-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κουτσομπολιο, αλληλοκατηγορίες μα το χειρότερο απο όλα χαρά για το ατύχημα του συναθλητη τους!
Εδώ μέσα, αν και έχουν γραφτεί πολλές πίπες, δεν νομίζω πως χάρηκε κανείς για ότι έγινε.
Γρήγορα περαστικά στους παθόντες και από μένα και καλή επάνοδο με τη νέα χρονιά. Φαίνεται πως του Άρη δεν του 'πάνε' οι μικρές κατηγορίες. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
.............
Κουτσομπολιο, αλληλοκατηγορίες μα το χειρότερο απο όλα χαρά για το ατύχημα του συναθλητη τους! (Ακόμα και απο ανθρώπους που 'ετρεξαν' να τους ευχηθουν καλή αναρωση στο νοσοκομείο)...
ΠΩΠΩΩΩΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ...!!!
-
ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ????
-
Καλες οι σκεψεις σας αλλα μάλλον κρινετε απο τις δικες σας προσωπικες εμπειριες απο γλυψιματα ρουφηγματα και αλλα ωραια που μπορει να κανετε στον ελευθερο σας χρόνο ή ακομα και ως επαγγελμα.
Δυστυχως δεν έχω την ατυχια , και ουτε θελω, να γνωρίζω τα ονοματακια σας μια και δεν εχετε τα κοτσια για να μην πω κατι βαρυτερο να υπογραψετε τα γραφομενα σας.
Συνεχιστε λοιπον μονοι σας μια που το μονο που κανετε είναι να επιβεβαιώνετε τα παραπανω γραφομενα μου περι αηδίας! -
Εγω θέλω να πω συγχαρητήρια στους ΓΙΑΝΝΗ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΚΡΑΤΟ που με το Nissan Micra 1.4 **(εντελώς νορμάλ ούτε καν πρόγραμμα το αμάξι!!!) **τερμάτισαν **14 ΓΕΝΙΚΗΣ **τα παιδιά αφήνοντας πίσω τους απίστευτα αυτοκίνητα.
1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
-
την ειχα στησει εκει στην φουρκετα στην πλακα...
περαστικα στους δυο κυριους..
η κοπελιτσα η Μακρη πολυ καλο περασμα..με το C2..
επισης κυρκος junior,ιαβερης πολυ καλο περασμα.καποιοι αλλοι απλα περασαν..ο μπουφος πλοηγος με το 00 και την πλουσια χαιτη κατεχει αδεια οδηγησης?ολιγον τι τσοπανακος μου φανηκε και κουλομαρια!!!το LEON πρεπει να την ακουσε καλα..εκτος αν το χειροφρενο ειχε δισκοπαθεια
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Εγω θέλω να πω συγχαρητήρια στους ΓΙΑΝΝΗ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΚΡΑΤΟ που με το Nissan Micra 1.4 **(εντελώς νορμάλ ούτε καν πρόγραμμα το αμάξι!!!) **τερμάτισαν 14 ΓΕΝΙΚΗΣ τα παιδιά αφήνοντας πίσω τους απίστευτα αυτοκίνητα.1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
Συμφωνώ, όπως επίσης και στον Ζάχο. Και στα δυο αδέρφια ,ιδιαίτερα όμως στον Βασίλη με το...... περίπτερο . Το θυμούνται κάποιοι όταν ανακοινώθηκε;
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΩΒΟ & ΕΛ ΕΜ. -
[quote='JTGANG']Ξέρεις κανείς γιατί τιμωρήθηκε με 1 λεπτό ποινή ο εξαιρετικός Νικολιδάκης ???
ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ.......ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΦΕΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΔΑΓΚΑΝΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ........ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΛΩΡΗ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΑΓΩΝΑ!!!!! -
Περαστικα στον Βωβο και τον EL-EM οπως θα ευχομουν στον καθε συναθλητη μου.Ειναι τιμη μας να εχουμε τετοια πληρωματα και ντροπη μας να κανουμε σεναρια και να βριζουμε τους ανθρωπους που ειναι στο νοσοκομειο απο ατυχημα.Ολοι αυτοι οι μαγκες που μιλανε ανωνυμα ας κατσουν στ'αυγα τους(εκει καθονται οι κλωσσες νομιζω) και να ευχονται να μην τους τυχει κατι αντιστοιχο(αν ειναι αγωνιζομενοι).
Εννοειται δεν θα μασησουν απ'την εξοδο αυτη και τους περιμενουμε συντομοτατα ενεργους.Περαστικα σας κυριοι και συγχαρητηρια για την προσπαθεια..
