-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν σε νοιάζουν τόσο πολύ οι βενζίνες και τα λάστιχα μάλλον κάποιο λάθος έκανες στην επιλογή αυτοκινήτου.
εχεις ακουσει που λενε οτι η φτωχια θελει καλοπεραση...ενταξει οι γονεις μου εχουν λεφτα και μου το πηραν αλλα δε μπορω ακομα να το συντηρω πληρως μονος μου και να το κανω ο,τι γουσταρω...βενζινη βαζω μονος μου και με τσουζει,αλλα δεν το χω μετανιωσει στιγμη!!!σε 1,5 χρονια ελπιζω να ναι καλυτερα τα πραγματα για μενα..
Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Αν δε θες να το γράψεις μου στέλνεις ΡΜ. Υπολογίζω κάτω από 24.
Είπαμε...το μυαλό μέσα στο κεφάλι! ΜΗ κάνεις μαγκιές στους δρόμους...ειδικά με τέτοιο αυτοκίνητο 265 αλόγων!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Αν δε θες να το γράψεις μου στέλνεις ΡΜ. Υπολογίζω κάτω από 24.
Είπαμε...το μυαλό μέσα στο κεφάλι! ΜΗ κάνεις μαγκιές στους δρόμους...ειδικά με τέτοιο αυτοκίνητο 265 αλόγων!
Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο η ηλικια φιλε μου... Εμεις στα 18 μας περναμε μια 318is E30 και την καναμε σβουρες. Ποτε ομως δεν παθαμε τιποτα, ουτε καν κοντεψαμε... Αλλοι, σκοτωνουν κοσμο στα 40 τους...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προτείνω να σου πάρουυν δώρο και μία πιστωτική για τα έξοδα του αυτοκινήτου....προς το παρον μου παιρνουν δωρο ενα αρ@@δι!!! και λαδια για παραδειγμα που θελω να αλλαζω καθε 7500 ο πατερας μου αρνειται να το καταλαβει (γιατι του ειπαν καθε 15000) οποτε τα μαζευω μονος μου και ουτε για καφε δε παω!!!αλλα τι να κανουμε ρε φιλε θυσιαζομαι για την πραγματικη μου αγαπη!!!!
-
Nick dont get me wrong...μια χαρα ειναι η 120 , δεν το γραψα για να στην πω , καμια σχεση. Απλα ειμαι της αποψης οτι τα premium hatches ειναι πανακριβα σε σχεση μαυτο που προσφερουν. Βεβαια κ το gti απο καποιους premium θεωρειται αλλα γενικα δεν βγαζεις ακρη. Σιγουρα ο καθενας επιλεγει οτι θελει σε σχεση μ αυτα που διαθετει αλλα οταν βρισκεις κατι πιο προσιτο με τα ιδια ισως κ καλυτερα χαρακτηριστικα, το σκεφτεσαι...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο η ηλικια φιλε μου... Εμεις στα 18 μας περναμε μια 318is E30 και την καναμε σβουρες. Ποτε ομως δεν παθαμε τιποτα, ουτε καν κοντεψαμε... Αλλοι, σκοτωνουν κοσμο στα 40 τους...
24 σε λιγες μερες
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πολύ σωστά...αλλά πολλές φορές έχει σημασία και η ηλικία. Τι τύχη πιστεύεις θα είχε ένα GTI σε χέρια ενός 18χρονου και τι στα χέρια ενός 30χρονου? Βεβαίως, τίποτε δεν είναι απόλυτο...και πάνω απ'όλα χρειάζεται μυαλό στο κεφάλι.
Προτείνω να σου πάρουυν δώρο και μία πιστωτική για τα έξοδα του αυτοκινήτου....
προς το παρον μου παιρνουν δωρο ενα αρ@@δι!!! και λαδια για παραδειγμα που θελω να αλλαζω καθε 7500 ο πατερας μου αρνειται να το καταλαβει (γιατι του ειπαν καθε 15000) οποτε τα μαζευω μονος μου και ουτε για καφε δε παω!!!αλλα τι να κανουμε ρε φιλε θυσιαζομαι για την πραγματικη μου αγαπη!!!!
Εδώ λοιπόν έρχεσαι στα λεγόμενά μου...αυτό έχει περισσότερη σημασία και από τις επιταχύνσεις και από τις τελικές και από τον εξοπλισμό και από το σήμα και από άλλα πολλά. Να γουστάρεις 100% αυτό που οδηγείς, τέλος.
