω και εγώ στον επόμενο αγώνα του wrc? ποιός ξέρει μπορεί να έχω ελπίδες για διάκριση ... Αλήθεια που είναι?
-
Λέγαμε πριν καμία 20 μέρες ότι το Mexico ήταν ένας πολύ συναρπαστικός αγώνας..με πολλά αναπάντεχα!!Τώρα τι να πεις. Έχω προσωπικά αρκετά χρόνια έχω να δω τέτοιο αγώνα το τόσα πολλά συμβάντα..Άκου 6ος ο Rautenbach. Κρίμα που δεν συμμετέχει και ο AL QASSIMI!!
-
Ο χρήστης acropolister έγραψε:
Και τον άτκινσον 2ο με 8 βαθμούς διαφορά από τον λεμπ..Λάθος αυτό θα συνέβαινε εαν τερμάτιζε 2ος ο άτκινσον..., τώρα θάναι ο χίρβονεν με
αρκετούς βαθμούς διαφορά .... -
Τέλος και τις 2ης μέρας με καμία αλλαγή πλεον στη κορυφή αν εξαιρέσουμε τον gali!Απομένει η υπερειδικη για την ολοκλήρωση του σκέλους!!!!!
-
θα θελα να δω που θα ηταν ο solberg με hirvonen και latvala.κριμα που βγηκαν εκτος απο νωρις,να βλεπαμε καμια μαχη και ο κοντος να μην επινε τον γαλλικο του.
100% σιγουρος νικητης ο loeb αφου η c4 δεν προκειτε να χαλασει.και το suzuki ακομα ενα προβλημα απο το συστημα διευθυνσης.σε λιγο θα ξεκολανε πορτες,αεροτομες κλπ..
-
-
Eξω και ο Peter!!Κρίμα.
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Eξω και ο Peter!!Κρίμα.ΕΛΕΟΣ!δε γίνονται αυτά τα πράγματα! μέχρι που θα πάει αυτό για τον Πέτερ??Και ο ράουτενμπαχ 4ος και να δούμε αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τα 20΄ διαφορά από τον πρώτο στην τελευταία ειδική!Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να τι καταφέρει αυτό!
-
Απομένει η υπερειδικη για την ολοκλήρωση του επεισοδιακού ράλι της αργεντινής!!
Λοεμπ, ατκινσον, σορντο στην πρώτη τριάδα!! -
Τέλειωσε πριν από λίγο το επεισοδιακό ράλι Αργεντινής. Μεγάλοι κερδισμένοι Loeb-Citroen που δεν παρασύρθηκαν από τα πυροτεχνήματα του Hirvonen στις πρώτες ειδικές του αγώνα και πήραν μια σημαντική νίκη για την συνεχεία του θεσμού.(39 για αυτούς συνολικά)
Στους χαμένους και μεγάλους άτυχους σίγουρα συγκαταλέγετε ο Peter που κατέλειψε στην προ τελευταία ειδική του αγώνα όντος και με διάφορα στην δεύτερη θέση!!
Καταστροφικός αγώνας γενικά για την Ford, και για τον Hirvonen ειδικά, που δεν υπολόγισαν σημαντικά τις δυσκολίες του αγώνα !!Το ότι τερμάτισαν στην πέμπτη θέση μόνο θετικό είναι για αυτούς και για την συνεχεία τους στο θεσμό..
Τέλος μεγάλη νίκη για τον Aigner που τερμάτισε στην 7η θέση , και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από κανέναν. Επόμενος αγώνας το καινούριο στο θεσμό ράλι τις Ιορδανίας. -
Επιτέλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγώνες ράλλυ!!!!
Αγώνες που δεν τερματίζουν στις 8 πρώτες θέσεις οι 8 ταχύτεροι χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό, αγώνες που χρειάζονται τακτική, αγώνες που κερδίζει ο πιό ικανός συνδυάζοντας ταχύτητα, αξιοπιστία και, γιατί όχι, τύχη.
Νικητής ήταν ο Loeb που τα συνδύασε όλα αυτά, νικητής ήταν ο Atkinson που τερμάτισε 2ος συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις αλλά νικητής ήταν και ο Rautenbach που οδήγησε όπως έπρεπε και σημείωσε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Χαμένοι του αγώνα η Ford και ο Wilson, που είδε όλα τα αυτοκίνητα του που τερμάτισαν να χρησιμοποιούν superrally εκτός από αυτό του Villagra ο οποίος επίσης έχασε πολλά λεπτά από προβλήματα...
