-
Συγνώμη γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά… ο Ηλιάδης θα έτρωγε 2 χρόνια αλλά επειδή είπε την αλήθεια έφαγε 1;
-
Τσου! Έφαγε ένα χρόνο ποινή, με αναστολή 2 ετων. Δηλαδή αν ξαναπέσει σε παρόμοιο σφάλμα εντός 2 ετών, αυτομάτως είναι έξω για ένα χρόνο.
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Συγνώμη γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά… ο Ηλιάδης θα έτρωγε 2 χρόνια αλλά επειδή είπε την αλήθεια έφαγε 1;Διαβαζε ΚΑΛΑ ρε μάστορα, πριν αρχίσεις τα σχόλια με size 18
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Διαβαζε ΚΑΛΑ ρε μάστορα, πριν αρχίσεις τα σχόλια με size 18Εσύ, οταν κάνεις 14 στα Μέγαρα και το δω με τα ιδια μου τα μάτια, τοτε θα ξαναμιλήσεις Αν δεν έχεις ζαλιστεί...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τσου! Έφαγε ένα χρόνο ποινή, με αναστολή 2 ετων. Δηλαδή αν ξαναπέσει σε παρόμοιο σφάλμα εντός 2 ετών, αυτομάτως είναι έξω για ένα χρόνο.Οχι Κωστα, αν μεσα στα 2 αυτα χρονια για καποιο λογο απασχολησει την ΕΘΕΑ για ιδιο ή τελος παντων καποιο λογο που μπορει να επιφερει ποινη, θα φαει τον ενα χρονο συν την ποινη απο την καινουργια παραβαση.
-
Εγω θεωρω τις ποινές ήπιες σε σχέση με αυτο που θα μπορούσε να συνέβαινε (και που δεν γνωριζαν ότι δεν θα συνέβαινε όσοι αγνόησαν το SOS)....τέλος πάντων......τυχεροί στην ατυχία τους ο Αρης και ο Λωρης αφου ήταν μέχρι εκει.....
......Η ποινή αυτή εφ' όσον επιβάλλεται και στους Κύρκο Junior και Πετρόπουλο Νίκο σημαίνει ότι η ΕΘΕΑ δέχτηκε ότι το βίντεο ήταν παραποιημένο και δεν έδειχνε ΟΚ αλλά SOS ??? Αν ναι θα περίμενα κάτι παραπάνω απο ένα χρόνο αργία.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τσου! Έφαγε ένα χρόνο ποινή, με αναστολή 2 ετων. Δηλαδή αν ξαναπέσει σε παρόμοιο σφάλμα εντός 2 ετών, αυτομάτως είναι έξω για ένα χρόνο.
Οχι Κωστα, αν μεσα στα 2 αυτα χρονια για καποιο λογο απασχολησει την ΕΘΕΑ για ιδιο ή τελος παντων καποιο λογο που μπορει να επιφερει ποινη, θα φαει τον ενα χρονο συν την ποινη απο την καινουργια παραβαση.
Ναι, αυτό εξυπακούεται... απλά ξέχασα να το γράψω...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
......Η ποινή αυτή εφ' όσον επιβάλλεται και στους Κύρκο Junior και Πετρόπουλο Νίκο σημαίνει ότι η ΕΘΕΑ δέχτηκε ότι το βίντεο ήταν παραποιημένο και δεν έδειχνε ΟΚ αλλά SOS ??? Αν ναι θα περίμενα κάτι παραπάνω απο ένα χρόνο αργία.
Σωστός , μήπως μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αν όντως ο κύριος πετρόπουλος έδειξε το DVD στην επιτροπή ????????? ?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Διαβαζε ΚΑΛΑ ρε μάστορα, πριν αρχίσεις τα σχόλια με size 18
Εσύ, οταν κάνεις 14 στα Μέγαρα και το δω με τα ιδια μου τα μάτια, τοτε θα ξαναμιλήσεις Αν δεν έχεις ζαλιστεί...
Εσύ μικρούλη παίζε με τα slot cars, και όποτε ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου θα έχεις έτοιμη την δικαιολογία για τους χρόνους σου
Όσο για το δικό μου 14άρι θα το δεις στο laptimer μου άπιστε Θωμά
-
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
Σωστός , μήπως μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αν όντως ο κύριος πετρόπουλος έδειξε το DVD στην επιτροπή ????????? ?
