-
Μιλάει και λέει ο καθένας εδώ μέσα ότι θέλει... Ας περιμένουμε το Κ.Λώρη τι έχει να πει και μετά βγείτε και δικάστε όλους αυτούς που κράζετε...
-
Περαστικα σε Αρη-Λωρη και γρηγορη επανοδο στους αγωνες!
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ APR ......ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ
....ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!
ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ !!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤP.S
TΙΤΛΟΣ ...ΤΑ ΓΙΔΙΑ!!!!Συγνωμην ο κ.APR και ο κ. Καρβελας που ειχατε εψες ειναι το ιδιο προσωπο;
-
[quote='STORM007']
ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
**οσο η ΕΛ.ΑΣ εχει να κανουν πρωταθληματα,να τρωνε και να πινουν απο 20 μπυρες σε καθε αγωνα κατι .................πως να τους αποκαλεσω ρε γαμωτο? μη σας απασχολει τιποτα αλλο.....
αυτοι να τρεχουν , να μειωνουν το επιπεδο των ελληνικων αγωνων και ολα τ'αλλα δε πειραζει...εμεις να πληρωνουμε και εχει ο θεος....[/**quote].....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ???
...ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...., ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ......ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Συγνωμην ο κ.APR και ο κ. Καρβελας που ειχατε εψες ειναι το ιδιο προσωπο;
....ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ???
ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης STORM007 έγραψε:
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ....
.....ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΤΩΡΑ, ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Λέτε να συζητήσουν και γιά τα τρέιλερ................
Θά ήταν καλό να μάθουμε πώς το ΒΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μπορεί και ρυμουλκή τρέιλερ με το αγωνιστικό του ΝΙΩΡΑ. Αραγε είναι νόμιμο.....
Θά ήταν καλό να μάθουμε γιατί τα χρήματα τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ πετιώνται έτσι. Αραγε ειναι προβολή ή ξεκ@ύλωμα κάποιον
Θά ήταν καλό να μάθουμε τι απέγινε το αυτοκίνητο της Ε.Α. που το τράκαρε ο ΝΙΩΡΑΣ στό πήλιο κάνοντας δοκιμές γιά το κένταυρος το 2005. Αραγε το έφτιαξε ο ελληνικός λαός ή ο τρίβλ@κ@ς πού το τράκαρε
Εμένα σάν αγωνιζόμενο αυτά μέ ενδιαφέρουν.........Τά υπόλοιπα.........
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Εμένα σάν αγωνιζόμενο αυτά μέ ενδιαφέρουν.........Τά υπόλοιπα.........
..ΓΙ ΑΥΤΟ ........
Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας ! Φτασαμε στον πατο ..........................VIVE LE SPORT
...ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Μιλάει και λέει ο καθένας εδώ μέσα ότι θέλει... Ας περιμένουμε το Κ.Λώρη τι έχει να πει και μετά βγείτε και δικάστε όλους αυτούς που κράζετε...σωστο.πιστευω το καλυτερο ειναι να μιλησει ο ιδιος.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η απλη λογικη μας λεει οτι για να κριτικαρουμε μια κατασταση η πρεπει να ειμαστε αυτοπτες μαρτυρες η να ακουσουμε και τα δυο μερη.ΟΛΟΙ οι προλαλισαντες και γω μαζι τους ειμαστε ξενοι ως προς το επεισοδειο και απλως εκφραζουμε τη γνωμη μας, αν και μερικοι βρισκουν την ευκαιρια απλως να εκτονωθουν.Ευχομαι περαστικα στο πληρωμα,κουραγιο στους εμπλακεντας στο επεισοδειο να προσπαθησουν να ξεχαστει η απρεπεια που 'εκαναν' και σε μας εδω μεσα λιγη αυτοσυγκρατηση.
+1
η πείρα μίλησε.....
μηδένα πριν του τέλους μακάριζε.
το ιν-καρ του Σωτήρχου το ζήτησαν οι αγωνοδίκες, τα άλλα τα είδαν?
έτσι για το τυπικό και την ισονομία... -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ?
...ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ.....?????
..ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ....ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τφιλτατε μακη
οπως ξερεις κανεις δεν παιρνει μια πρωτοβουλια που αντικειται στους κανονισμους
ο αλυταρχης οι αγωνοδικες οι χρονομετρες οι κριτες συμβαντων και ολοι γενικα αυτοι που σε καθε αγωνα εμπλεκονται απο πλευρας οργανωσης ειναι υποχρεωμενοι να τηρησουν καποιους κανονισμους και να τους επιβαλλουν
κανονισμους που θεσμοτουνται απο την ΕΘΕΑ υπο το αγρυπνο παντα βλεμμα της FIA
ολοι εχουν να λογοδοτησουν για τις πραξεις τους οποιες και αν ειναι αυτες
δεν πιστευω οτι κανεις απο οσους ασχολουνται με την διεξαγωγη των αγωνων αυτοκινητου θα κινηθει σε μια αποφαση του η ενεργεια του με μονο γνωμονα την φιλια προς καποιον αγωνιζομενο η ακομα και την εχθροτητα του
ολοι εχουν το αισθημα της ασφαλους διεξαγωγης των αγωνων και της σωστης τηρησης και εφαρμογων των ισχυοντων κανονισμων
και μια προταση προς εσενα για να κλεισω
θα μπορουσες να κανεις μια εκπομπη με θεμα τον μηχανοκινητο αθλητισμο γενικα και να καλεσεις σε αυτη εμπλεκομενους απο ολες τις πλευρες ειτε αυτοι λεγονταο οδηγοι ειτε χορηγοι ειτες λυταρχες ειτε αγωνοδικες ειτε κριτες ειτε τεχνικοι εφοροι ειτε ακομα και απλοι θεατες και να πουν τις αποψις τους οπως τις βλεπει ο καθενας απο την πλευρα του
σε ευχαριστω για την κουραση που σου προκαλεσα διαβαζοντας με και ελπιζω να ανταποκριθεις σε αυτη την προταση
δημητρης
-
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
φιλτατε μακη
ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗοπως ξερεις κανεις δεν παιρνει μια πρωτοβουλια που αντικειται στους κανονισμους
..ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ...**ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ **ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ !!!!ο αλυταρχης οι αγωνοδικες οι χρονομετρες οι κριτες συμβαντων και ολοι γενικα αυτοι που σε καθε αγωνα εμπλεκονται απο πλευρας οργανωσης ειναι υποχρεωμενοι να τηρησουν καποιους κανονισμους και να τους επιβαλλουν
...ΣΥΜΦΩΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ !!
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ,....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ !!!!κανονισμους που θεσμοτουνται απο την ΕΘΕΑ υπο το αγρυπνο παντα βλεμμα της FIA
...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=22&page_id=704ολοι εχουν να λογοδοτησουν για τις πραξεις τους οποιες και αν ειναι αυτες
....ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ???δεν πιστευω οτι κανεις απο οσους ασχολουνται με την διεξαγωγη των αγωνων αυτοκινητου θα κινηθει σε μια αποφαση του η ενεργεια του με μονο γνωμονα την φιλια προς καποιον αγωνιζομενο η ακομα και την εχθροτητα του
....ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ....ολοι εχουν το αισθημα της ασφαλους διεξαγωγης των αγωνων και της σωστης τηρησης και εφαρμογων των ισχυοντων κανονισμων
...ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !!!!και μια προταση προς εσενα για να κλεισω
θα μπορουσες να κανεις μια εκπομπη με θεμα τον μηχανοκινητο αθλητισμο γενικα και να καλεσεις σε αυτη εμπλεκομενους απο ολες τις πλευρες ειτε αυτοι λεγονταο οδηγοι ειτε χορηγοι ειτες λυταρχες ειτε αγωνοδικες ειτε κριτες ειτε τεχνικοι εφοροι ειτε ακομα και απλοι θεατες και να πουν τις αποψις τους οπως τις βλεπει ο καθενας απο την πλευρα του
...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ??
...ΘΑ ΜΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ???σε ευχαριστω για την κουραση που σου προκαλεσα διαβαζοντας με και ελπιζω να ανταποκριθεις σε αυτη την προταση
δημητρης
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
καπου μακη εχεις δικιο αλλα στα περισσοτερα ΑΔΙΚΟ
ολοι παιρνουμε, σε αυτους ειμαι και εγω σαν κριτης, πρωτοβουλιες αυτο βεβαια εξαρταται απο την ευφραδεια του καθενος
το αν πραττουν αυτα που πρεπει εγγυται στο μυαλο του καθενος
ο καθενας σε ολο το φασμα της ζωης μας εφαρμοζει τους νομους αναλογα με τις δυνατοτητες που του αφηνουν τα 'παραθυρακια' του νομου
οσο παραξενο και να σου φανει ΝΑΙ εχουν λογοδοτησει 'καποιοι' για την απραξια τους
το ποσο ευκολοπιστος ειναι ο καθενας ειναι θεμα μονο του καθενος απο εμας και εγω προσωπικα δεν αμφισβητω κανεναν
τα 'ΓΙΔΙΑ' αυτα που ανηκουν οι ανηκανοι τα βλεπουμε σε ολους τους τομεις της ζωης σε ολα τα επαγγελματα σε ολα τα λειτουργηματα
τελος την χαρη που μου ζητας θα σου υποδειξω τον τροπο που μπορεις να πετυχεις την τηλεθεαση που θελεις