Nick dont get me wrong...μια χαρα ειναι η 120 , δεν το γραψα για να στην πω , καμια σχεση. Απλα ειμαι της αποψης οτι τα premium hatches ειναι πανακριβα σε σχεση μαυτο που προσφερουν. Βεβαια κ το gti απο καποιους premium θεωρειται αλλα γενικα δεν βγαζεις ακρη. Σιγουρα ο καθενας επιλεγει οτι θελει σε σχεση μ αυτα που διαθετει αλλα οταν βρισκεις κατι πιο προσιτο με τα ιδια ισως κ καλυτερα χαρακτηριστικα, το σκεφτεσαι...
Ναι βρε...το κατάλαβα ...ούτε κι γω στη λέω, απλά με την ευκαιρία του ποστ σου ξεκαθαρίζω λίγο την εικόνα και την διαφορετικότητα των αυτοκινήτων, του target audience τους και γιατί κοστίζουν όσο κοστίζουν.
Όλα τα σκέφτεσαι...αλλά τελικά αποφασίζεις με τη καρδιά...αυτό δηλαδή που τελικά σε γεμίζει...και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να κάνει ο φίλος, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί από τότε που άνοιξε το τόπικ
-
επισης η ηλικια οντως δε παιζει σχεση αλλα οσο μεγαλωνεις πηζει το μυαλο οπως και να το κανουμε...παντως για να διευκρυνισω το ενα αυτοκινητο το διελυσα μεθυσμενος γιατι ειχα χωρισει απο την πρωτη μου σχεση και ημουν τελειως απογοητευμενος μικρος και καθυστερημενος(επισης εβρεχε) και το δευτερο ενα clio γιατι ηθελα να σπασω το προσωπικο μου ρεκορ ντραφι(πανω στη πεντελη)-γλυφαδα απο το σπιτι μιας αλλης κοπελας μου και στη μαραθωνος πεταχτηκε μεθυσμενος(παρανομη αναστροφη) ,στην τοτε ηλικια μου δλδ 21, τυπας με αγροτικο και επεσα πανω του με σιγουρα 110χλμ και ευτυχως σημαδεψα καροτσα,αλλα εκει εφταιγε αυτος και μαλιστα με πληρωσε οποτε μια χαρα(παρεπιπτοντως η ρενω σε παθητικη τα σπαει!!)καθως τρεχω δεν εχω κανει ποτε ατυχημα εκτος απο το προαναφερθεν και πλεον δε θα ξεσκιστω να περασω καθε οριο,μεχρι εκει που μπορω και σιγα σιγα μαθαινω...
-
Επιβεβαιώθηκα πάντως για τη κατανάλωση του 2λτ μοτέρ μου από συμφορουμίστα εδώ.
επισης η ηλικια οντως δε παιζει σχεση αλλα οσο μεγαλωνεις πηζει το μυαλο οπως και να το κανουμε...παντως για να διευκρυνισω το ενα αυτοκινητο** το διελυσα μεθυσμενος** γιατι ειχα χωρισει απο την πρωτη μου σχεση και ημουν τελειως απογοητευμενος μικρος και καθυστερημενος(επισης εβρεχε) και το δευτερο ενα clio γιατι ηθελα να σπασω το προσωπικο μου ρεκορ ντραφι(πανω στη πεντελη)-γλυφαδα απο το σπιτι.Συγνώμη...αλλά θεωρώ απαράδεκτους τους λόγους που τράκαρες.
Γιαυτό λέω...ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκεί δεν έχει σημασία να έχεις GTI, 120i ή και SUV!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επιβεβαιώθηκα πάντως για τη κατανάλωση του 2λτ μοτέρ μου από συμφορουμίστα εδώ.επισης η ηλικια οντως δε παιζει σχεση αλλα οσο μεγαλωνεις πηζει το μυαλο οπως και να το κανουμε...παντως για να διευκρυνισω το ενα αυτοκινητο** το διελυσα μεθυσμενος** γιατι ειχα χωρισει απο την πρωτη μου σχεση και ημουν τελειως απογοητευμενος μικρος και καθυστερημενος(επισης εβρεχε) και το δευτερο ενα clio γιατι ηθελα να σπασω το προσωπικο μου ρεκορ ντραφι(πανω στη πεντελη)-γλυφαδα απο το σπιτι.
Συγνώμη...αλλά θεωρώ απαράδεκτους τους λόγους που τράκαρες.
Γιαυτό λέω...ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκεί δεν έχει σημασία να έχεις GTI, 120i ή και SUV!