Δημήτρης Μπρίλλης
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Για να δουμε τι θα κανουν οι κρητικοι πανω ελπιζω να κανουν αισθητη την παρουσια τους οπως κανουν οι Περουλακης Καρδαμακης και τωρα στη Ριτσωνα ο Ιωαννιδης στις αναβασεις.Παντως δεν διαλεξαν και τον καλυτερο αγωνα να διακριθουν καθως οι ντοπιοι συναδελφοι τους τον ξερουν πολυ καλα αυτο τον αγωνα και σιγουρα θα εχουν προπονηθει στις ειδικες παρα πολυ καλα.οταν εγραφα την προηγουμενη βδομαδα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα τα πηγαιναν τοσο καλα .Ποιος φανταζοταν οτι ο Αναπολιοτακης θα κοιτουσε στα ισια οδηγους οπως ο Ζαχο, Σωτηρχο και μαλιστα σε ενα αγωνα που τον ξερουν πολυ καλα Και πρεπει να ειπωθει οτι στον πρωτο Αγιο Κωνσταντινο ειχε μικροεξοδο ενω στις τελευταιες δυο ειδικες το αυτοκινητο ειχε προβλημα (ρεταρε).Ποιος φανταζοταν οτι ο Νικολιδακης θα νικουσε σε χρονους τον Παπανικολαου!!και ειδικα στο ραλλυ Παλαδιο αγωνα που στις ειδικες του ο Παπανικολαου εχει κανει πολλους να παραμιλανε.Ποιος φανταζοταν οτι ο Ανταλουδακης με το βολτας δεν φοραει ουτε μπλοκε θα ηταν δευτερος στην Ν2 περνοντας πιο προετοιμασμενους οδηγους και αυτοκινητα στην κατηγορια του.Πραγματικα νομιζω οτι οι οδηγοι αυτοι καθως και οι συνοδηγοι τους Χαλκιαδακης,Συγγελακης,Πλουμης, που ο ρολος τους ηταν πιο σημαντικος αφου ετρεχαν σε αγνωστο περιβαλον με περιορισμενα περασματα ειναι αξιοι συγχαρητηριων και εδειξαν οτι δεν αξιζει η Κρητη την αγωνιστικη απομονωση.Ευτυχως τελος που εκαναν αυτες τις επιδοσεις σε αγωνα που δεν διοργανωθηκε απο κρητικη λεσχη μακρια απο την Κρητη γιατι αλλιως πολλοι οπως παλιοτερα στα παλια ραλλυ κρητης θα ελεγαν για πειραγμενα χρονομετρα και κατασκηνωσεις στις ειδικες.Τελος περαστικα στον Βωβο και Ελ-Εμ
-
[quote='S.P.b.']Ξέρεις κανείς γιατί τιμωρήθηκε με 1 λεπτό ποινή ο εξαιρετικός Νικολιδάκης ??? Απο οτι εμαθα απο τον οδηγο φορουσε δαγκανα ΑLCON αγορασμενη απο την peugeot sport και ειχε την εντυπωση οτι αφου υπαρχει φωτογραφια καποιας δαγκανας Αlcon στην ομολογκασιον και η επεξηγηση της σου εχει προδιαγραφες που συμφωνουν οτι δεν ειχε προβλημα.Βεβαια τωρα που το ψαχνω βλεπω οτι με την 18/2007 εγκυκλιο της ΕΘΕΑ διευκρινιζετε οτι μπορεις να βαλεις δαγκανα που ειναι συμφωνη με τις προδιαγραφες αλλα δεν υπαρχει σε φωτογραφια μονο αν ειναι ΒREMBO,AP και PEUGEOT SPORT.Aλλα και παλι ερωτω αυτη η δαγκανα η alcon που υπαρχει στους καταλογους της boutique peugeot και ειναι αγορασμενη απο την peugeot sport δεν περιλαμβανετε στις δαγκανες της peugeot sport και αν οχι ποιες δαγκανες εννοει και υπαρχουν στους καταλογους της peugeot τετραπιστονες δαγκανες με λογοτυπο peugeot sport by alcon? Και τελος αν η φιλοσοφια της εγκυκλιου ηταν να νομιμοποιησει τις μαρκες που φαινονται σε φωτογραφιες στην ομολογκασιον με ποια κριτηρια επιτρεπετε μονο BREBPO,AP (GALFER εννοουν)?και οχι ALCON αφου υπαρχει φωτογραφια στην ομολογκασιον δαγκανας ALCON (για την ακριβεια peugeot-alcon).Μαλλον αν ηξερε ο Νικολιδακης να υπερασπιστει τον εαυτο του θα δικαιωνοταν αλλα απο οτι ειδα στο δεν τον ενοιαξε καθολου η ποινη και αυτος και ο μηχανικος του ο Πετρουτσος το γλεντησαν με την καρδια τους στον τερματισμο και στο καραβι και μαλλον αυτο ειναι το νοημα στους αγωνες να το ευχαριστιεσαι και να γλεντας την δικαιη επιτυχια σου και τα κυπελλα ερχονται σε δευτερη μοιρα
-
Και από μένα τα καλύτερα σχόλια για όλους τους Κρητικούς οδηγούς ανεξαιρέτως! Κρίμα που δεν συμμετέχουν σε ολουσ τους αγώνες του κυπέλου!