Κρίμα για τον Petter που έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα μετά από πολύ καιρό, και μπράβο στον Aigner που οδήγησε πολύ γρήγορα αποφεύγοντας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν σχεδόν όλοι οι σοβαροί του αντίπαλοι και πήρε τη νίκη στο Ν.
-
Ο Solberg κανονικα δεν πρεπει να παρει ποινη 15 min (3x5) και να παρει την 4η θεση;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Solberg κανονικα δεν πρεπει να παρει ποινη 15 min (3x5) και να παρει την 4η θεση;Ο κανονισμός έχει αλλάξει από φέτος, και όποιος εγκαταλείπει την 3η μέρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει superrally και να εμφανιστεί στην τελική κατάταξη.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο Solberg κανονικα δεν πρεπει να παρει ποινη 15 min (3x5) και να παρει την 4η θεση;
Ο κανονισμός έχει αλλάξει από φέτος, και όποιος εγκαταλείπει την 3η μέρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει superrally και να εμφανιστεί στην τελική κατάταξη.
Γιατι; Χαζομαρα μου φαινεται...(ασε που χανω ενα κιλο βθμους στον διαγωνισμο )
-
αμαν πια αυτος ο panos.t που γραφει στο rally.gr
ενταξει το ξερουμε ρε μεγαλε εισαι πορωμενος με τον loeb αλλα οχι επειδη περασε μπροστα στην βαθμολογια οδευει προς ακομα εναν τιτλο.χαλαρωσε λιγο ακομα δεν μπηκαμε ουτε στα μισα του πρωταθληματος.ο loeb για μενα σε αυτον το αγωνα τα βρηκε ολα ετοιμα.απλα εχασαν οι αντιπαλοι και περασε μονος του μπροστα και πηγε περιπατο.
-
Υπαρχει και ενα email στο κειμενο που γραφει για τους δυσαρεστημενους και μη.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ενταξει το ξερουμε ρε μεγαλε εισαι πορωμενος με τον loeb αλλα οχι επειδη περασε μπροστα στην βαθμολογια οδευει προς ακομα εναν τιτλο.χαλαρωσε λιγο ακομα δεν μπηκαμε ουτε στα μισα του πρωταθληματος.ο loeb για μενα σε αυτον το αγωνα τα βρηκε ολα ετοιμα.απλα εχασαν οι αντιπαλοι και περασε μονος του μπροστα και πηγε περιπατο.
Και για εμένα αυτό έκανε ο Λεμπ σε αυτόν τον αγώνα!
Το ότι πάει για τίτλο εκτός από το δημοσιογράφο στο rally.gr που λες,το είπε και χθες στο τέλος της εκπομπής στον ΕΤ1 ο παρουσιαστής,δε θυμάμαι πως τον λένε...Τι σύμπτωση και αυτός με τον Λεμπ είναι? -
Ο χρήστης acropolister έγραψε:
Τι σύμπτωση και αυτός με τον Λεμπ είναι?Nαι
_
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Φίλε Fabia,
νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός στα παραπάνω, γενικός και ειδικός!!Και έμενα δεν μου αρέσει όταν βλέπω ένα κάζο του Loeb αλλά όταν είναι του λόγου το αληθές τι να πω??
Αν γυρίσεις πίσω και δεις το σχολιασμό που έκανε ο panost στην Σουηδία, δεν νομίζω ότι πρέπει να διαμαρτύρεσαι έτσι. Μπορεί να πιστεύει ότι πιστεύει αλλά σε γενικές γραμμές είναι αντικειμενικός!!!
Όσο για το αν πάει ολοταχώς για 5ο τίτλο νομίζω ότι δεν χωρά αμφιβολία, με 3 στα 4 είναι του ηλίου φαεινότερο. Και είτε μας αρέσει είτε όχι ο Γάλλος είναι πραγματικό μεγάλο ταλέντο που αν ανατρέξεις στην ιστορία τον ράλι , δύσκολα θα βρεις όμοιο του!!
WRC 2008 - 4oς γύρος Ράλλυ Αργεντινής