εδω θα συμφωνησω τελειως μαζι σου...να σου πω κατι εχω κανει τοσα πολλα χλμ πλεον και τοσες μαλακιες που τιποτα δε με ξαφνιαζει πια... ειδικα τους ασχετους μαλακες τους εντοπιζω απο μακρια και ξερω τι θα κανουν πριν το κανουν αλλα τα απροοπτα υπαρχουν και θα υπαρχουν πως να το κανουμε...
-
πάρε την μπέμπα είπαμε.....
-
Το χωρίς καμιά σκέψη και με κλειστά τα μάτια BMW μ' άρεζαν
Μετά από πόσες σελίδες σε αυτό το συμπέρασμα καταλήξαμε; Είναι κι ακριβότερη..
Έχουμε κάνα review τουλάχιστον που να λέει ότι η 120i είναι καλό αυτοκίνητο ή το παίρνουμε ως δεδομένο επειδή είναι ....ΒΜW; Εγώ πάντως μέχρι να διαβάσω αυτό thread όλα τα entry level της BMW υποτιμητικά τα κοίταζα και όχι χωρίς λόγο...
Και το πισωκίνητο από μόνο του δε λέει τίποτα πέρα από το ότι είναι λιγότερο ασφαλές, έχεις λιγότερο έλεγχο και ότι θέλει χέρια που πολύ αμφιβάλω για το αν κάποιοι από δω μέσα που την υποστηρίζουν τόσο έντονα τα έχουν
-
ενταξει τωρα υπερβαλλεις λιγο, δεν εχει κ καμια τρελη ιπποδυναμη το 120 για να θελει τα χερια.....αλλωστε υπαρχουν τα ηλεκτρονικα...παντως αν κ θεωρω την bmw καλυτερο αυτοκινητο απο το vw , πιστευω οτι το γκολφ στα λεφτα αυτα προσφερει πολυ περισσοτερα ,(γκαζια , οδικη συμπεριφορα, εμφανιση, κ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητηρα), κ το λες επειδη φοραω τον ιδιο κινητηρα στπ πασσατ το διλιτρο τουρμπο , κ νιωθεις οτι δεν κρεμαει πουθενα.
-
Ένας λόγος παραπάνω το ότι δεν έχει δύναμη, χάνεις όποιο πλεονέκτημα σου δίνει η πίσω κίνηση. Δε ξέρω, έχω μάθει σε πισωκίνητα, πήγα μετά σε μπροστά κίνηση και τώρα οδηγώ προσθιοκίνητο-4WD SUV. Κατα καιρούς έχουν περάσει απο τα χερια μου αρκετά αυτοκίνητα. Συνήθως οδηγώ σβέλτα σε ορεινό δρόμο και στα 10-12 χρόνια που οδηγώ μου άρεσε από ανέκαθεν να πειραματίζομαι με ότι αυτοκίνητο πέφτει στα χέρια μου. Τη σιγουριά που μου προσφέρει στην καθημερινή χρήση η μπροστά κίνηση δε θα την άλλαζα. Δε λέω πιο πολύ πλάκα έχει η πίσω κίνηση αλλά στην περίπτωση που μου γλιστρούσε μη εσχαιμένα το αυτοκίνητο εκτός απο το τιμόνι θα θελα και τη ροπή μπροστά
Για τα ηλεκτρονικά θα συμφωνήσω, δεν τα έλαβα υπόψη
-
προς το παρον μου παιρνουν δωρο ενα αρ@@δι!!! και λαδια για παραδειγμα που θελω να αλλαζω καθε 7500 ο πατερας μου αρνειται να το καταλαβει (γιατι του ειπαν καθε 15000) οποτε τα μαζευω μονος μου και ουτε για καφε δε παω!!!αλλα τι να κανουμε ρε φιλε θυσιαζομαι για την πραγματικη μου αγαπη!!!!
Φίλε μου δεν σου δίνει ο πατέρας σου λεφτά για λάδια για το s3 κάθε 7500 χιλιόμετρα??Καλά εσύ ζεις ένα δράμα.Πως την παλεύεις αλήθεια?