Μάλλον δεν το έδειξε, γιατί αν το εδειχνε και ετρωγε πχ 2 χρόνια, θα αρχιζε η γκρίνια μετά και ο άλλος που είναι δάσκαλος ασφαλούς οδήγησης, γιατι δεν σταμάτησε ? τι παραδειγμα δίνει? και μη μου πεις πως δεν ηξερε ή ότι ητανε καινούργιος στο χώρο...Τελος πάντων, πάλι καλά που πέσανε εστω και αυτες οι ποινές, και μακάρι να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.
edit Διάβασα τις δηλώσεις του Αρη Ιαβέρη, και τα λέει πολύ σωστά, αλλά, καλό θα ηταν να τα είχε πεί πριν πέσουν οι ποινές.
-
Ιαβέρης για την ποινή...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=13672&race_id=0
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Μάλλον δεν το έδειξε, γιατί αν το εδειχνε και ετρωγε πχ 2 χρόνια, θα αρχιζε η γκρίνια μετά και ο άλλος που είναι δάσκαλος ασφαλούς οδήγησης, γιατι δεν σταμάτησε ? τι παραδειγμα δίνει? και μη μου πεις πως δεν ηξερε ή ότι ητανε καινούργιος στο χώρο...Τελος πάντων, πάλι καλά που πέσανε εστω και αυτες οι ποινές, και μακάρι να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.
***edit Διάβασα τις δηλώσεις του Αρη Ιαβέρη, και τα λέει πολύ σωστά, αλλά, καλό θα ηταν να τα είχε πεί πριν πέσουν οι ποινές.
Μου θυμίζει γραμματέα που υπαγορεύει το αφεντικό και δαχτυλογραφεί η γραμματέας .
Τουλάχιστον έχουμε τις εμπειρίες του στη διάθεση μας ……….τη άλλο θα ακούσω ?????????????????????????????????? -
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
AN TO ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΕΤΡΩΓΕ' ΜΟΝΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ 'ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ'.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ) ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΙΑΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
το θεμα ειναι οτι με τις προσωπικες κοντρες την πληρωνουν και αυτοι που δεν φταινε πραγματικα!
-
Ο χρήστης nikoskarape έγραψε:
το θεμα ειναι οτι με τις προσωπικες κοντρες την πληρωνουν και αυτοι που δεν φταινε πραγματικα!ποιός ήταν αυτός;
ολοι είπαν οτι έκαναν Μ@ΛΑΚ_α.
εσύ τι λές τώρα;
γιατί θες να μας
-
Ο χρήστης nikoskarape έγραψε:
το θεμα ειναι οτι με τις προσωπικες κοντρες την πληρωνουν και αυτοι που δεν φταινε πραγματικα!ποιά είναι η προσωπική κόντρα φίλε μου και ποιός δεν έφταιγε στο συγκεκριμένο συμβάν και την πλήρωσε τζάμπα ??
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ) ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΙΑΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....
'EL-EM'Και γιατί να μην ετοιμάζει το έδαφος για χάρη;...
Ρε σε τα μας τα λες; Ακόμα και έτσι νάναι, άσε να δούμε που το πάει. Πότε θα αιτηθεί χάρητα.
Μα όπου και να πάω στο φόρουμ μια παραριά σου θα διαβάζω;
Τι είσαι εσύ ρε Λου Μου;
Να αρχίσουν οι αγώνες να ησυχάσουμεΦίλε μου, υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις προσωπική επίθεση ? Στο κάτω-κάτω, πες το με ΡΜ...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ) ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΙΑΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....
'EL-EM'Και γιατί να μην ετοιμάζει το έδαφος για χάρη;...
Ρε σε τα μας τα λες; Ακόμα και έτσι νάναι, άσε να δούμε που το πάει. Πότε θα αιτηθεί χάρητα.
Μα όπου και να πάω στο φόρουμ μια παραριά σου θα διαβάζω;
Τι είσαι εσύ ρε Λου Μου;
Να αρχίσουν οι αγώνες να ησυχάσουμεΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΙΑΒΕΡΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ 'ΠΑΠΑΡΙΩΝ' ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ??
ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ.'EL-EM'
-
Συγχαρητηρια κι απο μενα στον Αρη Ιαβερη. Χεράς μεσα στους αγωνες, γινεται στη συνειδηση μου Λεβεντης κι εξω απ αυτους.
Χ.Π.
Παλαδιο [διάσπαση]