Επίσης μπράβο στους Ακράτους για την θέση τους!(έχεις δίκιο Νίκο,παράλειψή μου) -
Δεν μπορούσε να υπάρχει χειρότερη δυσφήμιση για τους αγώνες από τις παραπάνω στιχομυθίες. Κρίμα. Ελπίζω να μη μας διαβάζουν θεατές.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Περαστικά κι από μένα και γρήγορη επάνοδο και για τους δύο!!!Αλήθεια, στο Rally.gr τι παίζει και ακόμα το γεγονός δεν αναφέρεται, παρά μόνο στα ''ψιλά''? Τόσο ανάξιο αναφοράς και σημασίας ήταν?
...
Φυσικά και είναι άξιο αναφοράς άλλα όπως έγραψε και ο κ.Χρήστος 2-3 σελίδες πιο πίσω,υπάρχουν λόγοι δεοντολογίας που δεν το επιτρέπουν.Αλλωστε οι περισσότεροι που διαβάζουν το rally.gr διαβάζουν και το φόρουμ,οπότε μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους.Καλά είναι-οκ υπήρξαν και καλύτερα στο παρελθόν-άλλα δεν μασάνε!
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Εγω θέλω να πω συγχαρητήρια στους ΓΙΑΝΝΗ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΚΡΑΤΟ που με το Nissan Micra 1.4 **(εντελώς νορμάλ ούτε καν πρόγραμμα το αμάξι!!!) **τερμάτισαν **14 ΓΕΝΙΚΗΣ **τα παιδιά αφήνοντας πίσω τους απίστευτα αυτοκίνητα.1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
Κύριε Βλάχο μάλλον κάνετε λάθος.
Το μίκρα του κ.Ακράτου όχι μόνο δεν είναι νορμάλ αλλά έχει εξαντλήσει σε εξέλιξη το γκρούπ Α, είναι kit-car.
(ίδιο μίκρα κ12 kit-car βγήκε δευτερο στον Καραντάνα, με οδηγό τον Αργυρίου, οπότε μάλλον τα εργαλεία είναι πυροβόλα) -
[quote='pavlos']Ειναι απιστευτο πόσα κόμπλεξ και πόσες κακίες βγαίνουν την στιγμη που και οι δυο τους ακομα νοσηλεύονται!
Ειλικρινα δεν έχω ξανανίωσει τόσο αηδιασμένος απο την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε συναθλητές.
Κουτσομπολιο, αλληλοκατηγορίες μα το χειρότερο απο όλα χαρά για το ατύχημα του συναθλητη τους! (Ακόμα και απο ανθρώπους που 'ετρεξαν' να τους ευχηθουν καλή αναρωση στο νοσοκομείο)
Νομίζω ότι σαν λαός είμαστε άσσοι σ΄αυτά.
Να πεθάνει η αγελάδα του γείτονα..... -
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
tha ithela kai go na akousw apopseis apo atoma pou itan se kontra me ton el-em? gia kathe thema eixan kati na poun na kontraristoun mazi tou ......tora ti? mougka? den egine tipota?εγώ πάντως που είχα κόντρα στο παρελθόν δεν θα ήθελα να πάρω θέση μόνο και μόνο γιατί είχα κόντρα χωρίς να ξέρω τα γεγονότα και κατά δεύτερον δεν θα έγραφα ποτέ για κάποιον που είναι στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να απαντήσει, το θεωρώ ανέντιμο.
-
Ο Άρης είναι στο σπίτι του!
Το πλήρωμα γενικότερα είναι καλά και συζητάνε για ποιους αγωνες θα κάνουν του χρόνου...μπρός στα κάλη τι είναι ο
Σίγουρα το χωμάτινο πρωτάθλημα!...μακάρι και άσφαλτο.
Ο Λώρης περιμένει να γυρίσει σπίτι για να δώσει κάποιες απαντήσεις!:whistlink:
Αυτά για όσους βιάστηκαν να πουν ότι ίσως δεν ξανατρέξουν.
-
Εεεετσιιιιιιι !!!!!!!!!!! Γουστάρω !!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
Κύριε Βλάχο μάλλον κάνετε λάθος.
Το μίκρα του κ.Ακράτου όχι μόνο δεν είναι νορμάλ αλλά έχει εξαντλήσει σε εξέλιξη το γκρούπ Α, είναι kit-car.
(ίδιο μίκρα κ12 kit-car βγήκε δευτερο στον Καραντάνα, με οδηγό τον Αργυρίου, οπότε μάλλον τα εργαλεία είναι πυροβόλα)Ας μην ξεκουλαθουν οι περισοτεροι...........και θα βλεπουν τα μικρα για s 2000
Ειδικα του Αργυρίου
Παλαδιο [διάσπαση]