επισης η ηλικια οντως δε παιζει σχεση αλλα οσο μεγαλωνεις πηζει το μυαλο οπως και να το κανουμε...παντως για να διευκρυνισω το ενα αυτοκινητο το διελυσα μεθυσμενος γιατι ειχα χωρισει απο την πρωτη μου σχεση και ημουν τελειως απογοητευμενος μικρος και καθυστερημενος(επισης εβρεχε) και το δευτερο ενα clio γιατι ηθελα να σπασω το προσωπικο μου ρεκορ ντραφι(πανω στη πεντελη)-γλυφαδα απο το σπιτι μιας αλλης κοπελας μου και στη μαραθωνος πεταχτηκε μεθυσμενος(παρανομη αναστροφη) ,στην τοτε ηλικια μου δλδ 21, τυπας με αγροτικο και επεσα πανω του με σιγουρα 110χλμ και ευτυχως σημαδεψα καροτσα,αλλα εκει εφταιγε αυτος και μαλιστα με πληρωσε οποτε μια χαρα(παρεπιπτοντως η ρενω σε παθητικη τα σπαει!!)καθως τρεχω δεν εχω κανει ποτε ατυχημα εκτος απο το προαναφερθεν και πλεον δε θα ξεσκιστω να περασω καθε οριο,μεχρι εκει που μπορω και σιγα σιγα μαθαινω...
Είσαι σίγουρος πως έπηξε το μυαλό σου???Γιατί δεν έχω ακούσει πιο ανώριμη συμπεριφορά ανθρώπου στο δρόμο.Και να φανταστείς πως έπαιρνα τα γραφόμενα σου μέχρι τώρα στα σοβαρά(s3 έχει έλεγα κάτι θα ξέρει)...Με διεψευσες πανηγυρικά.
ειδικα τους ασχετους μαλακες τους εντοπιζω απο μακρια
Εεεεπ! Οχι προσωπικά!
(Moderator nass)
ps Link-gr:Σορυ δεν κρατήθηκα.....
-
επισης η ηλικια οντως δε παιζει σχεση αλλα οσο μεγαλωνεις πηζει το μυαλο οπως και να το κανουμε...παντως για να διευκρυνισω το ενα αυτοκινητο το διελυσα μεθυσμενος γιατι ειχα χωρισει απο την πρωτη μου σχεση και ημουν τελειως απογοητευμενος μικρος και καθυστερημενος(επισης εβρεχε) και το δευτερο ενα clio γιατι ηθελα να σπασω το προσωπικο μου ρεκορ ντραφι(πανω στη πεντελη)-γλυφαδα απο το σπιτι μιας αλλης κοπελας μου και στη μαραθωνος πεταχτηκε μεθυσμενος(παρανομη αναστροφη) ,στην τοτε ηλικια μου δλδ 21, τυπας με αγροτικο και επεσα πανω του με σιγουρα 110χλμ και ευτυχως σημαδεψα καροτσα,αλλα εκει εφταιγε αυτος και μαλιστα με πληρωσε οποτε μια χαρα(παρεπιπτοντως η ρενω σε παθητικη τα σπαει!!)καθως τρεχω δεν εχω κανει ποτε ατυχημα εκτος απο το προαναφερθεν και πλεον δε θα ξεσκιστω να περασω καθε οριο,μεχρι εκει που μπορω και σιγα σιγα μαθαινω...Χωρίς κακή διάθεση το παρακάτω
νομίζω πως ο βασικός λόγος που διέλυσες 2 αμάξια είναι ότι δεν τα αγόρασες μόνος σου και είχες στο μυαλό σου τη σιγουριά ότι θα μπορέσεις να αποκτήσεις και 3ο αργά η γρήγορα.
Γιατί εγώ αν και φοιτητής παράτησα σπουδές για ένα διάστημα και δούλεψα ώστε να αποκτήσω αμάξι, οπότε το λυπάμαι ακόμα και όταν πέφτει σε λακούβα.
Εντελώς φιλικά -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Χωρίς κακή διάθεση το παρακάτω
νομίζω πως ο βασικός λόγος που διέλυσες 2 αμάξια είναι ότι δεν τα αγόρασες μόνος σου και είχες στο μυαλό σου τη σιγουριά ότι θα μπορέσεις να αποκτήσεις και 3ο αργά η γρήγορα.
Γιατί εγώ αν και φοιτητής παράτησα σπουδές για ένα διάστημα και δούλεψα ώστε να αποκτήσω αμάξι, οπότε το λυπάμαι ακόμα και όταν πέφτει σε λακούβα.