αν δεν κανω λαθος η τηλεθεαση εξαρταται απο το θεμα της εκπομπης αλλα και απο το κοινο που απευθυνετεΛΟΙΠΟΝ κοινο θα ειμαστε ολοι εμεις οσοι πασχουμε για τον μηχανοκινητο αθλητισμο υπο οποιαδηποτε μορφη ασχολουμαστε απο οποιαδηποτε περιοχη της ελλαδας αλλα και εκει που εκπαιμπει το καναλι σου
η θεαματικοτητα ομως ειναι θεμα διαφημισης που μπορεις να το κανεις μεσω του σταθμου πολυ καιρο πριν την εκπομπη και σε ολες τις ζωνες τηλεθεασης
και πιστεψε με θα εχεις πολυ μεγαλυτερη αποτι περιμενεις
στην ελλαδα ζουμε που τα θελουμε ολα στο πιατο και προτιμουμε να δουμε τα γεγονοτα απο την τηλεοραση παρα να συμμετεχουμε σε αυτα ενεργοι
-
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
καπου μακη εχεις δικιο αλλα στα περισσοτερα ΑΔΙΚΟ
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥολοι παιρνουμε, σε αυτους ειμαι και εγω σαν κριτης, πρωτοβουλιες αυτο βεβαια εξαρταται απο την ευφραδεια του καθενος
..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ !!το αν πραττουν αυτα που πρεπει εγγυται στο μυαλο του καθενος
....ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΟΥΠΑ !!!ο καθενας σε ολο το φασμα της ζωης μας εφαρμοζει τους νομους αναλογα με τις δυνατοτητες που του αφηνουν τα 'παραθυρακια' του νομου
οσο παραξενο και να σου φανει ΝΑΙ εχουν λογοδοτησει 'καποιοι' για την απραξια τους
...ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ???
ΣΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ???
Η ΣΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ????το ποσο ευκολοπιστος ειναι ο καθενας ειναι θεμα μονο του καθενος απο εμας και εγω προσωπικα δεν αμφισβητω κανεναν
τα 'ΓΙΔΙΑ' αυτα που ανηκουν οι ανηκανοι ** τα βλεπουμε **σε ολους τους τομεις της ζωης σε ολα τα επαγγελματα σε ολα τα λειτουργηματα
...ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ???τελος την χαρη που μου ζητας θα σου υποδειξω τον τροπο που μπορεις να πετυχεις την τηλεθεαση που θελεις
αν δεν κανω λαθος η τηλεθεαση εξαρταται απο το θεμα της εκπομπης αλλα και απο το κοινο που απευθυνετεΛΟΙΠΟΝ κοινο θα ειμαστε ολοι εμεις οσοι πασχουμε για τον μηχανοκινητο αθλητισμο υπο οποιαδηποτε μορφη ασχολουμαστε απο οποιαδηποτε περιοχη της ελλαδας αλλα και εκει που εκπαιμπει το καναλι σου
η θεαματικοτητα ομως ειναι θεμα διαφημισης που μπορεις να το κανεις μεσω του σταθμου πολυ καιρο πριν την εκπομπη και σε ολες τις ζωνες τηλεθεασης
και πιστεψε με θα εχεις πολυ μεγαλυτερη αποτι περιμενεις
στην ελλαδα ζουμε που τα θελουμε ολα στο πιατο και προτιμουμε να δουμε τα γεγονοτα απο την τηλεοραση παρα να συμμετεχουμε σε αυτα ενεργοι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΓΙΔΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ.... ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ!!!!
Στο νεο live , η στα κλασικα ?
φιλια στην Κιμ
-
μπορει και να εχεις δικιο
ο χαεδαβελλας να θελει να το δειξει και να μην εχει προβλημα με την τηλεθεαση οπως εχεις διατυπωσει εσυ στο παρελθον για την δικη σου εκπομπη
τι να πω?
τα λογια περιτευουν
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (SW1IXJ)
-
Ενώ ο Βωβός είναι εδώ και μέρες σπίτι του, ο LM έχει αρχίσει και περπατάει κανονικά και ενδεχομένως την Παρασκευή να είναι ήδη σπίτι του και αυτός!
Άντε, σύντομα στις ΕΔ και πάλι!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ενώ ο Βωβός είναι εδώ και μέρες σπίτι του, ο LM έχει αρχίσει και περπατάει κανονικά και ενδεχομένως την Παρασκευή να είναι ήδη σπίτι του και αυτός!Άντε, σύντομα στις ΕΔ και πάλι!
ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2008!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ενώ ο Βωβός είναι εδώ και μέρες σπίτι του, ο LM έχει αρχίσει και περπατάει κανονικά και ενδεχομένως την Παρασκευή να είναι ήδη σπίτι του και αυτός!Άντε, σύντομα στις ΕΔ και πάλι!
Οχι ενδεχομένως...Αύριο θα είναι σπίτι του!
-
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ POST,ΘΑ ΗΘΕΛΑ
1.ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΜΑΣ.
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ,ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.-
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ KAI ΑΝΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥ@Δ@ΛΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
-
ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ/ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΒΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΙΣΤΟΡΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ 'ΜΕΙΝΕΙ' ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Παλαδιο [διάσπαση]