Εντελώς φιλικάδεν εχω κακη διαθεση με κανενα ουτε με τον απο τον link 20 apo πανω ισως επειδη δε βλεπω τι μου εγραψε ...επειδη αυτα που λες ειναι εν μερη αληθεια,δεν υπολογιζεις το ιδιο κατι που δεν εχεις δουλεψει για να αποκτησεις δεχομαι πως εκανα οσα εκανα απο απερισκεψια και κωλοπαιδαιρισμο,αλλα αν ειχες την ευκαιρια να στα πληρωσουν αλλοι και συ το ιδιο θα'κανες και μη νομιζεις οτι κανω τις ιδιες μαλακιες τωρα γιατι σαν αυτο που χω τωρα δε μπορουν να μου παρουν αλλο..απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως σε οποιον επαιρναν το οποιοδηποτε 'γαματο για την ηλικια του αυτοκινητο' πιστευω οτι ευχαριστως θα το δεχοταν και οσοι λενε οτι δε θα επιβαρυναν τους γονεις τους η θα προτιμουσαν να ειναι αυτοδημιουργητοι και τετοια τα ακουω βερεσε.... δουλευοντας σα σκυλι στα 30φευγα και αν θα αποκτουσα κατι τετοιο,αλλα στα 35 θα χω αλλες ασχολιες και δεν ξερω καν αν θα ζω μεχρι τοτε...το θεμα ειναι τι κανω τωρα.. τωρα το αν περναω δραμα που λεει ο link 20 του απαντω οτι δραμα δε περναω,αλλα 60-70 ευρω βενζινη τη βδομαδα τα σκαω και απο τη στιγμη που ζω με χαρτζιλικι π@@τσωνομαι..
ισως δεν ηταν εξυπνη επιλογη να φτασω σε αυτο το σημειο αλλα τωρα που εφτασα δεν το μετανιωνω καθολου....ισως θα πρεπε να δουλευω,αλλα θελω να παρω πτυχιο..
χαραμοφαης ισως ειμαι για πολλους,ισως παλι οχι,σιγουρα ομως δεν ειμαι το προκομενο παιδακι που διαβαζει και παιρνει πτυχιο δουλευοντας στα 4 χρονια...ειμαι λαμογιο και εκμεταλλευομαι οποια κατασταση μπορω και το παραδεχομαι ανοικτα και ειμαι τυχερος που οι γονεις μου δε με πεταξαν ποτε σε κανα δημοσιο σχολειο για να πανε ταξιδακια και να παρουνε mercedes για παρτη τους,παντα χειροτερα απο μενα περνουσαν το οτι το εκμεταλλευτηκα ειναι δικαιωμα μου και οποιος μπορει να το κανει ας το κανει...
στο κατω κατω ενα renault 19 διελυσα που ποσο να κανε η παλιατζουρα,ενα clio που το πληρωσε η ασφαλεια του αλλου και οι συνολικες αλλες ζημιες μου αντε να ναι 4000..
και αν οδηγω μισο χρονο και s3 τα προηγουμενα 5 οδηγουσα μαλακιες...
το οτι μου καναν μια χαρη με καποια θυσια οι γονεις μου επειδη εβλεπαν ποσο μου αρεσουν τα αυτοκινητα μαγκια τους, το ιδιο θα κανω κι εγω στο παιδι μου και το ιδιο θα πρεπε να κανουν ολοι στα μετρα του ο καθενας...αυτα χωρις παρεξηγησεις και επι προσωπικου..
-
...δεχομαι πως εκανα οσα εκανα απο απερισκεψια και κωλοπαιδαιρισμο,αλλα αν ειχες την ευκαιρια να στα πληρωσουν αλλοι και συ το ιδιο θα'κανες...Μην παιρνεις και ορκο...
-
ε δεν είμαστε καλα...
-
στο κατω κατω ενα renault 19 διελυσα που ποσο να κανε η παλιατζουραΦιλε μου δε διαφωνω (εντελως) σε αυτα που γραφεις, αλλα μην υποτιμας κανενα αυτοκινητο.
Υπαρχουν οδηγοι που πληρωνουν δοσεις για ενα μεταχειρισμενο Renault 19 , σημερα... -
Καλά ξηγιέσαι Και φυσικά οποιοσδήποτε (με κάποια τρέλα για τα αμάξια, όπως εμείς εδώ μέσα δλδ) είχε τη δυνατότητα που είχες εσύ θα την εκμεταλλευόταν. Να έχεις όμως υπ'όψην ότι κάποιοι στην ηλικία σου δουλεύουμε ακόμα και για αυτά τα 50 ευρώ βενζίνης τη βδομάδα... αν και πιστεύω πως το καταλαβαίνεις έτσι κι αλλιώς.
τι να αγορασω? bmw 1 ή golf gti